Πρόβλημα στη σκανδάλη του ΜΡ5 μου.

Ξεκίνησε από Palladin, 29 Μαΐου 2010, 22:11:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Palladin

Χαίρετε  :) Το προαναφερόμενο όπλο είναι ένα CYMA MP5SD6 το οποίο δυστυχώς έβγαζε παραπάνω από τα όρια σε FPS οπότε αποφάσισα να προσπαθήσω να αλλάξω το ελατήριο. Με βοηθό ένα βιντεάκι από youtube λύθηκε το όπλο και άνοιξε σχετικά εύκολα το gearbox χωρίς παρατράγουδα (εκτόξευση επί μέρους εξαρτημάτων κλπ.) ΑΛΛΑ προκάλεσα το εξής πρόβλημα, μετά τη συναρμολόγηση βάζοντας τον επιλογέα στη μονή βολή η σκανδάλη δεν έχει επιστροφή κάτι που δεν συμβαίνει στο full auto. Δυστυχώς μετά 1758 "άνοιξε-κλείσε" ελέγχωντας και ξανατσεκάρωντας τα ελατήρια και τις επαφές το πρόβλημα παραμένει κάνωντας τα νεύρα μου κρόσια. Αν κάποιος του έχει τύχει και γνωρίζει κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

ampelift

Πέτρο πάρε το δικο μου το sd5 και παίξε αν δεν το έχεις φτιάξει  :)

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Palladin

:) :) :) :) :) Με σκλαβώνετε!! Όχι εντάξει παιδιά έχω να παίξω απλά θέλω να το φτιάξω για να αλλάξω ελατήριο μετά στο Μ4 και να μη το χαλάσω και εκείνο.

labros

λοιπον φιλε μου ειχα ακπιβως το ιδιο προβλημα!!!!μου εσπασε τα νευρα αλλα τελικα το καταφερα.λοιπον ακου τι πρεπει να κανεις.στο δικο μου παρατηρησα οτι οταν εβαζα το gearbox στην  η σκανδαλη ακουμπαγε (εγλειφε) στο πλαι τις .λοιπον παρε τηλ καλητερα να σου πω.6948797702 λαμπρος.

Palladin

Λάμπρο κατ' αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, λοιπόν μετά από ψάξιμο και τις πολύτιμες συμβουλές του φίλου Goodspeed ανακάλυψα ότι όλο το πρόβλημα είναι σε κάτι ελατηριάκια (στην σκανδάλη και αλλού) οπότε αύριο θα το συναρμολογήσω σωστά και θα σου πω αν τα κατάφερα ή όχι  :)