1st Captains Meeting 5/6/10

Ξεκίνησε από SAPPER, 04 Ιουν 2010, 17:01:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Οχι φιλε μου.....οταν καποιοι τρεχουν, οπου και να ειναι αυτοι, και καποιοι αλλοι απλα καθονται και δρεπουν τους καρπους του τρεξιματος των πρωτων, εννοειται οτι οι μεν και οι δε δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα ουτε τον ιδιο λογο στα μελλουμενα του airsoft. Αυτο ειναι το σωστο

Επισης οταν καπου ειναι 100 ανθρωποι και αλλου ειναι 10, η πλειοψηφια ειναι αυτη που καθοριζει την πορεια και οχι οι 2 παιχτες πχ στα Αντικυθηρα. Ετσι λειτουργει η δημοκρατια

Αν ομως δεν σου αρεσει ο τροπος με τον οποιο κινουνται καποιοι, αντι να βγαινεις στο ιντερνετ και να λες ο,τι σου ερθει στο κεφαλι, και να σε κραζουν οι αλλοι χρηστες σε διπλανα threads, σηκω απο το πληκτρολογιο σου και κανε κινησεις. Aν τα παιδια απο την Κορινθο δεν συμφωνουν, ας κανουν και αυτοι συλλογο, ας κανουν την ερευνα τους και ας παραθεσουν πορισματα. Θα τα πουμε εξω απο την επιτροπη της Βουλης που θα συνεδριαζει να αλλαξει το νομο να παραθεσει ο καθενας τα επιχειρηματα του. Ξερω προσωπικα καποιοα απο τα παιδια εδω και ειμαι βεβαιος οτι θα το φτασουν μεχρι εκει και που κινουνται προς τα εκει. Οι της Κορινθου μεχρι που προτιθενται να πανε; Εσυ μεχρι που σκοπευεις να πας;

Η αποψη ειναι σαν την κ*λοτρυπιδα. Ο καθενας εχει απο μια. Η δραση μετραει, και οι πραξεις ειναι αυτες που μας χαρακτηριζουν. Ολοι μπορουν να γκρινιαζουν με τους Αθηναιους και τους Θεσσαλονικεις για καπελωματα και κτλ. Ελαχιστους ομως πλην των Αθηναιων και των Θεσσαλονικιων ειδα να κανουν κατι.

Εσενα για παραδειγμα σε βλεπω μονο να εκφερεις αποψη επι παντος επιστητου. Τα παιδια απο την Κορινθο, τα ειδα μονο να κραζουν τους Αθηναιους στο Facebook και μετα να πουλανε αντριλικι. Λυπαμαι, αλλα ουτε αυτους ουτε εσενα μπορω να σεβαστω και να λαβω σοβαρα.

Τους κανονες που λες....αναρρωτηθηκες ποιοι τους βγαλανε; Eγω ξερω ποιοι και ποτε τους βγαλανε......εσυ ξερεις;

Dtq

Αυτό που κάνεις (όσοι κάνουν κινήσεις), το κάνεις για να φέρει καρπούς ή επειδή εσύ το θεωρείς σωστό?
Ή μήπως επειδή εγώ κάνω τις κινήσεις εγώ έχω τον λόγο? Έτσι έκαναν και οι πολιτικοί μας και είδες που καταντήσαμε...
Για το 100 και 10 ανθρώποι, έχεις μετρήσει πόσα άτομα παίζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και ξέρεις ότι είναι λιγότεροι?
Παρεπιπτόντως, φασκεις κι αντιφάσκεις... ("εννοειται οτι οι μεν και οι δε δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα ουτε τον ιδιο λογο στα μελλουμενα" και "Ετσι λειτουργει η δημοκρατια")

Για το βγες και κάνε κάτι... Εγώ πχ τι μπορώ να κάνω? Σύλλογο? Με ένα άτομο δεν γίνεται! Να κατεβώ Αθήνα και να έρθω στο meeting? Ρωτάς αν μπορώ? Και επίσης1. ποιος θα με ακούσει? και 2. ποιος θα με δεχτεί εκεί? (Και 3. δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι που δεν είναι σε αυτό το φόρουμ!)

