Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΌΔΡΑΣΗ 20/03/2010 CQB DEATHMATCH ΜΈΓΑΡΆ

Ξεκίνησε από Hunter, 12 Mar 2010, 16:58:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

Παράθεση από: pit στις  14 Mar 2010, 16:33:22 ΜΜ
Εχει απαγορευτει να λεει καποιος την γνωμη του ???

ελα  μου ντε......
μαλλον μεσα και εγω...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

queef

Τι γλώσσα μιλάω;Σανσκριτικά;Αραμαικά;
Καθημερινά περνάω από το πεδίο και κανα δυο φορές έχω μπει μέσα και το έχω δει.Έχω ρίξει και κανα δυο ΒΒς και δεν βρέθηκε κανένας να μου ζητήσει το λόγο,οπότε δεν μπορεί κανείς τυχάρπαστος να μιλάει για καναπέδες κλπ.
Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  14 Mar 2010, 17:05:02 ΜΜ
τι δεν καταλαβενεις !! ακομα η πιστα ειναι καινουργια και ανηκει στην δημαρχεια, δεν ειναι σαν την ελευσινα free
Η Ελευσίνα δηλαδή είναι free;sugar free μπορεί αλλά πίστεψέ με κάπου ανήκει κι εκείνη η περιοχή,το πιθανότερο στην εκκλησία.
Επικροτώ κινήσεις εδραίωσης και καθαρισμού/ασφάλισης ενός πεδίου αλλά μην τρομάζετε τον κόσμο με φαντάσματα και δράκους..Προσωπικά δεν μου έχει πει κανείς τίποτε όσες φορές μπήκα μέσα.

Maleficus

οχι δεν εχω δηλωσει συμμετοχη αλλα σκοπευω να το κανω στο μελλον

Powerplant

Πάλι τα ίδια με τις άδειες;
Κύριοι είναι ένας καινούργιος χώρος που κάποιοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν να παίζουμε.
Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε εκεί ήμουν παρών και άκουσα τον Zinja και τον Mitsigun να λένε ότι όποιος θέλει να πάει να παίξει να τους πάρει ένα τηλέφωνο για να ενημερώσουν τον Δήμο και την αστυνομία για να μην υπάρξει καμία στραβή και την "πατήσουμε" όλοι. Που βλέπεται το κακό;
Αν θέλετε να τρώγεστε κάντε το με σοβαρά πράγματα και συμβάντα, όχι με υποθέσεις και με παρανοήσεις.
Θα παρακαλέσω επίσης άτομα που απέχουν από παιχνίδια να σταματήσουν να γράφουν επι παντός επιστητού και ας διαβάζουν μόνο για ολίγον. Θα τους κάνει πιο σοφούς. Και ναι ξέρω ότι έχουν γνώμη αλλά φανταστείται να έγραφε ο καθένας μας την γνώμη του σε κάθε ποστ κάποιου άλλου. Ήμαρτον. Σε ανακοίνωση παιχνιδιού να υπάρχουν άτομα που ξεπερνάνε τα ποστ του διοργανωτή.
Αφού δεν πρόκειται να έρθετε τι θέλετε; Ή ελάτε να πάιξετε ή κάντε ένα σενάριο να σας δούμε και να σας πούμε μπράβο αν είστε τόσο καλοί και εμείς τόσο μ.....ς!
Συμφωνώ ότι παιχνίδια public δυστυχώς έχουν πολλές πιθανότητες να εκφυλιστούν, να μην τελειώσουν ποτέ ή να πάνε στραβά. Το ότι τα ίδια έχουν γίνει σε πολλά πριβέ και απλά δεν βγαίνουν στα φόρα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.
Εγώ μπήκα 2 φορές στο δάσος στο Δαφνί και έριξα 2 ΒΒ και δεν μου είπε κάτι κάποιος, οπότε την άλλη Κυριακή παιχνίδι εκεί.

Σταματήστε τους αφορισμούς. Δηλώστε συμμετοχή σε ένα παιχνίδι αν θέλετε ή ρωτήστε κάποια απορία επι της διοργάνωσης. Θα θέλατε να κάνετε ένα πάρτυ, να καλέσετε κόσμο να έρθει και να βγαίνουν κάποιοι να σας λένε πως θα το κάνετε και μάλιστα χωρίς να έχουν πρόθεση να έρθουν;

queef

Παράθεση από: Powerplant στις  14 Mar 2010, 21:58:41 ΜΜ
Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε εκεί ήμουν παρών και άκουσα τον Zinja και τον Mitsigun να λένε ότι όποιος θέλει να πάει να παίξει να τους πάρει ένα τηλέφωνο για να ενημερώσουν τον Δήμο και την αστυνομία για να μην υπάρξει καμία στραβή και την "πατήσουμε" όλοι. Που βλέπεται το κακό;
Απλά άλλο το ενημερώνω κι άλλο το ζητάω την άδεια.

