Ανεκδοτάκι!

Ξεκίνησε από LAFINA, 21 Ιουν 2009, 22:54:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plwtarxhs

O Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας είχαν μια συνάντηση σχετικά με το αν θα μπορούν να περνάνε τα Αμερικάνικα στρατεύματα από την Τουρκία για τη Μέση Ανατολη. Ο Τούρκος δεν συμφώνησε τελικά με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Αμερικάνο. Μετά από μέρες ο Τούρκος φοβισμένος την αντίδραση του Πλανητάρχη τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει:
- Αγαπητέ μου είδα χθες ένα όνειρο και σε θυμήθηκα.
- Τι όνειρο; ρωτάει ο Πλανητάρχης.
- Είδα, του λέει, την Τουρκία με καινούριους δρόμους, πλατείες, αεροδρόμια, λιμάνια, κτίρια και στην ταράτσα κάθε κτιρίου υπήρχε ένα πανό που έγραφε για την Αμερικανοτουρκική φιλία!
- Ναι; του λέει ο Αμερικάνος. Ακου να δεις και εγώ τι είδα...
- Τι είδες; ρωτάει ο Τούρκος
- Είδα την Τουρκία μοντέρνα και σύγχρονη χώρα με όλα αυτά που είπες και εσύ και στην κορυφή κάθε κτιρίου υπήρχε πανό...
- Αλήθεια; Και τι έγραφε; τον διακόπτει ο Τούρκος χαρούμενος.
- Δεν κατάλαβα, γιατί δεν ξέρω Ελληνικά...

Dtq

Χωρίς προβλήματα έγινε και φέτος η καθιερωμένη απόδραση Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση του ελικοπτέρου δεν προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, ούτε χάλασε τη διάθεση στους εκατοντάδες κρατούμενους και φύλακες, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να παρακολουθήσουν το γεγονός. Η ίδια η απόδραση δεν επιφύλασσε απρόοπτα, αφού οι επιβάτες είχαν από νωρίς τσεκάρει τις αποσκευές τους και περίμεναν υπομονετικά με τις κάρτες επιβίβασης στο προαύλιο, χαζεύοντας τις βιτρίνες. Το ελικόπτερο, πριν προσγειωθεί στον προορισμό του, αποβίβασε δύο επιβάτες στις φυλακές Θήβας.
Οι φρουροί υπηρεσίας βρέθηκαν σε απόλυτη ετοιμότητα και εφάρμοσαν κατά γράμμα το σχέδιο που προβλέπεται για ανάλογες περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα, εκτόξευσαν εναντίον του ελικοπτέρου ένα iPod, μια φορητή τηλεόραση, τρεις πίτες καλαμάκι, δύο μπίρες (κουτάκια), μία τσόντα και το βιβλίο σκοπιάς, χωρίς όμως να βρουν το στόχο. Κατέγραψαν ωστόσο επακριβώς την επιχείρηση με τα κινητά τους και την ανέβασαν αστραπιαία στο ίντερνετ. Εν συνεχεία ενημέρωσαν υπηρεσιακά τα κανάλια, τη μάνα τους και την υπηρεσία.
Αμέσως μετά την απόδραση, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε αυστηρά μέτρα για αντιμετώπιση επιχειρήσεων από αέρος, γεγονός που θα δυσκολέψει εξαιρετικά τον Παλαιοκώστα, σε περίπτωση που αποπειραθεί να επιστρέψει στη φυλακή με ελικόπτερο. Η κυβέρνηση αποφάσισε επίσης την κατάργηση των καρτοκινητών, και την επιβολή αυξημένης φορολογίας σε ποτά και τσιγάρα.
Προβληματισμένος για την απόδραση με ελικόπτερο δήλωσε και ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει στο παρελθόν αντιμετωπίσει ανάλογες πίστες στο πλεϊστέισιον. "Το πάθος για τη λεφτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα πισιά", σχολίασε.

Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική!

Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου και την ικανότητα να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις σε μία κρίσιμη κατάσταση!

Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση!

Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής.

Διαβάστε τα παρακάτω και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!

Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Είστε στη Νέα Ορλεάνη. Γύρω σου κυριεύει το χάος που προκάλεσε ένας τυφώνας και πολλαπλές πλημμύρες.
Είναι μια πλημμύρα βιβλικών διαστάσεων. Είσαι ένας δημοσιογράφος - φωτογράφος που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!
Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα!

ΤΟ ΤΕΣΤ

Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα!

Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι!

Είναι ο George Bush!!!

Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν!

Έχεις 2 επιλογές:

1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του George Bush ή
2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός από τους πιο δυνατούς και σημαντικούς ανθρώπους στον πλανήτη!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ:

Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ σε απάντησε ειλικρινά:
Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση ή θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου;

Στο κόμμα μας, πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε.
Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι
δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς.
Διότι, ένα είναι βέβαιο για μας:
Η τιμιότητα και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως
οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως στο παρελθόν.
Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι
η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι ο κύριος σκοπός της διακυβέρνησής μας.
Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που πιστεύουν πως
θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά
με παλαιοπολιτικά τερτίπια.
Όταν αναλάβουμε την εξουσία, θα κάνουμε το παν ώστε
να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις και στην ευνοιοκρατία
δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση
να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας
Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας ακόμα και
να στερέψουν πλήρως οι οικονομικοί πόροι
θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου
θα έχετε καταλάβει ότι από δω και πέρα
είμαστε η «ΝΕ.ΠΟ», η «Νέα Πολιτική».

Διαβάστε τώρα από κάτω προς τα πάνω. Αρχίζοντας δηλαδή από την τελευταία γραμμή και ανεβαίνοντας γραμμή-γραμμή ως την αρχή.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Dtq

Κύριε Υπουργέ Άμυνας
Επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.
Περιμένω να μου έρθει το χαρτί να παρουσιαστώ.
Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια 44χρονη χήρα, που έχει μία κόρη που είναι 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου.
Επομένως, ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.
Επιπλέον, η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.
Η γυναίκα μου και εγώ, αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο.
Κατά συνέπεια, εκείνος είναι αδελφός της συζύγου του πατέρα μου, δηλαδή κουνιάδος μου.
Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδελφός της μητριάς μου.
Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.
Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.
Συνεπώς, εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της.
Επομένως, είμαι ο παππούς μου!
Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στο στρατό.

Ψηφίζετε μόνο εσείς, για να αποφασίσετε ποιος θα είναι ο καινούριος πλανητάρχης:

- Ο (Α) υποψήφιος συνδέεται με διεφθαρμένους πολιτικούς και συμβουλεύεται αστρολόγους. Έχει 2 ερωμένες, καπνίζει σαν τρένο και πίνει 10 μαρτίνι την ημέρα.

- Ο (Β) υποψήφιος έχει απολυθεί πολλές φορές απ' την δουλειά του, κοιμάται μέχρι αργά το μεσημέρι, έχει πιεί όπιο στα νιάτα του και πίνει ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε βράδυ.

- Ο (Γ) υποψήφιος είναι ήρωας πολέμου με μετάλλιο ανδρείας, είναι χορτοφάγος και πίνει μπύρα μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Μάλιστα δεν είχε ποτέ του εξωσυζυγικές σχέσεις.

Αφού διαβάσετε ξανά και ξανά προσεκτικά τα στοιχεία και κάνετε την επιλογή σας, μετά διαβάστε παρακάτω.

Ο (Α) ήταν ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ, ο (Β) ήταν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και ο (Γ) ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ!

