Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

VasiliaS

Δεν ειναι ο χαρακτηρας μου να κραζω αλλα δεν μπορει κανενας που εχει προσωπικο προβλημα με καποιον να λεει αερολογιες για ολη την ομαδα!!Βρειτε τα μονοι σας κ μην εηρεαζετε τους αλλους!!προσωπικα τις γνωσεις τις κραταω για μενα κ τις δουλευω στο εκαστοτε σεναριο!Θελουμε ολοι το καλο του αθληματος κ τη βελτιωση του :)Κ παλι συγνωμη απο την κοινοτητα ας αλλαξουμε νοοτροπια :) :)Εντελως φιλικα Χρηστος Βασιληας :) :)

SAPPER

Μεγάλε και φαντάστηκε ApocalypseNow  η όπως αλλιώς σε λένε γιατί και εδώ και στο HellasAirsoft ενώ λες ότι είσαι παλιός από το 05' δεν υπάρχεις πουθενά και αποφάσισες να υπάρχεις τώρα που κατά την γνώμη σας αδικήθηκαν τα φιλαράκια σου γκουρού - νταβατζήδες, δηλαδή τα τυπάκια οι "παλοιοί" (λες και ήμαστε ακόμα φαντάροι  :D :D :D" αλλά πάμε παρακάτω αφού γουστάρετε συνέχεια σε όλα τα φόρα έχω πολλά για την γούνα σας.

Είπα να κάνω τον Μ....α εδώ και πολύ καιρό για την συμφιλίωση μετά τον fintel που υποτίθεται ότι ήταν ο λόγος που είχε γίνει το χάσμα τις κοινότητας μας, και όταν εγώ κύριε πήρα την πρωτοβουλία και μπήκα μπροστινή γιατί εσείς οι "παλιοί" κοτέβατε και πήρε τον λο-που περίμενα συμφιλίωση, αλλά ποτέ δεν την είδα, έκανα τα πάντα άλλα ξέχασα ότι πρέπει να σας σπονσοράρουμε πρώτα όπως άλλο μαγαζί, να πληρώνουμε την συντήρηση του Forum με διαφήμιση, που από τότε που γίνατε mod έπιασε πάτο με την συμπεριφορά σας (του αποφασίζουμε και διατάσσουμε και όποιος δεν γουστάρει αυτό που αποφασίσαμε εμείς για εσάς χωρίς εσάς απομονώνετε.) Και δεν μιλώ για κάποια μέλλει από Fallout Ranger η αλλιώς πλέον Sandmen. ;)

Έχω προσπαθήσει να κρατήσω ουδέτερη στάση σε πολλές μανούρες λόγο του καταστήματος σε αδικίες εμφανής και σε κάθε διένεξη προσπαθούσατε να με συμπαρασύρεται ο καθένας με το μέρος του την μια για την Adrenaline Prodaction την άλλη με την T.A.S την άλλη με το .
Την ίδια γυναικεια συμπεριφορά είδα και στην μανούρα με την Λαμία όταν μίλησα εκεί πέρα για συγκεκριμένο άτομο μπροστά σε όλους δεν μίλησε κανένας για εμάς, μόλις πήγα να πω κάτι στο Forum έγινε αυτό που βλέπετε κύριε "άγνωστε" ApocalypseNow  που δεν αναφέρεις το όνομα σου τελικά οπός είπες στην αρχή του post σου.

Κύριε ApocalypseNow  Σε πολλά που γράφεις δεν έχεις και άδικο, το πάντρεμα της αλήθειας με το ψέμα όμως το ξέρω είναι καλή συνταγή, το να λες παραδείγματα για όλους και για όλες ανώνυμα επειδή στα αφηγήθηκε ο φίλος σου ο ντζιμάκος ο πύθωνας είναι μεγάλο ολίσθημα για το κύρος των λεγομένων σου.

