ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΔΙΩΝ

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 16 Mar 2010, 12:58:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

Παράθεση από: mirrage στις  16 Mar 2010, 16:35:50 ΜΜ
Μα αν ίσχυε αυτό θα έπρεπε στο Ιρακ να έχουν στείλει πάνω από
1.125.000 στρατιώτες αφού όταν άρχισε ο πόλεμος το Ιράκ
είχε περί τους 375.000.Βέβαια οι Αμερικάνοι κάλυψαν τις διαφορές
με την υπεροπλία τους αλλά αυτό δεν μας ενδοιαφέρει εδώ.
Το έχω ακούσει και εγώ αυτό που λες αλλά μάλλον είναι και αυτό
ένας χοντροειδής κανόνας που δεν έχει αντίκρυσμα.
ειχαν 1 \1000 στον αερα 1\10 σε αρματα.οι ρωσοι το λιγοτερο που δεχονται ειναι 1\5

Dadias

Φίλε μου τι εννοώ με το "Καλύτερος Έλεγχος"=λιγότερα άτομα= περισσότερη ποιότητα(παικτών), παρά ποσότητα μπορεί να επιτευχθεί άρα και καλύτερος έλεγχος όσο αφορά FPS,κανόνες ασφαλείας,+ το ότι  ο παραβάτης αυτών θα είναι ευκολότερο να εντοπιστεί ανάμεσα 50-60 ατόμων παρά 80+
αυτό εννοώ φίλε μου :)

Maleficus

δεν ξέρω τι λέτε αλλα εγώ στο ΟΧΙ είχα πάει και πέρασα υπέροχα μαζί με έναν φίλο μου και έπαιξα τρείς ώρες στη βροχή και γούσταρα!!!!
όσον αφορά το dress code έχεις δίκιο όπως και επίσης το ότι δεν είναι δικαιολογία το ότι κάποιος δεν γνωρίζει το σενάριο ...
ο φανιόλες έχει πάντως τρομερό δίκαιο ως προς το δικαίωμα της επιλογής άμα θέλουμε να μήν έχουμε κορεσμό στις συμμετοχές...
φυσικά κάποιος μπορεί να δει το πόστ τελευταία στιγμή και να μην προλάβει να δηλωθεί ...θα υπάρχουν και απογοητευμένοι αλλά δε μπορούμε να κάνουμε αλλίως.
εκτός και αν υπάρχουν 4-5 διαιτητές στη τελική που θα επιβλέπουν την διαδικασία του παιχνιδιου και πολλά σημεία για τη μέτρηση των όπλων

kaliostro

+1 στην πρόταση.θα έχουμε δικαίωμα επιλογής πεδίου-σεναρίου,ο αθάνατος θα το σκεφτει 2 φορές πριν την κάνει γιατί στο μπούγιο κρύβεσε ποιο εύκολα,θα έχουμε χώρους να κουνηθούμε κ δεν θα στριμωχνόμαστε,αν δεν γουστάρω την φάτσα κάποιου θα παίζω αλλού αντί να μου χαλάει το κέφι,ο διοργανοτής θα κουμαντάρει ποιο εύκολα τον κόσμο κ το σενάριο και όλα αυτα είναι τα ποιο απλά.Είναι πολύ καλή ιδέα πάντως.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

queef

+1.
Πολύ απλά αν διοργανώνεται ένα παιχνίδι ΣΚ α λα zinja κι ένα πιο απαιτητικό σε objectives,dress code κλπ ο λογικός θα πάει στο πρώτο και δεν θα κάνει το δεύτερο πουτάνα.Έτσι και οι μεν και οι δε θα ευχαριστιούνται το παιχνίδι που αυτοί γουστάρουν να παίζουν.