Εσείς ποιον διαλέξατε;
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

mirrage

Παράθεση από: plwtarxhs στις  23 Ιουλ 2010, 17:41:13 ΜΜ
O Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας είχαν μια συνάντηση σχετικά με το αν θα μπορούν να περνάνε τα Αμερικάνικα στρατεύματα από την Τουρκία για τη Μέση Ανατολη. Ο Τούρκος δεν συμφώνησε τελικά με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Αμερικάνο. Μετά από μέρες ο Τούρκος φοβισμένος την αντίδραση του Πλανητάρχη τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει:
- Αγαπητέ μου είδα χθες ένα όνειρο και σε θυμήθηκα.
- Τι όνειρο; ρωτάει ο Πλανητάρχης.
- Είδα, του λέει, την Τουρκία με καινούριους δρόμους, πλατείες, αεροδρόμια, λιμάνια, κτίρια και στην ταράτσα κάθε κτιρίου υπήρχε ένα πανό που έγραφε για την Αμερικανοτουρκική φιλία!
- Ναι; του λέει ο Αμερικάνος. Ακου να δεις και εγώ τι είδα...
- Τι είδες; ρωτάει ο Τούρκος
- Είδα την Τουρκία μοντέρνα και σύγχρονη χώρα με όλα αυτά που είπες και εσύ και στην κορυφή κάθε κτιρίου υπήρχε πανό...
- Αλήθεια; Και τι έγραφε; τον διακόπτει ο Τούρκος χαρούμενος.
- Δεν κατάλαβα, γιατί δεν ξέρω Ελληνικά...

Παλιό αλλά γαμάτο ανεκδοτάκι. ;D ;D ;D

Ατροτος

Παράθεση από: Dtq στις  24 Ιουλ 2010, 23:04:24 ΜΜ

Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική!

Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου και την ικανότητα να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις σε μία κρίσιμη κατάσταση!

Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση!

Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής.

Διαβάστε τα παρακάτω και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!

Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Είστε στη Νέα Ορλεάνη. Γύρω σου κυριεύει το χάος που προκάλεσε ένας τυφώνας και πολλαπλές πλημμύρες.
Είναι μια πλημμύρα βιβλικών διαστάσεων. Είσαι ένας δημοσιογράφος - φωτογράφος που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!
Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα!

ΤΟ ΤΕΣΤ

Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα!

Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι!

Είναι ο George Bush!!!

Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν!

Έχεις 2 επιλογές:

1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του George Bush ή
2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός από τους πιο δυνατούς και σημαντικούς ανθρώπους στον πλανήτη!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ:

Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ σε απάντησε ειλικρινά:
Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση ή θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου;

Πιστευω οτι η σωστη επιλογη ειναι πολαπλες φωτογραφιες με εγχρωμο φιλμ ωστε να των εχεις ακριβος την στιγμη που των χτυπαει και των σκωτωνει το κημα.

Iskios

Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια!

Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει.

Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.

Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό.

Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ?

Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.

Και πως έγινε αυτό? του λένε.

Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με

τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι?

Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ.

Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά.

Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε : Τώρα, Κάνε ότι γουστάρεις!!!

Scharfschütze

Παράθεση από: Iskios στις  03 Αυγ 2010, 08:58:13 ΠΜ
Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι ελαφιού για πολλά χρόνια!

Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει.

Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.

Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό.

Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ?

Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.

Και πως έγινε αυτό? του λένε.

Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με

τα χέρια της και μου ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι?

Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ.

Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά.

Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε : Τώρα, Κάνε ότι γουστάρεις!!!

Πολυ ωραιο χαχαχα ;D ;D ;D ;D
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Iskios

ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ  ;D

salomon_says

Ο μικρός μπαίνει ένα βράδυ ξαφνικά στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του
και βρίσκει την μαμά του να είναι σκαρφαλωμένη πάνω στον μπαμπά του και να πηγαίνει πάνω κάτω.
Με το που τον βλέπουν οι γονείς του σταματούν και η μητέρα του γρήγορα «κατεβαίνει» και τυλίγεται στα σκεπάσματα.
«Τι κάνατε εσύ και ο μπαμπάς;», ρωτάει ο μικρός.
«Εεεε. ο μπαμπάς σου έχει μεγάλη κοιλιά και μερικές φορές πρέπει να ανέβω πάνω του και να την πιέσω για να γίνει ίσια»,
του απαντάει η μητέρα του.

