1st Captains Meeting 5/6/10

Ξεκίνησε από SAPPER, 04 Ιουν 2010, 17:01:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

theon

Παράθεση από: Whiskey στις  09 Ιουν 2010, 16:24:53 ΜΜ
Κατοπιν ενημερωσης μου τηλεφωνικως, μεταφερω τους χαιρετισμους των ομαδων Κερκυρας και Φλωρινας οι οποιες μου ζητησαν να μεταφερω την απολυτη συμφωνια τους ως προς την κοινη κατευθυνση διαμορφωσης του οριου fps σε 1 Joule +5% θεωρωντας αυτη την κινηση σαν ενα απολυτα θετικο βημα εμπρος για το Ελληνικο Airsoft.

Επιβεβαιωση ή οχι για τα λεγομενα μου μπορουν να δωσουν οι ιδιοι αν θελησουν ... προσωπικα το input το ελαβα απο τον υπευθυνο του Airsoft Corfu (CAT) ...

συνάδελφε πρόσεχε λιγο γιατί μερικοί περιμένουν στην γωνία ;D
+5% στα 328 fp/s με 0.20 ΒΒς και όχι στα Joules για να μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις ;)
Το ζητούμενο είναι να είμαστε στο όριο που δίνουν οι επίσημες μελέτες για την αποφυγή των τραυματισμών και τον αποχαρακτηρισμό των όπλων airsoft και την κατηγοριοποίηση τους ως παιχνίδια! :) :)(Αμήν και πότε!!)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

Whiskey

Παράθεση από: theon στις  09 Ιουν 2010, 20:31:44 ΜΜ
συνάδελφε πρόσεχε λιγο γιατί μερικοί περιμένουν στην γωνία ;D
+5% στα 328 fp/s με 0.20 ΒΒς και όχι στα Joules για να μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις ;)
Το ζητούμενο είναι να είμαστε στο όριο που δίνουν οι επίσημες μελέτες για την αποφυγή των τραυματισμών και τον αποχαρακτηρισμό των όπλων airsoft και την κατηγοριοποίηση τους ως παιχνίδια! :) :)(Αμήν και πότε!!)

Καταλαβαινω οτι εδωσες εμφαση στο βαρος της μπιλιας και εχεις δικιο φυσικα ... παραληψη μου ... ισως επειδη εγω παντα παιζω με 0.20 ;D

Haroth

Το να έχουμε ένα ενιαίο όριο FPS σε όλα τα πεδία είναι κάτι λογικό και το όριο των 350 το οποίο το έχουμε δοκιμάσει για πάρα πολύ καιρό είναι επίσης λογικό πιστεύω και το λέω αυτό γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο να σκοτώνεστε για μια διαφορά 5 fps. Δέν μιλάμε για διαφορές τύπου 420 vs 300 πχ, μιλάμε για 5 FPS!!!

Επίσης προτείνω να γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι με το θέμα ασφάλειας το οποίο είναι μακράν σημαντικότερο.

Υ.Γ. βλέπω κάποιους υπέρμαχους των μέτρων για τα public εδω μέσα αλλα που σπανίως εώς ποτέ δεν έχω δει σε public.
      Δηλαδή τώρα με τα νέα μέτρα θα αρχίσουμε να τους βλέπουμε?     

Dadias

Καλησπέρα..
φίλε Haroth..
λές "Επίσης προτείνω να γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι με το θέμα ασφάλειας το οποίο είναι μακράν σημαντικότερο"

Ασφάλεια = FPS
FPS = Ασφάλεια

αυτά τα 2 είναι άρρηκτα συνδεδεμένα..φυσικά στο κεφάλαιο Ασφάλεια επισυνάπτονται και άλλες ενότητες.. δεν ξεκινάς να μετράς από το 2.. μετράς από το 1 , που στην προκειμένη περίπτωση το 1 είναι τα FPS