salamine153

Κυριοι, οχι οτι δεν ειναι σωστα ορισμενα απο τα οσα λετε, αλλα δεν ειναι τωρα προσεγγιση αυτη. Σε τι φταιει ο Ζιντζα τωρα; Που λετε για σεναριο, στα Πανακια δεν ηταν αρκετα απαιτητικο; Παραηταν, θα ελεγα. Εχετε μπερδεψει τις εννοιες διοργανωτης και μπαμπουλας. Για να εχουμε πολυ κοσμο και ασφαλεια πρεπει να ορισει ο διοργανωτης βοηθους και ομαδαρχεις, που θα ειναι η κανονικοι ομαδαρχεις των ομαδων τους η απλα καποιοι πιο εμπειροι. Ετσι θα λυθει το προβλημα. Το να εχουμε πολλους αγωνες ταυτοχρονα θα ηταν καλο αμα ειμασταν καπου 400-500 και βαλε, αλλα ειμαστε λιγοι ακομα. Οποτε δεν ειναι λυση το να φευγουμε απο τα προβληματα, αυτα πρεπει να τα λυνουμε. Το σεναριο παιζει πολυ συμαντικο ρολο και αποκει ξεκιναει σε μεγαλο βαθμο και το μπαχαλο -  με 20-30 παιχτες το πολυ δεν θα μπορουμε να αναπαραστησουμε τους ελιγμους του σεναριου, οποτε ισα-ισα που θα ειναι πιο σιγουρο πως θα καταληξουμε να κανουμε deathmatch, οπως και εγινε στο σεναριο του Ζιντζα για τα ζομπι στη Καισαριανη. Επισης με λιγους παιχτες θα αρχισει μαζικο καμπερομα για εναν πολυ απλο λογο - ο ανθρωπος, οταν μενει μονος, προτιμα την αμυνα, ενω σε μια συνεργαζομενη ομαδα θα κινηται
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

kaliostro

Λοιπόν... το σούνιο δύσκολα σηκώνει πάνω απο 60-70 άτομα...
η ελευσίνα(στρατόπεδο) δύσκολα σηκώνει πάνω απο 70-80 άτομα
το CQB στα μέγαρα δεν είναι για παραπάνω απο 50 άτομα
η μαλακάσα είναι για 90-100 άτομα άνετα αλλά είναι woodland...15 Μαϊου ξεκινάει η αντιπυρική περίοδος οπότε ξεχνάμε τα woodland.
Είπα μόνο για τα πεδία που έχω προσωπική πείρα.Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα βρεί λογική στο να παίζει κ να ψάχνει να βρει θέση για κάλυψη με το σκεπτικο να μην είναι πιασμένη αντί να έχει τα σωστά στοιχεία (μέτωπο στον εχθρό,καλή κάλυψη,καλό πεδίο βολής,διέξοδος διαφυγής σε οπισθωχόρηση,θέση σε πιο μπροστά σημείο για ανάπτηξη) αν έχεις πάει στρατό ξέρεις οτι αυτά είναι βασικά στοιχεία για μια θέση μάχης.Όταν πάω να παίξω κ είναι 100 άτομα σε χώρο για 60 τότε να χέσω ανάπτυξη κ στρατηγική.
Και στην τελική δεν είπαμε να κάνουμε πριβεδάκια αλλα 2 παιχνίδια την ίδια μέρα.Πας όπου γουστάρεις,κ μην μου πεις οτι έχεις κάνει τρελές κινήσεις τακτικής με 50 άγνωστους στην μεριά σου θα γελάω μέχρι τις 6 πμ που θα φύγω για δουλειά.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Palladin

Θα συμφωνήσω με τον σύντροφο rookiejo  και τους υπόλοιπους και είμαι ξεκάθαρα υπέρ των πολλών σεναρίων κάθε Κυριακή. Δεν το επιλέγω λόγω συμπαθειών ή αντιπαθειών με συνχομπίστες και είμαι ξεκάθαρος σε αυτό (είμαι πολύ καινούργιος στο airsoft για να έχω αναπτύξει συμπάθειες ή αντιπάθειες), απλά επειδή μ' αρέσει περισσότερο το woodland παρά το CQB θα προτιμήσω μια Μαλακάσα από το Ελαιουργείο για παράδειγμα, οπότε με τα διαφορετικά σενάρια θα μπορώ να επιλέξω που να πάω. Άμα όμως η ομάδα αποφασίσει ότι θα παίξουμε σε κάποιο σενάριο φυσικά θα ακολουθήσω μιας και η παρέα προηγείται. Τώρα το αν θα είναι 10 άτομα ή 50 εγώ θα περάσω καλά γιατί πάω για να παίξω, αν δεν μας βγει το σενάριο το αφήνουμε για άλλη μέρα και δεν θα κάτσω να σκάσω, κάνω ένα death ματσάκι ή μια προπόνηση με την ομάδα μου και πέρασα ζάχαρη. Δεν στέκομαι σε αθάνατους κλπ. γιατί με αφήνουν παγερά αδιάφορο, άλλωστε αυτός σε όποιο παιχνίδι και να πάει τα ίδια θα κάνει είτε είναι με 200 άτομα είτε με 20, κοιτάω μόνο εγώ τι θα κάνω και να είμαι σωστός απέναντι στους συμπαίκτες μου ώστε να μπορώ να πηγαίνω σε παιχνίδια, όπου και να είναι και όποιος να τα οργανώνει...

