1st Captains Meeting 5/6/10

Ξεκίνησε από SAPPER, 04 Ιουν 2010, 17:01:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Παράθεση από: fmfOdin στις  05 Ιουλ 2010, 05:26:26 ΠΜ
Καλημερα σε ολους.

Οσον αφορα τις ψηφοφοριες και το πως διεξαχθηκαν στο Captain's Meeting θεωρω οτι ηταν σωστος αν και δυστυχως λιγακι βιαστικος θα μπορουσα να πω. Θα ηταν παρα πολυ καλο να υπαρχει ενα διαστημα καποιων ημερων πριν την επικειμενη συναντηση ετσι ωστε να μπορουν  οι ομαδες της επαρχιας να δουν/διαβασουν τα θεματα και να κανονησουν αναλογα εαν μπορουν να στειλουν αντιπροσωπο ή οχι.

Επισης θελω να προσθεσω οτι απο εδς και περα εχετε την υποστηριξη της Wolf Task Force Kοζάνης στον αγωνα για την νομιμοποιηση του αθληματος που τοσο μας αρεσει.

Με εκτιμηση,

Δημητρης "Odin" WTF Commander
Φίλε Δημήτρη ευχαριστούμε για την πρόθεση σου να συμπορευθείς μαζί μας για το κοινό καλό όλον μας.

Τώρα λόγο του ότι εύκολα παρεξηγούνται τα πάντα τα Captains Meeting αφορούν μόνο την Αττική και δεσμεύουν της ομάδες αυτής.

Γνωστοποιούμε τα πρακτικά και σχολιάζουμε τους λόγους που είναι πιστεύω ευκολονόητη από τους περισσότερους.

Όπως εσείς έτσι και πολλές άλλες ομάδες από την επαρχία χωρίς να τους το ζητήσουμε έχουν συμπορευθεί μαζί μας και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Όλοι μαζί λοιπόν για μια νέα αρχή βασισμένη σε γερά θεμέλια.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Βασίλης.

fmfOdin

Σε τελικη αναληση φιλε Βασιλη,

Το ζητημα ειναι οτι πρεπει να κινηθουμε ολοι σαν μια πανελλαδικη κοινοτητα airsoft ωστε να διασκεδαζουμε ολοι μας με το κεφαλι ελευθερο απο σκοτουρες του τυπου "μην μας κλεισουν στην στενη", "κι αν εχει μπλοκο?" κτλ κτλ. Ναι ειναι απολυτα λογικο και αποδεκτο η ΕΛ. ΑΣ. να μας σταματαει και να μας κανει ελεγχο διοτι υπαρχουν πολλοι τρελοι εκει εξω και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να πετυχεις. Αλλα για να πετυχουμε την νομιμοποιηση πρεπει να κινηθουμε σαν μια "ομαδα" και να αφησουμε κατα μερους τους μικροπρεπισμους και τις αψυμαχιες.

Απο κει και περα καταλαβενω το γεγονος οτι ειναι αρκετα δυσκολο να μπορουμε ευθυς αμεσως να συμετασχουν ολες οι ομαδες πανελληνιως σε ενα meeting για πολλους και διαφορους λογους, με τον πιο κοινο σε ολους το θεμα της μετακινησης. Απλα πιστευω οτι ειναι καλο να κινηθουμε προς αυτο και σιγα σιγα να βρουμε την μεση οδο στο θεμα.

"Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys.
Look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death!"

liongreek

Παράθεση από: Hornet στις  05 Ιουλ 2010, 05:09:34 ΠΜ
Καταρχην, τα πιο πολλα ειναι σωστα που λετε,ομως εγω δεν αμφισβητησα ευθεως τον ανδρισμο καποιου.Δεν πουλαω μαγκια εγω τωρα και ανδρισμο .Και εγω θελω το καλο του αθληματος.Παρανοοειτε καποια πραγματα.Εμενα με νοιαζει οτι αρκετα λεφτα πανε για πεταμα,και οτι ισως χρειαστει να δινω λεφτα για ελατηρια.Ενταξει ας πουμε οτι πονανε....και 65 μετρα με 330 φπς να πηγαινει, θα πηγαινει μετα απο μιση ωρα και ο αλλος θα κανει τον Νιο. ;D.Και δοξα το θεω η νοημοσυνη μου ειναι μια χαρα και για αυτο σας μιλαω σοβαρα και με κατανοηση,σε σχεση με αλλον που μπορει να εβριζε αλλα ειναι καποιες επιπτωσεις που με ενοχλουν αφανταστα.Δεν ειμαι απο αυτους που το θελω για να ποναει,αλλα ενταξει ρε γμτ να πηγαινει λιγο γρηγορα....Θα ριχνουμε πριν αποκαλυφθει ο αντιπαλος μπας και προλαβει να παει η μπιλια....Με σεβασμο Λεωνιδας ;)

Λεωνίδα,

τώρα μιλάς σωστά...πάμε να τα δούμε λοιπόν...

δεν είναι ο πόνος το θέμα. Απλά υπάρχουν δεδικασμένα και πάνω σε αυτά πατάμε για να βρούμε μια φόρμουλα να βγάλουμε από την παρανομία το airsoft. Θα υπάρξουν θυσίες; Σίγουρα. Αλλά εδώ μιλάμε για θυσίες στον τρόπο παιχνιδιού, και όχι στον οπλισμό...