και συνεχίζω

το νέο όριο είναι, δώστε βάση, 328 FPS (A.K.A. 1Joule), με ανέχεια 5%.. 5% = 345FPS, μιλάμε για 17FPS παραπάνω από το όριο.. δεν μιλάμε για μόνο 5FPS.. τι θέλω να πώ.. αυτά τα 17fps ή 5% ανέχειας δεν σημαίνει ότι θα "στήσω" το "όπλο" μου να βγάζει στον χρονογράφο 345 καμπάνα! Σημαίνει ότι θα το στήσω στα 328 με αυτήν την ανέχεια του 5% να απευθύνεται σε αστάθμητους παράγοντες π.χ. διάμετρος εσωτερικής κάννης, υγρασίας  και ούτε καθ'εξής

σε σχέση με τα public.. αν και δεν είναι επί του θέματος.. ο καθένας κάνει τις επιλογές του για το πως θα παίξει.. άλλος προτιμάει 90 άτομα και άλλος 20-40 που τους ξέρει και θέλει να παίζει παρέα μαζί τους..

ROOKIEJO

παρακαλω ξεκοληστε απο τα φπς .το οριο που ακουγεται πιο συχνα παγκοσμια ειναι το ενα jule που με 20αρες ειναι 328 .με 12αρες περναει τα 400 και 30αρες πεφτει κατω απο 200.αν θελεις φπς παιξε με 12αρες αλλα η δυναμη θα ειναι παντα 1 jule

Mandis

Ζητάω την κατανόηση των Αρχηγών που παρεμβαίνω στη συζήτηση χωρίς να είμαι και εγώ ένας,  αλλά διαβάζοντας τις διαφωνίες για τα FPS και τα όρια ασφαλείας θα ήθελα να εκφράσω μια σκέψη μου.Προσπαθούμε να θέσουμε κάποια όρια ασφαλείας ώστε να παρουσιάσουμε το airsoft ως ασφαλές hobby και να αναγνωριστεί νομικά από ...τους αρμόδιους , για να διεκδικούμε τα δικαιώματα νομίμως μας πάνω σε ότι αφορά το airsoft. Δεν θα ήταν λοιπόν γερό "πάτημα" αν αναγραφόταν (έστω και στα χαρτιά μόνο) ως ο πρώτος , υποχρεωτικός και απαράβατος κανόνας η χρήση όχι μόνο γυαλιών προστασίας αλλά και μάσκας προσώπου;
Πολλά αθλήματα θα ήταν θανατηφόρα χωρίς την υποχρεωτική χρήση εξοπλισμού ασφαλείας (πυγμαχία χωρίς μασελλάκι και γάντια , ξιφασκία χωρίς κάσκα και ειδική στολή, μοτοκρός χωρίς κράνος και στολή , και η λίστα είναι ατελείωτη...).
Πιστεύω πως είναι ένα δυνατό επιχείρημα.Ευχαριστώ που διαβάσατε την ταπεινή μου γνώμη.
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

liongreek

Παράθεση από: Manolo στις  10 Ιουν 2010, 10:43:36 ΠΜ
Ζητάω την κατανόηση των Αρχηγών που παρεμβαίνω στη συζήτηση χωρίς να είμαι και εγώ ένας,  αλλά διαβάζοντας τις διαφωνίες για τα FPS και τα όρια ασφαλείας θα ήθελα να εκφράσω μια σκέψη μου.Προσπαθούμε να θέσουμε κάποια όρια ασφαλείας ώστε να παρουσιάσουμε το airsoft ως ασφαλές hobby και να αναγνωριστεί νομικά από ...τους αρμόδιους , για να διεκδικούμε τα δικαιώματα νομίμως μας πάνω σε ότι αφορά το airsoft. Δεν θα ήταν λοιπόν γερό "πάτημα" αν αναγραφόταν (έστω και στα χαρτιά μόνο) ως ο πρώτος , υποχρεωτικός και απαράβατος κανόνας η χρήση όχι μόνο γυαλιών προστασίας αλλά και μάσκας προσώπου;
Πολλά αθλήματα θα ήταν θανατηφόρα χωρίς την υποχρεωτική χρήση εξοπλισμού ασφαλείας (πυγμαχία χωρίς μασελλάκι και γάντια , ξιφασκία χωρίς κάσκα και ειδική στολή, μοτοκρός χωρίς κράνος και στολή , και η λίστα είναι ατελείωτη...).
Πιστεύω πως είναι ένα δυνατό επιχείρημα.Ευχαριστώ που διαβάσατε την ταπεινή μου γνώμη.

