D-DAY 6/6/10 Πεδίο Ελευσίνας

Ξεκίνησε από Palladin, 17 Μαΐου 2010, 22:27:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

τα ιστορικα οπλα θα παιξουν οπως ειναι απο πλευρας φπς.
σμαισερ -360
μπ44 -420
καρ98-550.
επειδη τα συγκεκριμενα μοντελα ειναι ιδιαιτερα και δυσκολα σε αναβαθμησεις και ανταλακτικα μην τα πειραζεται ,θα παιξουν σε γνωση ολων οπως ειναι.
σαφως υπερβαση δεν νοηται και αν εχει γινει δεν μπορει να ειναι παραπανω απο τα παραπανω ορια
η αναφορα γινεται μονο για τα συγκεκριμενα μοντελα που εχουν προβλημα και δεν αφορα κανενα αλλο μοντελο.
δεν συζηταμε για μ14 η μ4 η ακ  με πανω απο 350 .

δεν υπαρχει αναγκη να ψαχνεται για εξαρτισεις Η για το σεναριο.
η "απαγορευση" των γιλεκων εχει να κανει με την ζεστη και την πιθανη διαρκεια του σεναριου.
καθε ζωνη που θα βαλετε γεμιστηριοθηκες  απο το γιλεκο ειναι δεκτη.
βασικη προυποθεση ειναι η ευχαριστηση του παικτη και ειναι το μονο ζητουμενο.
δεν υπαρχει προβλημα χωρις λυση και διαθεση κανενος ειδους αποκλεισμου.
αν δεν μπορειτε να συμορφωθητε με τις απαιτησεις του σεναριου μην ανχωνεστε θα βρεθει τροπος να παιξετε αρκει να υπαρχει διαθεση.
καθε παικτης θα παιξει οπως θελει ,οσο πιο κοντα γινεται στις απαιτησεις του σεναριου

ROOKIEJO

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

καθως βρισκονται σε εξελιξη καποιες ενεργειες για την καλυτερη διεξαγωγη του σεναριου ειναι σημαντικο για την διοργανωση να δηλωσετε την προθεση σας να συμμετεχεται ΑΜΕΣΑ.
Η προθεση δεν σας δεσμευει ουτως η αλλως αλλα θα βοηθησει παρα πολυ ωστε να γινουν οι αναγκαιες διαπραγματευσεις για τα μπλουζακια και τα υπολοιπα πραγματα που θα χρειαστουν.
πρεπει να ξερουμε εναν κατα προσεγγιση αριθμο συμμετοχων καθως χρειαζετε χρονος τουλαχιστον μιας βδομαδας για την κατασκευη τους

desperado

Μέσα παιδιά....
έχω ενα mp5 kai glock17

Λοξιτης

...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

SW1GEORGE

Εννοειται και γω μεσα...

Ζητω συνχομπιστες να κανουμε διμοιρια.

Δεν εχω κατασταλαξη σε πιο μερος θα ειμαι.

Περιμενω απαντησης σε pm.

Eυχαριστω.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

traffic

Mandis

Μέσα με Αk 74 και πολιτική αμφίεση.
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

ROOKIEJO

ζητω την κατανοηση σας για την επιμονη μου αλλα παρακαλω πολυ δηλωστε οσο γινεται πιο γρηγορα την προθεση σας για συμμετοχη στο σεναριο καθως και την πλευρα που θα θελατε να ενταχθητε .
θα ηταν κριμα να παραγγειλουμε λιγοτερα μπλουζακια και να μην φτασουν για ολους αλλα πολυ χειροτερο να γινει το εξοδο και να τα φαμε.
μεχρι στιγμη η διοργανωση εχει τιμη 4 ευρω + φπα αλλα γινεται προσπαθεια για χορηγια η δωρεα μηπως καταφερουμε να μην πληρωσετε τιποτα.
.
αν καποιος συνχομπιστας ενδιαφερεται παρακαλω πμ.
δεν γινεται λογος για ολο το εξοδο σε εναν αλλα μπορει να υποστηριξει μια πλευρα πχ 50 πρασινα για τους αμερικανους

wrangler

ερωτησης!!!
μπορει καποιος να ερθει μονο με πιστολι?(αφου ακομα δεν εχω παρει AEG..)
ερωτηση 2 ενα ακομη ατομο απο την ομαδα μου που δεν εχει οπλο ακομα μπορει να ερθει
αν καποιος εθελοντικα δωσει ενα?
ευχαριστω!! :)

υγ.
με το πιστολι το ξερω οτι θα με φανε γρηγορα αλλλα δε με πειραζει ετσι κιαλλιως παιζουμε
να το ευχαριστηθουμε !
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

