G3A3 CA SAR II

Ξεκίνησε από DARKDOG, 18 Απρ 2010, 19:23:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

DARKDOG

Παράθεση από: GRFJ στις  26 Απρ 2010, 00:18:07 ΠΜ
... τα γυαλιά?....τα δόντια?... τις διόπτρες? ;)
ε φιλε σχημα λογου

Splinter-B

Προφανώς! Κι εγώ λογοπαίγνιο έκανα :)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

DARKDOG

Παράθεση από: Ozymandias στις  26 Απρ 2010, 00:14:30 ΠΜ
Απο ο,τι καταλαβαινω, βασικα στα @@ του παλικαριου και οι φιλοι και οι συμπαιχτες και η ζημια που θα κανει.  Διαγωνισμος κατουρηματος εχει γινει το πραγμα, πιος το εχει μακρυτερο/δυνατοτερο, και δεν παει να λεμε ο,τι θελουμε οι παλαιοτεροι

Ποσοι χρηστες σε αυτο το thread δαπανησαν χρονο και γνωση να του πουν τι πρεπει να κανει ωστε το οπλο του να γινει καλυτερο. Αυτος το χαβα του, ηθελε να το κανει 400αρι και 400αρι το εκανε.  

Εξηγηστε μου, σας παρακαλω, γιατι θα πρεπει λοιπον οσοι εχουν μια αλφα εμπειρια να απαντουν σε τετοια τοπικ και να ασχολουνται με αυτα;
φιλε Ozymandias σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια οσο για το τελευταιο δεν σε αναγκασε κανεις νομιζω
να σπαταλησεις τον πολυτιμο χρονο σου μονο και μονο για να μου πεις οτι εχεις μια αλφα εμπειρια γιατι μην μου πεις οτι εσυ δεν εχεις πειραξει ποτε το οπλο σου οχι μονο εσυ αλλα και αλλοι

Dtq

Παράθεση από: DARKDOG στις  26 Απρ 2010, 16:47:07 ΜΜ
ευτυχως φιλε μου dtq δεν ξερω για σενα αλλα εγω λαθη δεν κανω κ πιστεψεμε στα games ειμαι αρκετα προσεχτικος

Ναι, σε καταλαβαίνω, κι εγώ τέλειος είμαι και ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να γεμίσω με αδρεναλίνη πάνω στην μάχη! Ξέρω πάντα που και πως βαράω και ακόμη και πόσες μπίλιες έχουν φύγει από το όπλο μου, που θα πάνε, υπολογίζω πως θα κινηθεί ο αντίπαλος μου και το πως και που θα του ρίξω και επίσης ξέρω και με πόση δύναμη θα χτυπήσει πάνω του η μπίλια από την απόσταση και απομακρύνομαι λίγο αν καταλαβαίνω ότι ο αντίπαλος θα πονέσει.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Ozymandias

Oχι λοιπον, ΔΕΝ το εχω πειραξει το οπλο μου, εκτος απο το να κανω downgrade σε ενα Masada, να παει στα 350. Επισης εχω ενα Dboys CQB-R μαμα 400+ το οποιο ειναι για βαψιμο και μετα τοιχο. Με το εν λογω οπλο δεν εχω παιξει ποτε. Κυριο οπλο μου ειναι ενα Classic Army M15A3 μαμα, στα 320-τοσο.

Bλεπεις φιλε μου, εγω σε αντιθεση με μεγαλους παιχτες σαν και εσενα που δεν κανουν ποτε λαθη, θεωρω πιθανο να κανω καποιο λαθος σε ενα παιχνιδι οποτε επελεξα να κατεβασω ολα μου τα οπλα σε νορμαλ fps, και να δουλεψω με hopup για να επιτυχω μεγαλυτερη συγκεντρωση.

Αλλα τι λεμε τωρα........

Και μετα γκρινιαζουμε που τα πριβε καθιερωνονται

Palladin

Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε, τα όρια στα παιχνίδια είναι γνωστά και πλέον δεν εξαιρείται κανείς, άμα το όπλο βγάζει παραπάνω δεν παίζει...
τόσο απλά....  8) 8)

DARKDOG

ΦΙΛΕ PALLADIN ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΩΣΤΑ

grenadier

Ειλικρινά ούτε λόγος να χαλιόμαστε υπάρχει, ούτε και να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση. Απλά και μόνο μάλλον η νοοτροπία ορισμένων δεν συνάδει με το άθλημα, και μάλλον με την ευγένεια και την άμιλλα που πρέπει να το διακρίνει. 

Maleficus

άλλαξε κάννη , και hop up , υπολόγισε τη καινούρια ταχύτητα και αν είναι ρίξε την με ένα ελατήριο να πάει στα 350 ...
μετά μπορείς να αλλάξεις bushings και ότι άλλο χρειάζεται για να βελτιώσεις το βεληνεκές και την ευθυβολία....
**** πολλά ΦΠΣ δεν σημαίνει και καλύτερη απόδοση ... είναι σα την αμόλυβδη και τα οκτάνια π περιέχει και να θυμάσαι πώς όσο ποιο μακριά σε μήκος η κάννη το καλύτερο ...
Παράθεση από: DARKDOG στις  26 Απρ 2010, 16:47:07 ΜΜ
ευτυχως φιλε μου dtq δεν ξερω για σενα αλλα εγω λαθη δεν κανω κ πιστεψεμε στα games ειμαι αρκετα προσεχτικος
Δυστηχώς δεν υπάρχει αυτό που μας λές και καλό θα ήτανε να μην ξαναπεράσει απο το μυαλό σου