Umbrella Chronicles Part I Ελευσίνα 19-09-2010

Ξεκίνησε από Teacherdick, 15 Σεπ 2010, 10:37:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Πολυ καλο παιχνιδι και συγχαρητηρια στους διοργανωτες,οι GHOST με τακτικες κινησεις συνεβαλαν στην επιτευξη του στοχου της umbrela team...υστερα δε καναμε επιχειρηση καταληψης της ταβερνας του ρωσου οπου ολα τα σουβλακια εξολοθρευθηκαν με ταχυτητα φωτος well done boys!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Aeronflame

Συγχαρητήρια σε όλους για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού μα και στην ομάδα (UMBRELAAA) που κατάφερε και πέτυχε το objective του σεναρίου!

Για όσους δεν χορτάσανε από zombie,iούς και άλλα καλούδια , και έχουν όρεξη για ένα μικρο ταξιδάκι τότε ρίξτε μια ματιά και σε αυτό : http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3800.0.html
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

Echo-Fox

Πολύ καλό παιχνίδι παιδιά ενα μεγαλό μπράβο στα παιδιά των UMBRELLA TRASHSWEEPERS για την διοργάνωση.

TheQuestion

παιδια το καλυτερο μου παιχνιδι,μπραβο ειχε πολυ πλακα  8) τα ξαναλεμε

KRATOS

περασαμε πιστευω ολοι μια χαρα! συχαρητηρια στα παιδια που το οργανωσανε!!! ;D
επισης πολλα συχαρητηρια στον medic tων S.T.A.R.S  που εριξε τα βαρελακια τα τρελλα μεσα στο κτιριο του πυργου για να μας προλαβαινει ;D ;D ;D!!!!  ολα μια χαρα ;)

pipilas

επιτελους!!!!!!
υστερα απο 4 μηνες μηνες πετυχα την εγγραφη!!!! ??? ??? ??? ???
λοιπον επι του θεματος τωρα super το παιχνιδακι σημερα τολμω να πω περασα καλα παρολο το τρεξιμο που ερειξα γιατι ο φιλτατος  ΚRATOS με ετρεχε απο κτηριο σε κτηριο αξειζε.......
zinja πολυ μουφα ο ρωσσος σημερα το τζατζικι φιλε ητανε να το πετας στον shapper για να σταματησει να ρειχνει bbs.... ;D ;D ;D ;D ;D
ενα πολυ καλο παιχνιδι χωρις παρατραγουδα μπραβο στα παιδια παμε γιαλλα.......

polemarxos911

Φοβερο παιχνιδι παιδια μπραβο στους διωργανοτες απλα τελειο σεναριο και ευχαριστω που μας περιμενατε στην σταση και χιλια σηγνωμη που αργησαμε.Η οργανωση ηταν φανταστικη  ολα καταπληκτικα.
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια

kaliostro

Μπράβο παίδες...πολύ καλή οργάνωση κ το παιχνίδι πήγε απρόσμενα καλά για τόσο κόσμο!!!
Εγώ θέλω να σταθώ σε ένα σημείο που ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου...
Σήμερα είχαμε στο πεδίο 2 παιδιά που ήταν εμφανές οτι δεν είναι Ελληνόπουλα...ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολήθηκε μαζί τους στο παιχνίδι...είδα τον ΖΙΝΖΑ κ τον Μήτσο τον γιακούζα μόνο να τους πιάνουν κουβέντα σχετικά με τους κανόνες...αυτό που με χάλασε ιδιαίτερα είναι οτι έβλεπα συχνά να κυκλοφορούν οι 2 τους στο πεδίο κ κανείς να μην τους μαζεύει στην υποομάδα του...
ΜΗΠΩΣ λέω... ΜΗΠΩΣ να μείνει αυτή η ξενοφοβία ΕΚΤΟΣ ΑΙΡΣΟΦΤ??
Καλό να παίζουμε με τους φίλους μας αλλά μήπως να βγαίνουμε κ λίγο απο τον μικρόκοσμο μας???
Γιατί άκουσα κ για σκηνικά με ένα παιδί απο Τουρκία που έπεξε σε σενάριο κ απο πίσω άκουγε τα σχολιανά του...
Συγνώμη στην ομάδα των "ομπρέλων" που ξέφυγα απο το θέμα...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