Ξεχνάς ότι παιχνίδια που έχουν συμμετάσχει ανήλικοι έχουν γίνει και στο Hotel παλαιότερα ? έχω και εγώ link. ;)
Ξεχνάς ότι οι τραυματισμοί στο Hotel έχουν γίνει από εσάς που λέτε να μην κάνουμε αυτά που κάνετε εσείς ?  τραυματισμοί στα υπόγεια, πτώσεις από ορόφους, όρια FPS επειδή είναι φιλαράκια... και το λέω γιατί αγόρασα όπλο που έπαιξε στο Hotel μετά το παιχνίδι και έβγαλε 380 FPS όχι γιατί το είχα ανάγκη... και είναι τελικά όλοι αυτοί.. αυτοί που εξακολουθούν να παίζουν κρυφά πλέον στο Hotel...  :D είναι αυτοί που πάλι ανώνυμα πήραν τηλέφωνο στο προηγούμενο σενάριο και την έπεσε η αστυνομία στο Belvedere είναι αυτοί που φρόντισαν να κατεβάσει το σενάριο του o pit στο ίδιο μέρος, είναι αυτοί που πήγαν στο παιχνίδι του Zinza που τον κράζουνε στο Ελαιουργείο όχι για να παίξουνε αλλά για να του το θάψουν όπως έγινε στην Λαμία, όπως έγινε με την Adrenaline Prodaction και στο τέλος ο φταίχτης βγήκε ο Sniper-Gr, Θέλετε να συνεχίσω...? και όλα αυτά γιατί? γιατί την έχετε δει ότι αποφασίζετε για όλους μια χούφτα τσουτσέκια που πιάσατε AEG και την είδατε Commando εκ του ασφαλούς, θέλετε γλυφτρόνια να σας επευφημούν για να παίξετε και όποιος δεν είναι προσκυνημένος έχετε τις γυναικωτές μεθόδους σας.

Μιλάς μετά για εμάς και στο ότι κάναμε σενάρια και σεμινάρια συμπεριφοράς νέων παιχτών πράγμα που υποτιθέμενη εσείς που νοιάζεστε και θέλετε το καλό μας ποτέ δεν ανακοινώσατε, από εμπειρία αφήστε το καλύτερα, παίζουμε και διοργανώνουμε από το 91' και δεν το κοκορευόμαστε όπως εσύ αλλά θα σου κάνω μια μικρή αναφορά: παίζουμε από τότε που δεν υπήρχε Paintball στην Ελλάδα, ούτε μαγαζιά ούτε πεδία, έχουμε σηκώσει σενάρια με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή, και οικονομικό κόστος, ήμασταν οι μόνοι που δεν ζητήσαμε ποτέ φράγκο, και από εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια επιτρέψτε μου να πω ότι έχουμε αρκετή και στην διοργάνωση και στην εκπαίδευση με αρκετά σχολεία σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον στρατό και μη...

Μετά μας χρεώνεις για το Hotel, ποτέ δεν σηκώσαμε σενάριο στο Hotel, η να παίξουμε αφότου μας ανακοινώσατε το κλείσιμο του, το σεβαστήκατε γιατί το ζήτησαν κάποια μέλη από Fallout τότε  η αλλιώς πλέον Sandmen, αν ψάξεις στα τεφτέρια σου θα το δεις. ;)

Και τέλος τα pm που πέσανε σε πολλούς για συμμαχίες εναντίον μας γιατί τους φοβάστε και τα γλειψίματα για να μην μιλήσουν μην νομίζετε ότι δεν τα ξέρουμε... αρχίζουν όλοι και παίρνουν χαμπάρι τι είστε πραγματικά...

Maleficus

Leonardo-Swordfish

Γεια σου ρε μεγαλε "Ανδρα"  "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ" .... ;D

Ακου Αγοράκι...αν νιωθεις, οπως αναφέρεις ξαλαφρωμένος...ξέχασες να μας πεις εαν σκουπιστηκες καλά...
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αγοράκι...αν κοιτάξεις γυρω σου, ισως βρεθεί κανένα "ανδρικό" παντελονακι να φορέσεις.
Οταν το βρεις και αν το βρεις ...και μας πει  ποιος "ΠΑΛΙΟΣ" είσαι, ...  τότε θα μπορέσω να σου απαντήσω....
στο λογιδριο σου.
Μέχρι τότε είσαι ένας ανώνυμος αφοδεύων , μέχρι τότε είσαι γραμμένος εις τα γνωστα μέρη....
(απλά αποφάσισε ποια μερια θες..τη δεξία ή την αριστερη). ;D ;D ;D

Όταν αποφασίσεις να κουμπώσεις την ρόμπα σου.....τότε να είσαι έτοιμος...
για την πραγματική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ......
και έχω πολλά να πω. ;)

Την καραμελιτσα περί ΤΑS , Sunbird κλπ θα την καταπιείτε μια και καλή.... ;)

Εως τοτε..... Καλά και Ασφαλή Παιχνίδια.... ;D ;D ;D ;D

Με τιμές

Λεωνίδας Ηλιόπουλος
Leonardo Sunbird (Swordfish)
TL of T.A.S (Tactical Airsoft Squad)

Goodspeed

Και μιά που θα απαντήσεις (?) σε αυτά που λέει ο Sapper, λύσε μας και την απορία για το ποιός είναι ο Χαλίφης του Airsoft και ποιό το χαλιφάτο που διοικεί και που εγώ ο χτεσινός θέλησα να πάρω την θέση του !! Γιατί αφού τα ξέρεις όλα θα ξέρεις και ότι από Goodspeed με είχατε ξαναβαφτίσει Iznogood !!