Για το που εκφέρω άποψη... Δεν είναι δικαίωμά μου να λέω την άποψή μου? Όσο για τους κανόνες, όχι, δεν ξερω ποιοί τους έβγαλαν αλλά δεν βλέπω και πως είναι σχετικό αυτό με το θέμα μας...

Τέλος, επειδή ξεφύγαμε λίγο, ξαναλέω ότι Δεν λέω όχι στα 328(+5%=345) αλλά να υπάρχει ανοχή σε αυτούς που είναι στα 350! Οκ, αν υποβαθμίσεις ένα όπλο να το κατεβάσεις στα νέα όρια αλλά όχι να υποχρεώσεις τον κόσμο όλο να τα κατεβάσει! Επίσης αντιτίθεμαι στην κατάργηση του μπαμ καθώς με αυτό γλυτώναμε πόνο! Τώρα να μπορεί ο άλλος και ριπή να μου ρίξει από τα 2 μέτρα και να μην μπορώ να του πω και τίποτα?
Δεν είναι λίγο κάπως? Και μην πεις δεν τίθεται θέμα σωματικής ακεραιότητας... Τίθεται θέμα πόνου!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

SAPPER

Παρακαλώ να σταματήσουν οι αψιμαχίες εδώ.

Δεν προσφέρουν τίποτα και εκτός αυτού αποπροσανατολίζετε η συζήτηση σε προσωπικές διαμάχες.

Ozymandias

Καλε μου Sapper.....ασχετα με τις αψιμαχιες, δεν βλεπω τους captains και τους εκπροσωπους των ομαδων να βγαινουν και να υποστηριζουν τα μετρα τα οποια οι ιδιοι πηραν

ΠαράθεσηΑυτό που κάνεις (όσοι κάνουν κινήσεις), το κάνεις για να φέρει καρπούς ή επειδή εσύ το θεωρείς σωστό?
Κανω αυτο που θεωρω σωστο, με τετοιον τροπο ωστε να φερει καρπους

ΠαράθεσηΉ μήπως επειδή εγώ κάνω τις κινήσεις εγώ έχω τον λόγο? Έτσι έκαναν και οι πολιτικοί μας και είδες που καταντήσαμε...
Θα στο θεσω αλλιως......οποιος δεν κανει τιποτα αυτοματα απο μονος του χανει τον οποιο λογο εχει. Ο κυριος λογος που φτασαμε εδω που φτασαμε ειναι οτι ο λαος, εμεις δλδ δεν ασχοληθηκαμε ποτε με τα κοινα και τις υποχρεωσεις μας, αλλα κοιταζαμε την παρτη μας και τα περιμεναμε ολα ετοιμα απο τους αλλους . Αυτο βεβαια ειναι μια αλλη κουβεντα

ΠαράθεσηΓια το 100 και 10 ανθρώποι, έχεις μετρήσει πόσα άτομα παίζουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και ξέρεις ότι είναι λιγότεροι?
Ενδεχομενως να μην ειναι.....δεν τους βλεπω ομως, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, να κανουν κατι στο θεμα της οργανωσης. Παιρνουν τα AEG τους και χανονται στα βουνα και τα λαγκαδια. Εμεις ειμαστε που αντιμετωπιζουμε καθημερινα προβληματα, και εμεις ειμαστε αυτοι που προσπαθουμε να βρουμε λυσεις.

Παράθεσηφασκεις κι αντιφάσκεις... ("εννοειται οτι οι μεν και οι δε δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα ουτε τον ιδιο λογο στα μελλουμενα" και "Ετσι λειτουργει η δημοκρατια")
Δεν αντιφασκω πουθενα......ειναι δυο ξεχωριστα επιχειρηματα. Οπως και να το παρεις, ειτε το δεις απο αποψη Δημοκρατιας, ειτε απο αποψη ηθικης, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Φοβαμαι ομως οτι εχουμε μπερδεψει την δημοκρατια με την ασυδοσια. Ειναι και αυτον ιδιον του νεοελληνα.