Αν κάτι κάνει το airsoft να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ο βαθμός αληθοφάνειας. Μια μάσκα προσώπου, εκτός του ότι κάποιοι άνθρωποι όπως εγώ νιώθουν δυσφορία όταν την φοράμε, χάνει σε βαθμό αληθοφάνειας.

Φυσικά είναι επιλογή του καθενός να την φοράει, απλά αν δεσμευτούμε για κάτι τέτοιο, τότε δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω αν αποτελέσει μέρος του οποιουδήποτε νόμου, ούτε να παίζουμε παράνομα χωρίς μάσκα...η έρευνα για το 1 Joule έγινε ακριβώς για να δείξει ότι τέτοιο βοήθημα δεν είναι απαραίτητο.

Ozymandias

Συμφωνω με τον liongreek για το full face mask. Καλο θα ηταν η πληρης προστασια του προσωπου, αλλα δεν μπορεις και να την επιβαλεις σε ολους,

Αυτο που θα μπορουσε να γινει ειναι μια κουβεντα για το ειδος της προστασιας ματιων, προδιαγραφες ANSI κτλ τυπος γυαλιων. Πολλα ξενα πεδια πχ επιτρεπουν μονο κλειστα γυαλια τυπου goggles. 

Hornet

Δηλαδη τι θα παθετε με ενα μπιλακι που θα χτυπισει επανω σας απο τα 10-30 μετρα?Δηλαδη στην ουσια καταργειται η ιδιοτητα του σνιπερ?Δηλαση τοσο εγω οσο και αλλοι μπορει και περισσοτερο αυτοι να πεταξαν στο ντουκου 150-μεχρι οσα εδωσαν (και θα ειναι πολλα) ευρω επειδη μερικοι φοβουνται μην κανουνε πληγουλα? :( :(Ελεος δεν μπορειτε να πετατε τα λεφτα των αλλων ετσι,το παιχνιδι χανει σε ποικιλια,και πολλοι θα σκανε τωρα 40 ευρα για να τα κατεβασουν, και να κερδισει ενα μαγαζι.... :( :(.Αφηστε και την δικαιολογια (δεν εχεις παιξει σε παιχνιδι δεν ξερεις πως ειναι)εχω φαει εξ επαφης 350 ΦΠΣ ε ενταξει ποναει λιγο στην αρχη μετα φευγει....Αν δεν πονουσουμε και λιγο δεν λεει....δεν ποναω εγω που ειμαι 18 και πονανε οι 30-40....Τι αλλο να πω....ελεος...Δεν παω εγω ο μαγκας να επιβαλλω την γνωμη μου αλλα με αυτα που ακουω....
you'll fire your musket but l'll run you through...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Η ουσια ειναι να αποχαρακτηριστουν τα οπλα μας απο αεροβολα πραγμα που σημαινει οτι θα ειμαστε νομιμοι και θα εχουμε συλλογο και θα μπορουμε να μεταφερουμε τα οπλα μας και να παιζουμε χωρις φοβο...λες να εχουμε συμβολαιο με κανενα μαγαζι?μαλλον καταλαβες λαθος..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ozymandias

To θεμα δεν ειναι τι θα παθεις αν το φας απο τα 20-30 μετρα, αλλα απο το ενα μετρο, ειτε αυτο οφειλεται σε friendly fire, ειτε σε κοντινη εμπλοκη, ειτε σε ατυχημα, ειτε σε ο,τιδηποτε. Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις  εχει αποδειχτει με μελετες που παρεθεσαν σε προηγουμενα ποστ διαφοροι χρηστες οτι το 1 joule ειναι το ανωτερο οριο ασφαλειας, ενα οριο που εχει θεσπιστει σε καποιες χωρες με πιο αναπτυγμενο airsoft απο την Ελλαδα, και ειναι ενα οριο με το οποιο μπορουμε να παμε στο νομοθετη με αξιωσεις οταν/αν αποφασισουμε να νομιμοποιησουμε το χομπυ μας.