Όσο για το πότε ανέβαζα παιχνίδια στο hotel, δεν ήξερα ότι πρέπει να σας ζητήσω και την άδεια. Το έχω ξαναπεί ( μπορεί και σε εσένα ) ότι αν κάποιος ήθελε να ανεβάσει εκείνος παιχνίδι και τον είχα προλάβει, μπορούσε να μου στείλει ένα ΠΜ και θα το κατέβαζα αμέσως.

Και μάζεψε τα φίδια που λες γιατί δεν ξεκινούσε παιχνίδι στο hotel ( όταν το είχα διοργανώσει εγώ ) αν δεν γίνονταν briefing και μέτρηση AEG. Τώρα αν την συνδρομή κάποιων εμπειρότερων παικτών που ζητούσα, για να γίνουν πλήρως κατανοητοί οι κανόνες ασφαλείας, την βαφτίζεις "χώσιμο", περαστικά σου.

Τώρα, γιατί δεν μένετε στο forum σας, που έχει γίνει πιό έρημο από την έρημο Καλαχάρι ??
Γιατί δεν κάθεστε εκεί να βαυκαλίζεστε ελεύθερα ότι ανήκετε στην elit του Airsoft και ότι είστε η Α΄Εθνική κατηγορία αεροσφαίρισης και πρέπει να μας ζαλίζετε τα @@ ??  Καλά καθόσασταν εκεί και μαλιοτραβιόσασταν με την ησυχία σας. Τι θέλετε εδώ με την "πλέμπα" του Airsoft ??
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

ZINJA

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΟΥΡΕΙ!ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ! ;) ;)

ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΓΩ Ο ΑΘΑΝΑΤΟς ΕΙΤΑΝΕ Ο ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΥΚΑΝΕ!

ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΔΕΚΤΥΚΑ ΠΩς ΝΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΑΘΑΝΑΤΟς ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ!

ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

.ΕΙΜΑΙ  Ο ΠΡΩΤΟς ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑς ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΧΟς!

ΤΕΛΟς ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΜΟΥ!ΥΠΟΔΥΞΕΙς ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΚΑΘΑΡΟς ΟΥΡΑΝΟς ΑΣΤΡΑΠΕΣ  ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ  ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ApocalypseNow

Παράθεση από:  ApocalypseNow Θα σας πω αργοτερα ποιος ειμαι, δεν εχει σημασια ακομα. Αν δεν ξερεις που να πεταξεις λασπη, εισαι αναγκασμενος να απαντησεις απ'ευθειας στις κατηγοριες με στοιχεια και όχι να αναλωνεσαι σε παραμυθια που θα πρεπει να πλασεις για το ατομο που μιλαει.

Μονο και μονο για αυτή την φραση, επρεπε να παρω διπλωμα ψυχολογιας!!!!!!
Ξεκαβαλαω το καλαμι και συνεχιζω.

Ο μονος που σχετικα ψευτοαπαντησε, ηταν ο κυριος «μπαμ σε ολους με χειροβονβιδα» Zinja. Το καταποσο λεει ψεματα η αληθεια, το γνωριζετε οσοι παιζετε μαζι του. Δεν χρειαζεται να σας το υποδειξω εγω.

Οι υπολοιποι, ριχνουν μονο λασπη, χωρις συγκεκριμενο αποδεκτη. Μονο αοριστες κατηγωριες προς καποια φαντασματα. Ονοματα κυριοι, αφου εσεις φορατε παντελωνια. Η κυρια κατηγωρια που σας προσαπτεται, είναι ότι αναλαβατε τον κοσμο και τα κανατε σκατα. Απαντατε, αν εισαι αντρας πες τα με το κανονικο σου ονομα. Δεν ειμαι, το παραδεχομαι. Εσεις που ειστε και μας αραδιαζετε ένα σωρο φουμαρα και αρλουμπες τοσο καιρο για ονοματα και καταστασεις γιατι δεν μιλατε???? Μας λυπαστε μηπως????? Ω, σας ευχαριστω παρα πολύ... Μιληστε κυριοι, εχετε να πειτε κατι??? Οριστε η ευκαιρια, τωρα είναι η στιγμη. ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ????? Μηπως τωρα προσπαθειτε να πλασετε τα παραμυθια σας με συγκεκριμενη υποσταση?????
Ως που να παραδεχθειτε τα λαθη σας, το ιδιο καταντημα θα παραμενει. Όταν αποφασισετε να αποτιναξετε τον μεγαλοεγωισμο σας, μπορει να γινει κατι. Μεχρι τοτε.....

