22-02-2009 URBAN SOUNIO X-FILES part2+1/4 "THE RELOADED"

Ξεκίνησε από Dulas, 15 Φεβ 2009, 20:10:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

loubamboo

Για να εκφράσω τα συναισθήματά μου από το χθεσινό παιχνίδι, ως παίκτης της ομάδας BRAVO,
  επιτρέψτε μου να επαναλάβω τα λόγια του Jerry "Mad Dog" Shriver: "We got them where we want them, surrounded from the inside!"

Ποιος ήταν ο Jerry "Mad Dog" Shriver;   

http://www.ultimatesniper.com/View_News_Details.cfm?NewsID=161&CategoryID=32&title_bar=THE%20UNTOLD%20TRUE%20STORY%20OF%20MAD%20DOG%20SHRIVER%3A
Freedom is more important than peace. USMC!

fanioles

Lou μοιάζετε και λιγο με τον Shriver...    ;D

Άλλο ενα καταπληκτικό παιχνίδι που έχασα.....    :-[

Δε με χάλασε η χιονισμένη Βιέννη αλλα μου έλειψαν τα ββ  ...   ;D

FanIsHere

Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

pit

i diorganosi itan teleia kai to paixnidi akoma kalyterooo perasa teleia mpravo paidia!!!  ;)

SAPPER

Εχει χασει την αιγλη του πλεον ο Highlander δυστυχως παλια ειταν με ενα σπαθι και πολεμουσε στα highland της σκωτιας και ξαφνικα εκανε την εμφανιση του απεναντι απο τον ναο του Απολλωνα εξοπλισμενος σαν περιπτερο του μοναστηρακιου.
Βλεπεις προσαρμοζεται στις εξελιξεις. ;D

Harryes

Kαλημέρα!!
Περάσαμε τέλεια την Κυριακή. Ευχαριστώ όλη την παρέα και κυρίως τους διοργανωτές και τους ομαδάρχες
για την σοβαρότητα - υπευθυνότητα και το πάθος για το παιχνίδι που έχει σαν αποτέλεσμα να κερδίσουν την εκτίμησή μας! Επίσης συγχαρητήρια στον ομαδάρχη της Ομάδας Αλφα. Τέτοιου είδους παραδείγματα δίνουν αξία στην αγαπημένη μας δραστηριότητα.
Να έχουμε υγεία !!

z_snap

Super Game, συγχαρητήρια σε όλους,

...pointman

...re-think and do
   (pointman)

easy

Αγαπητοί συμπαίχτες, από ότι φαίνεται αυτό τα game ξεκαθάρισε επιτέλους το πεδίο... Δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα και forum - είμαστε όλοι μια μεγάλη αγαπημένη παρέα...Απλά από ότι κατάλαβα, ο καθένας έχει συνηθίσει σε κάποιο συγκεκριμένο forum...αλλα και αυτό αλλάζει!
Λέγοντας αυτά, θα ήθελα ευχαριστήσω και σε αυτό το forum τους διοργανωτές και να κάνω ένα copy paste:

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για μια υπεροχη κυριακή!

Ωραίο παιχνίδι με καλή οργάνωση και αρκετά δύσκολο... Σας διαβεβαιώ ότι και για την ομάδα ALPHA ήταν ψιλό παλούκι να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τις αποστολές!
Τώρα, όσο για τα παρατράγουδα δεν έπεσε κάτι σοβαρό στην υπόληψη μου! Το μονο που θα ήθελα να παραθέσω είναι πως μια μέρα σαν την Κυριακή, που φύσαγε και λιγάκι, και παίζεις κάτω από 350 fps, είναι δύσκολο να υπολογίσεις που ακριβώς πάει το bb, ιδίως εάν προσπαθείς να πετύχεις κάποιον στα 30 μετρα. Εμενα προσωπικά μου έτυχε αρκετές φορες να προσπαθεί κάποιος να με πετύχει, αλλα να το καταφέρνει μετά από πολλά bbs. Αυτό δεν δικαιολογεί αθανατους - σε καμια περίπτωση. Οι αθάνατοι πρέπει να προσεγγίζονται άμεσα. Είναι κρίμα να γίνονται υπόνοιες μέσω forum... Μετά την φάση, η το παιχνίδι πρέπει να ενημερώνονται και να λύνονται οποιες παρεξηγήσεις για να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να απολαμβάνουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας hobby.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι... Και από ότι φαίνεται, the best is yet to come!