Οσον αφορα το θεμα των sniper εχουμε εξηγησει ξανα και ξανα και ξανα οτι δεν ειναι τα fps που κανουν το οπλο ακροβολιστη, αλλα το στησιμο του οπλου και ο τροπος με τον οποιο χρησιμοποιεις το οπλο. Προφανως ειτε δεν θελεις/δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, ειτε εχεις επιλεξει την ευκολη λυση και δεν σε νοιαζει να ξεβολευτεις.  Και στη μια περιπτωση και στην αλλη δεν βλεπω να μας παραθετεις επιχειρηματα παρα μονο σχολια και γκρινια. Το ιδιο ισχυει και για πολλους αλλους

ΠαράθεσηΕλεος δεν μπορειτε να πετατε τα λεφτα των αλλων ετσι,το παιχνιδι χανει σε ποικιλια,και πολλοι θα σκανε τωρα 40 ευρα για να τα κατεβασουν, και να κερδισει ενα μαγαζι...

Πραγματικα ειναι η τελευταια φορα που θα σχολιασω τετοιο κακοηθες σχολιο. Οποιος εχει αποδειξεις οτι καποιοι εδω μεσα εχουν κερδος και τα παιρνουν απο οποιοδηποτε μαγαζι, και προωθουν κανονες για ιδιον οφελος,  να τις παρουσιασει, ειδαλλως ειναι κοινος συκοφαντης και καλα θα κανει να βγαλει το σκασμο για να μην εχει την τυχη των συκοφαντων, τον διασυρμο και την απομονωση

Περιμενω για αποδειξεις....

Εστω ομως οτι ειναι ετσι τα πραγματα και τα παιρνουμε απο το AC, που δεν ειναι ετσι. Σε αναγκασε κανενας να αλλαξεις τιποτα;
Σου επεβαλλε κανενας να παιζεις με τις ομαδες και εμας τους χεστες που φοβομαστε λιγο πονο;

Δεν καταλαβαινω προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος.

Μαζευτηκαν καποια ατομα και ειπαν οτι απο εδω και μπρος θα παιζουν ετσι, γιατι ετσι νομιζουν οτι ειναι καλυτερα και ετσι γουσταρουν. Βρεθηκαμε στη συνεχεια  και καποιοι αλλοι εκτος ομαδων που ετυχε να συμφωνουμε και ειπαμε οτι απο εδω και εμπρος στα παιχνιδια μας και στον συλλογο θα εχουμε αυτους τους κανονες.....αυτο ηταν ολο κι ολο το captain's meeting. Φυσικα και δεν ρωτησαν τα παιδια τους υπολοιπους αφου η οποια αποφαση αφορουσε μονο αυτους.

Οποιος δε γουσταρει εμας, τα ορια μας η τους κανονες μας ειναι απολυτα ελευθερος να κανει τους δικους του και να παιζει με αυτους....αλλα οχι μαζι μας και οχι στα παιχνιδια που εμεις οργανωνουμε. Ελευθεροι ειστε να κανονισετε σεναρια και να τα παιξετε. Δοξα στους θεους, πεδια υπαρχουν πολλα και φανερα και λιγοτερο φανερα, και υπαρχει χωρος για ολους.

Εδω ομως σε θελω περδικα που περπατας λεβεντικα......να δω την οργανωτικοτητα καποιων καποιων που ενω εχουν ωφεληθει τα μαλλα απο την οργανωση και τη δραση σε βαθος χρονου ορισμενων, βγαινουν και λιδωρουν και λενε τα χιλια μυρια ποσα ακυρα.

