Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

the FiXXXeR

Παράθεση από: Shadowjack στις  17 Mar 2010, 16:57:23 ΜΜ
Μια διευκρίνιση. Δεν αναφέραμε εμείς ότι έκλεψε συγκεκριμένο άτομο τα γ@μοκούτια - εμείς απλά αναφέραμε ότι λείπανε και ζητήσαμε την επιστροφή τους.

Από κει και πέρα, ο καθένας αντέδρασε όπως του εξέφραζε ο εσωτερικός του ψυχικός κόσμος, με αποτέλεσμα το σούσουρο στο hellasairsoft, όπως και σε αυτό εδώ το θέμα στο airsoftcenter.

Το συγκεκριμένο ποστ έχει σβηστεί (γιατί άραγε) από το hellasairsoft, και δυστυχώς δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε την ως άνω τοποθέτηση μου. Ίσως θα μπορούσε να απευθυνθεί κανείς στους moderator εκεί προς εξακρίβωση ή και για να ξανα-ανεβάσουν το συγκεκριμένο ποστ, εφ' όσον αμφιβάλλει κανείς για το ως άνω.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, καμία συγγνώμη δεν προκύπτει ούτε είναι απαραίτητη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η διασταύρωση που λες.

http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=1686&start=60

"trapped7
Gun Slinger

Re: ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ κ ΑΝΕΥΡΕΘΕΝΤΑ
26 Oct 2009 00:21

Εάν έχει μείνει ίχνος ηθικής και αφού το airsoft αναφέρεται ως παιχνίδι ήθους και τιμιότητας των παιχτών παρακαλείται το/τα άτομο/α τα οποία τις τελευταίες 3 μέρες έπαιξαν στο hotel,
να επιστρέψουν τις 2 ή 3 (έχασα το λογαριασμό) βόμβες , αυτές με τα κλειδιά τους (από το σενάριο cold start) που πήραν απο το safe house.

Φυσικά δεν έχω την απαίτηση να μου τα φέρουν σπίτι, αλλά ας έχουν ........... να τα αφήσουν ξανά στο safe house.

Να αναφέρω ότι ουδέποτε στα χρονικά της κοινότητάς μας έχει επαναληφθεί παρόμοιο γεγονός.

Edit by Federal: Ονόματα αφαιρέθηκαν. Οποιος ξέρει κατι γι αυτό το θέμα μπορεί να το γράψει εδώ."

Και λέω εγώ τώρα : Εκείνες τις τελευταίες 3 μέρες εμείς είχαμε παίξει στο hotel.

fanioles

Ασε ρε Σπύρο που απογοητεύτηκες απο εμένα...

Κοίτα μάζεψε τους συμπαίχτες σου που σπέρνουν τη διχόνοια και μετά ασχολήσου με εμένα.

MitsoS_O_Yakuza

spaniard-Π.Μελας 1-1 ρε ξυπνατε και διαβαστε καλα τα παραπανω posts που προσπαθουν να δωσουν τοπο στην οργη καποιοι και να βρεθουν λυσεις για τα γνωστα κομπλεξικα σας προβληματα και σταματηστε αυτο το post στο post και ξανα ο ενας και ξανα ο αλλος γιατι υπαρχει και κοσμος που παροτρυνεται απο τα μηνυματα αυτα που διαβαζει ειτε αυτος που παιζει και λεει τι μ@λ@κες ειναι αυτοι ΣΤΑΜΑΤΑΩ ειτε ειναι αυτοι που λενε α airsoft για να ριξω μια ματια τι παιζει εκει μπας και ΞΕΚΙΝΗΣΩ στη συγκεκριμενη φαση και στις 2περιπτωσεις θα εχουμε αρνητικο αποτελεσμα!Σας ξερω με ξερετε εχουμε παιξει καμποσα παιχνιδακια παρεα ξερετε το υφος μου και το στυλ που τα λεω και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ και σας ΠΡΟΚΑΛΩ στην επιλυση αυτων...ΕΓΩ παλι θα παιζω αναμεσα σας ΕΣΕΙΣ ομως πατε να μου το στερησετε αυτο και θα ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΩ πολυ που δε θα ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

spaniard

αφού δεν έκρυψαν τα αμάξια τους, και αφού τους είδαν, πές μας λοιπόν ευλογημένε ποιοι ήταν. Έχω κι εγώ περιέργεια να μάθω.

Το δικό μου αυτοκίνητο είναι ένα τελειωμένο golf III λευκό (όταν είναι πλυμένο) με κόκκινες πινακίδες. Το είδες εκεί?