Όσο για τ'αλλα μ'εχεις δει και σε δημόσια και σε πριβέ παιχνίδια οπότε φαντάζομαι έχεις καταλάβει πόσο μ.....ς είμαι :-*

Attila

Παιδια ειμαι μεσα αλλα χρειαζομαι οπωσδηποτε καποιος να με μεταφερει στο πεδιο.
μπορω να παω σε οποιο σταθμο μετρο θελετε.
Επισης με βολευει και η διασταυρωση Αθηνων-Θηβων.
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

ZINJA

Παράθεση από: queef στις  14 Mar 2010, 23:50:01 ΜΜ
Απλά άλλο το ενημερώνω κι άλλο το ζητάω την άδεια.

Όσο για τ'αλλα μ'εχεις δει και σε δημόσια και σε πριβέ παιχνίδια οπότε φαντάζομαι έχεις καταλάβει πόσο μ.....ς είμαι :-*

απαξιω να απαντησω! ;) ;) ;)

το πεδιο εχει αδεια και ναι,οταν γινονται παμπικ παιχνιδια εκει πρεπει να μας ενημερονεται για να ενημερονουμε τις αρχες!

τελος οποιανου του αρεσει!!!! ;) ;) ;) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

salamine153

Η 20 μαρτιου ειναι το Σαββατο, σιγουρα δεν εννωειτε 21 Μαρτιου; Γιατι θα ειναι η φαση με τις σημαιες παραλληλα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Doc

Μέσα Antono + Elrisvas.

Thanks για τη διοργάνωση στα Μέγαρα, το θεωρώ φοβερό πεδίο!

Mitsigun

Καλησπέρα !!! Θα ήθελα σαν υπεύθυνος του πέδιου στα Μέγαρα να πώ και εγώ κατι !!!

ΛΟΙΠΟΝ τονίστικε επανελημένα στο πρώτο παιχνίδι ότι !!!

Όποιος θέλει να κάνει παιχνίδι ευχαρίστως να το κάνει με μία προυπόθεση !!!
Να μας ενήμερώσει ώστε και εμέις με την σειρά μας να ενήμερώσουμε την αρμόδια αρχή ,,,,,Η ΑΔΕΙΑ δόθηκε σε εμάς ωστε να είμαστε ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ
οτι και να γίνει !!!

Αν παέι κάποιος χώρις να ενήμερωσει και βέβαια δεν θα του στείλουμε ΕΜΕΙΣ αστυνομία δεν είμαστε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!!

Αλλα αν κάποιος χτυπήσει χωρίς να είμαστε εμείς .. Αν κάποιος χτυπήσει καποιον διερχόμενο ,ΑΝ ΑΝ ΑΝ...
Θα τρέχουν ΤΟΝ MITSIGUN _ EΥΑΓΓΕΛΟ ΜΗΤΣΟΣ KAI ΤΟΝ ΖΙΝJA ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ,,,,,,ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ@@@@@@ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ??????????????????????

ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ZINJA ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!!!!

φιλικά Mitsigun !!!

ROOKIEJO

ζηταω συγνωμη για την παρεμβαση αλλα θα παρακαλουσα να σκεφτητε την πιθανοτητα να καθιερωθει στον ατομικο εξοπλισμο ασφαλειας η σφυριχτρα και το λευκο καπελο η αλλο ρουχο μεχρι να βρουμε ολοι καπελα λευκα

Papis

Δεν ξέρω αν εχοyν κλεισεi οι συμμετοχες αλλα υπολογίστε και μενα Papis!

Spartan

Συμμετοχες απο HADES:
Spartan
Powerplant
μεχρι στιγμης!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

desperado

Καλησπέρα, να ρωτησω κάτι...εγώ που δεν έχω φακό και το όπλο μου που είναι mp5 sd6 δεν μπορεί να δεχτεί κάποιο mount για φακό δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω?

kaliostro

Αγόρασε έναν μικρούλι απο κάποιον πλανόδιο-σούπερ μάρκετ κλπ κ με λίγο tireup(οι ταινιούλες που είναι για να κρατάνε τα καλώδια μαζι) γίνονται θαύματα.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

desperado

έχω ενα μικρο τέτοιο που λες....ωραία οπότε θα κάνω αυτη την πατέντα...ευχαριστώ για την απάντηση

salamine153

Δεδομενης και της αποστασης μεχρι τα Μεγαρα, το ματς της Κυριακης εχει μαζεψει ηδη 85 και εδω με το ζορι 17)) Με την εννοια οτι μ`αρεσε αυτο το ...60 που λεει στην αρχη
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Attila

παιδια χρειαζομαι μεταφορικο μεσο οπωσδηποτε....
με μια πιθανοτητα για +2....
θα ερθουμε σε οποιο σημειο θελετε για παραλαβη
σας παρακαλω απαντηστε με οποιο τροπο θελετε...
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

Shadow

Υπολογίστε από RAVEN SHIELD 5 άτομα

Spider
Shadow
Hitman47
Spawn
Pefcop
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

misericord