D-DAY 6/6/10 Πεδίο Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Palladin, 17 Μαΐου 2010, 22:27:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pit k

μεσα και θα κανω τον  διαιτητη

Horus

Παράθεση από: queef στις  22 Μαΐου 2010, 22:34:18 ΜΜ
Χωρίς να θέλω να φανώ γραφικός,τι το ιδιαίτερα δύσκολο έχουν σε αναβάθμιση και σε ανταλλακτικά για να ρίξεις τα φπς;Ένα γαμωελατήριο αλλάζεις σε ένα gearbox λογικά v.2.

ναι σιγουρα ειναι ενα ν.2 gearbox και ομως ειναι αρκετα δυσκολο να αλλαξεις ελατηριο σε τετοιο οπλο.
δεν υπαρχει walkthrough στο νετ, ουτε καν ενα exploded view στο manual.
ανοιξε ενα ΜΡ44 κ θα καταλαβεις τι εννοω  ;)
enemies..we need more enemies!!

queef

Φαντάζομαι είναι επίσης δύσκολο να το πας στο σεντερ να στο αλλάξουν..Δεν θέλω να φανώ πιεστικός,απλά τα όρια δεν είναι να για ξεπερνιούνται.

Λοξιτης

Παράθεση από: fanioles στις  22 Μαΐου 2010, 19:39:36 ΜΜ

Και επειδή κάποιοι θέλουν να βάλουν τη στολίτσα τους και να αναπαραστήσουν κάτι, πρέπει να τζογάρετε με την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Δεν είναι τυχαίο που δε θα συμμετέχει κανένας παλιός παίχτης.

Εχουμε κατα καιρούς κόψει αεροβόλα για ενα 1 φπσ... 
Και τώρα γίνονται εξαιρέσεις για να παίξουν 2-3 άτομα.  ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!

δηλαδη ρε παιδια παιζει να χτηπισουμε;;;;;;;ειναι κριμα!!!! για γουστο θα ερθουμε οχι να σκοτοθουμε με συνχοριτε ειμαι νεος πεκτης και δεν πολυ πιανω τα μπ 44 και αλλα πολλα που λετε το σεναριο ακουγετε μαματο γιατι να το χαλασουμε βγαζοντας κανα φοτερο!!!!Α!!!ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕΤΟΥ ΕΦΟΡΜΙΣΕΩΣ  με τους γαλους
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

Emperor

Καλησπέρα και από εμένα. Συγχαρητήρια για την ιδέα καταρχάς.

Η Panzer Division, δε θα έχανε με τίποτα ένα τέτοιο επετειακό γεγονός και θα συμμετάσχει σχεδόν σύσσωμη στην άμυνα ;D. Με το μέρος των Γερμανών λοιπόν, 8 άτομα. (German Flecktarn στολή μιας και είναι η επίσημη μας 8)).

Για ό,τι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε σχετικά με τη διεξαγωγή, παρακαλώ τους αγαπητούς φίλους Rookiejoe kai Palladin να στείλουν pm.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Laetius

Καλησπέρα σε όλους.Βασικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα  με τα μπ44 .Και στο όχι όλοι με 450 πέζαμε και δεν είχαμε προβλήματα .Για λόγους ασφαλείας θα μπορούσαν να παίξουν σε standar μεριές να βαράνε τουλάχιστο από τα 25 μέτρα και να μην μπαίνουν σε κτήρια όπως παίζουν και οι σνίπερ καθε φορά στο πεδίο πράγμα που θα δώσει και  ποιο τακτικό χαρακτήρα στο παιχνίδι καθώς θα δρούν σαν 'υποστήριξη οπότε έχουν και λιγότερα άτομα για καταστάσεις κοντινών μαχών.Οσο για το mg42 βάλτε το πίσω από κανά αμόσακο  και απλά σηματοδοτούμε με ταινιά ι κάτι το ελάχιστο όριο στο οποίο το πολυβόλο μπορεί να ρίχνει (30μ ελάχιστο λέω εγώ) σαν γραμμή εκίνησης ριπών  ας πούμε. Σε περίπτωση που ο αντίπαλος περάσει την ταινία πολύ απλά ο πυροβολητής η εγκαταλήπει την θέση του θεωρόυμενο ότι η θέση καταλήφθηκε ή τραβάει άλλο όπλο με 350 fps πιστόλι και λοιπά.Βάλτε και έναν με mp40 για άμα περνάει κανείς την γραμμή.Ε άμα βαρέσει εντόσ γραμμησ που θα ειναι φως φανάρι τί να πω .Δικαιολογία για μην σωστή αντλιληψη απόστασης δεν θα υπάρχει πάντως.Θα ναι και ακίνητοw οπότε άνετη δουλεία για έναν καλό sniper(να έχουν και αυτοί ένα tacktical objective :P)
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Μεσα κ ενα φιλαρακι (  Fon ) με τους γερμανους με στολη WAFFEN SS παραλλαγης PEA PATERN πληρες και οπλο Μαουζερ,MP-40.