Για πες μας βρε,

α, και , ειλικρινά, "να κόψω τα ώπα γιατι δεν σε ξέρω"? δηλαδή απο πότε τα "ώπα" αποτελούν βρισιά και αιτία τσακωμού?  :D :D :D :D

Deadlock

χάρηκα πολύ το πόστ σου, και ειλικρινά, αν και συμφωνούσα με αυτά που έλεγες, με έκανες να ντραπώ γιατί εγώ αναλώθηκα σε όλα αυτά, ενώ εσύ μίλησες για κάτι ουσιαστικό.

όμως όπως βλεπω, ακόμη κι έτσι... τώρα θα στραφούν και εναντίον σου, τώρα μαγειρεύεται ο μηχανισμός...

Εγώ, απο μεριά μου, εάν όντως σκοπεύετε να βγάλετε κάποια άκρη απο αυτά, θα βοηθήσω με όλα όσα μπορώ, στο πλευρό όσων έχουμε πρεσβεύσει μέχρι τώρα, και στο πλευρό των προτάσεων του deadlock, και ναι, θα δεσμευθώ να παίζω και στα μεγάλα δημόσια παιχνιδια που και πού, αν αυτό πρόκειται να φέρει κάποια διαφορά... για να μην με λένε ψευτοντίβα ή ελιτιστή...
Who Dares Wins

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: Shadowjack στις  17 Mar 2010, 16:57:23 ΜΜ
Μια διευκρίνιση. Δεν αναφέραμε εμείς ότι έκλεψε συγκεκριμένο άτομο τα γ@μοκούτια - εμείς απλά αναφέραμε ότι λείπανε και ζητήσαμε την επιστροφή τους.

Από κει και πέρα, ο καθένας αντέδρασε όπως του εξέφραζε ο εσωτερικός του ψυχικός κόσμος, με αποτέλεσμα το σούσουρο στο hellasairsoft, όπως και σε αυτό εδώ το θέμα στο airsoftcenter.

Το συγκεκριμένο ποστ έχει σβηστεί (γιατί άραγε) από το hellasairsoft, και δυστυχώς δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε την ως άνω τοποθέτηση μου. Ίσως θα μπορούσε να απευθυνθεί κανείς στους moderator εκεί προς εξακρίβωση ή και για να ξανα-ανεβάσουν το συγκεκριμένο ποστ, εφ' όσον αμφιβάλλει κανείς για το ως άνω.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, καμία συγγνώμη δεν προκύπτει ούτε είναι απαραίτητη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Κε ShadowJack
προτείνω λίγο ξεκούραση να φύγει το Jetlag και να επανελθετε πάλι ΕΝΤΟΣ ΤΟΠΟΥ & ΧΡΟΝΟΥ....
αφήστε τους Φροϋδισμούς επιτέλους και παραδεχθείτε ποιά οτι έγινε ένα λάθος....
Υπήρχε ΓΕΝΙΚΗ κατακραυγή για την αδικαιολόγητη επίθεση με έμμεσους υπανιγμούς (και ονομαστικά)για την αρπαγή των κυτίων αυτών.
Κατα τ' άλλα 2 πουλάκια κάθονταν......

Γιατί άραγε....σβήστηκαν τα ποστ?

Κε ShadowJack
μπορεί να παίζουμε airsoft ένα χρόνο αλλά τουλάχιστον έχουμε μάθει να Σεβόμαστε και να Παραδεχόμαστε αν εχουμε κάνει κάποια λάθη, συναρτηση της ηλικίας μας και της παιδείας που μας διακρίνει φυσικά!

Ευχαριστώ πολύ

Λεωνίδας Ηλιόπουλος

Shadow

9 σελίδες ξεκατινιάσματα και αναμεσά σε όλα ίσως το πιό νηφάλιο και σωστό post που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. (Ναι του deadlock) Φυσικά ποιός θα ασχοληθεί είμαστε απασχολημένει τώρα να κανιβαλίζουμε...

Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να τα βρείτε. Για μένα δε χρειάζετε κ άλλωστε. Πεδία υπάρχουν πολλά άλλωστε, το airsoft όμως είναι μόνο ένα γι 'αυτό δεν χρειάζεται εκπτώσεις στους κανονισμούς ασφάλειας. Ειλικρινά λήξτε το γιατί κουράζει.

Φιλικά

Shadow Βασίλης
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

Goodspeed

Να εκμεταλλευτώ την επισκεψιμότητα του παρόντος και να σας παραπέμψω εδώ :

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2470.msg27965/topicseen.html#new

Ότι έγινε, έγινε και σε ότι ειπώθηκε, νερό κι αλάτι.

