Ωχ μας πιασανε!!!

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 28 Ιουν 2010, 13:28:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

Η δικιά μου εμπειρία με έλεγχο ήταν διαφορετική απο αυτή του φίλου.
Πριν μήνες, μετα απο παιχνίδι στην Ελευσίνα, βρισκόμουν στους δρόμους της Ελευσίνας, παρέα με 2 ατομα ακόμα.

Περιπολικό με σταματά και ο αστυνομικός που με πλησίασε ζήτησε τα χαρτιά μου, τα οποια ηταν στο πορτ παγκάζ (οπως ολος ο εξοπλισμός). Εγω φορωντας παραλλαγη βγαίνω απο το αυτοκίνητο και παω στο πορτ παγκάζ.

Χαριτολογόντας λέω οτι είχαμε παει για πολεμο.
Και με ρωτάνε: "paintball?"
"Περίπου λέω..."

Φτάνω στο Πορτ Παγκάζ και πριν το ανοίξω πάλι χαριτολογόντας λεω "μην φρικάρετε αλλα το πορτ παγκαζ είναι τιγκα στα οπλα, αεροβόλα οπλα.
Ετσι ανοιγω τους δειχνω τα χαρτιά μου και αρχίζουν να με ρωτανε, στην αρχη καχυποπτα, για το πως δουλεύει το όπλο, για το αιρσοφτ, που παιζουμε, και αν ασχολούμαστε πολλοι.

Δεν αντιμετωπισα κανένα προβλημα. Ετσι φυγανε.

Η πλάκα είναι, οτι με το που φευγουνε, μου λεει ενα απο τα παιδιά οτι οι τυποι πρεπει να φρικαραν σε ένα σημειο οταν τους ανεφερα τα οπλα λιγο πριν ανοιξω το πορτ παγκαζ, γιατι με το που τους ειχα πλάτη, και οι 2, απασφαλισαν τη θηκη του οπλου τους και κοιταζόντουσας σαν τους "Bad Boys".

Κατα τα άλλα κανένα προβλημα.

Αλλη φάση ήταν που πούλησα ένα όπλο σε ένα αστυνομικό τμήμα... Αλλα αυτό ειναι μια ιστορια για αλλη φορά...
Ready... Steady... Fire...!!!

Ozymandias

ΠαράθεσηΦτάνω στο Πορτ Παγκάζ και πριν το ανοίξω πάλι χαριτολογόντας λεω "μην φρικάρετε αλλα το πορτ παγκαζ είναι τιγκα στα οπλα, αεροβόλα οπλα.
Εκει ειναι ολη η ουσια.....αν τους προειδοποιουμε τι θα δουν, τοτε θα ειναι λιγοτερο αγχωμενοι και σε καλυτερη θεση να συνενοηθουν αντι να αντιδρασουν με καχυποψια

SAPPER

Παράθεση από: G.P.S. στις  29 Ιουν 2010, 20:17:00 ΜΜ

Αν αυτος ερημος γραπτος λογος (μου) δεν διατυπωθηκε σωστα\παρανοηθηκε,
απο την πλευρα μου ζηταω συγνωμη. :)

@SAPPER  
Πανω οσυ ο "ΠΑΠΠΑΣ" !!!  ;D

Συγχωρεμένος τέκνο μου...  ;D

gioalex

Φεύγω σ-κ και έχω στο αμάξι (εκτός από τα άπλυτα για την μάνα μου) και ένα GBB Glock 17. Καμιά 30 χλμ πριν φτάσω σπίτι με σταματάει ένα μπλόκο Ο.Π.Κ.Ε. Καλησπέρα παιδιά, δίπλωμα/ταυτότητα κτλ.

Αστυνόμος: Έχετε τπτ μαζί σας?
Εγώ: Ένα πιστόλι airsoft (αεροβόλο)
Α: Να το δούμε?
Ε: Βεβαίως

Βέβαια, το είχα σε τσαντάκι, λυμένο (κορμός, κάννη, κλείστρο, γεμιστήρες άδειοι από αέριο, bb's.

Το βλέπουν αυτοί, ΚΑΓΚΕΛΟ!!!

Α: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ???

Τους εξηγώ κτλ, το παίρνουν (εμένα στο μεταξύ με έχουν χώσει στο περιπολικό), το κοιτάνε από εδώ, το κοιτάνε από εκεί, ακούω και κάποιον να λέει "Ένα τέτοιο πήρα στο γιό μου από το πανηγύρι", πείθονται ότι δεν είναι πραγματικό. Με βγάζουν έξω και εκεί ξεκινάει το γέλιο.
Μου λένε να το "δέσω". Το φτιάχνω λοιπόν, κοτσάρω και την γεμιστήρα επάνω και μένουν μαλάκες!!! "Πωωωω τέλειο αντίγραφο" ο ένας, "Καλά έπαθα πλάκα" ο άλλος. Μην τα πολυλογώ, με έβαλαν να το γεμίσω μα αέριο και bb's και άρχισαν να παίζουν αυτοί!!!

Με τα πολλά κατάφερα να το πάρω πίσω και να συνεχίσω το ταξίδι. Ευτυχώς που δεν είχα και το G36 μαζί μου... Θα το στήναμε κανένα παιχνιδάκι....

SAPPER

Παράθεση από: gioalex στις  01 Ιουλ 2010, 00:40:58 ΠΜ
Ευτυχώς που δεν είχα και το G36 μαζί μου... Θα το στήναμε κανένα παιχνιδάκι....
:D :D :D Καλό !!!

Kallistos

Παιχνιδάκι ε;
Εχω την εντυπωση οτι αν επαιζε το μπλόκο με τον "εξοπλισμό" του... θα έχανες!  :)  ;D
Ready... Steady... Fire...!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

μπα με τα εξασφαιρα του 1821 που τους χωρηγουν μην βαζεις και στοιχημα! ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

gioalex

Μπα, με Glock 17 τους είδα... Μάλιστα ένας σύγκρινε το δικό μου με το δικό του, εντυπωσιασμένος από της ομοιότητα και την ακρίβεια... Αλλά πάλι, εγώ μπορεί να το έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο απ' ότι αυτοί!!! ;D ;D ;D ;D

Ατροτος

Τωρα οι περισσοτεροι καινουργοι Αστυνόμοι εχουν H&K USP.

Fakas

Παράθεση από: mirrage στις  28 Ιουν 2010, 18:20:04 ΜΜ
Αν μας φερθούν
άσχημα και καταχραστούν την εξουσία τους υπάρχει η δικαιοσύνη
στην οποία μπορούμε να καταφύγουμε
για να βρούμε το δίκιο μας
(ελπίζω..).

HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?!?!?!?!?!?!

SAPPER

skotostras

Παράθεση από: Fakas στις  02 Ιουλ 2010, 20:11:02 ΜΜ
HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?!?!?!?!?!?!
έ καλά....μην νομίζεις οτι είναι και πολύ διαφορετικά σε άλλες χώρες.....