Easy

Spook

Να τονίσω και εγώ με την ευκαιρία ότι δεν υπάρχουν αντίπαλα φόρουμ αλλά κοινή αγάπη για το airsoft !  ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

alexz

συμφωνω και επαυξάνω easy & spook.....

tRappED7

Καλησπέρα και από εμένα.  :)
Με τη σειρά μου θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές για την διεξαγωγή του Κυριακάτικου παιχνιδιού
και χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό των παιχτών, αν όχι σε όλους τους παίκτες είχε την ίδια απήχηση...
Πέρασαν όλοι την Κυριακή τους ξοδεύοντας ενέργεια, μπίλιες και γεμίζοντας εμπειρίες ενός νέου για τους περισσότερους παίκτες, πεδίου.
Από εδώ και πέρα λοιπόν θα ισχύσει το "κάθε game και καλύτερα"  ;)

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής για να προχωρήσουμε στις φωτογραφίες.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ?

Με εκτίμηση,
tRappED7

SAPPER

Παράθεση από: easy στις  24 Φεβ 2009, 12:58:50 ΜΜ
Αγαπητοί συμπαίχτες, από ότι φαίνεται αυτό τα game ξεκαθάρισε επιτέλους το πεδίο... Δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα και forum - είμαστε όλοι μια μεγάλη αγαπημένη παρέα...Απλά από ότι κατάλαβα, ο καθένας έχει συνηθίσει σε κάποιο συγκεκριμένο forum...αλλα και αυτό αλλάζει!
Παράθεση από: Spook στις  24 Φεβ 2009, 13:27:09 ΜΜ
Να τονίσω και εγώ με την ευκαιρία ότι δεν υπάρχουν αντίπαλα φόρουμ αλλά κοινή αγάπη για το airsoft !  ;)
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο easy και τον spook και χαίρομαι απόλυτα που κυλούν τα πράγματα πλέων με αγάπη και ηρεμία, ας γίνουμε όλοι αρωγοί σε αυτό και να βοηθήσουμε όλοι έτσι ώστε να πάει το airsoft στο επίπεδο που του αξίζει.
Παράθεση από: Dulas στις  24 Φεβ 2009, 15:06:09 ΜΜ
Λίγη προσπάθεια από όλους και σύντομα θα είμαστε όλοι σε παρα πολύ καλύτερα επίπεδα ;).
Όταν ήρθα στο airsoft ευχόμουν να βρω αξιόλογες ομάδες να μπορώ να παίζω...και τις βρήκα, τώρα εύχομαι αυτό που είπες. ;)

Παράθεση από: tRappED7 στις  24 Φεβ 2009, 16:04:36 ΜΜ
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής για να προχωρήσουμε στις φωτογραφίες.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ?
Εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω στο ξυπόλητο κεφάλι μου  :D :D :D

Επίσης χαίρομαι πολύ που γραφτήκατε και άδω πλέων παιδιά και είμαστε μια παρέα μια κοινότητα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Βασίλης.

z_snap

Please μην ασχοληθούμε άλλο με τις λεπτομέρειες και τα ψιλά που συμβαίνουν στα games.

Ας γίνει κατανοητό από όλους το ότι όταν ένα πράγμα εξελίσσεται (στην προκειμένη περίπτωση το airsoft σαν άθλημα) περνά από διάφορες ενδιάμεσες καταστάσεις που μπορεί να μην μας αρέσουν αλλά δεν παύουν να είναι ενδιάμεσες.

Όλα αυτά δείχνουν απλά ότι το airsoft στα ερχόμενα χρόνια θα αποκτήσει στην Ελλάδα εκατοντάδες (και γιατί όχι χιλιάδες) νέους φίλους που οι πιο έμπειροι, παλιοί (πες τε το όπως θέλετε) θα πρέπει να έχουν τη μέθοδο και την υπομονή να τους υποδεχτούν και να τους βοηθήσουν να μάθουν το άθλημα.

Μακάρι να βγω λάθος - στην επόμενη διετία βλέπω να πρέπει να πληρώνουμε για να βρούμε χώρο να παίζουμε  - και τότε πιθανά ξαφνικά να δούμε τους εαυτούς μας να παίζουμε πολύ καλύτερα και πολύ πιο πειθαρχημένα.

...pointman
...re-think and do
   (pointman)

ZINJA

με ολο το συμπαθιο εμαθα οτι ειμουν χαιλαντερ και περιπτερο (1)παντα ειμουν και θα ειμαι δικαιοσ γιατι δεν θελω να μην λενε για μενα(2)η αποστολη μου ηταν να προφιλαξω εναν πιραυλο!αποφασισα λοιπον να κατσω σε μια τρυπα και να τουσ τρωω ολουσ!(ο σκοποσ αγιαζει τα μεσα)εφαγα σε σινολο 28 ατομα και με εφαγαν μια φορα στη βιλα που εκανα επιθεση!και αυτο το διαπιστωσε η κοπελια που παιζει στα κτυρια η οποια ηταν μαζι μου οπωσ και αυτοσ που με εριξε και βγηκα κατεφθιαν!σηγνωμη ομωσ αν καποισ μου εριξε και δεν το πηρα χαμπαρι που αυτο δεν γινεται γιαατι ημουν πισω απο μια τρυπα και δεν με εβλεπαν κιολασ!!!!!!!με τιποτα στο κοσμο δε θελω να διμιουργο προβληματα!αν αυτα που μου ειπαν ειναι ψεματα ζηταω συγνωμη απο ολουσ!(οπωσ και το ονομα ZINJAΣΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΕΟΣΥΝΗ)ευχαριστω που με ακουσατε και εδω ειμαι να ακουσω τουσ παντεσ! :) :) :)ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΝ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!! ;) :) :) :) :) :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