Πάμε γι΄άλλα  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

easy

θα προσθέσω και εγώ κάτι σε αυτό το post γιατί κάπου εκεί ανάμεσα σε αυτά που γράφονται, φωτογραφίζομαι και εγώ αλλα και η RG, SD.
Και εάν έχουμε παραστεί σε δημοσια παιχνίδια των forum, και εάν έχουμε παίξει με όλους σας......
Ναι σίγουρα κάποια στιγμή θα είχαμε τις διαφωνιες μας - είναι απόλυτα λογικό. Κάποτε ασχολούμασταν και πιο ενεργά και μέσα στο πεδίο και κάναμε παρατηρήσεις και δίναμε συμβουλές που μας είχαν δώσει παλαιοτερα! Όσες φορες μας έχει ζητηθεί η βοήθεια μας την έχουμε δώσει μετά χαράς εγώ,ο spook η Rg ο Vaszi  και αλλα μέλη της ομάδας των κύκλων. ..Όσοι είχαν παίξει στο Hotel σίγουρα θα με είχαν ακούσει να γκρινιάζω κάποια στιγμή. Γκρίνιαζα και φώναζα μέχρι που κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι το μονο που κατάφερνα ήταν να χαλάω την ζαχαρένια μου.
Και η πλακα είναι ότι από τότε δεν έχω χάσει παιχνίδι και θέλω να παραθέτω την άποψη μου για παιχνίδια που έχω παραστεί και αυτό κάνω πάντα!δυστυχώς τα παιχνίδια open που παρευρίσκομαι έχουν ξεφύγει από αυτό που είχα συνηθίσει. (με εξαίρεση το παιχνίδι του σουνίου της κυριακής 14/03 -που και εκεί υπήρχαν θεματάκια...) τέτοια όμως παιχνίδια με κάνουν να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα ακόμη για βελτίωση.
Δυστυχώς ομως κάθε φορα που γραφει κάποιος να παραθέσει μια άποψη πέφτουν όλοι να τον φάνε, να του πετάξουν λάσπη και όπως αλλιώς θέλετε πείτε το... Έτσι έκανε και ο φίλος deadlock και μερικοί άρχισαν να κρίνουν και να κατηγορούν και αυτόν & την ομάδα του.
Τέλος δεν πιστεύω ότι θα βγει νόημα από το όλο thread, αφού ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον...

easy & silent death

SAPPER

deadlock  +1  φίλε αυτό είναι επίπεδο, και δεν είναι τυχαίο ότι δεν ακούγονται ονόματα από την ομάδα σας, εύγε!!!

Πίστευα ότι θα σταματήσουν οι αντιδικίες και θα αρχίσουν οι προτάσεις μετά το πολύ καλό post του φίλου Liongreek αλλά μάλλον θα χρειαστεί να πεταχτείς πάλι για μπύρες και πατατάκια ΕΚΔΡΟΜΕ... ;D

Όπως θα ξέρετε είμαι σε μια θέση που ακούω και μαθαίνω τα πάντα για όλους που παίζουν, με ποιους, τι έγινε, ποιος χτύπησε, ποιος έθαψε ποιον, ποιος την είχε μακρύτερη κλπ.
Έχω ακούσει τα πάντα για πολλούς και δεν αναδημοσιεύω τίποτα και δεν κράζω κανένα άμα δεν δω με τα όμορφα και αμυγδαλωτά ματάκια μου κάτι σε αντίθεση με άλλους...
Ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν έδειχνα ποτέ κανένα ήταν η συμφιλίωση, η θέση μου, και ο χαρακτήρας μου που λειτουργεί διαφορετικά, δηλαδή με ποιον έγινε κάτι ? με τον Zinza (παράδειγμα λέω) τον πιάνω επιτόπου τα λέμε και τέλος. (λίγες φορές έχει γίνει ;D ) έχω σιωπήσει για πολλά και πολλοί στο βλέμμα μου το καταλάβαιναν.
Επίσης ένα λάθος που γίνετε και ξαναγίνεται και εκθέτει την αμεροληψία και το κύρος μιας ομάδας, πχ προσπαθούν μερικοί να δικαιολογήσουν την μακακία του κάθε παίχτη-φίλου, σήμερα πέρασε ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ και μου είπε πράγματα για τον Vag Black που ενώ είχα ακούσει από άλλους δεν μίλαγα επειδή δεν ήμουν εκεί, του είπα να τα πει δημόσια εφόσον είναι έτσι, αν δεν το κάνει θα τον κράξω, αν είναι αλήθεια περιμένω να δω ανακοίνωση ομάδας.