ROOKIEJO

μπορει να ερθει αρκει να το δηλωσει νωρις μηπως βρουμε κατι . μονο πιστολι ειχαν οι αξιωματικοι οποτε πηρες προαγ :D ;D 8)ωγη.
υπαρχουν θεσεις για ολους .αν καποιος θελει μπαινει διαιτητης ,κατασκοπος ,μακι και αλλα πολλα

wrangler

οκ τοτε! δηλωνω εμενα και ενα ατομο ακομα απο την ομαδα μου (μια κοπελα) που δεν εχει
οπλο και θα περιμενουμε αν ειναι ευκολο απο καποιον ενα οπλο!(να μην φοβηθει ο εθελοντης
ειναι παιχτρια milsimπολυ καιρο στο paintball... ;D)

2 ατομα λοιπον απο εμας!!!και αν γινεται να ειμαστε απο την πλευρα των γερμανων!
:D :D
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

cgwolf

Βάλτε κι εμένα μέσα με G36 και USP...
Ομάδα,όποια βολεύει καλύτερα την διοργάνωση για ισορροπία...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Λοξιτης

Παράθεση από: Λοξιτης στις  21 Μαΐου 2010, 00:21:16 ΠΜ
μεσα για μεσα ΑΚ47
θα επιθημουσαμε εγω και ο manolo να παιζαμε μαζι στην ιδια ομαδα +2 ακομα <<ομαδα καθετου εφορμησεως>>
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

Laetius

Καλησπέρα σε όλους .Το μκ1 sniper   της kj works πίανετε σαν όπλο sniper?μπορεί να πέξει στο παιχνίδι κανονικά?γιατί βγάζει 450 fps λέει (δεν έκανα μέτρηση ακόμη)
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Goodspeed

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  20 Μαΐου 2010, 02:51:53 ΠΜ
τα ιστορικα οπλα θα παιξουν οπως ειναι απο πλευρας φπς.
σμαισερ -360
μπ44 -420
καρ98-550.

Γιάννη, θα μπορούσες να αναφέρεις τους ρόλους και τους περιορισμούς σε όσους θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι με τα AEG που αναφέρεις και που είναι εκτός του ορίου fps που έχει οριστεί για το συγκεκριμένο πεδίο ?

Ευχαριστώ
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

ROOKIEJO

σαφεστατα και δεν θα παιξουν σε κτηρια και οι κατοχοι τους θα αποφυγουν τις εμπλοκες απο κοντα.
παρα το γεγονος οτι τα κτηρια θα παιζουν δεν προβλεπεται καταληψη τους με εισοδο σε αυτα.οταν περικυκλωνονται η φρουρα τους θα "παραδινεται"και θα πηγαινει για respawn
.
ετσι και αλλιως τα μπ44 που δημιουργουν την παραφωνια στους κανονες ασφαλειας ειναι ελαχιστα και ο λογος που παιζουν ετσι ειναι η κατασκευαστικη τους ιδιετεροτητα.
η απαγορευση τους ομως σε σεναριο του β ππ θα αφηνε τα μακαρονια χωρις τυρι και κιμα

fanioles

Ναι σωστά...

Ενώ τα SCAR και τα Μ4 είναι μέσα στο πνέυμα της εποχής...

Φακές με χυμό χταπόδι και σάλτσα αγριοκουκούναρου και φράουλες.

Και επειδή κάποιοι θέλουν να βάλουν τη στολίτσα τους και να αναπαραστήσουν κάτι, πρέπει να τζογάρετε με την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Δεν είναι τυχαίο που δε θα συμμετέχει κανένας παλιός παίχτης.

Εχουμε κατα καιρούς κόψει αεροβόλα για ενα 1 φπσ... 
Και τώρα γίνονται εξαιρέσεις για να παίξουν 2-3 άτομα.  ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Φίλε Γιάννη κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει τρόπος για να στο δώσω να το καταλάβεις... Αλλα προφανώς κάνείς δε διάβασε αυτό...
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2919.msg32871/topicseen.html#new

Δηλαδή αν είναι απ έξω απο το παράθυρο το 420αρι και βαράει μέσα, δεν είναι το ίδιο??  Πρέπει να μπεί μέσα?? 

Όσο θα κάνετε σωστά πράγματα θα είμαι μαζί σας μέχρι τέλους.  Σε αντίθετη περίπτωση θα είμαι απέναντι σας. Και όχι μόνο εγώ που γράφω...

ALMOGAVER

εγω τωρα που δεν εχω παραλαγη στα σωστα χρωματα,και εχω την κλασικη του στρατου παιζει θεμα? επισης ο γεμιστηρας μου παιζει να μην συμφωνει με το παιχνιδι...

επισης μια ερωτηση ακομη για την εξαρτηση,....εχω την εξαρτιση που εχουμε στο στρατο,πυροβολικο...αυτη παιζει?

εγω ειμαι συν 2 ατομα, πιθανος για κατασκοποι
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!