ΠαράθεσηΓια το βγες και κάνε κάτι... Εγώ πχ τι μπορώ να κάνω? Σύλλογο? Με ένα άτομο δεν γίνεται! Να κατεβώ Αθήνα και να έρθω στο meeting? Ρωτάς αν μπορώ? Και επίσης1. ποιος θα με ακούσει? και 2. ποιος θα με δεχτεί εκεί? (Και 3. δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι που δεν είναι σε αυτό το φόρουμ!)
Δεν ειπα οτι ειναι ευκολο....ειναι αρκετα δυσκολό. Απο την αλλη ομως η προσπαθεια που θα καταβαλεις, και οι πραξεις σου ειναι αυτες που θα κανουν τους αλλους 1) Να σε δεχτουν και 2)Να σε ακουσουν. Αυτη τη στιγμη, οπως σου εχουν θυμισει και αλλοι χρηστες αλλου, 4 μηνες το μονο που κανεις ειναι να εκφερεις αποψη για τα παντα, και απο την πολυθρονα σου να προσπαθεις να επιρεασεις το πως θα παιζουν αυτοι που παιζουν καθε εβδομαδα και που εχουν ξεσκιστει να τρεχουν για να φτασουν το airsoft εκει που ειναι σημερα...

ΠαράθεσηΔεν είναι δικαίωμά μου να λέω την άποψή μου? Όσο για τους κανόνες, όχι, δεν ξερω ποιοί τους έβγαλαν αλλά δεν βλέπω και πως είναι σχετικό αυτό με το θέμα μας...
Ναι φιλε μου εχεις καθε δικαιωμα να εκφερεις την αποψη σου, χεις ομως και εσυ μπλεξει το δικαιωμα του να εκφερεις τη γνωμη σου με την ασυδοσια της γνωμη. Οσον αφορα τους κανονες, ειναι ΠΟΛΥ σχετικο με το θεμα μας.....οι κανονες αυτοι βγηκαν απο ανθρωπους οι οποιοι τσακςωθηκαν μεταξυ τους, χαλασανε τις καρδιες τους, χαλασανε καρδιες φιλων και συμπαιχτων τους για να φτιαχτουν αυτοι οι κανονες τους οποιους βρηκαν καποιοι ετοιμους. Ειναι οι ιδιοι οι οποιοι απο την αυγη του Airsoft τρεχουν να βρουν πεδια, να ανεβασουν σεναρια, να κανουν κανονες, ομαδες, συλλογους. Εσυ που εκφερεις αποψη και θες να επιρεασεις τον τροπο που παιζουμε, τι εχεις κανει; Τι χαρτια και τι περγαμηνες εχεις; Τι επιτευγματα εχεις να δειξεις περαν του να κατεβαινεις καθε Κυριακη για παιχνιδι; Το ιδιο ισχυει για ολους μας.
Ουτε εγω εκληθηκα στο captain's meeting και δεν με πειραξε καθολου, ουτε βγηκα να βγαλω γλωσσα για τα 1-2 πραγματα που ενδεχομενως δεν μου αρεσαν. Ο λογος: ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ να μιλαω. Αν αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις εσυ και οι διαφοροι αλλοι, λυπαμαι αλλα δεν εχουμε να πουμε τιποτα αλλο.

ΠαράθεσηΔεν λέω όχι στα 328(+5%=345) αλλά να υπάρχει ανοχή σε αυτούς που είναι στα 350!
Ειδες που το πας στραβα εξ'αρχης. Αντι να δεχτεις το οριο του 1 joule, ψαχνεις να βρεις τροπο και παραθυρακι να το κανεις 350.

Λες λοιπον 328 + 5% = 345 και δεχεσαι δεδομενο το 345 και ζητας ανοχη το 345 να γινει 350.

