Ποιο AEG θα λεγατε οτι εχει πραγματικα ρεαλιστικο ηχο ?

Ξεκίνησε από stivkaras, 22 Απρ 2010, 20:36:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

stivkaras

Γεια σας παιδια ποιο απο τα AEG θα διαλεγατε για τον ποιο ρεαλιστικο ηχο ?

Dtq

Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ghost-71

από ότι κατάλαβα το παλικάρι ζητάει να πάρει aeg όχι gbb ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος !!!

για aeg με ρεαλιστικό ήχο σου προτείνω αυτό ..
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=1194

αν το έχει το center παρ το είναι ο ποιο κ@βλι@ρικος  ήχος που έχω ακούσει.. :D :D :D

Airetikos

Χμμμ... δεν θα το έλεγα, νομίζω ότι πιο ρεαλιστικό ακούγετε το ίδιο όπλο αλλά στην έκδοση SD

ghost-71

όπως βλέπεις φιλαράκι στην ομάδα μας έχουμε και ΑΝΤΙΛΟΓΩ..  8) 8) 8) 8) 8)

stivkaras

Ναι για ηλεκτρικα μιλουσα ακουω πολυ οτι τα αεριου κανουν ποιο ρεαλιστικο ηχο αλλα δεν τα προτημω γιατι θελει να περνεις αεριο συνεχεια και να τα γεμιζεις ενω τα ηλεκτρικα τα βαζεις στην μπριζα και ειναι ετοιμα.Γι αυτο που μου εδειξες φιλε εχω ακουσει και εγω οτι βγαζει καλο ηχο πρεπει να ειναι καλο.

Παράθεση από: Airetikos στις  22 Απρ 2010, 22:46:48 ΜΜ
Χμμμ... δεν θα το έλεγα, νομίζω ότι πιο ρεαλιστικό ακούγετε το ίδιο όπλο αλλά στην έκδοση SD

Το SD τι ειναι υπαρχει στην σελιδα να το δω ?

ghost-71

έχω scar gbb  co2 ΦΟΒΕΡΟ ήχο ..αλά ΠΟΛΑ έξοδα .γεμιστήρας 59 ευρώ με 32 bbs. φιαλίδιο co2 .1 ευρώ  για κάθε γεμιστήρα , και είναι φόρες που δεν ΒΓΑΖΕΙ 25 bbs το φιαλίδιο..  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Παράθεση από: stivkaras στις  22 Απρ 2010, 22:56:08 ΜΜ
Το SD τι ειναι υπαρχει στην σελιδα να το δω ?

αυτό είναι το sd
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=664

stivkaras

Παράθεση από: ghost-71 στις  22 Απρ 2010, 22:58:54 ΜΜ
αυτό είναι το sd
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=664

Αυτο κανει καλυτερο ηχο δηλαδη ? δεν επρεπε κανει ποιο λιγο ηχο αφου εχει ενσωματωμενο συγαστηρα η οχι ?

Airetikos

ΟΧΙ καλύτερο, πιο ρεαλιστικό !!!
Επειδή με τον σιγαστήρα τα όπλα βγάζουν πιο πνιχτό ήχο, γιαυτό ταιριάζει με τον πνιχτό ήχο του πεπιεσμένου αέρα + το κροτάλισμα του blowback κλείστρου είναι πιστεύω ότι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Μόνο ο ήχος από τους κάλυκες που πέφτουν στο έδαφος λείπει.

Maleficus

ο σιγαστήρας στο airsoft είναι καθαρά διακοσμητικός...
στο paintball υπάρχει ένα nuzzle το οποίο ενισχύει το ήχο...
υπάρχει κάτι ανάλογο και για εμάς;

Dtq

Δεν έχω ακούσει για τίποτα τέτοιο. Αν υπάρχει, δεν είναι διαδεδομένο/είναι μόνο στο εξωτερικό.
Ψηφίζω δεν υπάρχει.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Heff

Years of pain i will take & hone, manifest with your broken bones, my heart bleeds for none but my own.. - BURN !

O.Y.K.1985

δοκιμασε το akms blowback  της vfc. Το εχω και ο ηχος του ειναι καθαρα μεταλικος απο το κλειστρο και είναι απολαυση να τον ακους (βεβαια αν δεν έχεις ακουσει ποτε το original που είναι κ@@λ@)
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

SAPPER

Παράθεση από: stivkaras στις  22 Απρ 2010, 20:36:13 ΜΜ
Γεια σας παιδια ποιο απο τα AEG θα διαλεγατε για τον ποιο ρεαλιστικο ηχο ?
Δεν υπάρχει.

ZINJA

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Airetikos

Ρε παιδιά ο άνθρωπος ήταν σαφέστατος
όχι gbb και να είναι ότι πιο κοντά στον κανονικό ήχο
Αν ψάχνετε για κάτι που να είναι ίδιο ξεχάστε το!
Δεν υπάρχει και τα αερίου ακούγονται σαν μπαλόνι που σκάει μπροστά στην έκρηξη χειροβομβίδας !!!!
Ηλεκτρικό και να φέρνει λέμε.

stivkaras

wrangler

ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Splinter-B

Αν το κατάλαβα καλά από το video πρέπει να έχει επικρουστήρα που λειτουργεί ηλεκτρικά (αναφέρει 4 ώρες φόρτιση και να πατάς το power switch) και να χτυπάει το καψούλι στο πίσω μέρος του κάλυκα, άρα το ΒΒ θα φεύγει με την πίεση τών αερίων της  ανάφλεξης.  ??? Είναι AEGBB  ;D
Οτι και νά'ναι πολύ το γουστάρω!!
(θέλει βέβαια περισσότερο χρόνο να γεμίσεις γεμιστήρα απ'ότι ένα πραγματικό κι άντε να ψάχνεις κάλυκες μετά...)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."