Ωχ μας πιασανε!!!

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 28 Ιουν 2010, 13:28:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Η ιστορια ξεκινησε το σαββατο 26/6 κατα τις 17:00 οπου ο κουμπαρος μου και μελος των Ghost Recon (Blade) ξεκινησε να ερθει στην ελευσινα για να παιξει..Για κακη του τυχη τον σταματησαν σε μπλοκο της αστυνομιας και διενεργηθηκε ελεγχος στοιχειων και σωματικος ελεγχος επισης..περιτο να σας πω το τι εγινε μολις ειδαν το vfc pdw στα πραγματα του...ακολουθησαν σκηνες ταινιας (ΚΑΤΩ!ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ!και αλλα τετοια)τον συνελαβαν και οδηγηθηκε στο Α.τ.χολαργου οπου με την βοηθεια φιλων που υπηρετουν στο σωμα καταφερε να τους αποδειξει οτι προκειται για οπλο airsoft και οτι δεν ειναι ο Πασαρης...τοτε αρχισαν να βλεπουν τις μπιλιες και τα κουρδιστιρια που τοση ωρα απο την τρομαρα τους δεν εβλεπαν..τελος καλο ολα καλα λεω αλλα,τουλαχιστον μεχρι να δημιουργηθει το σωματειο αεροσφαιρισης προτεινω να εχουμε μαζι με τον εξοπλισμο μας εκτυπομενο τον νομο 2168/93 που πιστοποιει οτι τα για την αγορα,μεταφορα αεροβολου δεν χρειαζεται ειδικη αδεια.
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1371.0.html
Σκεφτειτε να σταματουσαν εμενα με το AK τι θα γινοτανε!!!
Δυστηχως το sport μας δεν εχει γινει ακομα τοσο γνωστο στην χωρα μας ωστε να μην κινδυνευουμε απο ατομα που δεν ξερουν τιποτα γι'αυτο..τα συμπερασματα δικα σας.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

dyzio2206

πιστεύω οτι ο κουμπάρος σου ειναι ο πρώτος κ μοναδικός κουμπάρος που θα πιάσουν ποτέ..!!! ;D
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."

geoairsoft

Ενημέρωσε οτι μεταφέρει αεροβόλο το οποίο μοιάζει με πραγματικό και είναι όμως για παιχνίδι κλπ κλπ πριν το δούν απο μόνοι τους?

salamine153

Αυτα ειναι γελια ασχετως του αν ξερουν πολλοι για το χομπι μας η οχι. Η Αστυνομια καλα θα εκανε να γνωριζει απο οπλα και να ξεχωριζει χωρις υστεριες τι ειναι οπλο πραγματικο και τι δεν ειναι. Και τι μαρκα ειχε ο τυπος;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

queef

Παράθεση από: salamine153 στις  28 Ιουν 2010, 15:35:51 ΜΜ
Αυτα ειναι γελια ασχετως του αν ξερουν πολλοι για το χομπι μας η οχι. Η Αστυνομια καλα θα εκανε να γνωριζει απο οπλα και να ξεχωριζει χωρις υστεριες τι ειναι οπλο πραγματικο και τι δεν ειναι. Και τι μαρκα ειχε ο τυπος;)

Δηλαδή εσύ θα το καταλάβαινες ή θα έμπαινες στη διαδικασία να σκεφτείς αν είναι αληθινό ή όχι;Μην σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου σκέψου και τον άλλο τον κακομοίρη που δεν ξέρει τι ρόλο βαραει ο καθένας..

chief

Μην περιμένετε πάνω σε στιγμές έντασης λογικές αντιδράσεις στο κάτω κάτω εκείνη την ώρα δεν ξέρει ο άλλος πιο έχει απέναντι του και κάνει αυτό που του έχουν μάθει.
Στην Αμερική θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Φυσικα και τους ειπε εξ αρχης οτι ειναι αεροβολο και τους εδειξε τις μπιλιες,οτι εχει hop up μεσα στο κλειστρο και τα συναφη...ναι ο.κ.αμα ειχε να κουβαλησει κανονικο οπλο θα κυκλοφορουσε με μηχανη,παραλλαγες acu και χακι τσαντα στην πλατη.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

mirrage

Καλά έκαναν και τον έψαξαν τον φίλο σου.
Δεν ξέρω πως του φέρθηκαν και αν ήταν βίαιοι, προσβλητικοί η
ευγενικοί και τυπικοί αλλά ο έλεγχος καλώς έγινε.Όπως λέει και
ο Ozy (συμφωνώ μαζί του για ν-οστή φορά)υπάρχουν πολλοί
στρουμφοκυνηγοί εκεί έξω και πολλά ρεμάλια μα αληθινά μαραφέτια.
Οπότε αν θέλουμε να είμαστε σωστοί πρέπει να συνεργαζόμαστε πάντα
και να διευκολύνουμε το έργο των αστυνομικών.Αν μας φερθούν
άσχημα και καταχραστούν την εξουσία τους υπάρχει η δικαιοσύνη
στην οποία μπορούμε να καταφύγουμε για να βρούμε το δίκιο μας
(ελπίζω..).