CostasV

Αγαπητέ μου Zinja, ομολογώ ότι χαίρομαι για το θάρρος σου να πεις ότι εγώ είμαι αυτός!

Παρόλα αυτά έχω ακούσει από πολλούς ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι, δέν νιώθεις, και καλέ μου φίλε το έχω ακούσει από πολλούς.... δλδ από πάρα πολλούς.... Δέν νομίζω ότι όλα είναι τυχαία γεγονότα, κάποια δόση αλήθειας θα υπάρχει... Σε έχω μαλώσει κάνα δυο φορές μέσα στο παιχνίδι... τελευταίο παράδειγμα στο urban σου είπα : Ρε bill σταμάτα να μιλάς, μπες μέσα στη τρύπα σου, άντε κάνε μας την χάρη... Και άκουσα την απάντηση σου η οποία περιλούστηκε απο συγνώμες, και έλαβες ξανα αμυντική και σιωπηλή στάση (όπως και θα έπρεπε). Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι έχεις διάθεση να κλέψεις, αλλά πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος... Μπορεί κιόλας από την αδρεναλίνη σου, να μην νιώθεις τις μπίλιες, αλλά καλέ μου φίλε προσπάθησε να είσαι πιο προσεχτικός...

Φιλικά,
Κώστας
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Mil.Sim.On

Κωστάκη V πάντως μετά στο Μουρούζη έμαθα ότι ήσουν αθάνατος με την προβατίνα!!!Ήσουν και μακρυά μου και δεν σε ήλεγχα!!!Την άλλη φορά δίπλα στον ομαδάρχη σου να μετράμε τις μπουκιές μας!!!Το καταπέτασμα έριξα και γω!!!

SAPPER

Φιλε ZINJA το κλέψιμο δεν εξαπατά κανέναν άλλο παρά μόνο τον ίδιο το παίχτη.
Κάθε φορά που έχει χτυπηθή ένας παίκτης είναι μια ευκαιρία για να εντοπίσει το λάθος στην τακτική ή στην τεχνική του και να το αποφύγει στα επόμενα παιχνίδια έτσι ώστε να γίνει καλύτερος.
Αν κλέψη και συνεχίσει να παίζει αγνοή το λάθος και την αδυναμία του και δεν προσπαθεί να τα διορθώσει.
Ετσι παραμένει στάσιμος και δεν εξελίσσεται σαν παίκτης.
Όσο πιο αυστηροί είμαστε με τον εαυτό μας, τόσο πιο γρήγορα βελτιωνόμαστε σε ότι κάνουμε όπως λέει και ο φίλος μου ο LOU.

Φιλικά Βασίλης.

CostasV

Παράθεση από: Mil.Sim.On στις  24 Φεβ 2009, 23:10:28 ΜΜ
Κωστάκη V πάντως μετά στο Μουρούζη έμαθα ότι ήσουν αθάνατος με την προβατίνα!!!Ήσουν και μακρυά μου και δεν σε ήλεγχα!!!Την άλλη φορά δίπλα στον ομαδάρχη σου να μετράμε τις μπουκιές μας!!!Το καταπέτασμα έριξα και γω!!!

Kύριε ομαδάρχα δεν έφαγα προβατίνα μιας και το κρέας της μου είναι δύσκολο στην μύτη μου... Έφαγα όμως ένα μπιφτέκι που ήταν σαν τάσι 15" ζάντας ( ο χριστός και η παναγία τι μπιφτέκι ήταν αυτό... ο El ninio να με επαληθεύσει) Την επόμενη φορά θα σας παρακαλούσα να κάτσουμε δίπλα-δίπλα και να στίσουμε "κόντρα" στα στομάχια μας...

-over and out-
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

papaflesas

osh ora trogate ta kopsidia ego hmoyn 100 metra pio pano kai ekana esperino! :( :(
thn epomenh fora poy tha fate sta lhmeria moy xrhsimopoihste to onoma moy gia bonus meze!
kalh xonepsi ..komanta :)
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

SAPPER

Ξερει τι λεει ο Πατερ  :D εχουμε φαει και μαζι εκει και οντος τον γνωριζουν ολες οι σχαρες. :D