dragon236

τα παιδια που λες ηταν την περισοτερη ωρα μαζι μας στο κτηριο κατω απο τις "οδηγιες" του zinja. καποια στιγμη του ενος χαλασε η μπαταρια και του δωσαμε μια αλλα δεν εκανε.
να πω την αληθεια απο καποια στιγμη και μετα τους εχασα  ???
παντως απο οσα παιδια ηταν εκει στο κτηριο δεν μπορω να πω οτι ειδα δειγματα δυσαρεσκειας απεναντι στους φιλους απο τις φιλλιπινες.
always forgive but never forget!!

KRATOS

+1 απο εμενα
οσο ημουνα μεσα δεν ειδα κατι περιεργο

satrapis1984

αλλωστε το παλικαρι χωρις μπαταρια ζητησε απο μενα(και πηρε) το ρολο του medic καθωτι το AEG του ηταν εκτος και δεν μπορουσε να βοηθησει.Απο κει και μετα ηταν μαζι μας στο κτιριο
Nemo me impune lacessit

Kallistos

Ευχαριστουμε όλους για τα καλά σας λόγια.
Έχετε υποψη οτι το παιχνίδι διεξάγει τόσο καλά, όχι μόνο απο την προεργασία και την δουλειά των διογανωτών, αλλά το κυριότερο απο το παιχνίδι όλων των παιχτων.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

Σε λίγους μήνες, το μέρος 2ο!!!
Ready... Steady... Fire...!!!

Engineer

Ευχαριστούμε για το ωραίο παιχνίδι παιδιά παραδόξως πήγε καλά για τόσο κόσμο..... ;D

Teacherdick

Καλήμερα και καλή εβδομάδα σε όλους σας.Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή και την ανταπόκρισή σας στο παιχνίδι.Είσασταν όλοι υπέροχοι και συμβάλατε κατά 100 τισ 100 στο να γίνει τόσο καλό το παιχνίδι.Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.

Στο αποτέλεσμα του σεναρίου: Η ομάδα της Umbrella κατάφερε να διασώσει λίγα μέλη της μαζί με το δείγμα ιού και αντίδοτου.Το αποτέλεσμα θα επιρρεάσει τη συνέχεια του σεναρίου.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ZINJA

Καλημερα και απο μενα!

(1)ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες! ;)
(2)Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα που βρεθηκε μεσα στο πυργο και υμασταν υπεροχοι! :D
(3)τα παιδια-οι 2 φιλιπινεζοι που μας τημισαν με την παρουσια τους μπορω να πω πως ητανε αψογοι!δεν χαθηκανε στο πεδιο,αλλα ειχανε αποστολη απο εμενα να κρατησουνε το πισω μερος του πυργου! ;D ;D ;D και τα καταφεραν οσο μπορουσανε!και κατι που μου αρεσε ειναι οτι ητανε πολυ μα παρα πολυ τιμιοι. ;)
(4)μπραβο στους ι-4 τεαμ που για πρωτη φορα ισως πεξαμε τοσο ομαδικα και με παθος! ;D και προπαντος με κινηση!
(5)οσο για το περιστατικο.....τελιωσε και δεν συνβενει τιποτα καλοι μου φιλοι!αγαπιομαστε κιολας!
(6)α ρε σαππερ καθαρμα μου εφαγες το οπλο! ;)  στο ψρωσταω!
(7)τα παιδια απο τη ροδο ητανε τελεια!πολυ καλη συνεργασια απο την αδελφικη ομαδα!
(7)ε ρε τη μας εχει κανει αυτος ορωσος........το τζατζικι της αρκουδας εφαγα!και το γελιο,ο σαππερ δεν εφαγε γιατι ειχε φαει 8 κιλα προβατινα!τι τα κανεις ρε φιλε?τα αλεθεις!
(8)χαιρομαι που ειδα πρωσοπα απο παλια και παιξαμε μαζι!
(9)εμαθα πως οι γκοστ χαλασανε ενα καρι λεφτα για μενα! ;D  ειχανε παρει μια βαλιστα πραγματα για να με ξεκαμπερσουνε!αλλα την πατησανε γιατι ητανε η μερα κινησησ! ;D ;D ασε που δεν μπενανε στο πυργο ουτε σε 10 μερες και να ειχανε και απο 10 ζωες! ;D χαιρομαι που σας μπριζονω διοτι σα παιδια σας σεβομαι και σας αγαπαω!
(10)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους φριντομ φαιτερ για το δωρο!αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο ,με ενδιαφερει η κινηση και μια κουβεντα που μου ειπανε!-σε αγαπαμε και σε σεβομαστε-ΕΠΙΣΗΣ 10000000 ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

