Τι αναβαθμίσεις σε Hi-Capa 7 Black Dragon 7.0 Type A???

Ξεκίνησε από bassjunkies, 14 Απρ 2010, 11:06:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

bassjunkies

Διάβαζα γενικά για αναβαθμίσεις σε όπλα airsoft και αύξηση των FPS γενικότερα, και θα ήθελα να μάθω τι είδους αναβαθμίσεις θα μπορούσα να κάνω στο Hi-Capa 7 Black Dragon 7.0 Type A μου, ώστε να αυξήσω τα FPS του? Είδα στο youtube ένα Hi-Capa 7 με 400-430 FPS περίπου.
Μιας και είμαι νέος στο "άθλημα" ακούω προτάσεις και συμβουλές...
Επίσης κάπου διάβασα για διαφορετικά αέρια που αυξάνουν τα FPS. Τι "πάιζει" με αυτά?

Αυτά τα ολίγα για αρχή

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Horus

καλησπερα φιλε  :)

γενικα στα πιστολια ειναι λιγα τα πραγματα που μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις. προσωπικα ξερω μονο 2 αναβαθμισεις: καννη ακριβειας κ βαλβιδα high output. το συγκεκριμένο ομως πιστολι ειναι καπως δυσκολο να το αναβαθμισεις. η καννη σου ειναι μακρυα κ δεν  δεχεται τις standard 5.1 καννες. δεν εχω πετυχει πουθενα ακομα καννη για 7.0. οπως επισης δεν εχω βρει ακομα βαλβιδες για WE πιστολια.

οποτε η μονη αναβαθμιση που μπορεις να του κανεις κ ειναι κ free, ειναι το red gas αλλα μονο για να βαρας τενεκεδακια  ;)
enemies..we need more enemies!!

bassjunkies

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα δοκιμάσω το red gas αλλά το θέμα είναι που το βρίσκω στην Αθήνα?

Billy-eldyk

Παράθεση από: bassjunkies στις  14 Απρ 2010, 17:43:18 ΜΜ
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα δοκιμάσω το red gas αλλά το θέμα είναι που το βρίσκω στην Αθήνα?
δυστηχώς στην Αθήνα δε ξέρω κάποιο μέρος που να το προμηθευει,αλλά υπάρχει ο βασιλικός στη θεσσαλονίκη που θα στο στείλει με κούριερ λογικά  ::)
Never In The Right Order