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Οποιος φοραει παντελονια και παραλλαγες το δειχνει στα παιχνιδια και οχι κρυμενος πισω απο ανωνυμιες και διπλους λογαριασμους..οσο για τις ψευτοντιβες του airsoft τους εχουνε παρει χαμπαρι ολοι πλεον και καταληγουν σιγα σιγα να παιζουν στα ''κλεισμενα''πεδια μονοι τους..χαιρομαι που η πλειοψηφια της κοινοτητας αποτελειται απο ανθρωπους με υγεια και διαθεση για παιχνιδι και ευχαριστες κυριακες και τιποτα αλλο.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

the FiXXXeR

Το θέμα για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ανέβαζε η ΤΑΣ στο hotel έχει κλείσει (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα) από καιρό. Ήμασταν εγώ και ο Λεωνίδας (Goodspeed) σε ένα παιχνίδι στο hotel και μας είπαν τα παράπονά τους κάποια άτομα από τους RED CIRCLES και από τους τότε RAVENSHIELD ( τώρα μερικοί από αυτούς έχουν φύγει από αυτήν την ομάδα) και δεν θυμάμαι αν ήταν και από τους HELL RECKIES. Συζητήσαμε και βγάλαμε άκρη. Καταλάβαμε πού είχαμε κάνει λάθη (όσοι τα κάναμε) και από τότε δεν είπε κανείς τίποτα. Τώρα τι θες να μας πεις; Γιατί το αναφέρεις πάλι; Για να  μεγαλώσει η αράδα σου με περισσότερα επιχειρήματα ; Τι θες επιτέλους ; Να σταματήσουμε το airsoft ;

ZINJA

Ο μονος που σχετικα ψευτοαπαντησε, ηταν ο κυριος «μπαμ σε ολους με χειροβονβιδα» Zinja. Το καταποσο λεει ψεματα η αληθεια, το γνωριζετε οσοι παιζετε μαζι του. Δεν χρειαζεται να σας το υποδειξω εγω.

Μα για αυτο ρε φιλε παιζουνε μαζι μου και οχι μαζι σου!

και η φωτογραφια που ειδες που πεταξα μεσα απο το δωματιακη ειτανε φιαχτο!εγω εκυ μεσα εφαγα με μπαμ
τουλαχιστον 20 ατομα!και ακου και το ωραιο!μεσα στο δωματιακη ειτανε και διετιτης για να δει κατα ποσο ειμαι σωστος! ;D ;D ;D   <<ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΗΗΗΗΗ>(Ο καραγκιοΖΗς ΕΙΝΑΙ εθνικος ΗΡΩΑς και δεν ειναι βρισια)

και δεν ψευτοαπαντησα,ειπα την καθαρη αληθεια!και μαζι μου παιζουν καμεια 200 ατομα!και τρωμε και μαζι και γελαμε και χαβαλε κανουμε!
προσβαλεις ασχημα με αυτα που λες!
οσο για την <<υποδυξη> χα χα χα χα!ξαναεισαι  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!

εγω ο καραθανασης βασιλειος σου λεω πως οπου και να παμε για παιχνιδι το ευχαριστιομαστε πολυ!εσυ ΑΚΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ μηνε στα πριβε και παιζε το ..... σου!
μονο αυτο ξερεις να κανεις!και βεβαια ενοηται αν εχεις και αυτο που εχουν οι παντελονατοι αντρες!

ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ.ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ! ;D ;D ;D ;)

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
                                                             ZINJA ΠΡΟΣ ΟΛΟΥς ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ! 8)

Ι-4

Whiskey

Συγνωμη που παρεμβαινω σε μια τετοια συζητηση (αλλωστε ειμαι "νεος" και δε με αφορα αμεσα ενα μεγαλο κομματι της) αλλα θα ηθελα να υπενθυμισω δυο πραγματα σε ολους ... με καθε σεβασμο.

1ον ... γραφετε σε public area και τσακωνεστε σαν μικρα παιδακια (ζηταω συγνωμη για τον χαρακτηρισμο) με οτι συνεπαγεται αυτο.

2ον ... οποιος "νεος" εχει διαβασει το παρακατω που περιλαμβανεται στην περιγραφη του airsoft σαν ενασχοληση και το αντιπαραβαλλει με αυτο το thread ... θα εχει αποριες ...

ΠαράθεσηΣυμπέρασμα: Το Airsoft είναι ένα πολύ δημοφιλές χόμπι που υποστηρίζεται από νομοταγή άτομα. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να διατηρεί την ανωνυμία του. Όσοι είναι τυχεροί και λάβουν μέρος σε οργανωμένα παιχνίδια αμέσως θα ενθουσιαστούν από την ποιότητα και την ωριμότητα των παικτών ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται φανατικοί του παιχνιδιού. Η συναδελφικότητα που συναντάται μεταξύ των παικτών του Airsoft είναι μοναδική.