Whiskey

@ Ozymandias ... σωστα αλλα ηρεμησε :)

Γενικα ... για αλλη μια φορα  φαινεται οτι δεν καταλαβαινετε καποιοι το οτι δεν μιλαμε για μειωση οριων επειδη ποναμε !!

Ξαναλεω λοιπον μηπως και πιασει τοπο ... (χλωμο).

Σε ολα τα εξελιγμενα ως προς το airsoft κρατη υπαρχουν συγκεκριμενα ορια. Προκειμενου ολα αυτα τα κρατη να νομιμοποιησουν το airsoft βασιστικαν σε καποιες επιστημονικες μελετες ωστε να μπορεσουν να αποδειξουν το οτι το airsoft αν παιχτει σωστα και με σαφη ορια - κανονες τοτε ειναι ασφαλες και τα οπλα του μπορουν να αποχαρακτηρισθουν απο οποιον νομο τα περιλαμβανει μαζι με τα κοινα αεροβολα.

Οταν λοιπον η καθε χωρα, χρησιμοποιωντας αυτα τα δεδομενα, μπορεσε να αποχαρακτηρισει τα airsoft guns τοτε ανοιξε και ο δρομος για μια περαιτερω οριοθετηση των οριων fps ... κατι που βεβαια δεν εγινε απο την μια μερα στην αλλη.

Η ουσια ομως ειναι οτι αν δεν αποχαρακτηρισθουν τα airsoft guns τοτε απλα ανα πασα στιγμη μπορει ο καθενας μας να βρεθει κατηγορουμενος σε ενα εδωλιο δικαστηριου μην εχοντας τιποτα με το μερος του και καταληγοντας ειτε να πληρωνει προστιμα ... ειτε να δεχεται κατασχεση εξοπλισμου ... ειτε να παει φυλακη (αν υπαρξει ατυχημα και καταγγελια) ... ειτε ολα αυτα μαζι !!

Αυτος λοιπον ειναι ενας λογος που μαζευτηκαμε καποιες ομαδες της Αθηνας προκειμενου να θεσπισουμε ενα ισχυρο πατημα στην μαχη αποχαρακτηρισμου των airsoft guns.

Θεωριες συνομωσιας ... θεωριες περι χρηματισμου και κερδους ... θεωριες περι πονου και ανδρικης μαγκιας ... καλο ειναι πριν τις αναφερουμε να εχουμε και στοιχεια ωστε να μην βγαινουμε φαουλ ευκολα μετα.

Ελπιζω να μπορεσετε να καταλαβετε (οσοι το χρειαζονται) το γιατι πραγματικα πασχιζουμε περι του οριου 1 Joule +5% .... αν παλι οχι ...καλη καρδια ... προσωπικα εγω και η ομαδα μου παιζουμε μονο με αυτα τα ορια και απο Σεπτεμβρη και μετα δε θα συμμετεχουμε σε κανενα παιχνιδι που δεν τηρει τις προυποθεσεις αυτες ... το ιδιο υποθετω οτι θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες ομαδες των Captains Meetings της Αθηνας.

Ολοι οι αλλοι μπορειτε να παιζετε μονοι σας ή να ακολουθησετε ... αλλωστε αν καποια στιγμη νομιμοποιηθει το οριο ... οσοι δεν θελουν θα παραμεινουν παρανομοι και θα ριχνουν μπιλιες σε τενεκεδακια.