Όντως, η μπίλια από το 330fps sniper rifle που έχω θα φτάσει στα 65 μέτρα πιο αργά. Άρα πρέπει να βάλλω ακίνητους στόχους. Όπως στην πραγματικότητα δηλαδή. Δεν μπορώ να κυνηγάω κάποιον με την διόπτρα όταν αυτός τρέχει, δεν είναι η δουλειά μου αυτή.

Επίσης, ένα καθαρό (bolt action) sniper rifle δεν ακούγεται. Που σημαίνει ότι αν έχεις ακολουθήσει σωστά τις προσταγές του ρόλου που επέλεξες να παίξεις και έχεις φροντίσει για κάλυψη-απόκρυψη, είσαι περισσότερο lethal από ποτέ...

τι εννοώ με αυτά...οι περιορισμοί θα μας αναγκάσουν να παίξουμε διαφορετικά...έξυπνα...κουραστικά...τακτικά...θα υπάρξει παιχνίδι που σαν sniper θα βγάλεις μόνο ένα παίκτη...μετά από ώρες κίνησης και κάλυψης, δοκιμάζοντας τρελά δρομολόγια να βρεθείς στην πλεονεκτική θέση...μια ολόκληρη μέρα, ένας παίκτης...βαρετό; Ίσως...κι αν μιλάμε για τον αντίπαλο αρχηγό; Το στρατηγό που είναι ο ΑΝΣΚ της ομάδας σου; Από εμπειρία σου λέω ότι αυτό το ένα και μοναδικό kill που θα κάνεις εκείνη τη μέρα θα το θυμάσαι μια ζωή...(και στο λέω εγώ που όχι απλά δεν είμαι sniper, αλλά σε παιχνίδι μου έχει τύχει να καλυφθεί sniper από πίσω μου διότι με πέρασε για ανάχωμα...)

Οι θυσίες που πρέπει να κάνουμε ανοίγουν πόρτες για καλύτερο gameplay...σκεφτείτε το...

Γιώργος aka Liongreek
HADES, XO

fmfOdin

ΠαράθεσηΕπίσης, ένα καθαρό (bolt action) sniper rifle δεν ακούγεται. Που σημαίνει ότι αν έχεις ακολουθήσει σωστά τις προσταγές του ρόλου που επέλεξες να παίξεις και έχεις φροντίσει για κάλυψη-απόκρυψη, είσαι περισσότερο lethal από ποτέ...

τι εννοώ με αυτά...οι περιορισμοί θα μας αναγκάσουν να παίξουμε διαφορετικά...έξυπνα...κουραστικά...τακτικά...θα υπάρξει παιχνίδι που σαν sniper θα βγάλεις μόνο ένα παίκτη...μετά από ώρες κίνησης και κάλυψης, δοκιμάζοντας τρελά δρομολόγια να βρεθείς στην πλεονεκτική θέση...μια ολόκληρη μέρα, ένας παίκτης...βαρετό; Ίσως...κι αν μιλάμε για τον αντίπαλο αρχηγό; Το στρατηγό που είναι ο ΑΝΣΚ της ομάδας σου; Από εμπειρία σου λέω ότι αυτό το ένα και μοναδικό kill που θα κάνεις εκείνη τη μέρα θα το θυμάσαι μια ζωή...(και στο λέω εγώ που όχι απλά δεν είμαι sniper, αλλά σε παιχνίδι μου έχει τύχει να καλυφθεί sniper από πίσω μου διότι με πέρασε για ανάχωμα...)

Σαν παικτης σχεδον απο τα πρωτα μου βηματα στο αθλημα ασχοληθηκα με τα bolt action snipper rifles για εναν απλο λογο. Ο snipper δεν ειναι ο παικτης που θα μπει στο πεδιο σαν τον Rambo και θα ριχνει μπιλιες απο δω και απο κει και το πιο πιθανο ειναι οτι θα κανει και τα λιγοτερα kill στην ομαδα. Στο χερι σου ειναι ομως αυτα τα λιγα kill να ειναι και τα πιο σημαντικα. Και φυσικα την εμβελια του οπλου σου δεν την ανεβαζεις αποκλιστικα απο τα FPS.

"Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys.
Look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death!"

Ozymandias

Kαι απο τη μερια μου θα ηθελα να συγχαρω ομαδες της επαρχιας που ειτε συμφωνουν ειτε διαφωνουν με τις αποφασεις των ομαδων της Αττικης  συνεισφερουν στην κοινη, νομιζω, προσπαθεια για να βγει το χομπυ μας απο το ημιφως στο φως της νομιμοτητας.

Ειναι γεγονος οτι κινουμενοι προς αυτο το στοχο θα χρειαστει να κανουμε καποιες επωδυνες θυσιες. Ωστοσο, πιο σημαντικο απο τα λιγοτερα fps, η απο τον κοκκινο φλογοκρυπτη, ειναι η δυνατοτητα να φορτωνω τις οπλαρες μου και να παω στην πεδιαρα μου και να κανω το κομματι μου νομιμα και χωρις να φοβαμαι κανεναν κερατα, μπατσο, γειτονα, αγροφυλακα, τοπικο παραγοντα, αριστερο "προοδευτικο", κυνηγο, οικολογο, ψαρα και ιερουδουλη στη βουκουρεστιου.

Θεωρω οτι η νομιμοτητα θα φερει πολλα καλα, οπως καλυτερα πεδια και πιο οργανωμενα, μεγαλυτερα σεναρια, συνεργασιες με τοπικους φορεις και ποσα αλλα πραγματα.

