22-02-2009 URBAN SOUNIO X-FILES part2+1/4 "THE RELOADED"

Ξεκίνησε από Dulas, 15 Φεβ 2009, 20:10:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

z_snap

Παράθεση από: ZINJA στις  24 Φεβ 2009, 21:04:12 ΜΜ
με ολο το συμπαθιο εμαθα οτι ειμουν χαιλαντερ και περιπτερο (1)παντα ειμουν και θα ειμαι δικαιοσ γιατι δεν θελω να μην λενε για μενα(2)η αποστολη μου ηταν να προφιλαξω εναν πιραυλο!αποφασισα λοιπον να κατσω σε μια τρυπα και να τουσ τρωω ολουσ!(ο σκοποσ αγιαζει τα μεσα)εφαγα σε σινολο 28 ατομα και με εφαγαν μια φορα στη βιλα που εκανα επιθεση!και αυτο το διαπιστωσε η κοπελια που παιζει στα κτυρια η οποια ηταν μαζι μου οπωσ και αυτοσ που με εριξε και βγηκα κατεφθιαν!σηγνωμη ομωσ αν καποισ μου εριξε και δεν το πηρα χαμπαρι που αυτο δεν γινεται γιαατι ημουν πισω απο μια τρυπα και δεν με εβλεπαν κιολασ!!!!!!!με τιποτα στο κοσμο δε θελω να διμιουργο προβληματα!αν αυτα που μου ειπαν ειναι ψεματα ζηταω συγνωμη απο ολουσ!(οπωσ και το ονομα ZINJAΣΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΕΟΣΥΝΗ)ευχαριστω που με ακουσατε και εδω ειμαι να ακουσω τουσ παντεσ! :) :) :)ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΝ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!! ;) :) :) :) :) :-* :-* :-*

ZINJA για μένα είσαι ο ήρωας του game και αν οι προηγούμενοι 27 παίκτες που έφαγες δεν κατάφεραν να πείσουν τον 28ο να μην πάει για τον πύραυλο τότε όλοι πήγαιναν γυρεύοντας!!!

Επίσης είσαι μια ζωντανή flash-bang!!! Με τα παραπάνω και μας κούφανες και μας τύφλωσες!!!
...re-think and do
   (pointman)

SAPPER

Επιδη προβλεπω αναφλεξη... θα προτεινω να μην μπουνε αλλοι στο τρυπακι να απαντησουν, εχουμε καταλαβει και ξερουμε ολοι ποιος ειναι ποιος και ελπιζω να μην ειναι εσκεμμενο, γιατι θα παιζουν μονοι τους.
Δεν εχουμε αναγκη απο αθανατους ουτε απο ατομα που δυναμιτιζουν την ατμοσφαιρα.
Την απαντηση τους οσοι πιστευουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν και να χαλανε την διαθεση των υπολοιπων θα την παρουν στο επομενο σεναριο οταν δουν τα ονοματα τους εκτος.
Ελπιζω να εχει το σθενος, αν εχει, και του δευτερου να παραδεχτει το λαθος του γιατι ολοι ξερουμε ποιος ειναι.

ZINJA

Καλημερα σε ολουσ τουσ (τρελουσ) :) συμπαιχτεσ και μη!αν διμιουργησα ενταση ΣΗΓΝΩΜΗ!για το μονο που στεναχοριεμε ειναι που δεν εφαγα κοψιδια και ευχομαι στο επομενο παιχνιδι να γινω καλητεροσ και πιο δικεοσ αφου λετε πωσ δε το πηρα χαμπαρι πισω απο μια τρυπα με διαμετρο 10cm τι να πω εχετε δικιο!και το ενοω!ευχαριστω και για τα καλα λογια και μη!και παλι πιστευω ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ο παλαιοκωστασ απο τον κορυδαλο ξανα?με τρενο και ασ μην εχει ραγεσ!!!!!!!!!! :) :) :) ;) ;) :) :) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Falcon

Aν και δε το καταλαβα, ας πω κι εγω ενα με το Παλαιοκωστα..

Τι μαρκα παπουτσια φοραει ο Παλαιοκωστας??

Απ: SUPER PUMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;DLOL ;D

ZINJA

αλλο ενα ανεκδοτο-τι κοινο εχει η μαντονα και ο παλεοκωστασ?και οι 2 φευγουν με ελικοπτερο!και αλλο ενα-ποσα ελικοπτερα εχει η αστυνομια?2 του αλλου και 1 του κορυδαλου!!!!!!!! :) :) :) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

FanIsHere

Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Τελικα δεν ειναι εσκεμενο... ::)
Και οπως πολυ σωστα ειπε και ο FanIsHere επι του θεματος παλι.

papaflesas

o tend xtyphse sto gonato.... :-[
allh fora tha kano agiasmo sto pedio prin,etsi gia na figei h gandemia.... ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

pit

oxi paidia den imouna egw  o synadelfos mou itan (ted) pou itan stin a omada kai xtypise ligo to gonato tou alla twr aeinai mia xara eytixws   ;)

ted

eftixos pedia den itane kati sovaro simera ime mia xara perimeno to epomeno pexnidi sto sounio.  :D 

filakio 8

re me min tous fovaste tous fortigatzides den paBenoun tipota  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SAPPER