Μετά άλλο ένα λάθος ορκιζόμαστε και κόβουμε λαιμό μας για τον καθένα στην ομάδα μας η σε άλλη που παίζουμε μαζί, και σκοτωνόμαστε για αυτόν άμα πει κανένας τίποτα, αυτό είναι μεγάλη μαλ....α γιατί ουδείς αναμάρτητος, ασυλία δεν πρέπει να έχει κανένας, και κανένας δεν είναι άγιος (αυτό για τον Spaniard φιλικά), όταν γίνετε κάτι παίρνουμε τους εμπλεκόμενους και κάνουμε αναπαράσταση της μακακίας επιτόπου όπως έκανα πχ με τον Transporter στο Belvedere, ήρθε το παλικάρι και μου λέει έγινε αυτό εκεί από τα 20 μέτρα και νομίζω ήταν δικό σας, αμέσως φώναξα ολα τα φαντάσματα και πήρα το παλικάρι που εξηγήθηκε σπαθί και πήγαμε αμέσως στο μέρος, τελικά δεν ήταν δικός μας... έτσι λύνονται όλα κύριοι... ούτε φωνές, ούτε αυτοί είναι άγιοι, η για την ομάδα μου δεν σηκώνω κουβέντα. Είναι εγωιστικό και εντελώς λάθος.

Μετά το σύνδρομο του χαλασμένου τηλεφώνου όπως με τον Helista που αναπαράγει ότι ακούει αντί να κάτσει να διασταύρωση την γνησιότητα τους και δεν το λέω μόνο για αυτόν αλλά για τον κάθε Helista που πιάνετε κότσος από τον κάθε πονηρήδι που βάζει άλλους μπροστινή για ίδιο όφελος, (τελευταίο παράδειγμα τα σχόλια αθανασίας των Ghost Recon) που πίστευε ότι έγιναν έτσι όπως ανέφερε, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να τοποθετηθώ το έκανε ο Easy και τον ευχαριστώ.
Δεν θέλω να μου πει ποιος τα είπε γιατί αυτό δεν θα αλλάξει, υπάρχουν πολλοί κακοήθης όπως αυτοί που έρχονται και σε εμένα και μου λένε για άλλους, αλλά φοβούνται όταν τους λέω να τα πουν μπροστά ;) αυτό πρέπει να το σταματήσουμε εμείς οι αποδέκτες για να σταματήσουν να χαίρονται οι προβοκάτορες. ;)
Τα παραπάνω είναι παραδείγματα προς βελτίωση για να πάμε όλοι μπροστά, δεν κατηγορώ τον Spaniard η τον Helista η τον Vag Black απλά είναι πρόσφατα παραδείγματα λάθους αντιμετώπισης σε αυτό το νήμα, που είναι συνήθως η πυγή του κακού σε πολλά άλλα νήματα και σεντόνια του παρελθόντος.
Δηλαδή πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε το μέρος κάποιον αν έχουν κάνει μακακία όποιοι και να είναι.
Να μην πιστεύουμε τον κάθε προβοκάτορα επειδή το είπε αυτός όποιος και να είναι, γιατί στο τέλος όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια αυτός που φαίνεται δεν είναι ο αυτός που το είπε κρυφά στον Helista αλλά ο Helistas.
Και εγώ έχω παρεκτραπεί στο συγκεκριμένο νήμα λέγοντας χοντράδες για τα Ρέκια με σχόλια που θέλω πολλά link για να τα υποστηρίξω αλλά είδα πολλά δια μαγείας να έχουν σβηστεί από ένα Forum που έλεγε ότι δεν σβήνονται εκεί τα post αλλά τα κάνουν άλλα Forum αυτά... όχι ότι θα το έκανα αλλά έτσι για το Record.

+ 1 liongreek  και από εμένα.

Οι προτάσεις πωλών φίλων που έχουν γίνει κατά καιρούς (τουλάχιστον από αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά) και κάνουν προτάσεις όπως του liongreek τώρα και παλαιότερα των Fanioles, Luridas, Kostas V, kaliostro και άλλον παιδιών που με pm η ανοιχτά έλεγαν ορθά πράγματα, αλλά πάντα θα σκόνταφτε κάπου η δουλειά, συνήθως σε δικηγόρους του διαβόλου...