Οντως ειναι θεμα η επικοινωνια μεταξυ των διαφορων ομαδων.....θα μπορουσαμε ομως να χρησιμοποιησουμε την τεχνολογια για να υπερβουμε καποια απο τα εμποδια που δημιουργει η αποσταση. Οι κανονες οι οποιοι τεθηκαν στην συναντηση των αρχηγων ειναι μεν για την Αττικη, ωστοσο η οποια νομοθεσια δημιουργηθει αυριο για το νομιμο πλεον Airsoft  θα ειναι πανελληνια.

Οι ομαδες της επαρχιας νομιζω οτι καλο θα ηταν να συμμετεχουν στον διαλογο, εστω και διαφωνοντας, και να μην κρυβονται πισω απο την αναρχοαυτονομια που χαρακτηριζει ενα μεγαλο μερος της Ελληνικης επαρχιας, για να κανουν ο,τι θελουν

Προς αυτο τον σκοπο θα μπορουσε να δημιουργηθει ειδικο φορουμ μεσα στο φορουμ στο οποιο θα εχουν προσβαση μονο εκπροσωποι των ομαδων, και να προσκληθουν σε αυτο εκπροσωποι ομαδων και απο την επαρχια. Εκει θα υπαρξει ενα βημα διαλογου εως οτου υπαρξουν οι συνθηκες για ενα πανελληνιο meeting/συνδιασκεψη

fmfOdin

ΠαράθεσηΠρος αυτο τον σκοπο θα μπορουσε να δημιουργηθει ειδικο φορουμ μεσα στο φορουμ στο οποιο θα εχουν προσβαση μονο εκπροσωποι των ομαδων, και να προσκληθουν σε αυτο εκπροσωποι ομαδων και απο την επαρχια. Εκει θα υπαρξει ενα βημα διαλογου εως οτου υπαρξουν οι συνθηκες για ενα πανελληνιο meeting/συνδιασκεψη

+1

Στην τωρινη κατασταση που βρισκομαστε σχεδον ολοι μας και που οι δυνατοτητες μας ειναι αρκετα περιορισμενες η δημιουργια μιας κατηγοριας συζητησεων για ολους τους αντιπροσωπους των ομαδων πανελλαδικως πιστευω οτι θα μας φερει ενα βημα πιο κοντα στον στοχο μας, την ενοτητα των ομαδων για ενα σκοπο, την νομιμοποιηση του αθληματος.

Σε προσωπικο επιπεδο τωρα, εχω ξεκινησει τις προσπαθειες να ερθω σε επαφη με μια ακομα ομαδα και με αλλους solo παικτες εδω στην Κοζανη ετσι ωστε να μπουμε στον αγωνα για την νομιμοποιηση σαν νομος και οχι σαν μεμονομενα ατομα.

lak1000

Απορία... Ήρθε ποτέ κάποιος να σας συλλάβει στο πεδίο επειδή παίζετε? Ή μήπως νομίζετε ότι αν νομιμοποιηθεί δεν θα σας σταματούν στον δρόμο για έλεγχο ή δεν θα σας τρέχουν στα τμήματα?
Please don't feed the trolls...

fmfOdin

Παράθεση από: lak1000 στις  05 Ιουλ 2010, 16:49:17 ΜΜ
Απορία... Ήρθε ποτέ κάποιος να σας συλλάβει στο πεδίο επειδή παίζετε? Ή μήπως νομίζετε ότι αν νομιμοποιηθεί δεν θα σας σταματούν στον δρόμο για έλεγχο ή δεν θα σας τρέχουν στα τμήματα?

Κατ'αρχην προσωπικα πιστευω οτι ο ελεγχος πρεπει να γινετε ειτε στην τωρινη μας κατασταση ειτε οταν πλεον καταφερουμε νομικα να φερουμε στο φως το αθλημα/χομπυ. Ποτε δεν μπορεις να γνωριζεις εαν ο ταδε τρελαρας με την καλυψη του airsoft εχει στο αμαξι του διαφορα. Αλλα εαν μεσω της νομιμοποιησης του αθληματος μπορεις να εχεις στην κατοχη σου ενα εντυπο τυπου "αθλητικης ταυτοτητας" και τα σχετικα αντιτυπα της νομοθεσιας περι αεροβολων οπλων και τα εντυπα περι airsoft και εμεις αλλα και η ΕΛ.ΑΣ. θα ειμαστε σε θεση να επιβεβαιωσουμε τα λεγομενα μας πολυ πιο ευκολα και με λιγοτερες καθηστερισεις.

lak1000

Ελληνική γραφειοκρατία... Μάλλον όπως είναι θα μείνουν τα πράγματα στο 90+% των περιπτόσεων... Αν θέλει ο άλλος θα πειστεί, αν δεν θέλει θα σε τρέχει σε τμήματα κλπ... Νομίζω όλοι ξέρουμε πως είναι η κατάσταση.

Ozymandias

Εγω παλι δεν νομιζω, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ οτι αν δεν κανουμε τιποτα και μεινουμε στην ημι-παρανομη (ή ημι-νομιμη) κατασταση μας, και παραμεινουμε κρυμμενοι στα βουνα και στα λαγκαδια τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα γινει τιποτα.