«Χάνεις το χρόνο σου μαμά»,
λέει πάλι ο μικρός,
«όταν εσύ πας για ψώνια η κυρία από δίπλα έρχεται, πέφτει στα γόνατα και του την ξαναφουσκώνει..
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

salomon_says

Ένας τύπος
έκλαιγε ασταμάτητα και γύριζε από τον ένα γιατρό στον άλλο για να βρει
τι πρόβλημα έχει και δε μπορεί να σταματήσει να κλαίει...

Όταν
κανένας γιατρός δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει αναγκάστηκε να πάει και
σε ψυχίατρο.....
Ο ψυχίατρος αφού εξέτασε προσεκτικά το ιστορικό
του, έβγαλε διάγνωση...

"Στερήθηκες το μητρικό γάλα όταν ήσουνα
μωρό και τώρα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου πρέπει να θηλάσεις..."

Ο
τύπος αφού είδε κι απόειδε αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της
κουμπάρας που ήτανε λεχώνα και θήλαζε το παιδάκι της.... Κτύπησε μια
μέρα τη πόρτα της κι όταν αυτή άνοιξε έδειξε πολύ ανήσυχη που τον βρήκε
στο κατώφλι της να κλαίει ασταμάτητα.

- Τι είναι αυτό που σου
συμβαίνει κουμπάρε μου; Έλα να μου τα πεις όλα... γιατί με έχεις κάνει ν
ανησυχώ... Μήπως συνέβηκε κάτι στη κουμπάρα; Πάθανε τίποτα τα παιδιά;
-
Όχι, όχι κουμπάρα.... είναι που..... δηλαδή.....

Της εξήγησε τι
του συμβαίνει και τι του είπε ο ψυχίατρος και στο τέλος γεμάτος δισταγμό
της είπε:

- Μη με παρεξηγήσεις κουμπάρα... αλλά ξέρεις μόνο εσύ
σκέφτηκα μπορείς να με βοηθήσεις... μα μη σκεφτείς τίποτα πονηρό.... αν
δεν ήμουνα αναγκασμένος....

- Μα τι λες τώρα κουμπάρε... αν δε
ζητήσεις βοήθεια από τη κουμπάρα σου από πού θα τη ζητήσεις; Δόξα να
έχει ο Ύψιστος έχω μπόλικο γάλα που φτάνει και για το παιδί και για
σένα. Έλα στη κρεβατοκάμαρα και μη στεναχωριέσαι για τίποτα....

Τον
οδήγησε μέσα... έβγαλε το σουτιέν της και ο κουμπάρος έγειρε επάνω της
κι άρχισε να θηλάζει....

Φωτιές άρχισαν να ανάβουν στο κορμί της
κουμπάρας καθώς ο κουμπάρος θήλαζε ασταμάτητα.... Του λέει λοιπόν...

-
Κουμπάρε.... ξέρεις; Αν θέλεις και τίποτα άλλο μη διστάσεις... δεν
είμαστε δα και ξένοι....
- Όχι, όχι κουμπάρα... ακόμη κι αυτό που
κάνεις για μένα πολύ είναι... Δε θα το ξεχάσω ποτέ μου...
Και
συνέχισε να θηλάζει αμέριμνος... ενώ η κουμπάρα "καιγότανε" και δεν
άντεχε άλλο....

- Μα κουμπάρε, ξανά λέει τότε, μη ντρέπεσαι προς
Θεού, ζήτα μου ό, τι άλλο θες... Δεν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ μας....

Τελικά
ο κουμπάρος παίρνοντας θάρρος κι από τις προτροπές της, σήκωσε το
κεφάλι του προς το μέρος της και της είπε:

- Αφού επιμένεις
κουμπάρα, κι αφού δεν είναι ντροπή, κι αφού δεν υπάρχει και παρεξήγηση
μεταξύ μας... θα ήθελα... ξέρεις.... και ένα μπισκοτάκι μαζί με το γάλα
μου.....

agent 47

Είναι μια όμορφη μέρα και ο μπαμπάς είναι με τον μικρό
σε ηλικία γιο του στον ζωολογικό κήπο και βλέπουν τα ζώα.