Εδώ και καιρό έλεγα να καθιερώσω κάτι που εφαρμόζαμε στο Paintball εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία, κάτι το οποίο θα μας φέρνει πιο κοντά, θα λύνει παρεξηγήσεις, θα μας οργανώνει καλύτερα, θα συμμετέχουν και θα έχουν όλοι λόγο είτε παλιοί είτε νέοι. και αυτό λέγετε Captains Meeting ΚΥΡΙΟΙ.

Όλοι μαζί σε αυτά τα προκαθορισμένα ραντεβού θα στέλνουμε εκπροσώπους των ομάδων μας, η θα μαζευόμαστε όσοι θέλουμε ανάλογα με την φύση της συνάντησης και θα καταθέτουμε ιδέες και απόψεις προς αξιολόγηση, ψήφιση και θεσμοθέτηση, κάτι σαν την βουλή, αλλά καμία σχέση με αυτήν στο Σύνταγμα... κακό παράδειγμα  ;D

Συγχρόνως θα αποφασίζουμε και για ποινές για απαράδεκτες συμπεριφορές εντός και εκτός παιχνιδιού παιχτών, τι θέλω να πω για να μην παρεξηγηθώ... Για εντός πχ ο Μπάμπης ο Σουγιάς έδειρε τον διαιτητή γιατί του είπε ότι είναι έξω, πρέπει να φάει μια ποινή που θα συναποφασιστεί από όλους μας συν ένα κιβώτιο κλοτσιές σε σετάκια τον 5. ;D
O Μπάμπης ο τούμπας του ρίχνουν με BBs και δεν βγαίνει του ρίχνουν με Μ-203 και πάλι δεν βγαίνει του ρίχνουν με RPG και κάνει τούμπες του πετάνε χειροβομβίδα και κάνει πιρουέτες εεε.. τρώει την καμπάνα του και μαζί παίρνει δώρο την κουρτίνα 2 που κερδίζει συλλεκτική έκδοση του Χαιλάντερ.
Ο Ντζίμις ο Φωταγωγός κάνει τυφλή βολή από το σιφόνι με 30αρες μπίλιες και 350 Fps και κεντάει tatoo στο δέρμα του Λεκτικού, αν δεν προλάβει να αυτοκτονήσει παίρνει ποινή και τον Μάριο τον λο-που στον ώμο.
Για τους εκτός παιχνιδιού τώρα, ναι έχουμε και τέτοια.. πχ ο Sapper διοργάνωσε παιχνίδι και ήρθε ο Γιαννάκης ο ΡΑΜΠΟ και το έκανε κωλ...ς μετά του στέλνει pm μην τολμήσει να πει ονόματα... Άρε γλέντια... πάρε μπύρες Έκδρομε και πατατάκια. 8)
Ο προβοκάτορας φίλος του πύθωνα που τον πιστεύει τυφλά έμαθε ότι υπάρχουν νομιστεράκια που παίζουν Airsoft και μπήκε στο Forum να μας το πει ανώνυμα και μας κάνει όλους μπάχαλο για να βγει αυτός λάδι η για να θάψει μια ομάδα, μαζευόμαστε και του ρίχνουμε μερικές αγωνιστικές.
Και πάει λέγοντας...

Υ.Γ. Περιμένω προτάσεις φίλοι μου, ας ξεκινήσουμε από την αρχή, προτάσεις... Αν είναι να σταματήσουμε και να πάμε μπροστά εγώ φταίω για όλα, ρίξτε τα όλα πάνω μου.

MitsoS_O_Yakuza

α ρε Βασιλαρε τι μου θυμιζεις τωρα με το CAPTAINS MEETING στο PAINTBALL...την ξερεις την αποψη μου πανω στο θεμα και ΝΑΙ πρεπει να καθιερωθει αυτο αν και παραλληλα σιγουρα καποιος καποτε μια μερα σε μια στιγμη ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ να ΜΗΝ παρεβρεθει σε μια τετοια συναντηση!!ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ HOBBY ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ με ομορφες συζητησεις.Αυτο σημαινει οτι ολοι θα μιλανε και θα τα λενε ολοι στους αρχηγους τους και ετσι θα γινεται η αλυσιδα...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Τάλων

Αγαπητέ Spaniard άδικα ταλανίζεσε.
Θα σου πρότεινα να δείς λίγο καλύτερα το τι γράφω.
Ούτε εντύπωση θέλω να κάνω (αλήθεια ποιόν να εντυπωσιάσω;).
Δείξε μου  που ακριβώς συνδέω εσένα ή την ομάδα σου με τον Sapper και αυτά που γράφω.
Δεν πετάω καμία φράση.
Δεν γράφω άκουσα, μου είπαν, μου έστειλαν μήνυμα  ούτε τίποτε που να παραπέμπει σε άλλον ή άλλους.
Αναφέρω ξεκάθαρα μια άποψη.
Μάλλον από την ένταση που επικρατή έβγαλες ένα λάθος συμπέρασμα.