Οσο τα οπλα μας χαρακτηριζονται αεροβολα, το airsoft σαν παιχνιδι θα παραμενει παρανομο και ο καθενας μπορει να επεμβει και να μας συλαβει, ασχετα αν δεν το εχει κανει μεχρι τωρα. Η μειωση των οριων fps στα ορια που εχουν καθιερωσει οι αλλες χωρες αποσκωπει στον αποχαρακτηρισμο απο οπλα σε παιχνιδια.

ΠαράθεσηΕλληνική γραφειοκρατία... Μάλλον όπως είναι θα μείνουν τα πράγματα στο 90+% των περιπτόσεων... Αν θέλει ο άλλος θα πειστεί, αν δεν θέλει θα σε τρέχει σε τμήματα κλπ... Νομίζω όλοι ξέρουμε πως είναι η κατάσταση.
Αυτη ειναι μια καθαρα νεοελληνικη προσεγγιση στα θεματα. Καποιοι εχουν επιλεξει να κανουν κατι για αυτο αντι να γραφουν στα φορουμ. Να δουνε τι μπορει να γινει αντι να γκρινιαζουν για τι δεν μπορει να γινει

Powerplant

Τσάτσοι των ιαπώνων κατασκευαστών και των καταστηματαρχών, γέροι φρούληδες που δεν αντέχεται τον πόνο, φλώροι που φτιάχνετε όπλα στα 330 FPS, χαρτογιακάδες και λαδοπόντικες που ψάχνετε νόμους που έχουν οι κουτόφραγκοι για να μας κάνετε σαν αυτούς, υποκριτές με δήθεν ομάδες που καπελώνεται τους τίμιους, φτωχούς νέους airsofter ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! ΕΛΕΟΣ!

1. Το εξοχικό μου το έκτισα στο δάσος που έκαψε ο θείος μου. Κανένας δεν ήλθε να μου πει τίποτα. Και όταν πλημυρίσαμε (γιατί ήταν στο ρέμα) βγήκα και τους έκανα ρόμπα στα κανάλια φωνάζοντας "που είναι το κράτος". Και απαίτησα και αποζημίωση. Ο κύριος Ευαγγελάτος μου είπε ότι έχω δίκιο. Αυτό μου φτάνει.
2. Σε ένα Uno του 1980 που είχα, από 900 κ.εκ. του είχα βάλει μοτέρ από Ιντεγκράλε και εννοείτε δεν το δήλωσα. Όταν έβλεπα αστυνομία έστριβα, αν με σταμάταγαν και με έγραφαν ήταν λαλάκες, αν μου την χάριζαν ήμουν ο "μαμάω" που τους κορόιδεψα. Και στην τελική γιατί να το δηλώσω; Για να μου το παίξουν έξυπνοι ότι μπορεί να σκότωνα κανένα; Δεν ξέρουν αυτοί! Τι να τα κάνω τα ανάλογα φρένα; Έχεις δει κόντρα στα φρένα εσύ; Και στη τελική αν το δήλωνα, πάλι δεν θα με σταμάταγαν για έλεγχο; Αν μου έδιναν πάσο να περνάω τα μπλόκα χύμα τότε το βλέπω.
3. Με τις ρουφιανιές σας (γιατί όλα μαθαίνονται) κλείσατε τα κινέζικα εργοστάσια των τίμιων κουμουνιστών εργατών της Κίνας για να επωφεληθούν τα αφεντικά σας οι Ιάπωνες ιμπεριαλιστές. Φτού σας!
4. Έχετε όλοι στις ομάδες διπλά όπλα. Το ένα με 300 fps που σας χάρισαν καταστηματάρχες και το άλλο με 1000 fps που παίζεται στα πριβέ σας γιατί εκεί σας αρέσει να πονάτε και να ματώνετε γιατί είναι τα φιλαράκια σας. Γιατί δεν λέτε ότι όλοι έχετε μετοχές στην «ΕΛΑΤΗΡΙΟ Α.Ε.»;
5. Στο Χοτέλ πήγατε να ζητήσετε άδεια να παίξετε και επειδή σας είπαν κάτι για σύλλογο μας έχετε ζαλίσει με συλλόγους και ιστορίες. Καταλάβετε το ρε. Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος! ΠΑΟ! Τσάτσοι του Κόκκαλη!
6. Τι νομιμοποίηση ρε; Δεν θέλουμε να πάνε ο ή οι σύλλογοι και να βρουν νέα πεδία που θα τα ζητήσουν από ιδιοκτήτες ή τοπικές αρχές ή όποιον άλλο καπιτάλα και εκπρόσωπο του καταπιεστικού κράτους για να παίζουμε! Θέλουμε να καταπατάμε, να πηγαίνουμε στο πεδίο και να μας πετάει έξω η κυρία με το σκυλάκι ή ο «έχω προηγούμενα με τον δήμαρχο», να με σταματάει η αστυνομία και να έχει 100% δίκιο να με χώσει μέσα (να νοιώσω και εγώ λίγο επαναστάτης). Δεν θέλω να πληρώσω 10 ευρώ το ελατήριο σε κανέναν! Και το διπλό ελατήριο από την βαλβίδα μηχανής του Μότορ-σιπ «Αλέξης» τι θα το κάνω; Θέλω να πληρώσω (ο μπαμπάς μου για την ακρίβεια) 1-2 χιλιάρικα σε δικηγόρους για να τους βάλει στη θέση τους. Τουλάχιστον μειώστε την απόσταση βολής στα 5 εκατοστά ώστε το θύμα να μην προλάβει να αντιδράσει και να το ευχαριστιόμαστε! Είδατε η κοκα-κόλα ήταν 330ml και μετά βγήκε σε 500ml για περισσότερη απόλαυση! Τυχαίο; Δεν νομίζω!
6. Αποχαρακτηρισμός και αηδίες. Τι είναι ταξί να το αποχαρακτηρίσουμε;  Και μετά δεν θα μπορώ να λέω ότι έχω όπλο;
7. Τέλος δεν γίνεται ποτέ τίποτα στην Ελλάδα, θα χρεοκοπήσουμε, δεν υπάρχει θεός, όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε, οπότε ξαπλώστε και περιμένετε να πεθάνετε. Και αν κανένας βλάκας αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί προγκίξτε τον! Αν πάλι πει και κάτι που δεν σας συμφέρει ή δεν έχετε επιχειρήματα για να τον βάλετε στη θέση του, ξέρετε: ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΑ!