Βλέπουν τις τίγρεις
Βλέπουν τα ελάφια
βλέπουν τους ελέφαντες

Και φτάνουν στα άλογα
Κοιτάντας με εκστασιασμό ο γιός ξαφνικά
βλέπει ένα αρσενικό άλογο με το μόριο του
να είναι σε στύση.

Ρωτάει λοιπόν ο μικρός τον πατέρα του
- Μπαμπά τι είναι αυτό;
- Πιο παιδί μου;
- Αυτό εκεί που εξέχει στα πόδια του αλόγου
Γεμάτος αμηχανία ο πατέρας μην ξέρωντας πως να απαντήσει στον γιο του, του λέει:
- Παιδί μου αυτό είναι οτι να 'ναι
Ο μικρός δεν μίλησε και προχωρήσανε.

Μετά από μια βδομάδα ξαναπάει ο μικρός στον ζωολογικό κήπο
αυτή τη φορά όμως με την μητέρα του

Προχωρώντας οι δυο τους ξαναφτάνουν στα άλογα
Εκεί όλως τυχαίως βλέπει  ο μικρός πάλι
το ίδιο αρσενικό άλογο στην ίδια κατάσταση
και λέει στην μαμά του:

- Μαμά, μαμά κοίτα το άλογο έχει πάλι το ότι να 'ναι
- Πιο παιδί μου;
- Να μαμά, αυτό ανάμεσα στα πόδια του αλόγου,
ο μπαμπάς μου είπε οτι το λένε ότι να 'ναι

Και απαντάει η μητέρα στον γιο της:

- Να πεις του πατέρα σου οτι το δικό του είναι ότι να 'ναι
αυτό είναι ότι πρέπει
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Maleficus

Παράθεση από: salomon_says στις  29 Αυγ 2010, 20:07:48 ΜΜ
Ο μικρός μπαίνει ένα βράδυ ξαφνικά στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του
και βρίσκει την μαμά του να είναι σκαρφαλωμένη πάνω στον μπαμπά του και να πηγαίνει πάνω κάτω.
Με το που τον βλέπουν οι γονείς του σταματούν και η μητέρα του γρήγορα «κατεβαίνει» και τυλίγεται στα σκεπάσματα.
«Τι κάνατε εσύ και ο μπαμπάς;», ρωτάει ο μικρός.
«Εεεε. ο μπαμπάς σου έχει μεγάλη κοιλιά και μερικές φορές πρέπει να ανέβω πάνω του και να την πιέσω για να γίνει ίσια»,
του απαντάει η μητέρα του.

«Χάνεις το χρόνο σου μαμά»,
λέει πάλι ο μικρός,
«όταν εσύ πας για ψώνια η κυρία από δίπλα έρχεται, πέφτει στα γόνατα και του την ξαναφουσκώνει..