Ξεχνας πολυ βολικα οτι το +/- περιεχει και ενα πλην. Σε ρωταω εγω, γιατι να μην γινει 328 - 5%

Το +/- 5% δεν φτιαχτηκε για να δωσει στους ξυπνιους το πατημα να ανεβασουν τα οπλα τους, αλλα για να συμπεριλαβει ενα φυσιολογικο ευρος αποτελεσματων στις μετρησεις, επειδη κανενα οπλο δεν βαραει 328 σταθερα σε ολες τις μετρησεις. Αν και αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις, η δεν θελεις, και παλι δεν μπορουμε να κανουμε περεταιρω κουβεντα.

Οσον αφορα το μπαμ......λοιπον σου λεω εγω οτι το μπαμ ποτε δεν δουλεψε, τουλαχιστον εδω. Δεν ξερω αν καταργηθηκε καλως η κακως, ωστοσο λιγο με ενδιαφερει. Ομοιως ποτε δεν δουλεψαν οι ελαχιστες αποστασεις που τοσο εντονα ευαγγελιζονται ορισμενοι.

Dtq

Δεν θα επεκταθώ πολύ καθώς με την μη απάντηση σου στο πμ μου, κατάλαβα ότι δεν σε ενδιαφέρει και πολύ να λύσουμε τη διαφωνία μας όσο να φανείς στο φόρουμ...
Θα πω λίγα μόνο... Το μπαμ εκεί που έχω παίξει εγώ δούλεψε...
Για τα fps, αν πριν σου ερχόταν όπλο με 355 δεν θα τον έβαζες?
Και τέλος, έχω κι εγώ κάνει κάποια πράγματα αν και σε μικρότερη κλίμακα φίλε μου...
Αυτά από μένα... Ελπίζω να μην χρειαστεί να σπαμμάρουμε άλλο το νήμα! ;D
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

wrangler

ρεσυ φιλε dtq πραγματικα μας κουρασες . . .  :( :(
ανοιξε ενα αλλο θρεντ και γραψε εκει οτι θες. . .
στο κατω κατω παρθηκαν καποιες αποφασεις με απολυτη πλειοψηφια...
δε μπορω να καταλαβω τι το κουραζουμε αλλο το θεμα. .
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Dtq

Ναι φίλε μου, σας κούρασα... Κι εγώ κουράστηκα κάπως... Οφείλω όμως να υπερασπιστώ αν όχι την γνώμη μου, τουλάχιστον το δικαίωμά μου να λέω την γνώμη μου! Δεν νομίζεις?
Κάτι δεν πάει καλά...

antonis81

καταρχην οτι πω ειναι δικη μου προσωπικη αποψη,δευτερον επειδη δεν παιζουμε airsoft χρονια δεν σημαινει οτι δεν εχουμε αποψη,εφοσον καλως η κακως σε ολους του συλλογους-λεσχες λιγο πολυ η ιδια φαγωμαρα επικρατει ειτε λογω καρεκλας ειτε λογω συμφεροντων(μαγαζια-χρηματα)κτλ.

Εχουν μεγαλη βαρυτητα οι αποφασεις σας καθως επηρεαζουν και την περιφερια,π.χ εμεις παιζουμε μετους κανονες που ειναι αναρτημενοι εδω μεσα,οποτε σκεφτειτε και λιγο εμας εαν θελετε το καλο του airsoft.
Δεν γινεται να αλλαζουν οι κανονες συνεχως και να τα ακουμπαμε συνεχως για μετατροπες-αγορες,αυριο μεθαυριο θα παιξουμε παρεα...Επισης καταργηση κανονων σαν το μπαμ του θεωρω λαθος.

Και τελος δεν ειστε οι μονοι που ψαχνεστε να γινει αυτο το σπορ μονιμο η να δημιουργηθουν συλλογοι κτλ .

αυτα τα λιγα γιατι θα σκαγα εαν δεν τα λεγα :)

wrangler

Παράθεση από: Dtq στις  09 Ιουν 2010, 13:10:17 ΜΜ
Ναι φίλε μου, σας κούρασα... Κι εγώ κουράστηκα κάπως... Οφείλω όμως να υπερασπιστώ αν όχι την γνώμη μου, τουλάχιστον το δικαίωμά μου να λέω την γνώμη μου! Δεν νομίζεις?
δεν ειπε κανεις οτι δεν εχεις δικαιωμα να πεις τη γνωμη σου!
αλλα το πολυ το κυριε ελεησον το βαριετε και ο παππας..
και σου ξαναλεω οι αποφασεις αυτες αφορουν αθηνα και μονο οποτε δε θα πρεπει να νοιωθεις
ουτε αδικημενος ουτε ριγμανος μιας και εσυ παιζεις καστορια αποτι καταλαβα.
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Dadias

Καλησπέρα κύριοι & κυρίες ..

θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι η Λάρισα θεσπίζει νέο ανώτατο όριο FPS 328 με 5% ανέχεια , εντός 5 μήνου όλα τα airsoft "όπλα" της περιοχής θα κατέβουν στα επιθυμητά επίπεδα,όπως επίσης και των νέων κανόνων.Επίσης θα υπάρξει προσπάθεια στις γύρω περιοχές να υπάρξει κατανόηση για τους λόγους που γίνετε αυτή η προσπάθεια και θέσπισή του από τους υπόλοιπους.

Αναμένουμε για της αποφάσεις σας στο 2ο Captains meeting..έχουμε πίστη στην κρίση σας, και πιστεύουμε ότι θα μας βρείτε σύμφωνους όπως και στα προηγούμενα...

επίσης....

ένα δωράκι...!για όσους θα μπουν στο λούκι να αλλάξουν ελατήριο..

http://www.airsoftcanada.com/SpringChart.php

liongreek

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάθονται στο μυαλό ορισμένων κάποια πολύ απλά πράγματα...328 fps...υπάρχει προηγούμενο; ΝΑΙ...υπάρχει εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη έρευνα; ΝΑΙ...εφαρμόζεται σε όλα τα μέρη που υπάρχει αναγνωρισμένη ομοσπονδία airsoft; ΝΑΙ...είναι λοιπόν μια καλή βάση για έναρξη διαπραγματεύσεων με τους δημόσιους φορείς για τον αποχαρακτηρισμό των όπλων airsoft ως αεροβόλα και την έξοδο από την ανάλογη διάταξη που τα καθιστά ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκτός σκοπευτηρίου και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΝΑΙ...

Θα τρέξει το επιχείρημα; Θα τα βρούμε μεταξύ μας; Θα φτάσουμε ως το τέλος; Θα πάρει ο Κόκκαλης προπονητή; Αυτά δεν μπορούμε να τα προδικάσουμε...

Όπως πολύ σωστά όμως ανέφεραν πολλοί, αν δεν προσπαθήσεις να γίνεις μέρος της λύσης, απλά είσαι μέρος του προβλήματος.

Όσο για τις ομάδες της επαρχίας, στην οποία ανήκω κι εγώ τα τελευταία 7 χρόνια, ξεπεράστε τον εγωισμό σας ρε παιδιά...βλέπω παρεξηγημένα ποστ του τύπου "μου φάγαν το μπιφτέκι μου" χωρίς λόγο...ότι η Αθήνα αποφασίζει για μας χωρίς εμάς κλπ...ότι αλλάζουν τους κανόνες και μπαίνουμε σε έξοδα κλπ...δηλαδή τώρα που οι Αθηναίοι ψήφισαν ότι ψήφισαν, όλοι εσείς που φωνάζετε από την επαρχία θα ακολουθήσετε; Πλάκα κάνουμε; Ότι γουστάρετε κάνατε και κάνετε...έχω βρεθεί σε παιχνίδι με free fps στην επαρχία...η Αθήνα φταίει πάλι;

"Και αν γίνει ομοσπονδία; Αν αλλάξει ο νόμος;" θα μου πείτε...τότε επιλέγεις...ή συμμορφώνεσαι ή ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ (διότι και τώρα είσαι) παράνομος...

Λεφτά και airsoft...ελάτε τώρα...ΠΑΝΤΟΥ υπάρχει χρήμα από πίσω...ΠΑΝΤΟΥ. Τώρα σας πείραξε; Τι ενοχλεί, η αλλαγή ελατηρίου και πόσο θα πληρώσω; Δηλαδή εγώ που μένω Ξάνθη και το κοντινότερο service για τα όπλα μου είναι 200χλμ μακριά, μ@λ@κ@ς ήμουν που έφαγα ένα ΣΚ πάνω από το gearbox για να δω πως να το κάνω βίδες;

Κάντε ότι παρατηρήσεις έχετε...δικαίωμα σας...μην λέτε όμως κάτι μόνο για να το πείτε...προβλήματα υπάρχουν πολλά και σίγουρα δεν θα λυθούν όλα...για να αρχίσεις τα μερεμέτια όμως στο καινούριο σου σπίτι, πρέπει να το χτίσεις πρώτα...αν δεν έχει κάποιος διάθεση να χτίσει τότε απλά ας μείνει θεατής στην προσπάθεια των άλλων, και να σταματήσει να εύχεται να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή αυτός δεν έχει...

dash

Παράθεση από: Dtq στις  09 Ιουν 2010, 12:57:38 ΜΜ
Για τα fps, αν πριν σου ερχόταν όπλο με 355 δεν θα τον έβαζες?
αν καταλαβαινω καλα εννοεις σε παιχνιδι με οριο 350? ΕΝΝΟΕΙΤΕ  πως ΟΧΙ αν ειχε 355 δεν θα επαιζε καποιος .εχει γινει κιολας και ετσι πρεπει.τι διαολο τα βαζουμε τα ορια?για να κανουμε προσαρμογες εκεινη την ωρα? ή για να κανουμε ενα mp5 ή μ4 αν βγαζει 5-10-15 φπσ πανω απο το οριο  sniper-semi only  μονο και μονο για να μην δυσαρεστησουμε τον παιχτη που ηρθε στο σεναριο μας?

Airetikos

Μάλιστα... όλοι είπαν από κάτι... κάποιοι μίλησαν και κάποιοι άλλοι έκλασαν
συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς!

Δεν θα αναλωθώ στο να απαντήσω σε όλα αυτά, ούτε θα προσπαθήσω να κατευνάσω τα πνεύματα
γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει!
Δεν έχω συμμετάσχει σε τέτοιου είδους διαμάχες ούτε θα το κάνω τώρα!
Τρία πράγματα μόνο...

Καταρχήν να διευκρινίσω ότι ως αρχηγός ομάδας, δεν έχω εγώ ούτε η ομάδα καμία ευθύνη για τα λόγια μέλους της, ιδικά όταν ότι λέει το λέει δημόσια και επώνυμα!!! 

Δεύτερον, μία ερώτηση...
γιατί τόση βιασύνη ?
Έγινε ένα συμβούλιο το οποίο κατά την γνώμη μου δεν αντιπροσωπεύει ούτε την Αττική, παρά μόνο της ομάδες και τα άτομα που συμμετείχαν και πριν καλά καλά συζητήσουν, αποφασίσουν, ανακοινώσουν, τι ακριβός θα είναι, τι αρμοδιότητες θα έχει, τι στόχους θα βάλει και πως θα λειτουργεί... ψηφίσαν και αποφάσισαν αλλαγές κανόνων διεξαγωγής παιχνιδιών !!!!!!!
Γιατί ?

Τρίτον και σπουδαιότερο...
όποιος ασχολείται, ενεργεί, για το σπουδαίο για όλους μας σκοπό της νομιμοποίησης του Airsoft στην χώρα μας
δεν αποκτά κανένα δικαίωμα παραπάνω έναντι των άλλων, αντίθετα αναλαμβάνει μία μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους όσους ασχολούνται ακόμα και περιστασιακά με το άθλημα !
Κάθε απόφαση που παίρνεται αυτού του είδους, έστω και αν σαν σκοπό έχει να εφαρμοστεί τοπικά έχει αντίκτυπο σε όλους μας !
ιδιαίτερα δε αν γίνεται στην πρωτεύουσα.
Γιαυτό και αυτό που ζητάω είναι περισσότερη υπευθυνότητα απέναντι σε όλους τους Aisofters !