Η συνεχεια δικη σας και παλι συγνωμη για την αφελη μου και ανωνυμη (αν καποιος θελει ευχαριστως γραφω ονοματεπωνυμο) παρεμβαση.

Goodspeed

Τσούζει το ότι άρχισαν να ανεβαίνουν public παιχνίδια από την "πλέμπα" και από τους "χτεσινούς" του Airsoft στο Σούνιο εε ??

Και πού΄σαι ακόμα !!  Μέχρι και στην αυλή τους, που κάποιοι θα βαράνε μόνο κουτάκια Red Bull με G&G bbs, θα σηκώσουμε παιχνίδι !!  :D :D

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

ROOKIEJO

Παράθεση από: Whiskey στις  15 Mar 2010, 15:38:27 ΜΜ
Συγνωμη που παρεμβαινω σε μια τετοια συζητηση (αλλωστε ειμαι "νεος" και δε με αφορα αμεσα ενα μεγαλο κομματι της) αλλα θα ηθελα να υπενθυμισω δυο πραγματα σε ολους ... με καθε σεβασμο.

1ον ... γραφετε σε public area και τσακωνεστε σαν μικρα παιδακια (ζηταω συγνωμη για τον χαρακτηρισμο) με οτι συνεπαγεται αυτο.

2ον ... οποιος "νεος" εχει διαβασει το παρακατω που περιλαμβανεται στην περιγραφη του airsoft σαν ενασχοληση και το αντιπαραβαλλει με αυτο το thread ... θα εχει αποριες ...

Η συνεχεια δικη σας και παλι συγνωμη για την αφελη μου και ανωνυμη (αν καποιος θελει ευχαριστως γραφω ονοματεπωνυμο) παρεμβαση.
+1000
Τσούζει το ότι άρχισαν να ανεβαίνουν public παιχνίδια από την "πλέμπα" και από τους "χτεσινούς" του Airsoft στο Σούνιο εε ??

φαγωθητε οσο θελετε αλλα οποιο υπονοουμενο οτι το σουνιο ανεβηκε για να δημιουργησει οποιδηποτε θεμα η να πυροδοτησει κοντρα δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα.
οποιος κατι τετοιο ονειρευεται να αλλαξει πλευρο.
παρακαλω πολυ αφηστε αυτους που δεν εχουν σχεση με την κοντρα σας στον κοσμο τους

MitsoS_O_Yakuza

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  15 Mar 2010, 14:59:04 ΜΜ
Οποιος φοραει παντελονια και παραλλαγες το δειχνει στα παιχνιδια και οχι κρυμενος πισω απο ανωνυμιες και διπλους λογαριασμους..οσο για τις ψευτοντιβες του airsoft τους εχουνε παρει χαμπαρι ολοι πλεον και καταληγουν σιγα σιγα να παιζουν στα ''κλεισμενα''πεδια μονοι τους..χαιρομαι που η πλειοψηφια της κοινοτητας αποτελειται απο ανθρωπους με υγεια και διαθεση για παιχνιδι και ευχαριστες κυριακες και τιποτα αλλο.
EΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡ ΣΥΜΦΟΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ!!!ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

Παράθεση από: Goodspeed στις  15 Mar 2010, 15:40:49 ΜΜ

Και πού΄σαι ακόμα !!  Μέχρι και στην αυλή τους, που κάποιοι θα βαράνε μόνο κουτάκια Red Bull με G&G bbs, θα σηκώσουμε παιχνίδι !!  :D :D

ε κολλητε συνφωνουμε! ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D

καλε τσουζει πως τσουζει ;D ;D ;D ;D
δεν το ειπα εγω!εγω απλος συνφωνω με το φιλο μου!χα χα χα χα χα χα χα χα :D :D :D :D :D :-* :-* :-*

Ι-4

Sniper_Gr

Παράθεση από: SAPPER στις  15 Mar 2010, 12:22:04 ΜΜ
που πήγαν στο παιχνίδι του Zinza που τον κράζουνε στο Ελαιουργείο όχι για να παίξουνε αλλά για να του το θάψουν όπως έγινε στην Λαμία, όπως έγινε με την Adrenaline Prodaction και στο τέλος ο φταίχτης βγήκε ο Sniper-Gr, Θέλετε να συνεχίσω...? και όλα αυτά γιατί?

Να ξεκαθαρίσω κάτι για να είμαστε εντός της αλήθειας και αποφυγής παρεξηγήσεων...
Ουδέποτε όυτε εγώ (Sniper_Gr) ούτε ο Κος Μιχάλης Σούλτος a.k.a. AlienProduce υπήρξαμε ή υπάρχουμε ή θα υπάρξουμε στελέχη/μέτοχοι/υπάλληλοι της εν λόγω εταιρείας..
Η μοναδική μας σχέση με την εταιρεία είναι η φιλία με τον Κο Κυριάκο Σάρδη..