Ελπίζω να σου έδωσα αυτό που ήθελες ώστε να μην υπάρξει παρεξήγηση μεταξύ εσένα και του Sapper με αφορμή αυτά που έγραψα και  λανθασμένα εννόησες.

Για ότι άλλο το πμ είναι ανοιχτό για να μην ενοχλούμε με  κάτι προσωπικό το νήμα.

Φιλικά Τάλων
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Whiskey

Ρε παλικαρια ειλικρινα μετα απο διαβασμα 9 σελιδων post και εχοντας ηδη διαμορφωμενη αποψη επι πολλων θεματων, νομιζω πλεον οτι με εκφραζει απολυτα ο τιτλος του thread ... "'Εχω βαρεθεί".

Αντε σταματηστε να τσακωνεστε και να βγαζετε τα αποθυμενα σας γιατι πλησιαζει και το Πασχα ...

Ελατε με καλη διαθεση να κανουμε μια νεα αρχη εχοντας στο μυαλο μας οχι το nickname του καθενος αλλα το οτι ολοι γουσταρουμε να παιζουμε καλα - δικαια και με ασφαλεια.

Ας προχωρησουμε με σεβασμο στους παλιοτερους οι οποιοι θα δειξουν αναλογο σεβασμο στους νεοτερους και θα προσπαθησουν στο μετρο του δυνατου να μεταδωσουν σωστα τις γνωσεις τους με στοχο μια καλυτερη κοινοτητα ενα καλυτερο αυριο για το airsoft και την διασκεδαση μας.

Αν τωρα καποιοι πουνε "ασε ρε μεγαλε μας τα ξανα-ειπαν αυτα και ... τριχες" κανενα προβλημα απο εμενα και ας πορευτει ο καθενας οπως νομιζει.

Εγω απλα ειπα την αποψη μου και τελειωσα (οχι σαν την Πετρουλα).

Shadowjack

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish
Κε ShadowJack
προτείνω λίγο ξεκούραση να φύγει το Jetlag και να επανελθετε πάλι ΕΝΤΟΣ ΤΟΠΟΥ & ΧΡΟΝΟΥ....
αφήστε τους Φροϋδισμούς επιτέλους και παραδεχθείτε ποιά οτι έγινε ένα λάθος....
Υπήρχε ΓΕΝΙΚΗ κατακραυγή για την αδικαιολόγητη επίθεση με έμμεσους υπανιγμούς (και ονομαστικά)για την αρπαγή των κυτίων αυτών.
Κατα τ' άλλα 2 πουλάκια κάθονταν......

Δεν θυμάμαι καμία γενική κατακραυγή. Θυμάμαι κάτι κουτάβια που σκούζανε.

Συμφωνούμε όμως ότι εξαφανίστηκαν τα κουτιά αυτά μέσα στο προαναφερόμενο τριήμερο. Άρα οι πιθανότητες είναι:

1. Τα πήραμε εμείς για να συκοφαντήσουμε την ΤΑΣ.

2. Τα πήρε κάποιος τρίτος.

3. Είτε τα πήρανε, είτα τα καταστρέψανε μέλη της ομάδας σας ή/και των παρευρισκόμένων φίλων σας στο παιχνίδι σας για χψω λόγους. Δεν μας απασχολούν οι λόγοι.

Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Εμείς λοιπόν, επειδή υπήρχε και η περίπτωση (2), δεν αναφερθήκαμε ονομαστικά σε σας. Εσείς όμως επιλέξατε να αντιδράσετε όπως αντιδράσατε - ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του από αυτή την ενέργεια όπως κρίνει ο ίδιος. Δεν μας απασχολεί όμως η συγγνώμη γιατί δεν σας κατηγορήσαμε - εσείς οι ίδιοι το κάνατε αυτό μόνοι σας. Θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν είμαστε άνθρωποι που κολλάμε μπροστά από την ονομαστική αντιπαράθεση. Αν ήμασταν σίγουροι ότι τα πήρατε εσείς, θα το είχαμε πει ξεκάθαρα. Εμείς απλά κατακρίναμε όποιον τα πήρε, τον άγνωστο Χ, και ζητήσαμε την επιστροφή των κουτιών. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα Gam@koutia εξαφανίστηκαν. 