Ξέρω ότι σας έχω βουλώσει με τα μεστού νοήματος επιχειρήματα μου και θα πέσει η μασονία να με φάει λέγοντας για την ηλικία μου, ότι δεν έχω παίξει ποτέ, ότι γράφτηκα πριν 1 μήνα στο φορουμ (αλλά έπαιζα 4 χρόνια COD και 10 χρόνια mil-sim «στακαμαν») και ότι δεν έχω πιάσει ποτέ AEG.
Αλλά δεν με νοιάζει. Έρχεται ο πολέμαρχος και θα σας βάλει στη θέση σας Νεφελίμ του airsoft.

ΖΗΤΩ το παράνομο, χωρίς όρια και γεμάτο ρίσκο και κινδύνους AIRSOFT!

Αλέξης Αντεροβγάλτης

21ο Λύκειο, Β1 Τμήμα

Με αγάπη σε όσους δεν νοούν να καταλάβουν,  δεν λένε να διαβάσουν και να μάθουν πριν γράψουν, σε όσους γράφουν αρλούμπες, συκοφαντούν και λένε κακοήθειες χωρίς αναστολές προφασιζόμενοι ότι  είναι η γνώμη τους.
Με σεβασμό σε όσους παλεύουν να τους κάνουν (αδίκως) να καταλάβουν αλλά και όσους πράγματι προσπαθούν για κάτι καλύτερο για όλους μας.
Συγνώμη αν κάποιοι θίχτηκαν και ενημερωτικά ούτε UNO είχα και ούτε εξοχικό για όσους δεν κατάλαβαν το χιούμορ.

Πάμε Σαββάτο Βάση 500FPS ακατέβατα!

lak1000

Με λίγα λόγια \"Μικρά μην μιλάτε γιατί δεν ξέρετε τίποτα και ξέρουμε μόνο εμείς οι μεγάλοι και παλιοί! Δεν έχετε το δικαίωμα να λέτε την γνώμη σας και αφήστε να αποφασίσουμε εμείς για εσάς.\"
Τι λες?? Καλή η περίληψή μου?

Whiskey

Παράθεση από: lak1000 στις  05 Ιουλ 2010, 19:21:01 ΜΜ
Με λίγα λόγια \"Μικρά μην μιλάτε γιατί δεν ξέρετε τίποτα και ξέρουμε μόνο εμείς οι μεγάλοι και παλιοί! Δεν έχετε το δικαίωμα να λέτε την γνώμη σας και αφήστε να αποφασίσουμε εμείς για εσάς.\"
Τι λες?? Καλή η περίληψή μου?

Λαθος και απλα δεν καταλαβες τι εγραψε ο πιο πανω ... πρωτα μαθε ... ψαξε ... ρωτα ... μετα οταν θα ξερεις εστω και τα μισα ... βγαλε συμπερασματα και αποφασεις ... τελος να μαχεσαι για την θεση σου οταν αυτη ειναι τεκμηριωμενη και αδιαμφισβητητη ... καπως ετσι ειναι η σειρα ...

Το να μιλαμε διχως να εχουμε καταλαβει την ουσια απλα αφενος ανεβαζει πιεσεις, αφετερου λεγεται spam στα forums (δεν αναφερομαι σε εσενα και μιλαω γενικα).

Η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη αρκει να μπορει αυτος που την εκφραζει να καταλαβει επισης την γνωμη - θεση των υπολοιπων συνομιλητων του.
Για να γινει ομως αυτο απολυτα σεβαστο πρεπει να γνωριζει ο ομιλων το θεμα σε βαθμο που να μην φαινονται χαζα αυτα που λεει (παλι δε μιλαω για σενα) ...

Γενικα ειμαστε ολοι πιστευω ανοιχτοι στον δημιουργηκο διαλογο αλλα οχι στον στειρο και με κλισε εκφρασεις εντυπωσιασμου, μονολογο και οποτε μας δινουν στοιχεια τεκμηριωμενα να το γυρναμε στην παλαβη και στον δηθεν παροξυσμο του "προσεβαλες την νοημοσυνη μου" ... (ξανα μιλαω γενικα) ...

Αυτα και οποιος καταλαβε καταλαβε ...

Ozymandias

@Powerplant............Hallellujah brother!

@lak1000
Αν αυτο μονο σου εμεινε απο τα λεγομενα του Powerplant, τοτε ισως οντως να ανηκεις στις κατηγοριες ανθρωπων που αναφερεται και που στηλιτευει με το ποστ του

ΠαράθεσηΔεν έχετε το δικαίωμα να λέτε την γνώμη σας

Εξαρταται με το τι εννοεις με τον ορο γνωμη. Φοβαμαι οτι εχεις μπλεξει το δικαιωμα στην ελευθερη εκφραση με την ασυδοσια του να λεω ο,τι θελω.