agent 47

Ευχαριστούμε τα παιδιά γι'αυτό το εκπληκτικό σενάριο και για την πολύ όμορφη υλοποίηση του ;) ;)

Αναμένουμε το δεύτερο μέρος με ανυπομονησία.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

SAPPER

Πολύ ευχάριστο παιχνίδι!!! ένα μπράβο και από εμένα στην πολυεθνική Umbrella.
Καλά τα φιαλίδια με τον ιό και το αντίδοτο ήταν ωραία έκπληξη. :D

Ευχαριστούμε τα παιδιά που ενσωματώθηκαν στην Alpha διμοιρία όπου διεύθυναν οι GHOST RECON με δυο υποομάδες και χάρη στην εμπιστοσύνη που έδειξαν στον συντονισμό μας τα αποτελέσματα ήταν γρήγορα και καθολικά και καθόρισαν εν μέρη την έκβαση της επιχείρησης. (Μετά από αυτό η Umbrella μας έκανε αύξηση  ;D ;D ;D )

Ο Zinza ήταν τυχερός γιατί στο σενάριο δεν μας ενδιέφερε ο πύργος (και του είχα μεγάλες εκπλήξεις ;D !!! ) μας έχει κοστίσει πολύ αυτό το κάθαρμα σε αγορές από οτιδήποτε έχει σχέση με εκρηκτικά... σε λίγο έρχονται και τα RPG χιχιχιχχ......

Παράθεση από: pipilas στις  19 Σεπ 2010, 22:11:48 ΜΜ
zinja πολυ μουφα ο ρωσσος σημερα το τζατζικι φιλε ητανε να το πετας στον shapper για να σταματησει να ρειχνει bbs.... ;D ;D
Δεν ξέρει ο Ρώσσος από ντζαντζίκι ρε συ, μόνο από ρώσικες σαλάτες και τουρσιά, αλλά αν είναι να μου το πετάξεις απαιτώ να συνοδεύετε από μια πατάτες και δυο αρνίσια... ;D ;D ;D
Και γράφε το Nick μου σωστά ούζο. :D

Χαιρετισμοί και αναμένουμε το επόμενό ! :) !

pianist

Με τη σειρα μου να συγχαρω τα παιδια για το πολυ ωραιο σεναριο που ετοιμασανε...Εγινε πολυ ωραιο παιχνιδι και το ευχαριστηθηκαν ολοι......
Αναμενουμε αναλογες προσπαθειες και στο μελλον....

Teacherdick

Για να λέμε την αλήθεια, οι Ghost led the way!!!!!Οπότε σίγουρα θα πάρουν αύξηση....

Στο επόμενο σενάριο θα φροντίσω ο πύργος να πρέπει να καταλυφθεί.Θέλω πολύ να δω ένα RPG να πέφτει στο Zinja!!!!!!Χαχαχαχαχαχα σας πειράζω!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Si Vis Pacem, Para Bellum.

dragon236

κυριοι για να μην τσακωνεστε ενα εχω να σας πω
ο zinja ειναι απλα ο chuck norris μεταμφιεσμενος σε ελληνα οποτε τσαμπα τα λεφτα που δινετε.
απλα μολις δει την ρουκετα θα της βαλει τις φωνες και αυτη απλα θα φυγει  :D :D :D :D :D
always forgive but never forget!!