Ευχαριστώ...

Βαγγέλης Κοντογεώργος

Leonardo-Swordfish

Επι τη Ευκαιρία για να γραψουμε τα πρωτα ονοματάκια και να μην κοιταει ο ένας τον αλλον....
όσο αναφορά το θέμα της ταβέρνας στη Λαμία δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ τα εξης άτομα που πληρωσαν:

PitK
Leonardo Sunbird
Goodspeed
The FiXXXeR

οι υπόλοιποι ας γραψουν τα ονοματακια τους που βρισκόντουσαν στο τραπέζι ποιοι πλήρωσαν..... ;)

***** Σημ. προς Sniper_Gr
Φίλε Βαγγέλη,
πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω ποιο M@#$..πανάκι... έλεγε για την T.A.S.
(έμαθα ότι κάποιοι σου πιπιλισαν τα αυτιά)
και χαίρομαι, γιατί όπως καταλάβες ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ φαίνονται πάνω στο παιχνίδι !!!!
Το παιχνίδι μας προς απαντηση ΟΛΩΝ...!!!!!

baldcoyote

χωρις να θελω να υπερασπιστω παντως καποιον που δε ξερω,για το λανθασμενο μπαμ που λες,αν ημουν εγω στη θεση του βελουχιωτη και συμφωνα με αυτα που ειπε οτι εγιναν στην διαρκεια του παιχνιδιου(αν ισχυουν) δε θα περιμενα να του κατεβασω τα μουτρα στο σειφ .ακομα κι αν ηταν λαθος το μπαμ,η αντιδραση του αλλου ηταν επιηκως καφριλα και τσαμπα μαγκια.τετοιες μαλακιες κανουν μερικοι "κομαντο" της πλακας και στο τελος τρεχουνε στη μαμα τους.αν οντως εγιναν ετσι οπως μου πε ο βελουχιωτης ,που απλα λεμε ενα γεια στα πεδια, τυχερος ηταν ο αλλος που το παιδι συγκρατηθηκε οσο συγκρατηθηκε.
το λιγο χρονο που ασχολουμε με το αιρσοφτ ,καταλαβα οτι εχει χαθει το νοημα του απο μερικους.καποιοι νομιζουν οτι αν βγαλουν 1-2-100 παιχτες ξαφνικα θα τους μεγαλωσει η π...α,καποιοι αλλοι δεν δεχονται να τους βγαζει εξω ο πιτσιρικος με το aeg των 100€ ενω αυτοι εχουν ξοδεψει μια περιουσια,καποιοι απλα βαριουνται να περπατανε πισω στο ρισπον ή να περιμενουν ολοκληρα λεπτα για να ξαναπαιξουν,καποιοι νομιζουν οτι αν καθονται σε ενα παραθυρο θα περνουν απο μπροστα τους παπακια σαν το λουνα παρκ και καποιοι αλλοι,εκτος ομαδων,αναγκαστικα καμπερωνονται ανοργανωτα εφοσον δε μπορουν να συνενοηθουν για κατι πιο οργανωμενο,καποιοι αλλοι υπερμαχοι των κανονων ασφαλειας δε τους νοιαζει τοσο αν εφαρμοζονται οι κανονες αυτοι ωστε να μη χτυπησει κανενας αλλα μονο και μονο γιατι αν χτυπησει καποιος και κανει καμια αγωγη αυτοι θα βαλουν στο γκ..ο τους τα aeg που πηραν και στα αρ....