D-DAY 6/6/10 Πεδίο Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Palladin, 17 Μαΐου 2010, 22:27:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SW1GEORGE

Παράθεση από: salamine153 στις  06 Ιουν 2010, 20:48:44 ΜΜ
Πολυ ωραιο το παιχνιδι, οπως και η εκδρομη στο βουνο) Και η ταβερνατου Νικολα μετα) Αλλα καποια πραγματα, παρολο που μας τα χαλανε συνεχεια, δεν εννοουμε να τα διορθωσουμε. Απο τη στιγμη που ηρθαν οι ...αμαχοι, ολο το παιχνιδι πηγε στραφι. Με το που ανεβηκαμε απο το κατω σπιτι, κανεις δεν ηξερε που θα παιξουμε και τι θα κανουμε. Τα βαρελοτα φυγανε ακομα πιο κουτουρου και απο τα καπνογονα. Αυτοι που θα επρεπε να τα εχουν οταν μας πλησιαζαν, δεν τα ειχαν και αρχησαμε να ανακαλυπτουμε επι τοπου καινουριους κανονες. Μετα στο βουνο μονο εγω ετρεχα και ολοι οι υπολοιποι δεν ξερω τι εκαναν, ειπα σε εναν τυπο να ερθει μαζι μου, αυτος εκανε πως δεν με ακουσε, ασχετα αν κατα τα αλλα ειχε στολη εποχης και 2 οπλα εποχης και αυτα, το ενα μαλιστα Μαουζερ σε 680 ευρο!!! Μου κανει εντυπωση οτι υστερα απο τα ιδια χαλια καθε φορα θελετε και τανκς ορισμενοι, οταν βαριεστε να περπατησετε δυο βηματα. Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να συγκριθει το σημερινο παιχνιδι με αυτο πόυ πετυχαμε την αλλη φορα

μαλιστα................
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

grenadier

Παράθεση από: salamine153 στις  06 Ιουν 2010, 20:48:44 ΜΜ
...Μου κανει εντυπωση οτι υστερα απο τα ιδια χαλια καθε φορα θελετε και τανκς ορισμενοι, οταν βαριεστε να περπατησετε δυο βηματα...
.... μααααα ... γι'αυτό τα θέλουμε τα τανκς.  :D :D Να ανεβαίνουμε επάνω και να μας πηγαίνουν ώστε να μην χρειάζεται να περπατάμε.  ;D ;D ;D

ampelift

Παιδιά αν είπαμε σε κάποιον να έρθει μαζί μας και αυτός έκανε πως δεν μας άκουσε δεν φταίει το παιχνίδι ,μην γκρινιάζετε και μην μιζεριαζετε  με το παραμικρό παίξαμε και περάσαμε πολύ ωραία όλοι θέλω να πιστεύω.
Ο ROOKIEJO ο Palladin και ο Splinter-B έκαναν μια τεράστια προσπάθεια να οργανώσουν αυτό το σενάριο και ειδικά ο ROOKIEJO έκανε και προσωπικό του πρόβλημα στην άκρη για να πάμε εμείς να παίξουμε.
Λοιπόν αφήστε την γκρίνια είναι κρίμα να χαλιέστε για τέτοια ζητήματα. ;)

fanioles

Φίλε salamine ο κάθε ένας απο εμάς παίζει για το δικό του λόγο και το φχαριστιέται με το δικό του τρόπο. Επίσης ο καθένας μας έχει άλλες αντοχές και φυσική κατάσταση και να μη βάλω και την ηλικία.
Ο άνθρωπος που δε σε ακολούθησε δεν όφειλε να το κάνει. Ετσι ήθελε να παίξει. Γιατί να παίξει με το δικό σου τρόπο ?
Όπως τον κατηγορείς εσύ οτι βαριοτανε έτσι κι αυτός μπορεί να έλεγε "κοιτα τον πως τρέχει το κατσίκι"
Όπως λές οτι δε σε ακολούθησε, μπορεί αυτός να έλεγε "μωρε κάνε μας τη χάρη.. Αρχηγό σε βάλαμε?"

Δεκτό το να μη το ευχαριστήθηκες όσο θα ήθελες ή να μην ήταν οι διπλανοί σου το ίδιο αξιόμαχοι με εσένα, αλλα αυτό δεν αφορά κανέναν και ειδικότερα τη διοργάνωση.

SW1GEORGE

salamine = μαραθωνοδρομε.

αν ειχες προβλημα γιατι δεν το ελεγες στον διοργανωτη ??

εξαλλου δεν ειναι ολα παντα τελεια.

αν θες να ειναι κανε δικο σου σεναριο να σε δουμε πως και τι ....
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ALMOGAVER

φιλε μου εγω ειμαι παντα ο πρωτος για τρεξιμο,συρσιμο κλπ....
απο κει και περα,θεωρω οτι για θεματα γκρινιας,δεν πρεπει αν υπαρχουν ειδικα σε αυτο το βαθμο...παμε οχι για να κερδισουμε η να χασουμε αλλα για να ρικξουμε ββ, να τρεξουμε,να συρθουμε,να ξεκαυλωσουμε και τελος!
δικια μου παντα αποψη ετσι...
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

Goodspeed

@ Salamine
Γιάννη, είναι μεγάλο λάθος να συγκρίνεις ένα παιχνίδι με κάποιο προηγούμενο, πολύ περισσότερο όταν είναι από διαφορετικό διοργανωτή, με διαφορετικό σενάριο και με διαφορετική σύνθεση παικτών βασικά.

Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ομορφιά και μας πηγαίνει ένα βηματάκι πιό μπροστά.

Συγχαρητήρια για την ιδέα και το στήσιμο κύριοι. Και εις άλλα καλύτερα  :)

Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Τάλων

Φίλε salamine καλύ η κριτική σου για το παιχνίδι και αρνητική όπως πάντα.
Μονό έτσι για την ιστορία και τα στατιστικά δεν μας είπες το σκόρ σήμερα....
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Fon

Καλησπερα σε ολους.Φιλε salamine153  ειμαι ο τυπος με τα δυο οπλα και τη στολη εποχης.Λοιπον το τι κανω και τι φοραω ειναι δικια μου υποθεση εφοσον δεν παρακουω τους κανονες του παιχνιδιου.Δεν καταλαβα γιατι θα επρεπε να σε ακολουθησω εφοσον δεν ειχες οριστει ομαδαρχης δεν ειμουν υποχρεωμενος να το κανω επισης το τι εκανα και ποσο ετρεξα κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου δεν το γνωριζεις για να με κατηγορεις για βαρεμερα.Θα σε παρακαλουσα λοιπον να εισαι λιγο πιο προσεχτικος σε αυτα που λες οταν θιγεις καποιον προσωπικα.Γενικως το παιχνιδι το βρηκα πολυ καλο και ελπιζω συντομα και σε αλλα με παρομοια σεναρια

ROOKIEJO

μετα απο μια απιστευτη βδομαδα με οτι ειχε, σε ενα σεναριο που οτι μπορουσε να παει στραβα συνεβει,
το λιγοτερο που μπορω να φωναξω ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
εισασταν ολοι υπεροχοι μηδενος εξαιρουμενου,τα συμπερασματα πολλα και το μελλον μονο καλυτερο μπορει να ειναι.

Palladin

Καλησπέρα σε όλους,
Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα και βοήθησαν με τον τρόπο τους να διασκεδάσουμε και να το ευχαριστηθούμε, εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα στο έπακρο και χαίρομαι που απ΄όσο βλέπω από τα γραπτά των προλαλήσαντων το ευχαριστήθηκαν και εκείνοι. Παρ' όλο τις όποιες δυσκολίες καταφέραμε να γίνει το παιχνίδι και πιστεύω ότι το σενάριο εξελίχθηκε και κύλισε σχετικά σωστά αν και μας το χάλασαν κατά κάποιο τρόπο οι paintballers γιατί μας απόκλεισαν ένα κομμάτι του πεδίου που είχε σημασία αλλά τελικά στην εξέλιξη του σεναρίου καταφέραμε να το αντικαταστήσουμε.
Για τα παιδιά με τις ιστορικές στολές ένα έχω να πω, έμεινα ΑΦΩΝΟΣ  :o :o !! Γνώριζα ότι υπήρχαν συλλέκτες με αυτό το αντικείμενο αλλά αυτό δεν το περίμενα και ειδικά όταν είδα τον team-mate μου Splinter-B με την ΑΨΟΓΗ στολή του, τον φίλο με την στολή των SS και τους υπόλοιπους έμεινα παγωτό!! Τελικά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους άλλους ευρωπαίους που στήνουν ανάλογα ιστορικά σενάρια/παιχνίδια...
Θέλω να ευχαριστήσω τους ομαδάρχες Goodspeed και Zinja που αν δεν υπήρχαν δεν θα έβγαινε το σενάριο, τους team-mates μου Splinter-B για την διοικητική μέριμνα στους Γερμανους, Pit k για την διαιτησία και μέτρηση καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και για τα νερά που μερίμνησε ώστε να μη διψάσουμε. Τέλος να ευχαριστήσω τον Rookiejo για το σενάριο που έστησε, τους "αλεξιπτωτιστές" (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι  ;) ) για το άψογο παιχνίδι και που μου έβγαλαν τη γλώσσα στο τρέξιμο :P (ρε σεις yakouza και Spiros k βγάλτε τα μοτεράκια!!) και φυσικά όλους σας που συμμετείχατε και ανεβάσαμε το airsoft πολλά επίπεδα, πραγματικά με κάνετε ανυπόμονο για το επόμενο παιχνίδι.
Καλή εβδομάδα σε όλους :)