Siegfried

Θα  ήθελα να δηλώσω ένα ακόμα άτομο (είμαστε 3 συνολικά) που θέλει να παίξει με την πλευρά των Γερμανών. Επίσης με αφορμή τη συζήτηση σχετικά με τα όρια των fps θα ήθελα να προτείνω ένα συμβιβασμό ώστε και η ασφάλεια των παιχτών νια διαφυλαχθεί στο μεγιστο δυνατό επίπεδο και η αναπαρασταση να μην "πληγεί" (δεδομένων των ήδη υφιστάμενων περιορισμών σε στολές και οπλισμό). Τα MP44 να παίξουν μόνο βολή κατά βολή και μόνο από συγκεκριμένη απόσταση. Προσωπικά εγώ θα χρησιμοποιήσω το MP40 μου που έχει μετρηθεί επανειλημμένως γύρω στα 330 fps. Τα δύο φιλαράκια όμως δεν έχουν οπλισμό καθόλου και εγώ μπορώ να τους διαθέσω μόνο ένα Sgt44, ένα G36 και ένα πιστόλι luger. Είναι καλό να ληφθεί σύντομα μια απόφαση για τα όρια να ξέρουμε και εμείς τι εξοπλισμό να φέρουμε.  

pigassoss

εγω ( pigassoss) και ο Νέαρχος ειμαστε μεσα

Νέαρχος με Μ1
pigassoss με G36C

Fakas

Γειά!

Και εγώ μέσα! Με γερμανική tropentarn και G36C με τους Γερμανούς κλασικά.

Splinter-B

Επειδή ο ROOKIEJO δεν μπορεί να ποστάρει αυτή τη στιγμή μου ζήτησε όσοι σκοπεύουν να έρθουν με στολή εποχής , σύμμαχοι καί άξονας, να μου στείλουν ένα ΠΜ σαν τί θα έρθουν για να οργανωθούμε σε επιμέρους ομάδεςγια το σενάριο.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

StarScream

Απο lost μεσα 6+ ατομα.... Θες και ονοματα???
Μιας και περναμε μερικα προβληματα που εχουμε μερικοι αυτο τον καιρο χαρη σε εσας κυριε Γιαννη... (rookiejo)

ROOKIEJO

μετα απο σουβλακοεπιθεση μπυροκαταδρομη και τα δεοντα ,συμφωνηθηκε απο την ομαδα της διοργανωσης, οτι τα μπ44 ανω των οριων  350 φπς           ΔΕΝ παιζουν.

MitsoS_O_Yakuza

το ξυλο ηταν πολυ και τελειωσανε και μπυρες και τα φαγητα οταν δερνομασταν!!οι αποφασεις παρθηκαν ομως στο τελος γιατι εχουμε δημοκρατια ;D 8) ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

O.Y.K.1985

Παράθεση από: grenadier στις  19 Μαΐου 2010, 19:54:04 ΜΜ
Δηλαδή προβλέπω τόσο τα Waffen SS όσοι και οι αξιωματικοί να πηγαίνουν σύννεφο κύριε αντισυνταγματάρχα μου.   :) 

Φίλε Ο.Υ.Κ.1985 δεν νομίζω να παρεξηγηθείς από κανέναν τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι. Κι εγώ σχεδιάζω να φορέσω στολή Oberscharfuhrer της LSSAH και απ'όσο βλέπω μέχρι τώρα, θα είμαστε τουλάχιστον 4 με σωστές ιστορικά στολές.  ;)

Sorry που άργησα να απανστησω. Αν δεν απατώμαι ο βαθμός σου είναι λοχίας. Από ότι φαίνεται ανήκουμε στην ίδια μεραρχία , (Adolf hitler) . Για την ιστορία η στολή μου είναι waffen ss obersturmbannfuehrer 1st panzer division LAH  , και είναι στολή μαχης (μπουφαν παντελονι). Ελπίζω να είμαστε και αλλοι στην ίδια μεραρχία για να γινει σοβαρή παρουσίαση. Ελπίζω να έχεις  mp 40 η stg 44 ή kar 98 . Αν δεν έχεις πές μου να φέρω και το mp40 που έχω
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Haroth

Δεν είμαι 100% σίγουρος γι αυτό και δεν είχα δηλώσει μέχρις στιγμής.

Μάλλον όμως θα τα καταφέρω  :)

Όπλο : ΜP5A5

Στολή : Παραλλαγή Πόλεως Ρωσική

Θα προτιμούσα με γερμανούς αλλά ότι νομίζει ο διοργανωτής  :)

grenadier

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  29 Μαΐου 2010, 20:56:19 ΜΜ
Sorry που άργησα να απανστησω. Αν δεν απατώμαι ο βαθμός σου είναι λοχίας. Από ότι φαίνεται ανήκουμε στην ίδια μεραρχία , (Adolf hitler) . Για την ιστορία η στολή μου είναι waffen ss obersturmbannfuehrer 1st panzer division LAH  , και είναι στολή μαχης (μπουφαν παντελονι). Ελπίζω να είμαστε και αλλοι στην ίδια μεραρχία για να γινει σοβαρή παρουσίαση. Ελπίζω να έχεις  mp 40 η stg 44 ή kar 98 . Αν δεν έχεις πές μου να φέρω και το mp40 που έχω
Μάλιστα κύριε Αντισυνταγματάρχα μου, ο βαθμός μου είναι Επιλοχίας Β' τάξεως, θα χαρώ να "πολεμήσουμε" πλευρό με πλευρό και υπό τας διαταγάς σας.  ;D Κι εμένα η στολή μου είναι η M44 Dot Peas pattern.

Από οπλισμό θα φέρω MP40 και πιστόλι P08 Luger.   ;)

Siegfried

Δηλαδή Kameraden, μόνο εγώ ανήκω στη Wehrmacht; Σας γγωστοποιώ ότι με απόφαση του ΟΚW όλες οι δυνάμεις των SS θα τεθούν υπό τη διοίκηση της 352ης Μεραρχιας Πεζικού. Παρακαλείσθε να διαβιβάσετε τις διαταγές στους διοικητές των μονάδων σας.  :) 

Splinter-B

Μην ξεχνάτε τους Fallschirmjäger!!
Siegfried, ελα σαν FJ, ψήνω κι ένα φιλαράκι ακόμα που τον έχω φτιάξει!
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Siegfried

Jawohl Herr Oberstleutnant!