α τους αν αυτος που χτυπησε επαθε τιποτε σοβαρο,καποιοι,κυριως απο ομαδες,εχουν βεντετες μεταξυ τους ,καποιοι δε καταλαβαινουν οτι για να πεις το αλλο αθανατο πρεπει να εισαι σιγουρος οτι τον χτυπησες και με βολες απο 30 μετρα πως γινεται να εισαι αφου βλεπεις το μπιλακι δυο ωρες και ανετα κρυβεσαι,καποιοι νομιζουν οτι αυτοι εφηυραν το αιρσοφτ και θα επρεπε να τους δοθει καποιο νομπελ,καποιοι πραττουν συμφωνα με τα οικονομικα τους συμφεροντα και μονο,καποιοι νομιζουν οτι ενα χωραφι εγκαταλλελειμενο τους ανηκει γιατι το βρηκανε πρωτοι αρα και η αμερικη ειναι του κολομβου και των απογονων του,καποιοι νομιζουν οτι επειδη ηταν μαχιμοι στο στρατο και εκει και μονο εκει αξιζανε κατι ενω στη ζωη τους ειναι μια πατατα προσπαθουν να αναβιωσουν τα παλια τους μεγαλεια,καποιοι νομιζουν οτι ολοι τριγυρω τους συνομοτουν εναντιον τους αλλα ειναι απλα αγοραφοβικοι και τελος καποιοι δε θελουν απλα να δωσουν μια ευκαιρεια σε νεους συνχομπιστες να αποδειξουν την αξια τους τους ή το ηθος τους  γιατι ειναι επιπεδου δ` τοπικου ενω αυτοι ειναι τσαμπιονς λιγκ και βαλε ή φοβουνται μη τυχον ο νεος τους βγει αθανατος/επικινδυνος/κακος αιρσοφτερ και τελοςπαντων δε μπαινουν στη διαδικασια να του μαθουν ,να του δειξουν τι παιζει.
αυτα εχω καταλαβει τους λιγους μηνες που ασχολουμε (απο τον νοεμβρη) και δεν ειμαι στρατοπληκτος να θεωρω το εαυτο μου νεο-παλιο.
το μονο νοημα που βρισκω σε αυτο το χομπυ ειναι οτι η κυριακη ειναι μια μερα χαρας και διασκεδασης οπου θα βγαλω τα μαζεμενα της βδομαδας κι οχι πανω στο συμπαικτη μου,θα τρεξω να λαχανιασω να ξεμπουκωσουν λιγο τα πνευμονια,θα χαρω που ο αντιπαλος μου εκανε μια ωραια βολη ή μια ωραια κινηση και με εβγαλε και δε του στερησω τη χαρα να βγω οπως αλλωστε περιμενω και απο αυτον να κανει το ιδιο,θα προτιμησω να βγω εξω απο το να κανω κανα αεροπλνικο και να χτυπησω μονο και μονο για να μη με χτυπησει ενα μπιλακι,θα ακολουθησω τα ορια φπς και τις αποστασεις εμπλοκης οχι μονο για λογους ασφαλειας αλλα για να εχουν κι αλλοι την ιδιες πιθανοτητες με εμενα να κανουν hit,θα δανεισω μπιλακια/μπαταρια/γυαλια και δε ξερω τι αλλο τυχει καποιος να χρειαστει και ας μου το επιστρεψει 10 κομματια και δε θα μπω στη διαδικασια να πω καποιον αθανατο αν δεν ειμαι 1000% σιγουρος οτι το μπιλακι μου τον χτυπησε και αυτος το καταλαβε αλλα εκανε την παπια.
κι εγω εχω βαρεθει να μπαινω σε ενα φορουμ και καθε τρεις και λιγο να βλεπω να ξεκατινιαζονται κοτζαμ μαντραχαλοι.
δε χρειαζεται να ταιριαζουν τα χνωτα σας για να παιξεται αιρσοφτ κυριοι,ουτε να γινεται κολληταρια απλα τηρειστε το φαιρ πλει και δε χρειαζεται να κανετε θεμα το οτιδηποτε.
λαθη θα γινονται παντα,κοιτατε τουλαχιστον να μαθαινετε κατι απο αυτα γιατι και τα λαθη ειναι χρησιμα να γινονται.

Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

ZINJA

Επι τη Ευκαιρία για να γραψουμε τα πρωτα ονοματάκια και να μην κοιταει ο ένας τον αλλον....
όσο αναφορά το θέμα της ταβέρνας στη Λαμία δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ τα εξης άτομα που πληρωσαν:

ZINJA

με ειδε να πληρωνω ο μηχαλης((συνδιοργανωτης>του παιχνιδιου και απο το μαγαζι πηρα και κρασακι νεκταρ δηλωνω και μετα πηγα και πηρα κρεασ και αυγα μαζι με τον μηχαλη!

Ι-4

Whiskey

Παράθεση από: baldcoyote στις  15 Mar 2010, 17:12:37 ΜΜ
...
το λιγο χρονο που ασχολουμε με το αιρσοφτ ,καταλαβα οτι εχει χαθει το νοημα του απο μερικους.καποιοι νομιζουν οτι αν βγαλουν 1-2-100 παιχτες ξαφνικα θα τους μεγαλωσει η π...α,καποιοι αλλοι δεν δεχονται να τους βγαζει εξω ο πιτσιρικος με το aeg των 100€ ενω αυτοι εχουν ξοδεψει μια περιουσια,καποιοι απλα βαριουνται να περπατανε πισω στο ρισπον ή να περιμενουν ολοκληρα λεπτα για να ξαναπαιξουν,καποιοι νομιζουν οτι αν καθονται σε ενα παραθυρο θα περνουν απο μπροστα τους παπακια σαν το λουνα παρκ και καποιοι αλλοι,εκτος ομαδων,αναγκαστικα καμπερωνονται ανοργανωτα εφοσον δε μπορουν να συνενοηθουν για κατι πιο οργανωμενο,καποιοι αλλοι υπερμαχοι των κανονων ασφαλειας δε τους νοιαζει τοσο αν εφαρμοζονται οι κανονες αυτοι ωστε να μη χτυπησει κανενας αλλα μονο και μονο γιατι αν χτυπησει καποιος και κανει καμια αγωγη αυτοι θα βαλουν στο γκ..ο τους τα aeg που πηραν και στα αρ....α τους αν αυτος που χτυπησε επαθε τιποτε σοβαρο,καποιοι,κυριως απο ομαδες,εχουν βεντετες μεταξυ τους ,καποιοι δε καταλαβαινουν οτι για να πεις το αλλο αθανατο πρεπει να εισαι σιγουρος οτι τον χτυπησες και με βολες απο 30 μετρα πως γινεται να εισαι αφου βλεπεις το μπιλακι δυο ωρες και ανετα κρυβεσαι,καποιοι νομιζουν οτι αυτοι εφηυραν το αιρσοφτ και θα επρεπε να τους δοθει καποιο νομπελ,καποιοι πραττουν συμφωνα με τα οικονομικα τους συμφεροντα και μονο,καποιοι νομιζουν οτι ενα χωραφι εγκαταλλελειμενο τους ανηκει γιατι το βρηκανε πρωτοι αρα και η αμερικη ειναι του κολομβου και των απογονων του,καποιοι νομιζουν οτι επειδη ηταν μαχιμοι στο στρατο και εκει και μονο εκει αξιζανε κατι ενω στη ζωη τους ειναι μια πατατα προσπαθουν να αναβιωσουν τα παλια τους μεγαλεια,καποιοι νομιζουν οτι ολοι τριγυρω τους συνομοτουν εναντιον τους αλλα ειναι απλα αγοραφοβικοι και τελος καποιοι δε θελουν απλα να δωσουν μια ευκαιρεια σε νεους συνχομπιστες να αποδειξουν την αξια τους τους ή το ηθος τους  γιατι ειναι επιπεδου δ` τοπικου ενω αυτοι ειναι τσαμπιονς λιγκ και βαλε ή φοβουνται μη τυχον ο νεος τους βγει αθανατος/επικινδυνος/κακος αιρσοφτερ και τελοςπαντων δε μπαινουν στη διαδικασια να του μαθουν ,να του δειξουν τι παιζει.
αυτα εχω καταλαβει τους λιγους μηνες που ασχολουμε (απο τον νοεμβρη) και δεν ειμαι στρατοπληκτος να θεωρω το εαυτο μου νεο-παλιο.
το μονο νοημα που βρισκω σε αυτο το χομπυ ειναι οτι η κυριακη ειναι μια μερα χαρας και διασκεδασης οπου θα βγαλω τα μαζεμενα της βδομαδας κι οχι πανω στο συμπαικτη μου,θα τρεξω να λαχανιασω να ξεμπουκωσουν λιγο τα πνευμονια,θα χαρω που ο αντιπαλος μου εκανε μια ωραια βολη ή μια ωραια κινηση και με εβγαλε και δε του στερησω τη χαρα να βγω οπως αλλωστε περιμενω και απο αυτον να κανει το ιδιο,θα προτιμησω να βγω εξω απο το να κανω κανα αεροπλνικο και να χτυπησω μονο και μονο για να μη με χτυπησει ενα μπιλακι,θα ακολουθησω τα ορια φπς και τις αποστασεις εμπλοκης οχι μονο για λογους ασφαλειας αλλα για να εχουν κι αλλοι την ιδιες πιθανοτητες με εμενα να κανουν hit,θα δανεισω μπιλακια/μπαταρια/γυαλια και δε ξερω τι αλλο τυχει καποιος να χρειαστει και ας μου το επιστρεψει 10 κομματια και δε θα μπω στη διαδικασια να πω καποιον αθανατο αν δεν ειμαι 1000% σιγουρος οτι το μπιλακι μου τον χτυπησε και αυτος το καταλαβε αλλα εκανε την παπια.
κι εγω εχω βαρεθει να μπαινω σε ενα φορουμ και καθε τρεις και λιγο να βλεπω να ξεκατινιαζονται κοτζαμ μαντραχαλοι.
δε χρειαζεται να ταιριαζουν τα χνωτα σας για να παιξεται αιρσοφτ κυριοι,ουτε να γινεται κολληταρια απλα τηρειστε το φαιρ πλει και δε χρειαζεται να κανετε θεμα το οτιδηποτε.
λαθη θα γινονται παντα,κοιτατε τουλαχιστον να μαθαινετε κατι απο αυτα γιατι και τα λαθη ειναι χρησιμα να γινονται.

+1 αδερφε ... +1