Τέλος για να λέμε τα πράγματα έξω από τα δόντια όλοι ξέρουμε ότι κάποιοι ονειρεύονται καρέκλες στην μελλοντική μας ομοσπονδία με ότι συνεπάγεται αυτό...
όσο υπάρχει αυτό, έστω και σαν υπόνοια δεν θα πάμε πουθενά !
Γιαυτό θα το ξαναπώ και λάβετε το όλοι υπόψιν σας...
ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ από όλους αλλά ιδικά από αυτούς που δουλεύουν για εμάς χωρίς εμάς !

Με ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά
Παναγιώτης Ρουμελιώτης

queef

Έλεος γιατί σβήσατε τα ποστ του kermit καιρό είχα να γελάσω έτσι.Άσε που τα είπε όλα..Μια εικόνα χίλιες λέξεις..

Όσον αφορά τα υπόλοιπα προτείνω στην επόμενη συνάντηση να γίνει έρανος για να ανακουφιστούν ορισμένοι γιατί έχουμε εκνευρισμούς και λογομαχίες σχετικά με το ποιος την έχει μεγαλύτερη.. την κάνη ε;..

MAKE LOVE NOT WAR :-* :-* :-*

Teacherdick

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο ξεσηκωμός ρε παιδιά.Συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι ορισμένων ομάδων της Αθήνας και αποφάσισαν ορισμένα πράγματα που θα εφαρμόζονται στα παιχνίδια που αυτές διοργανώνουν στην Αθήνα.Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να κάνει κάτι που δε θέλει.Κανείς δεν έβγαλε πανελλαδικούς κανόνες.ΌΠοιος δε συμφωνει με τις αποφάσεις αυτές, μπορεί απλά να μην παρεβρίσκετε σε public παιχνίδια.Δεν είπαμε ντε και καλά ότι όλα τα όπλα πρέπει να γίνουν 328 fps ή να μην παίζει κανείς με μπαμ.Το τι θα κάνει η κάθε ομάδα σε προπονήσεις και prive παιχνίδια, είναι δική της δουλειά.Για να αποφεύγονται όμως τραυματισμοί και παρεξηγήσεις στα public, πρέπει κάποιοι κανόνες να μπουν....
Αυτά απο εμένα.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Whiskey

Κατοπιν ενημερωσης μου τηλεφωνικως, μεταφερω τους χαιρετισμους των ομαδων Κερκυρας και Φλωρινας οι οποιες μου ζητησαν να μεταφερω την απολυτη συμφωνια τους ως προς την κοινη κατευθυνση διαμορφωσης του οριου fps σε 1 Joule +5% θεωρωντας αυτη την κινηση σαν ενα απολυτα θετικο βημα εμπρος για το Ελληνικο Airsoft.

Επιβεβαιωση ή οχι για τα λεγομενα μου μπορουν να δωσουν οι ιδιοι αν θελησουν ... προσωπικα το input το ελαβα απο τον υπευθυνο του Airsoft Corfu (CAT) ...

fanioles

.

Ozymandias

Αν δεν απαττωμαι, η Κερκυρα, η Λαρισσα και η Φλωρινα συνταχτηκαν με τις θεσεις του catpain's meeting.....

Aπο Σαλονικη και Κρητη εχουμε κατι;

vipergr

Παράθεση από: Ozymandias στις  09 Ιουν 2010, 19:16:25 ΜΜ
Αν δεν απαττωμαι, η Κερκυρα, η Λαρισσα και η Φλωρινα συνταχτηκαν με τις θεσεις του catpain's meeting.....

Aπο Σαλονικη και Κρητη εχουμε κατι;

Nαι μάλλον  θέλουν όρια τύπου όσο πιο δυνατό τόσο πιο καλό (>400fps)  ;D

Whiskey

Παράθεση από: vipergr στις  09 Ιουν 2010, 19:45:57 ΜΜ
Nαι μάλλον  θέλουν όρια τύπου όσο πιο δυνατό τόσο πιο καλό (>400fps)  ;D

Παραφερεσαι ... φανταζομαι οτι και εκει τα παιδια θα παρουν θεση οταν θελησουν.