scar vfc

Ξεκίνησε από antonis81, 02 Ιουν 2010, 13:38:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

antonis81

νομιζα οτι εμεινε απο μπαταρια ,την φορτησα και παλι τιποτα αλλαξα ασφαλεια και παλι τιποτα.

πατας την σκανδαλη και ειναι νεκρο?τι να κανω?

Ιστιμπεη

Το manual που ηρθε μαζι με το οπλο εχει διαφορες περιπτωσεις για το αν δε δουλευει και παρεχει λυσεις. Μην κανεις (αν δεν ξερεις) την βλακεια που εκανα και εγω δηλαδη να το ανοιξεις ??

Teacherdick

Δες μήπως έχει αποσυνδεθεί κάποιο απο τα καλώδια που ενώνουν μοτέρ με gearbox.Αν δεν ξέρεις πως, καλύτερα να το πας για service στο κατάστημα που το αγόρασες.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

antonis81

θα κοιταξω και το βιβλιο,δεν το σκεφτηκα ;D

το καλωδιο πως να ξεσυνδεθει δεν μου πεσε κατω,απο την αλλη ακουγεται λογικο εφοσον εμεινε μια και εξω.

δεν μενω αθηνα οποτε κομματακι δυσκολο να το στειλω,θα δουμε

antonis81

εβγαλα το μοτερ και βρηκα αυτο το ελατηριακι σπασμενο

εδω φαινεται (στην πανω μερια)την δουλεια που κανει.κραταει τα καλωδια σε επαφη ,στο μοτερ.

αυτη ειναι η καλη μερια.

και αυτη που εσπασε

ενωσα δυο καλωδια κατευθειαν απο την μπαταρια στο μοτερ και δεν εγινε τιποτα.

τι λετε?θα δοκιμασω να βρω κανα ελατηριακι μηπως και....

σε περιπτωση που χρειαστω μοτερ τι μου προτεινεται,το AEG ειναι vfc scar ssr

vipergr

Τι γκαντεμιά ήταν αυτή ή η ποιότητα της VFC θέλει δουλειά ακόμα.... :-[

SW1GEORGE

απλα ηταν ατυχος
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

antonis81

και το χω 2 μηνες :-[

τωρα τι κανω,βλεπω στο ΑC οτι εχει δυο μοτερακια long το ενα ειναι το τουρμπο 3000 και το αλλο της t marui με 5 ευρω διαφορα,ποιο ειναι καλυτερο?

antonis81

τελικα το ελατηριακι εκανε την ζημια,καθως κραταει σε επαφη καποια κομματακια που δεν ξερω τι ακριβως κανουν.

το γλιτωσα το μοτερ ;D ;D

Dadias

Η ειρωνεία.... στην φοτο λέει αν προσέξει κανείς.. NO COMPROMISE?GET VFC!
:P :P

Ozymandias

Αυτα ειναι αναμενομενα με την VFC.....

queef

Παράθεση από: Ozymandias στις  04 Ιουν 2010, 09:22:20 ΠΜ
Αυτα ειναι αναμενομενα με την VFC.....
Είχες σχετική εμπειρία;

Heff

Αναμενόμενο αυτό με την VFC δεν το λες dr.Ozy, προφανώς το aeg του φίλου "είχε" ατύχημα ποιότητας. Άτυχη επιλογή λέξεων.
Με φιλική διάθεση,
Heff ;)
Years of pain i will take & hone, manifest with your broken bones, my heart bleeds for none but my own.. - BURN !

Ozymandias

Αν ανοιξεις τη wikipedia και ψαξεις για airsoft manufacturers θα βρεις τη VFC και θα δεις τη λεει για αυτην.

Οποιοσδηποτε εχει ασχοληθει λιγουλακι (κοινως το εχει ψαξει λιγο) και δεν ακουει τις απολυτοσυνες ορισμενων θα σου πει οτι η VFC, αν και ποιοτικη, ιδιαιτερα στο θεμα εμφανισης, οπου ειναι απιστευτη, οσον αφορα τα εσωτερικα της εχει προβληματακια αξιοπιστιας και ως εκ τουτου δεν συνισταται για πρωτο οπλο, ουτε για ανθρωπους που δεν ξερουν να μαστορεψουν τα AEG τους/ που δεν εχουν προσβαση σε μαστορα.

Αυτα τα ολιγα. Προς θεου, δεν θαβω την VFC....το επομενο μου οπλο μαλλον VFC Θα ειναι, απλα να ξερουμε τι αγοραζουμε.