salamine153

Δεν ειπα οτι το παιχνιδι δεν ηταν καλο ουτε οτι η διοργανωση ηταν κακη, δεδομενου και του απροβλεπτου προβληματος. Το να τρεχεις εχει να κανει με την θεληση και μετα με την ηλικια, γιατι την προπροηγουμενη φορα παλι οι παππουδες ετρεχαν π.χ. ο Ολντναβυ, που ειναι και αρκετα πιο μεγαλος απο μενα, και ειχε και ζεστη τοτε. Σχετικα με το τανκ και τα ρουχα ηθελα να πω οτι ο ρεαλισμος της υποθεσης ελαχιστα εχει να κανει με τις στολες. Το σκορ ηταν λιγο δυσκολο να βγει αυτη τη φορα γιατι ειδικα στην αρχη με το αλλο παλικαριβαραγαμε προς τηο ιδιο μερος και αντε να βρεις ποιος πετηχε ποιον. Μεγαλε Παλλαντην, μπραβω για τι διοργανωση, μπραβω και απο μενα στα παιδια με τις στολες, αλλα οταν η ρωη του παιχνιδιου ειναι προβληματικη και το σεναριο σπανια ...εφαρμοζεται...Πωντως, οταν θα βαλουμε το δικο μου σεναριο με τους Ουκρανους, ας φερουν τα παιδια παλι αυτες τις στοες και να παιξουν σαν Ουκρανοι) Επισης πολυ αξιεπαινη η προσπαθεια του παλικαριου με το Μ1!
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Emperor

Το να καταφέρεις να μαζέψεις κόσμο εν έτη 2010 στην Ελλάδα, με ρουχισμό και εξοπλισμό και διάθεση αναπαράστασης μίας ιστορικής μάχης είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση. Μπράβο σε όλους, διοργάνωση-παίχτες για τη συμπεριφορά και όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή της μάχης. Επίσης αξίζει ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά αυτά που με κόπο και υπομονή κατόρθωσαν επιτέλους να φορέσουν και να λερώσουν τις υπέροχες και σπάνιες στολές τους β' π.π.. Εσείς ήσασταν το επίκεντρο της χθεσινής μέρας και ευχαριστούμε που μας ταξιδέψατε πίσω στο χρόνο.

Καλή βδομάδα σε όλους
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

wrangler

Παράθεση από: Palladin στις  07 Ιουν 2010, 00:17:39 ΠΜ
Καλησπέρα σε όλους,
Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα και βοήθησαν με τον τρόπο τους να διασκεδάσουμε και να το ευχαριστηθούμε, εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα στο έπακρο και χαίρομαι που απ΄όσο βλέπω από τα γραπτά των προλαλήσαντων το ευχαριστήθηκαν και εκείνοι. Παρ' όλο τις όποιες δυσκολίες καταφέραμε να γίνει το παιχνίδι και πιστεύω ότι το σενάριο εξελίχθηκε και κύλισε σχετικά σωστά αν και μας το χάλασαν κατά κάποιο τρόπο οι paintballers γιατί μας απόκλεισαν ένα κομμάτι του πεδίου που είχε σημασία αλλά τελικά στην εξέλιξη του σεναρίου καταφέραμε να το αντικαταστήσουμε.
Για τα παιδιά με τις ιστορικές στολές ένα έχω να πω, έμεινα ΑΦΩΝΟΣ  :o :o !! Γνώριζα ότι υπήρχαν συλλέκτες με αυτό το αντικείμενο αλλά αυτό δεν το περίμενα και ειδικά όταν είδα τον team-mate μου Splinter-B με την ΑΨΟΓΗ στολή του, τον φίλο με την στολή των SS και τους υπόλοιπους έμεινα παγωτό!! Τελικά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους άλλους ευρωπαίους που στήνουν ανάλογα ιστορικά σενάρια/παιχνίδια...
Θέλω να ευχαριστήσω τους ομαδάρχες Goodspeed και Zinja που αν δεν υπήρχαν δεν θα έβγαινε το σενάριο, τους team-mates μου Splinter-B για την διοικητική μέριμνα στους Γερμανους, Pit k για την διαιτησία και μέτρηση καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και για τα νερά που μερίμνησε ώστε να μη διψάσουμε. Τέλος να ευχαριστήσω τον Rookiejo για το σενάριο που έστησε, τους "αλεξιπτωτιστές" (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι  ;) ) για το άψογο παιχνίδι και που μου έβγαλαν τη γλώσσα στο τρέξιμο :P (ρε σεις yakouza και Spiros k βγάλτε τα μοτεράκια!!) και φυσικά όλους σας που συμμετείχατε και ανεβάσαμε το airsoft πολλά επίπεδα, πραγματικά με κάνετε ανυπόμονο για το επόμενο παιχνίδι.
Καλή εβδομάδα σε όλους :)