G.P.S.

Μα καλα & αυτος ο κουμπαρος το παρακανε !!!
Βγηκε ντυμενος φορα παρτιδα με τον εξοπλισμο, ετοιμος για πολεμο !!!
Το μονο σιγουρο ηταν οτι θα τον σταματουσαν για ελεγχο.
Τωρα το τι θα επακολουθουσε ειχε να κανει με το ποιος θα τον σταματουσε.

lak1000

Σόρρυ ρε φίλε μου αλλά άμα είσαι με μηχανάκι που θα βάλεις τον εξοπλισμό? Στον ... σου?
Αναγκαστικά τα φοράς
Please don't feed the trolls...

Ozymandias

ΠαράθεσηΑναγκαστικά τα φοράς
Και αυτοι αναγκαστικα θα σε σταματησουν......φαντασου να δεις εναν με πληρη εξοπλισμο και τη θηκη οπλου περασμενη χιαστει.

Ειπαμε βρε παιδια.......ας προσεχουμε και εμεις λιγακι μην τριβουμε το κεφαλι μας στην μαγκουρα του τσοπανου.

lak1000

Ναι, να με σταματήσουν. Ναι, να δουν το όπλο μου κλπ. Θα μπορούσαν όμως να δουν και ότι το όπλο δεν είναι πραγματικό, δεν χρειάζονται χειροπαίδες, τμήμα κλπ!

Ozymandias

Εγω, φιλαρακι, αν ημουν στρουμφακι και μαζευα καποιον με αυτοματο οπλο στο δρομο, δεν θα καθομουν στην μεση του δρομου για ενα 20λεπτο μεχρι να δοθουν εξηγησεις.....

Θα μπορουσε να ειναι παγιδα, θα μπορουσε να ειναι 1000 πραγματα.......Οι καιροι, οπως ειπα και στο ποστ που διεγραφη ειναι χαλεποι

Και επειδη ποτε δεν ξερεις, βγαζεις το οπλακι σου, ακινητοποιεις τον υποπτο, του φορας χειροπεδες ομορφα και ευγενικα και τον προσαγαγεις σε ασφαλες περιβαλλον (τμημα) οπου εκει δινονται ολες οι εξηγησεις.
Οι δε χειροπεδες ειναι για την ασφαλεια ολονων των εμπλεκομενων συμπεριλαμβανομενου και του πρασαγομενου.

Κατι τετοιο γραφουν ολα τα manuals της αστυνομιας. 

Το θεμα ειναι κατα ποσο ολα αυτα γινονται με την πρεπουσα ευγενια και επαγγελμαστισμο απο την μερια των φιλων μας με τα μπλε.

Παντως ειμαστε περιεργοι σαν λαος.....απο την μια βριζουμε την αστυνομια για ανικανοτητα και ελλειψη επαγγελματισμου, απο την αλλη την βριζουμε οταν μας ξεβολευει θεωρωντας οτι εμεις ειμαστε υπερανω υποψιας και δεν θα πρεπει να εμπιπτουμε σε καποιον ελεγχο.

Ετσι και ο υπαλληλος που μετεφερε το γραμμα στον Χρησοχοιδη θεωρηθηκε υπερανω υποψιας και ο φακελος δεν ελεχθηκε......

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Εσεις απο την μερια σας τι θα κανατε οταν βλεπατε  οπλο μπροστα σας.
Με τοσα που γινονται (δολοφονιες - βομπες δωρα ;D) υπαρχει κ ο  αντιτρομοκρατικος νομος.
Υπαρχουν διαδικασιες εμπλοκης- ενεργειων απο την αστυνομια σε περιπτωση υποψιας κ αμεση προσαγωγης στο τμημα για εξακριβωση.(Ξερουν συναδελφοι αστυνομικοι καλυτερα τον τροπο)
μεχρι να γινει εξακριβωση εισαι υποπτος.

G.P.S.