Πάλι καλά που δεν ήταν ο κύριος απο δίπλα ;D

ILIAS

Ο Βάγγος πάει με το γιό του να πάρουν παιχνίδια ( είναι πλέων σε ηλικία που αρχίζει να καταλαβαίνει )
-Πάμε του λέει να πάρουμε όπλα, πιστόλια, σπαθιά, ότι θέλει ο λεβέντης μου να μου μοιάσει, να γίνει σαν και μένα, να του αρέσουν τα όπλα...
- Εγώ λέει ο μικρός θέλω τη Μπάρμυ... ο Βάγγος τρελάθηκε...ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.
- Μα γιέ μου είσαι καλά; Εσύ είσαι αγόρι και παίζεις μόνο με όπλα!
- Εγώ θέλω τη Μπάρμυ...τελείωσε!... τι να κάνει και ο Βάγγος υπέκυψε, σου λέει μικρός, είναι δε καταλαβαίνει...θα μεγαλώσει και θα αλλάξει γνώμη.
Ο καιρός περνούσε και κάθε φορά που πήγαιναν για παιχνίδια-εννοείτε να πάρουν όπλα για να νιώσει και ο μπαμπάς λίγο υπερήφανος που είχε γίνει ρόμπα, στους φίλους του που όλοι τον χλεύαζαν- ο μικρός τη μία ζήταγε τα καλλυντικά της Μπιμπυ Μπο την άλλη τα γοβάκια της Χιονάτης και ούτω καθεξής, το δε δωμάτιό του το είχε σα το δωμάτιο της μικρής Ολανδέζας...έπεσε σε μεγάλη μελαγχολία, σου λέει ένα γιο και αυτός π@$%&+$ οπότε ένας φίλος του δίνει την ιδέα να τον τάξει σε ένα άγιο μήπως και φτιάξουν τα πράγματα. Όπως και έκανε ένα πρωινό ο μικρός ξυπνάει το μπαμπά του και του λέει
- Μπαμπά  πάμε γρήγορα να πάρουμε ένα μεγάλο σπαθί!
Ο πατέρας περιττό να πώ ότι τα έκανε επάνω του από τη χαρά του.
Πάνε το παίρνουν και ο μικρός κλείνεται για λίγη ώρα στο δωμάτιό του, βγαίνει μετά από λίγο <<ζωσμένος>> με το σπαθί και λέει στο μπαμπά του:
- Μπαμπά τώρα δεν είμαι ίδιος η ΖΙΝΑ;...                                     

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...

Emperor

Ο Τοτός κάνει πάρτυ στο σπίτι του για τα γενέθλια του. Η μητέρα του είναι στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για τα παιδιά. Εκείνη την ώρα έρχεται ο πατέρας του Τοτού από τη δουλειά και λέει στη γυναίκα του.
- Γυναίκα έχω ορμές και θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα αμέσως.
- Μα αντρούλη, έχουμε πάρτυ, καλεσμένους και θα γίνουμε ρεζίλη.
- Δεν αντέχω ούτε λεπτό και πρέπει να κάνουμε κάτι για να τα βολέψουμε.
- Δηλαδή σαν τι;
- Να, εσύ θα κοπείς λίγο με το μαχαίρι, θα σπάσουμε και ένα πιάτο και θα πούμε ότι έσπασε ένα πιάτο και κόπηκες όταν μάζευες τα σπασμένα και ότι θα πάμε πάνω για να στο δέσω.
Πράγματι κόβεται λίγο η μητέρα του Τοτού, πετάνε και ένα πιάτο κάτω για να σπάσει. Ακούει ο Τοτός το θόρυβο και τρέχει στην κουζίνα.
- Τι έγινε;
- Τίποτα σημαντικό, απαντάει ο πατέρας του, έσπασε ένα πιάτο η μαμά σου και κόπηκε όταν τα μάζευε και θα πάμε πάνω να το δέσουμε.
- Καλά, λέει ο Τοτός και ξαναγυρίζει στους φίλους του, ενώ οι γονείς του πήγανε επάνω.
Η ώρα περνούσε, οπότε ο Τοτός ανησύχησε και πήγε επάνω να τι γίνεται. Περνώντας έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών άκουσε βογκητά. Σκύβει και βλέπει τους γονείς του να κάνουν έρωτα. Αμέσως αλλάζει χρώμα και γίνεται άσπρος, κατεβαίνει με τα τέσσερα τα σκαλοπάτια, τρέχει κλείνει τη μουσική και γυρίζει προς τους φίλους του και τους λέει:
- Μην τολμήσει κανένας να σπάσει πιάτο γιατί θα τον γαμήσει ο πατέρας μου.

Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

salomon_says

Το e-mail του Άραβα μαθητή στον πατέρα του:

Το Βερολίνο είναι θαυμάσιο, οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι και μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά πατέρα, ντρέπομαι λίγο να πηγαίνω στο κολέγιο με τη Φερράρι 599 GTB από καθαρό χρυσό, όταν όλοι μου οι καθηγητές και πολλοί συμμαθητές μου έρχονται με τρένο.