ειχε paintballers? ?
αποσο ξερω ειχε ενα σεναριο αλλα στα παλια μεταλια της ελευσινας..
αυτοι που ηταν εκει ποιοι ηταν?
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

SAPPER

Πιστεύω ότι είναι η πρώτη σωστή αναπαράσταση στην Ελλάδα με στολές και οπλισμό που προβλέπετε.

Κάνατε την αρχή για το πως πρέπει να στήνονται τέτοια σενάρια, ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας και άλλοι.

Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά !!!

Παράθεση από: wrangler στις  07 Ιουν 2010, 11:24:11 ΠΜ

ειχε paintballers? ?
αποσο ξερω ειχε ενα σεναριο αλλα στα παλια μεταλια της ελευσινας..
αυτοι που ηταν εκει ποιοι ηταν?
Στα μεταλλεία ήταν Paintballers με την ίδια αναπαράσταση που διοργανωσε το Action Field όμως δεν είχε καμιά σχέση με στολές και όπλα όπως σε αυτό που έγινε από τους Airsofters στην παλιά βάση του NATO.

ROOKIEJO

ξεκουδουνοι ξεκαρφωτοι και δυστηχως υπαλληλοι μιας εταιριας που ειδε φως και μπηκε.
δεν φταιγανε σιγουρα αυτοι που πληρωσανε αλλα το μπαχαλο εγινε παρα την καλη μας διαθεση.
το καλο ειναι οτι δειξαμε ανωτεροτητα και χαρακτηρα

ZINJA

ευχαριστω πολυ τους ΓΕΡΜΑΝΟΥς ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥς ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕς!
μπραβο στο φιλο φανιολες για τις υπεροχες φωτο
μπραβο στα παιδια που ντηθηκαν με αυτα τα ρουχα!
μπραβο τελος σε ολους ητανε εκει! :-* :-* :-* :-* :-* :D :D :D :D :D
μπραβο και στο παιδι που με τραβηξε βιντεακι! :-* :-* :-*

χαλασα τουλαχιστον 10000 μπιλιες με το πολυβολο! ;D ;D ;D ;D ;D ;Dτο καταευχαριστιθηκα!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

spaniard

ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές και τα παιδιά που έδωσαν τη σωστή νότα.

Επιπλεόν, αφού το παιχνιδι κύλισε όμορφα, συγχαρητήρια για τη διεξαγωγή!!!

Η αλήθεια είναι οτι ήθελα να περάσω...

Την επόμενη...
Who Dares Wins

ROOKIEJO

Παράθεση από: spaniard στις  07 Ιουν 2010, 13:42:17 ΜΜ
ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές και τα παιδιά που έδωσαν τη σωστή νότα.

Επιπλεόν, αφού το παιχνιδι κύλισε όμορφα, συγχαρητήρια για τη διεξαγωγή!!!

Η αλήθεια είναι οτι ήθελα να περάσω...

Την επόμενη...
εγω παντως σε περιμενα .πιστευω θα βοηθουσες πολυ και θα μαθαιναμε μαζι για το επομενο :) ;).
παραδειγμα θα ηθελα να βρω αυτον που χωρεψε τον χορο και ηρθε βροχη και κρυο ενω ειχαμε στηθει για ζεστη.
στο επομενο :D ;D ;) με το καλο

Splinter-B

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  07 Ιουν 2010, 14:05:51 ΜΜ
παραδειγμα θα ηθελα να βρω αυτον που χωρεψε τον χορο και ηρθε βροχη και κρυο ενω ειχαμε στηθει για ζεστη.

Εγω ήμουν αυτός  ;D
Εριξα spell για ιστορικά σωστό καιρο  ::)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."