ROOKIEJO

αλλα πανω απο ολα να μην προδιδουμε τον μεγαλυτερο πλειοδοτη.
Μ-Α-Τ για παντα

Palladin

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  16 Mar 2010, 22:52:11 ΜΜ
αλλα πανω απο ολα να μην προδιδουμε τον μεγαλυτερο πλειοδοτη.
Μ-Α-Τ για παντα
Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται.  ;D ;D ;D

baldcoyote

@καλιοστρο

χωρις να θελω να υπονοησω κατι απλα νομιζω οτι υπο προυποθεσεις στην ελευσινα μπορουν να χωρεσουν πολυ περισσοτεροι απο 70-80.υπο προυποθεσεις παντα οπως να μην ειναι σημεια εκκινησης στο πρωτο τολλ και στην πυλη οπου δευτερολεπτα απο το σφηριγμα της εναρξης ξεκιναει το πιστολιδι.

επισης για τις διαφορετικες ενδυμασιες ή τον τυπο οπλισμου,οπως σε καποια σεναρια που ανακοινωνονται, νομιζω οτι καλο θα ηταν η σημετοχη καποιου να μην ειναι απλα ενα ποστ "μεσα" αλλα να δηλωνει και τι διαθετει.

κι αλλο ενα αγκαθι ειναι οτι λογω καθυστερησεων,αντι να ξεκινησει ενα παιχνιδι 11΄00 ξεκιναει 12΄30 ,αναγκαζεται ο εκαστοτε διοργανωτης λογω γκρινιας να συμπικνωνει διαδικασιες που διαφορετικα θα βοηθουσαν στην αναπτυξη του παιχνιδιου.

τα πρωτα παιχνιδια μου τα εκανα στο χοτελ και συνηθως ημασταν 20-30 ατομα.ακομα κι εκει,χωρις να εφαρμοζουμε καποια ιδιαιτερη τακτικη βεβαια,οι δεκα απο την μια και οι δεκα απο την αλλη αναλαμβαναν προχειρα καποιους ρολους και οχι ολοι μπουλουκι.
βεβαια κι ειναι δυσκολο να οργανωσεις 100 ατομα που οι μισοι απο αυτους δε σε ξερουν και πολλοι περισσοτερο δε σε σεβονται(οχι απο κακη προθεση) αλλα ....
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

ROOKIEJO

εγω θα πω οτι ολοι οι καλοι χωρανε .αν ξερουνε τι θελουνε και τι τους αρεσει να κανουνε.

salamine153

MitsoS_O_Yakuza

θελει πολλες κουβεντες και ιδεες που εχουμε ολοι μας αλλα ΜΟΝΟ απο κοντα θα πραγματοποιθουν
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Palladin

Παράθεση από: baldcoyote στις  17 Mar 2010, 15:28:46 ΜΜ

υπο προυποθεσεις στην ελευσινα μπορουν να χωρεσουν πολυ περισσοτεροι απο 70-80.υπο προυποθεσεις παντα οπως να μην ειναι σημεια εκκινησης στο πρωτο τολλ και στην πυλη οπου δευτερολεπτα απο το σφηριγμα της εναρξης ξεκιναει το πιστολιδι.

Πραγματικά η Ελευσίνα έχει πολλές δυνατότητες εφ' όσον χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο, για παραδειγμα στο χθεσινό παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκε σχεδόν σε όλη της την έκταση υπήρχαν αρκετά κενά μεταξύ των ομάδων και πιστεύω ότι και οι διπλάσιοι να ήμασταν θα είχαμε και πάλι πολύ χώρο μεταξύ μας.

salamine153

μια ιδεα για τα Μεγαρα - να φτιαχτει το μερος αναμεσα στο κτηριο και την εθνικη στα τροτυπα της πιστας με τα γραφεια στο CoD4

ROOKIEJO

σεναρια να ανεβαινουν δεν βλεπω και ανησυχω :D ;D ??? :-[