Ο γιος σου,

Nasser

Και η απάντηση του Άραβα πατέρα:

Αγαπημένε μου γιε,...

20 εκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια μόλις μεταφέρθηκαν στο λογαριασμό σου. Σε παρακαλώ σταματά να μας ντροπιάζεις! Πήγαινε και αγόρασε και εσύ ένα τρένο!

Με αγάπη,

Ο πατέρας σου.   ;D

mirrage

salomon_says

ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ

Πριν μερικά χρόνια ο Μητσοτάκης με τον Παπανδρέου ήταν μαζί σε ένα δείπνο στο μέγαρο Μαξίμου. Ήταν πολύ επίσημο δείπνο κι έτρωγαν στην κυριολεξία με χρυσά κουτάλια!
Μια στιγμή λοιπόν ο Παπανδρέου βλέπει έκπληκτος τον Μητσοτάκη να αρπάζει δυο χρυσά πιρούνια και να τα βάζει στην τσέπη του.
"Τον αλήτη!!! Κλέβει τα πιρούνια!!! ", σκέφτηκε. "Πρέπει να τα κλέψω κι εγώ!"
Πάει να τα πάρει από το πιάτο του αλλά έτρεμαν τα χέρια του (ήταν στα τελευταία του) κι έτσι χτυπούσαν τα πιρούνια πάνω στο πιάτο με αποτέλεσμα το γκαρσόνι να τρέχει να τον εξυπηρετήσει χωρίς έτσι να μπορεί να τα κλέψει μπροστά του.
Αυτό γινόταν συνεχώς. Κάποια στιγμή το γκαρσόνι πήγε κοντά του για πολλοστή φορά ρωτώντας τον μήπως ήθελε κάτι.
Τότε ο Ανδρέας του λέει εκνευρισμένος:
- Να σου κάνω ένα μαγικό;
- Βέβαια ότι θέλετε, του απαντά γεμάτος προθυμία
- Τα βλέπεις αυτά τα πιρούνια;
- Ναι τα βλέπω
- Πάρε τα και βάλε τα στην τσέπη μου!!
- Μάλιστα, απαντάει έκπληκτος το γκαρσόνι και χωρίς δεύτερη κουβέντα βάζει τα πιρούνια στην τσέπη του Παπανδρέου.
- Ωραία, του λέει μετά ο Ανδρέας. Βγάλε τα τώρα από την τσέπη του Μητσοτάκη!

Maleficus

agent 47

Το προσωπικό ημερολόγιο ενός ινδιάνου

Προχτές χάθηκε η κόρη του αρχηγού στο δάσος
Κινητοποιήθηκε όλο το χωριό για να την ψάξει...
Μετά από μερικές ώρες την βρήκαμε σε μια σπηλιά που είχε βρει για καταφύγιο
Για τιμωρία την γ...σε όλο το χωριό

Χτές χάθηκε η κόρη του μάγου στο δάσος
Κινητοποιήθηκε όλο το χωριό για να την ψάξει...
Μετά από μερικές ώρες την βρίσκουν σε μια σπηλιά που είχε βρει για καταφύγιο
Για τιμωρία την γ..σε και αυτήν όλο το χωριό

Είμαι με την ομάδα μου για κυνήγι.
Μετά από μια συμπλοκή με ένα γουρούνι χάθηκα από τους δικούς
Αρχίζει και σκοτινιάζει
Φοβάμαι......
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Iskios

- Τι είναι πιο γρήγορο από μια παντόφλα MERCEDES ?

- Μια παντόφλα PORSCHE   ;D

Περπατάει ένα NIKE AIR με λυμένα κορδόνια μέσα στο σαλόνι και βλέπει μια παντόφλα δίχαλο:

- Μωρό, θέλεις να το περπατήσουμε μαζί  ?
- ΌΧΙ, εσύ είσαι για δέσιμο...