Θεωρεις οτι η ελευθερια της εκφρασης ειναι αναφαιρετο δικαιωμα. Εγω παλι θεωρω οτι δεν ειναι δικαιωμα, ειναι ευθυνη για αυτον που βγαινει σε ενα δημοσιο χωρο και εκφερει οποιαδηποτε γνωμη

Στην δημοκρατια, καθε γνωμη ειναι σεβαστη, εστω και αν διαφωνουμε με αυτη στο βαθμο που στηριζεται σε καποια στοιχεια και ειναι προιον εμπειριας, γνωσης, ψαξιματος, και ωριμης σκεψης. Αν λειπουν ολα αυτα η "γνωμη" δεν ειναι τιποτε αλλο απο λογοδιαρροια και ως τετοια θα την αντιμετωπιζουμε.

Παράθεσηαφήστε να αποφασίσουμε εμείς για εσάς.
Και παλι εισαι λαθος......τελευταια φορα που κοιταξα αποφασισαμε ΕΜΕΙΣ για ΕΜΑΣ. Εσενα κανενας δεν σε υποχρεωνει να κανεις ο,τιδηποτε. Στην πραγματικοτητα, κανενας δεν ασχοληθηκε μαζι σου η με κανεναν αλλον πλην των οργανωμενων ομαδων και τα μελη αυτων.

Εχεις το δικαιωμα να συνταχτεις  με την προσπαθεια αυτη ή να τραβηξεις το δικο σου δρομο. Αν θελεις ομως να παιζεις με τις ομαδες, και να απολαμβανεις τα οποια -πολλα η λιγα- προνομοια η σχεση με τις οργανωμενες ομαδες μπορει να εχει, θα πρεπει να ακολουθησεις τους κανονες τους.

Η αποφαση ειναι δικη σου

lak1000

Whiskey

Παράθεση από: Whiskey στις  05 Ιουλ 2010, 21:08:55 ΜΜ
Γενικα ειμαστε ολοι πιστευω ανοιχτοι στον δημιουργηκο διαλογο αλλα οχι στον στειρο και με κλισε εκφρασεις εντυπωσιασμου, μονολογο και οποτε μας δινουν στοιχεια τεκμηριωμενα να το γυρναμε στην παλαβη και στον δηθεν παροξυσμο του "προσεβαλες την νοημοσυνη μου" ... (ξανα μιλαω γενικα) ...

Παράθεση από: lak1000 στις  05 Ιουλ 2010, 21:39:10 ΜΜ
Ουδέν σχόλιον...

Ειδες που στο ειπα ?  :)

lak1000

Ναι στο δημιουργικο διαλογο... Ξέρω όμως ότι ότι και να πω θα παει χαμενο και θα συνεχισετε τις υπερβολες και γενικευσεις...

kaliostro

Επειδή πολλά άτομα με γνωρίζετε κ ξέρετε οτι δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό σας ζητώ συγνώμη (ξέρουν ποιοι είναι αυτοι)

Περι νομιμοποίησης όπως πολύ σωστά είπε ο LION το να βάλλουμε(για τους χαζούς Πυροβολάμε) ο ένας τον άλλο είναι τελείως παράνομο κ πάς στην ψυρού με κατηγορία περι οπλοχρησίας...τα αιροσφτ παιχνίδακια μας είναι παιχνίδια ΜΟΝΟ για εμάς...για τον ΝΟΜΟ είναι ΌΠΛΑ!!!Με τα 328 ΦΠΣ θέλουμε να τα αφαιρέσουμε απο τα ΟΠΛΑ και να τα κάνουμε να μπούν στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που η κατοχή τους θα μπορεί να είναι ΜΟΝΟ σε άτομα άνω των 18 ετών (όπως κ σήμερα).Σαν τις τσόντες ένα πράγμα...απαγορεύετε κάτω των 18 (κ καλά)!!!

Γιατί 328 ΦΠΣ???Αγγλία,Γαλλία,Ισπανία,Αμερική κλπ χώρες που βλέπουμε τα βίντεο κ λέμε "ουαααααααααου" έχουν 328 ΦΠΣ όριο...γιατί???επειδή αυτό είναι το ανεκτό όριο σύμφωνα με έρευνες που έκαναν (πλήρωσαν για να γίνουν ποιο σωστά) και τα αποδέχτηκε ο νόμος τους.Αν κάποιος τώρα μπορεί να διαθέσει κάποιες χιλιάδες ευρό για να γίνει μια έρευνα (που θα καταλήξει στα 328) ας τα σκάσει για να μας φέρει οτι τα 500000 ΦΠΣ δεν κάνουν ζημιά στον άνθρωπο ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ κ να δούμε το τί θα πει ο νομοθέτης....η έρευνα υπάρχει δεν χρειάζετε να ξαναγίνει δεν χρειάζετε να βάλουμε κ άλλο χρήμα είναι αποδεκτό απο άλλη ευρωπαϊκή νομοθεσία εν ολίγης έχουμε πολλά υπέρ μας με τα 328.Κατανοητό?(το εύχομε)

Γιατί όμως να μην έχουμε 400 στα δασικά παιχνίδια???να περνάει τον θάμνο ρε παιδί μου....
Λοιπόν...εδώ θα θέσω ένα παράδειγμα κλεμένο απο ισπανικό φόρουμ.
Έχω ένα αυτοκίνητο κ τρέχω με 50...πετάγετε ένας μπάρμπας χωρίς να σταματήσει στο ΣΤΟΠ...ΜΠΑΜ...
Έχω ένα αυτοκίνητο κ τρέχω με 250...πετάγετε πάλι ο μπάρμπας χωρίς να σταματήσει στο ΣΤΟΠ...νομίζει κανείς οτι θα τον εμβολίσω θα του κόψω το αυτοκίνητο στα 2 κ το αυτοκίνητο μου θα είναι ανέπαφο να συνεχίσω τον δρόμο μου???
Το ίδιο γίνετε στα ΒΒ.