The choice is yours ...

liongreek

Παράθεση από: Hornet στις  05 Ιουλ 2010, 01:05:22 ΠΜ
Δηλαδη τι θα παθετε με ενα μπιλακι που θα χτυπισει επανω σας απο τα 10-30 μετρα?Δηλαδη στην ουσια καταργειται η ιδιοτητα του σνιπερ?Δηλαση τοσο εγω οσο και αλλοι μπορει και περισσοτερο αυτοι να πεταξαν στο ντουκου 150-μεχρι οσα εδωσαν (και θα ειναι πολλα) ευρω επειδη μερικοι φοβουνται μην κανουνε πληγουλα? :( :(Ελεος δεν μπορειτε να πετατε τα λεφτα των αλλων ετσι,το παιχνιδι χανει σε ποικιλια,και πολλοι θα σκανε τωρα 40 ευρα για να τα κατεβασουν, και να κερδισει ενα μαγαζι.... :( :(.Αφηστε και την δικαιολογια (δεν εχεις παιξει σε παιχνιδι δεν ξερεις πως ειναι)εχω φαει εξ επαφης 350 ΦΠΣ ε ενταξει ποναει λιγο στην αρχη μετα φευγει....Αν δεν πονουσουμε και λιγο δεν λεει....δεν ποναω εγω που ειμαι 18 και πονανε οι 30-40....Τι αλλο να πω....ελεος...Δεν παω εγω ο μαγκας να επιβαλλω την γνωμη μου αλλα με αυτα που ακουω....

Παλικάρι μου, στα 37 μου και έχοντας ζήσει ότι έζησα, επ'ουδενί δεν θα δεχθώ παρατηρήσεις για το αν πονάω ή όχι και μαθήματα αντρισμού από κανένα, πόσο μάλλον από ένα 18χρονο που προφανώς ο δείκτης νοημοσύνης του δεν ξεπερνάει το πιαστράκι της πετσέτας του μπάνιου...θα ήθελα πολύ να αποδώσω την παντελή έλλειψη σεβασμού και κατανόησης στο νεαρό της ηλικίας σου, αλλά απλά πιστεύω ότι είσαι αδιάφορος και έχεις μπερδέψει το COD4 με το airsoft...

Κάτσε και δες κανένα βιντεάκι για το πως δουλεύουν τα AEG/GBB και θα δεις το πόσο εύκολο είναι να στήσεις ένα όπλο με 330fps που να ρίχνει στα 65 μέτρα ευθεία...αμάν πια με την καραμέλα των fps, έλεος με την βαρεμάρα και τον ωχαδερφισμό μερικών...δεν γουστάρετε να παίζετε νόμιμα και για πολλά χρόνια ακόμη, γουστάρετε στην πρώτη στραβή να κρεμάσετε τα όπλα στο τζάκι; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; Είναι τόσο δύσκολο;

Υ.Σ.: Όταν μεγαλώσεις λίγο, έλα να μιλήσουμε για πληγούλες...προς το παρόν, do the smart thing και κάτσε να μάθεις τι διάολο έχεις επιλέξει για χόμπι...

Ozymandias

ΠαράθεσηOzymandias ... σωστα αλλα ηρεμησε

Oχι....δεν μπορω και δεν πρεπει να ηρεμησω.

Εδω ο καθε μην πω τι, βγαινει και μας αποτελει κοτες και βαλτους και δεν ξερω εγω τι αλλο, και οτι τα παιρνουμε.  Παιχτες που μεχρι πριν απο ενα χρονο δεν ηξεραν τι ειναι το airsoft βγαινουν και ειρωνευονται.....

18χρονα βγαινουν και αμφισβητουν τον ανδρισμο μας.

Μηπως πρεπει να μπουν τα πραγματα στη θεση τους; Τον τροπο εγω τον ξερω......

Whiskey

Παράθεση από: Ozymandias στις  05 Ιουλ 2010, 03:54:31 ΠΜ
Oχι....δεν μπορω και δεν πρεπει να ηρεμησω.

Εδω ο καθε μην πω τι, βγαινει και μας αποτελει κοτες και βαλτους και δεν ξερω εγω τι αλλο, και οτι τα παιρνουμε.  Παιχτες που μεχρι πριν απο ενα χρονο δεν ηξεραν τι ειναι το airsoft βγαινουν και ειρωνευονται.....

18χρονα βγαινουν και αμφισβητουν τον ανδρισμο μας.

Μηπως πρεπει να μπουν τα πραγματα στη θεση τους; Τον τροπο εγω τον ξερω......

