Τι αναβαθμισεις μπορουν να γινουν σε ενα GBB ;

Ξεκίνησε από assassin..., 11 Απρ 2010, 12:13:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

assassin...

Billy-eldyk

καλημέρα φίλε, όταν λες gbb όπλο η πιστόλι ?
πάντως και στα δυο το πρώτο σημαντικό σε αναβάθμιση είναι η αλλαγή κάννης για καλύτερη ευθυβολία.
Never In The Right Order

assassin...

Εννοουσα αραβιδα αλλα μια που το ανεφερες πες και για πιστολι

Billy-eldyk

απο τι μου έχουν πει μπορείς να αλλάξεις και το λάστιχο hop up να βάλεις ένα μαλακό,αλλά δεν εχω ιδέα τι είναι και επίσης μπορείς να πάρεις ενα spring set replacament ανάλογα τον τύπο του πιστολιού.αυταααα
Never In The Right Order

Dtq

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να αλλάξεις τα ελατήρια σε ένα GBB!
Αν είναι μεταλικό όλο, βάζεις red gas που είναι πιο δυνατό και να μία κάνη ακριβείας, είσαι μια χαρά.
Το hop up μπορείς να το αλλάξεις αν δεν είναι καλό αλλά η ποιότητα εξαρτάται από την ποιότητα και την παλαιότητα περισσότερο, μπορεί και να έχει καλό από μαμά οπότε μην βιαστείς να το αλλάξεις, ψάξε το πρώτα.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Horus

παιδια νομιζω οτι υπαρχει ενα ελατηριακι που οδηγει τη σφυρα (hammer) σε αυτα τα οπλα.
η σκληροτητα του νομιζω καθοριζει ποσο γρηγορα θα κλεισει η βαλβιδα του αερα, αρα καθοριζει ποσος αερας θα μπει στον θαλαμο.
αυτο μπορει να ανεβαζει ή να χαμηλωνει την ισχυ του οπλου.
enemies..we need more enemies!!

cosvas

Η αλλαγή του ελατηρίου στη σφύρα πράγματι μπορεί να αλλάξει την ποσότητα του αερίου που εκτονώνεται όπως ακριβώς και στα CO2 αεροβόλα, αλλά κάθε αλλαγή θέλει και αρκετές μετρήσεις για επαλήθευση του αποτελέσματος. Λίγο πιο αποτελεσματική λύση είναι η προσθαφαίρεση αποστατών (ροδέλες) στον οδηγό του ελατηρίου και ξανά μετρήσεις.