Είμαστε τρελλοί; Εδώ ο ακατανόμαστος πήγε και έχεσε επάνω στα τραπέζια στο safehouse όταν τον διώξανε από το πόστο του. Στα κουτιά θα κολλήσουμε;

ΠαράθεσηΓιατί άραγε....σβήστηκαν τα ποστ?
Πάρα πολύ καλή και σωστή ερώτηση. Κανένα μέλος των Sandmen δεν είχε, και δεν έχει, ιδιοκτησία επάνω στο, ή οικονομικό όφελος από, ή διοικητική σχέση με, το hellasairsoft. Το Moderation του φόρουμ αυτού από τον Μπάμπη ήταν αφιλοκερδής προσφορά στην αεροσφαίριση για χρόνια, για όσο άντεξε το παιδί, όπως ήταν και τα πανελλήνια παιχνίδια που στήσαμε. Από τη στιγμή της παραίτησης μας από τους fallout rangers, δεν έχουμε εποπτική θέση στο φόρουμ αυτό, είμαστε απλά μέλη όπως είστε και σεις. Για να απαντήσει κανείς στην ερώτηση σου λοιπόν, θα κοιτούσα πρωτίστως το ποιος είχε οικονομικό λαμβάνειν στην προκειμένη περίπτωση, και ποιος πλήρωσε διαφήμιση, και τι έγινε ενδιάμεσα για να προκύψει το σβήσιμο του ποστ αυτού.

ΠαράθεσηΚε ShadowJack
μπορεί να παίζουμε airsoft ένα χρόνο αλλά τουλάχιστον έχουμε μάθει να Σεβόμαστε και να Παραδεχόμαστε αν εχουμε κάνει κάποια λάθη, συναρτηση της ηλικίας μας και της παιδείας που μας διακρίνει φυσικά!
Ναι. Από περιέργεια, ποιο είναι το ύψος της παιδείας αυτής; Όσο για τον σεβασμό, θα μου επιτρέψεις επίσης να διαφωνήσω μαζί σου. Πρόσφατα στην Αμερική, καταδικάστηκε σε θάνατο ένας κατά συρροή δολοφόνος που είχε κερδίσει σε ριάλιτι. Δεν είναι τυχαίο που κέρδισε σε ριάλιτι ένας τέτοιος χαρακτήρας. Η γνησιότητα στις προθέσεις σπάνια φαίνεται στον καθένα, όσο και να πιστεύουμε το αντίθετο. Χρειάζονται δεκαετίες εκπαίδευσης και εμπειρίας, και πάλι είναι σαν την μουσική - κάποιοι το έχουν μέσα τους, και κάποιοι όχι. 

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

Spartan

Ρε παιδια ελεος!
Ας σταματησει εδω ολο αυτο το πανηγυρι.
Πιστευτε πραγματικα, πως κερδιζουμε κατι με ολο αυτο????
Αν καποιος που θελει να ασχοληθει με το airsoft, κατσει και τα διαβασει ολα(αν τα καταφερει) το πιθανοτερο ειναι να ξενερωσει πριν καν δοκιμασει!
Αφηστε το παρελθον να παει στο δια@@@λο, οτι εγινε εγινε...
Ελατε ολοι μαζι να παμε το αγαπημενο μας airsoft μπροστα!
Ολα αυτα σας τα γραφω, παρολο που ειμαι ανθρωπος της μανουρας, αλλα καθε φορα μετανιωνω για καθε τσακομο που εχω δημιουργισει ασχετα αν εχω δικιο η οχι!
Αν θεωρειτε του ποστ μου περιττο, σας ζητω προκαταβολικα συγνωμη και δεν θα ξαναποσταρω!
Καλα να περνατε!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

the FiXXXeR

Παράθεση από: Shadowjack στις  18 Mar 2010, 04:33:34 ΠΜ

....Δεν μας απασχολεί όμως η συγγνώμη γιατί δεν σας κατηγορήσαμε - εσείς οι ίδιοι το κάνατε αυτό μόνοι σας. Θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν είμαστε άνθρωποι που κολλάμε μπροστά από την ονομαστική αντιπαράθεση. Αν ήμασταν σίγουροι ότι τα πήρατε εσείς, θα το είχαμε πει ξεκάθαρα. Εμείς απλά κατακρίναμε όποιον τα πήρε, τον άγνωστο Χ, και ζητήσαμε την επιστροφή των κουτιών. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα Gam@koutia εξαφανίστηκαν.  