Για να μην γίνομε κ άλλο κουραστικός όλες οι απαντήσεις είναι οι ΠΟΙΟ ΑΠΛΕΣ πιθανές...μην σπάτε το κεφάλι σας σε περίπλοκα πράγματα κ να βάλουμε κ άλλους περίπλοκους κανόνες κλπ κλπ...έχουμε τόσο ζόρικη καθημερινότητα....γιατί θέλετε κ το χόμπι σας να είναι "δύσκολο" αντί για ασφαλές κ διασκεδαστικό???
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Jayhawk

Εξαρχης θελω να πω οτι ουδεμια σχεση εχω με καποιον απο τους παραπανω εκτος απο καποιους που εχουμε μιλησει και τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση... Ως Επαρχιωτης (και σχετικα νεοπας εξαμινιτης) αιρσοφτερ δεν γνωριζω το τι γινεται στα παιχνιδια εκει, τι παιζει με τις ομαδες ποιος τσακωνεται με ποιον και τα λοιπα. Αυτο που βλεπω λοιπον ως αντικειμενικος παρατηρητης σε αυτου του τυπου τις συζητησεις ειναι το απολυτο χαος. Βλεπω πως καποια ατομα που πραγματικα αγαπανε το σπορ/χομπι μας λενε ΣΥΝΕΧΩΣ και ΑΔΕΙΑΛΕΙΠΤΩΣ τα ΙΔΙΑ απολυτως ΛΟΓΙΚΑ πραγματα
Παράθεση από: kaliostro στις  05 Ιουλ 2010, 22:01:05 ΜΜ
Επειδή πολλά άτομα με γνωρίζετε κ ξέρετε οτι δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό σας ζητώ συγνώμη (ξέρουν ποιοι είναι αυτοι)

Περι νομιμοποίησης όπως πολύ σωστά είπε ο LION το να βάλλουμε(για τους χαζούς Πυροβολάμε) ο ένας τον άλλο είναι τελείως παράνομο κ πάς στην ψυρού με κατηγορία περι οπλοχρησίας...τα αιροσφτ παιχνίδακια μας είναι παιχνίδια ΜΟΝΟ για εμάς...για τον ΝΟΜΟ είναι ΌΠΛΑ!!!Με τα 328 ΦΠΣ θέλουμε να τα αφαιρέσουμε απο τα ΟΠΛΑ και να τα κάνουμε να μπούν στα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που η κατοχή τους θα μπορεί να είναι ΜΟΝΟ σε άτομα άνω των 18 ετών (όπως κ σήμερα).Σαν τις τσόντες ένα πράγμα...απαγορεύετε κάτω των 18 (κ καλά)!!!

Γιατί 328 ΦΠΣ???Αγγλία,Γαλλία,Ισπανία,Αμερική κλπ χώρες που βλέπουμε τα βίντεο κ λέμε "ουαααααααααου" έχουν 328 ΦΠΣ όριο...γιατί???επειδή αυτό είναι το ανεκτό όριο σύμφωνα με έρευνες που έκαναν (πλήρωσαν για να γίνουν ποιο σωστά) και τα αποδέχτηκε ο νόμος τους.Αν κάποιος τώρα μπορεί να διαθέσει κάποιες χιλιάδες ευρό για να γίνει μια έρευνα (που θα καταλήξει στα 328) ας τα σκάσει για να μας φέρει οτι τα 500000 ΦΠΣ δεν κάνουν ζημιά στον άνθρωπο ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ κ να δούμε το τί θα πει ο νομοθέτης....η έρευνα υπάρχει δεν χρειάζετε να ξαναγίνει δεν χρειάζετε να βάλουμε κ άλλο χρήμα είναι αποδεκτό απο άλλη ευρωπαϊκή νομοθεσία εν ολίγης έχουμε πολλά υπέρ μας με τα 328.Κατανοητό?(το εύχομε)

Γιατί όμως να μην έχουμε 400 στα δασικά παιχνίδια???να περνάει τον θάμνο ρε παιδί μου....
Λοιπόν...εδώ θα θέσω ένα παράδειγμα κλεμένο απο ισπανικό φόρουμ.
Έχω ένα αυτοκίνητο κ τρέχω με 50...πετάγετε ένας μπάρμπας χωρίς να σταματήσει στο ΣΤΟΠ...ΜΠΑΜ...
Έχω ένα αυτοκίνητο κ τρέχω με 250...πετάγετε πάλι ο μπάρμπας χωρίς να σταματήσει στο ΣΤΟΠ...νομίζει κανείς οτι θα τον εμβολίσω θα του κόψω το αυτοκίνητο στα 2 κ το αυτοκίνητο μου θα είναι ανέπαφο να συνεχίσω τον δρόμο μου???
Το ίδιο γίνετε στα ΒΒ.