Παράθεση από: lak1000 στις  28 Ιουν 2010, 19:50:05 ΜΜ
Σόρρυ ρε φίλε μου αλλά άμα είσαι με μηχανάκι που θα βάλεις τον εξοπλισμό? Στον ... σου?
Αναγκαστικά τα φοράς
Φιλε μου κατ'αρχην ηρεμησε.
Δεν πιστευω οτι εγραψα κατι ή με τετοιο τροπο ωστε να απαντας σε αυτο το υφος.
Αν εχεις μηχανακι (εχω & εγω) ή πας με καποιον φιλο\κουμπαρο σου
ή ζητας απο καποιον αλλον που θα παει να σε παρει μαζι του
ή τουλαχιστον την στολη την παιρνεις σε μια τσαντα & αλλαζεις στο πεδιο.
Παράθεση από: lak1000 στις  28 Ιουν 2010, 20:46:04 ΜΜ
Ναι, να με σταματήσουν. Ναι, να δουν το όπλο μου κλπ. Θα μπορούσαν όμως να δουν και ότι το όπλο δεν είναι πραγματικό, δεν χρειάζονται χειροπαίδες, τμήμα κλπ!
Γιατι ειπα εγω οτι ειναι σωστο να σου περασουν χειροπεδες κτλ. ?!?
Εγω ειπα οτι (δυστυχως) αναλογα το σε ποιον θα πεσεις θα εχεις & τα αναλογα περαιτερω.

Για να μην πεσεις ή τουλαχιστον να μειωσεις τις πιθανοτητες να πεσεις
σε καποιο "περιεργο" ή ανεκπαιδευτο οργανο της ταξης,
δεν πας με μηχανακι ή κοιταζεις να μην δωσεις τοσο μεγαλο στοχο.

Ατροτος

Παράθεση από: Ozymandias στις  28 Ιουν 2010, 20:57:34 ΜΜ
Εγω, φιλαρακι, αν ημουν στρουμφακι και μαζευα καποιον με αυτοματο οπλο στο δρομο, δεν θα καθομουν στην μεση του δρομου για ενα 20λεπτο μεχρι να δοθουν εξηγησεις.....

Θα μπορουσε να ειναι παγιδα, θα μπορουσε να ειναι 1000 πραγματα.......Οι καιροι, οπως ειπα και στο ποστ που διεγραφη ειναι χαλεποι

Και επειδη ποτε δεν ξερεις, βγαζεις το οπλακι σου, ακινητοποιεις τον υποπτο, του φορας χειροπεδες ομορφα και ευγενικα και τον προσαγαγεις σε ασφαλες περιβαλλον (τμημα) οπου εκει δινονται ολες οι εξηγησεις.
Οι δε χειροπεδες ειναι για την ασφαλεια ολονων των εμπλεκομενων συμπεριλαμβανομενου και του πρασαγομενου.

Κατι τετοιο γραφουν ολα τα manuals της αστυνομιας. 

Το θεμα ειναι κατα ποσο ολα αυτα γινονται με την πρεπουσα ευγενια και επαγγελμαστισμο απο την μερια των φιλων μας με τα μπλε.

Παντως ειμαστε περιεργοι σαν λαος.....απο την μια βριζουμε την αστυνομια για ανικανοτητα και ελλειψη επαγγελματισμου, απο την αλλη την βριζουμε οταν μας ξεβολευει θεωρωντας οτι εμεις ειμαστε υπερανω υποψιας και δεν θα πρεπει να εμπιπτουμε σε καποιον ελεγχο.

Ετσι και ο υπαλληλος που μετεφερε το γραμμα στον Χρησοχοιδη θεωρηθηκε υπερανω υποψιας και ο φακελος δεν ελεχθηκε......

Εχει δικιο ο Ozymandias ολα τα βλεπουμε ετσι οπως μας συμφερουν.

kermit

Φόρεσε μια παραλλαγή βρε αδερφέ να περνάς απαρατήρητος .

While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field

Whiskey

Σοβαρα τωρα ... βγηκε το παλικαρι ζωσμενο με οπλα - εξοπλισμο - και τα συναφη ... καβαλα σε μηχανακι στην Εθνικη οδο ... ??

Δε μπορει .. ειτε παρενοησα ειτε κανετε πλακα και εχω χασει το χιουμορ μου !!

lak1000

Αν κατάλαβα καλά, με εξοπλισμό και τα όπλα σε βαλίτσα.

Ατροτος

Παράθεση από: lak1000 στις  28 Ιουν 2010, 21:32:26 ΜΜ
Αν κατάλαβα καλά, με εξοπλισμό και τα όπλα σε βαλίτσα.

Tι ποιο συνηθισμενο,οι αστυνομικοι πρεπει να ειχαν παει για πρωτη φορα περιπολια αλλιως θα το ξερανε και δεν θα των σταματαγανε.Εγω καθε μερα εγω βλεπω 5-6 στο δρομο.