Είμαστε τρελλοί; Εδώ ο ακατανόμαστος πήγε και έχεσε επάνω στα τραπέζια στο safehouse όταν τον διώξανε από το πόστο του. Στα κουτιά θα κολλήσουμε;
Πάρα πολύ καλή και σωστή ερώτηση. Κανένα μέλος των Sandmen δεν είχε, και δεν έχει, ιδιοκτησία επάνω στο, ή οικονομικό όφελος από, ή διοικητική σχέση με, το hellasairsoft. Το Moderation του φόρουμ αυτού από τον Μπάμπη ήταν αφιλοκερδής προσφορά στην αεροσφαίριση για χρόνια, για όσο άντεξε το παιδί, όπως ήταν και τα πανελλήνια παιχνίδια που στήσαμε. Από τη στιγμή της παραίτησης μας από τους fallout rangers, δεν έχουμε εποπτική θέση στο φόρουμ αυτό, είμαστε απλά μέλη όπως είστε και σεις. Για να απαντήσει κανείς στην ερώτηση σου λοιπόν, θα κοιτούσα πρωτίστως το ποιος είχε οικονομικό λαμβάνειν στην προκειμένη περίπτωση, και ποιος πλήρωσε διαφήμιση, και τι έγινε ενδιάμεσα για να προκύψει το σβήσιμο του ποστ αυτού.
Ναι. Από περιέργεια, ποιο είναι το ύψος της παιδείας αυτής; Όσο για τον σεβασμό, θα μου επιτρέψεις επίσης να διαφωνήσω μαζί σου. Πρόσφατα στην Αμερική, καταδικάστηκε σε θάνατο ένας κατά συρροή δολοφόνος που είχε κερδίσει σε ριάλιτι. Δεν είναι τυχαίο που κέρδισε σε ριάλιτι ένας τέτοιος χαρακτήρας. Η γνησιότητα στις προθέσεις σπάνια φαίνεται στον καθένα, όσο και να πιστεύουμε το αντίθετο. Χρειάζονται δεκαετίες εκπαίδευσης και εμπειρίας, και πάλι είναι σαν την μουσική - κάποιοι το έχουν μέσα τους, και κάποιοι όχι.  

Ρε άνθρωπε είσαι με τα καλά σου; Τι είναι αυτά που λες. Νομίζεις ότι με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς σε αυτό και στα προηγούμενα post σου και με το δήθεν προσεγμένο συντακτικό σου θα πείσεις ; Κλανιές πετάς. Να σου δώσω και ένα μαχαίρι να κάνεις τα σκατά κομμάτια. Μην τα πιάνεις με τα χέρια σου.

Παράθεση από: the FiXXXeR στις  17 Mar 2010, 17:07:15 ΜΜ

Edit by Federal: Ονόματα αφαιρέθηκαν. Οποιος ξέρει κατι γι αυτό το θέμα μπορεί να το γράψει εδώ."

Άραγε ποια ονόματα αφαιρέθηκαν ;

Maleficus

Παράθεση από: Shadowjack στις  18 Mar 2010, 04:33:34 ΠΜ

;D  έκανες και τεστ DNA και ξέρεις ότι είναι δικά του ? ;D

the FiXXXeR

Είναι λόγω εμπειρίας. Όλο με αυτά ασχολείται.

Leonardo-Swordfish

Θα σε παρακαλούσα φίλε μου και συμπαίκτη FiXXXeR να τελειώσει το θέμα εδώ.

Καιρός γαρ εγγύς!!!!

SAPPER

Μια θερμή παράκληση από εμένα FiXXXeR.

Στα τελευταία σου post χάνεις το δίκιο σου με τον τρόπο που μιλάς στον ShadowJack, δεν είναι κανένας πιτσιρίκος.
Δεν παίρνω το μέρος κανενός αλλά το συγκεκριμένο άτομο έχει μια πορεία και μια ποιότητα εντός και εκτός Airsoft που δύσκολα την βρίσκει κανείς, δεν το λέω τυχαία αλλά έχω διαβάσει και παρακολουθήσει για αυτόν τον άνθρωπο και αν μη τη άλω τον σέβομαι.

Δεν πιστεύω ότι θα απαντούσε ποτέ ανάλογα, αλλά και ότι θα χρέωνε κάποιον αυθαίρετα για κάτι, παρότι παρακολούθησα το νήμα που αναφέρεστε και τότε, δεν είπε ποτέ ότι η TAS το έπραξαν.

Παρακαλώ λοιπόν να σταματήσει η διαμάχη αυτή γιατί εκτός άλλου ήταν διαμάχη άλλου νήματος και όχι αυτού.