<<<Capture the Place! 2>>> (Καισαριανη 13/6/2010)

Ξεκίνησε από Admax, 05 Ιουν 2010, 16:39:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jayhawk

Παράθεση από: Stavros3 στις  05 Ιουν 2010, 16:39:07 ΜΜ
          (AEG)370 FPS    (SNIPERS)470 FPS    (PISTOLS)350FPS
Ναι μπορεις να παιξεις. ;) Πιανεται στα AEG

TheQuestion

Παράθεση από: scarface στις  10 Ιουν 2010, 22:32:32 ΜΜ
Καλησπερα παιδια θελω να ασχοληθω με το hobby . Θα ηθελα να ερθω να δω απο κοντα εαν επιτρεπεται .Επισησ εαν μπορουσε καποιοσ φιλοσ να μου πει καποιο πεδιο η σεναριο που
μπορω να παρω μεροσ με οπλο αεριου 350 FPS ευχαριστω
φιλε μου καλησπερα ελευθερα μπορεις να ερθεισ σε οποιο πεδιο θελεισ αρκει να το δηλωσεις δηλαδη να πεις οτι εισαι μεσα και βεβαια να παιζετε παιχνιδι την ημερα που θα πας, μπορεισ να ερθεις στο δικο μας για αρχη!!! :)

Admax

Παράθεση από: scarface στις  10 Ιουν 2010, 22:32:32 ΜΜ
Καλησπερα παιδια θελω να ασχοληθω με το hobby . Θα ηθελα να ερθω να δω απο κοντα εαν επιτρεπεται .Επισησ εαν μπορουσε καποιοσ φιλοσ να μου πει καποιο πεδιο η σεναριο που
μπορω να παρω μεροσ με οπλο αεριου 350 FPS ευχαριστω

εδώ φιλε είσαι μια χαρά!!! Θα έρθεις να σε βάλω? :)

Attila

Παιδια ειμαι μεσα!!!! απλα θελω μια χαρη.... μενω στο Γκυζη και θα χρειαστει καποιος να με παρει απο καπου (οπουδηποτε περναει μετρο).
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

morfeus1712

TheQuestion

Παράθεση από: Attila στις  11 Ιουν 2010, 16:22:22 ΜΜ
Παιδια ειμαι μεσα!!!! απλα θελω μια χαρη.... μενω στο Γκυζη και θα χρειαστει καποιος να με παρει απο καπου (οπουδηποτε περναει μετρο).
μπορεισ να κατεβεις ευαγγελισμο και να παρεισ το 224 για κεσαριανη θα καταιβεις στο τερμα αμα ειναι μπορω να σε περιμενω εκει

Fakas

Echo-Fox

Jeff_Steel

Ειμαι κ εγω μεσα. Το παιχνιδι θα γινει ακομα κι αν δεν συμπληρωθουν οι 35 ή υπαρχει περιπτωση ακυρωσης;

Admax

Horus

enemies..we need more enemies!!

TheQuestion

ΕΓΙΝΕ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!! ;)

Admax

Παιδιά το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο!! Σαν υπόσχομαι πως τα υπόλοιπα θα είναι ακόμα καλλίτερα!!! :) Ευχαριστώ που ήρθατε όλοι σας!!! :)

scarface

To παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο αλλα και τα παιδια που μιλησα ολα φοβερα. Ευχαριστω για την βοηθεια τιs συμβουλεs και φυσικα τον LAETIUS για το οπλο
Μολιs κανατε εναν νεο συνHOBBYστα και φιλο :) :) :) :) :)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

polemarxos911

το παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο και σε αυτο βοηθησαν ολα τα παιδια που ηρθαν.Εχαριστω παρα πολυ απο εκμερους μου που ειρθατε.Ελπιζω να περασατε καλα και ελπιζω να ξανα ερθετε την επομενη φορα. :)
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια

salamine153

Ισως να ερχομουν και εγω αλλα την αλλη φορα,δεν το αναβαλλετε καλητερα; Και δεν το μεταφερουμε και στην Ελευσινα;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια