G3A3 CA SAR II

Ξεκίνησε από DARKDOG, 18 Απρ 2010, 19:23:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

DARKDOG

ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ CLASSIC ARMY G3A3 ΕΠΑΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΜΠΙΛΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 313FPS  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 370-400 FPS.PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ

Dtq

Ελατήριο - κάνη ακριβείας... Αλλά γιατί?
Τα 300 είναι πολύ καλά! Τόσα βγάζει και το δικό μου και είμαι μία χαρούλα!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Nikolai

Παράθεση από: DARKDOG στις  18 Απρ 2010, 19:23:32 ΜΜ
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ CLASSIC ARMY G3A3 ΕΠΑΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΜΠΙΛΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 313FPS  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 370-400 FPS.PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ

Στα ποσα μετρα ?

cgwolf

Πριν σκεφτείς να ανεβάσεις τα fps του αεροβόλου σου (που στα επίπεδα που το θέλεις θα είναι απαγορευτικά στα περισσότερα σενάρια),καλό θα είναι να του βάλεις μια κάννη ακριβείας και να μάθεις να σετάρεις σωστά το hop up σου.
Όπως ρώτησε κι ο Nikolai....σε τι απόσταση μιλάς ότι δεν έφτανε?Γιατί μην ξεχνάς οτι παίζεις με αεροβόλο που πετάει πλαστικές μπίλιες μηδαμινού βάρους...
Ρυθμίζοντας σωστά το hop up,μπορεί να δείς το βεληνεκές του αεροβόλου σου να φτάνει στα διπλά απο ότι με μηδενισμένο...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

DARKDOG

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ 60Μ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΦΤΑΝΕ Η ΜΠΙΛΙΑ

Dtq

Δεν είμαι καλός με τις μετρήσεις αποστάσεων με το μάτι αλλά νομίζω ότι τα 60 είναι πολύ καλά.
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

tomc4t

φιλε μου δεν ξερω αν γνωριζεις αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια παιζουμε με 350 fps max για aeg.και τα 60 μετρα που λες οτι φτανει με 313 fps ειναι παρα πολυ καλα δεν το εχεισ για να σκοτωνεις εκτος αν δεν το θες για παιχνιδι
Jolly Roger lead the way...

DARKDOG

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ 350 ?

Dtq

Γιατί να πάει 350 παιδί μ? Παίζεις για να παίξεις και όχι για να κάνεις ζημιά στον άλλο!
Κάτι δεν πάει καλά...

Nikolai

Ozymandias

60m ειναι μια χαρα.

Βαλε μια κανη ακριβειας και τσεκαρε το hopup σου, ενδεχομενως βαλε καποιο καλυτερο, αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν για G3......δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο. Αυτα απο μονα τους θα σου δωσουν μερικα fps

Οσον αφορα τα fps εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να λεμε στους νεους ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ FPS ουτε καν στο δασος. Τα περισσοτερα δαση που εχω παιξει στην Αθηνα ειναι ουσιαστικα CQB με θαμνους. Τα 350 ειναι μια χαρα.....

DARKDOG

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ 400FPS TΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Dtq

Κάτι δεν πάει καλά...

Ozymandias

Φιλαρακι, δεν ξερω αν το οπλο το εχεις για τον τοιχο σου, η αν εχεις το σουπερ παρεακι που οργανωνετε δικα σας παιχνιδια, με δικους σας κανονισμους, ορια, κτλ, αλλα να σε ενημερωσω οτι η νεα ταση που κυκλοφορει και που συζητιεται ειναι 350 fps παντου.  ;)

Στα ματια τα δικα μου το μονο που καταφερες ειναι να ανεβασεις το οπλο και να μειωσεις τα μερη στα οποια θα μπορεις να παιζεις

DARKDOG

Μα ετσι κ αλλιως ενα πεδιο εχουμε κ πιστεψεμε το οπλο τα σπαει!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Dtq

Το θέμα δεν είναι το πεδίο αλλά η ζημιά που θα κάνεις στον φίλο σου και ο πόνος που θα του "προσφέρεις" αν κάνεις κάποιο λάθος.
Κάτι δεν πάει καλά...

Billy-eldyk

400 fps? αν θες κάτι δυνατό πάρε όπλο με CO2 βάλε και ατσάλινα bbs και μην αφήσεις γάτα για γάτα,και εγώ μαζί σου,αλλά γιατί θες να πας σε game και θες να πετυχένεις τον άλλο στα 60 μέτρα και να πονάει? αν είσαι της αποστάσεως παρε κανα riffle που σε woodland έχει και πιο μεγάλο όριο απο τα 350 fps ;D
Never In The Right Order

Ozymandias

ΠαράθεσηΤο θέμα δεν είναι το πεδίο αλλά η ζημιά που θα κάνεις στον φίλο σου και ο πόνος που θα του "προσφέρεις" αν κάνεις κάποιο λάθος.

Απο ο,τι καταλαβαινω, βασικα στα @@ του παλικαριου και οι φιλοι και οι συμπαιχτες και η ζημια που θα κανει.  Διαγωνισμος κατουρηματος εχει γινει το πραγμα, πιος το εχει μακρυτερο/δυνατοτερο, και δεν παει να λεμε ο,τι θελουμε οι παλαιοτεροι

Ποσοι χρηστες σε αυτο το thread δαπανησαν χρονο και γνωση να του πουν τι πρεπει να κανει ωστε το οπλο του να γινει καλυτερο. Αυτος το χαβα του, ηθελε να το κανει 400αρι και 400αρι το εκανε.  

Εξηγηστε μου, σας παρακαλω, γιατι θα πρεπει λοιπον οσοι εχουν μια αλφα εμπειρια να απαντουν σε τετοια τοπικ και να ασχολουνται με αυτα;

Splinter-B

Παράθεση από: DARKDOG στις  25 Απρ 2010, 21:40:53 ΜΜ
..... το οπλο τα σπαει!
... τα γυαλιά?....τα δόντια?... τις διόπτρες? ;)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

DARKDOG

Παράθεση από: Dtq στις  25 Απρ 2010, 21:48:53 ΜΜ
Το θέμα δεν είναι το πεδίο αλλά η ζημιά που θα κάνεις στον φίλο σου και ο πόνος που θα του "προσφέρεις" αν κάνεις κάποιο λάθος.
ευτυχως φιλε μου dtq δεν ξερω για σενα αλλα εγω λαθη δεν κανω κ πιστεψεμε στα games ειμαι αρκετα προσεχτικος