Ozy my friend ... καταλαβαινω απολυτα και πιστεψε με ξερω και εγω τον τροπο αν πρεπει ... ομως ας προσπαθησουμε αλλη μια φορα να γινουμε κατανοητοι προς αυτα τα παιδια με την ελπιδα να καταλαβουν ... τοτε ισως κερδισουμε ολοι ... σε καθε αλλη περιπτωση ... συνεχιζουμε την πορεια μας :)

Ozymandias

Καλε μου Whiskey.....φοβαμαι οτι τα "παιδια" δεν θα μας καταλαβουν ποτε επειδη δεν θελουν να μας καταλαβουν. Μακαρι ομως να εισαι εσυ σωστος και εγω να ειμαι λαθος.....

Whiskey

Παράθεση από: Ozymandias στις  05 Ιουλ 2010, 04:28:19 ΠΜ
Καλε μου Whiskey.....φοβαμαι οτι τα "παιδια" δεν θα μας καταλαβουν ποτε επειδη δεν θελουν να μας καταλαβουν. Μακαρι ομως να εισαι εσυ σωστος και εγω να ειμαι λαθος.....

Δε νομιζω οτι μεταξυ μας υπαρχει θεμα σωστου και λαθους αγαπητε ... απλα ειναι θεμα timing και οχι αποψεων :)

Hornet

Καταρχην, τα πιο πολλα ειναι σωστα που λετε,ομως εγω δεν αμφισβητησα ευθεως τον ανδρισμο καποιου.Δεν πουλαω μαγκια εγω τωρα και ανδρισμο .Και εγω θελω το καλο του αθληματος.Παρανοοειτε καποια πραγματα.Εμενα με νοιαζει οτι αρκετα λεφτα πανε για πεταμα,και οτι ισως χρειαστει να δινω λεφτα για ελατηρια.Ενταξει ας πουμε οτι πονανε....και 65 μετρα με 330 φπς να πηγαινει, θα πηγαινει μετα απο μιση ωρα και ο αλλος θα κανει τον Νιο. ;D.Και δοξα το θεω η νοημοσυνη μου ειναι μια χαρα και για αυτο σας μιλαω σοβαρα και με κατανοηση,σε σχεση με αλλον που μπορει να εβριζε αλλα ειναι καποιες επιπτωσεις που με ενοχλουν αφανταστα.Δεν ειμαι απο αυτους που το θελω για να ποναει,αλλα ενταξει ρε γμτ να πηγαινει λιγο γρηγορα....Θα ριχνουμε πριν αποκαλυφθει ο αντιπαλος μπας και προλαβει να παει η μπιλια....Με σεβασμο Λεωνιδας ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

SW1GEORGE

Ειρηνη Ημιν.

Αφου στο παιδιο 8α υπαρχει μετρητης που το προβλημα?

Οποιος 8ελει το ακολουθη και οποιος δεν 8ελει παιζει μονος του.

Δοξα τον θεο ντενεκεδες για στοχο υπαρχουν ακομα.

Φιλικα ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

fmfOdin

Καλημερα σε ολους.

Οσον αφορα τις ψηφοφοριες και το πως διεξαχθηκαν στο Captain's Meeting θεωρω οτι ηταν σωστος αν και δυστυχως λιγακι βιαστικος θα μπορουσα να πω. Θα ηταν παρα πολυ καλο να υπαρχει ενα διαστημα καποιων ημερων πριν την επικειμενη συναντηση ετσι ωστε να μπορουν  οι ομαδες της επαρχιας να δουν/διαβασουν τα θεματα και να κανονησουν αναλογα εαν μπορουν να στειλουν αντιπροσωπο ή οχι.

Επισης θελω να προσθεσω οτι απο εδς και περα εχετε την υποστηριξη της Wolf Task Force Kοζάνης στον αγωνα για την νομιμοποιηση του αθληματος που τοσο μας αρεσει.

Με εκτιμηση,

Δημητρης "Odin" WTF Commander

"Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys.
Look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death!"