Για να μην γίνομε κ άλλο κουραστικός όλες οι απαντήσεις είναι οι ΠΟΙΟ ΑΠΛΕΣ πιθανές...μην σπάτε το κεφάλι σας σε περίπλοκα πράγματα κ να βάλουμε κ άλλους περίπλοκους κανόνες κλπ κλπ...έχουμε τόσο ζόρικη καθημερινότητα....γιατί θέλετε κ το χόμπι σας να είναι "δύσκολο" αντί για ασφαλές κ διασκεδαστικό???
Παράθεση από: Ozymandias στις  05 Ιουλ 2010, 21:36:01 ΜΜ.τελευταια φορα που κοιταξα αποφασισαμε ΕΜΕΙΣ για ΕΜΑΣ. Εσενα κανενας δεν σε υποχρεωνει να κανεις ο,τιδηποτε. Στην πραγματικοτητα, κανενας δεν ασχοληθηκε μαζι σου η με κανεναν αλλον πλην των οργανωμενων ομαδων και τα μελη αυτων.

Εχεις το δικαιωμα να συνταχτεις  με την προσπαθεια αυτη ή να τραβηξεις το δικο σου δρομο. Αν θελεις ομως να παιζεις με τις ομαδες, και να απολαμβανεις τα οποια -πολλα η λιγα- προνομοια η σχεση με τις οργανωμενες ομαδες μπορει να εχει, θα πρεπει να ακολουθησεις τους κανονες τους.
Εγω λοιπον συμφωνω με το οριο, απλα θα ηθελα τα sniper rifles να εχουν ενα λιγο υψηλοτερο οριο. ΟΜΩΣ αυτο δεν το βασιζω πουθενα, καταλαβαινω γιατι θεσπιστηκε αυτο το οριο και δεν βγαινω να αρχισω να φωναζω πρωτον γιατι πολυ απλα δεν εχω λογο καθως τα ορια θεσπιστηκαν για τις ομαδες στην αθηνα, και εμενα δεν με επηρεαζει, και επισης δεν εχω το υποβαθρο και την εμπειρια να μιλησω. Αυτο ομως οι περισσοτεροι δεν το κανουν, και απλα βγαινουν και φωναζουν. Και εδω ακριβως χανεται η μπαλα, γιατι καποιος θα βγει να φωναξει, καποιος θα απαντησει, και πανε παλι αλλες 4-5 σελιδες με ανουσιο τσακωμο στο νημα. Και ετσι κυριοι δεν παμε πουθενα. Οποτε μηπως αντι να απανταμε σε αυτα τα flame posts να τελειωνουμε με ενα απλο ΠΜ η απλη αγνοηση? Γιατι ουτως η αλλως συνηθως ισχυει αυτο
Παράθεση από: Ozymandias στις  05 Ιουλ 2010, 21:36:01 ΜΜ

Εξαρταται με το τι εννοεις με τον ορο γνωμη. Φοβαμαι οτι εχεις μπλεξει το δικαιωμα στην ελευθερη εκφραση με την ασυδοσια του να λεω ο,τι θελω.

Θεωρεις οτι η ελευθερια της εκφρασης ειναι αναφαιρετο δικαιωμα. Εγω παλι θεωρω οτι δεν ειναι δικαιωμα, ειναι ευθυνη για αυτον που βγαινει σε ενα δημοσιο χωρο και εκφερει οποιαδηποτε γνωμη

Στην δημοκρατια, καθε γνωμη ειναι σεβαστη, εστω και αν διαφωνουμε με αυτη στο βαθμο που στηριζεται σε καποια στοιχεια και ειναι προιον εμπειριας, γνωσης, ψαξιματος, και ωριμης σκεψης. Αν λειπουν ολα αυτα η "γνωμη" δεν ειναι τιποτε αλλο απο λογοδιαρροια και ως τετοια θα την αντιμετωπιζουμε.

fmfOdin

Σε τελικη αναλυση και ισως να το κουραζουμε το θεμα πιο πολυ απο οσο χρειαζεται, φαινεται οτι κανουμε κυκλους γυρο απο τον εαυτο μας χωρις πλεον να κανουμε τιποτα γι'αυτο. Αντι να κατσουμε κατω να στρωσουμε τα κεφαλια μας να βρουμε λυσεις και τροπους ωστε να επιφερουμε σωστα αποτελεσματα που θα εποφεληθουμε ολοι μας καθομαστε και τρωγομαστε μεταξυ μας για λεπτομεριες με αποτελεσμα να κοιταμε με μανια το δεντρο και να χανουμε το δασος πισω απο αυτο.

Εχουν μαζευτει καποια υπευθυνα ατομα τα οποια προσπαθουν ξοδευοντας πολυτιμο χρονο απο την ζωη τους ετσι ωστε οι ομαδες τους να παιζουν με το κεφαλι ησυχο και να διασκεδαζουν, τον οποιο σκοπο εαν τον πετυχουν εποφελουνται ολοι οι παικτες του αθληματος. Πιστευω μαλιστα οτι και καποιοι απο αυτους τους ανθρωπους περαν του χρονου που καταναλωνουν γιαυτο ξοδευουν και καποια χρηματικα ποσα.

Επιπλεον αναλογιστητε το οτι καθεστε και παραπονιεστε για προσπαθειες που καταβαλουν αλλοι.  :o
Θελετε να παραπονιεστε και να εχετε αποψη για ολα αυτα τα θεματα? ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.