Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΌΔΡΑΣΗ 20/03/2010 CQB DEATHMATCH ΜΈΓΑΡΆ

Ξεκίνησε από Hunter, 12 Mar 2010, 16:58:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hunter

Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΌΔΡΑΣΗ        20/03/2010 CQB DEATHMATCH                              
ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το 1943 οι Γερμανοι δημιούργησαν το σπρατοπαιδο luft north το οποίο λειτουργούσε σαν φυλακή υψίστης ασφαλείας για αιχμάλωτους πολέμου.
Προορισμένο να κρατήσει φυλακισμένους ακόμα και όσους είχαν λαμπρή πείρα σε αποδράσεις,το στρατοπαιδο συγκέντρωσε μερικούς από τους πιο λαμπρούς φυγάδες των γερμανικών στρατοπαιδων.
όπως ήταν φυσικό συγκεντρωμένοι όλοι στον ίδιο χώρο οργάνωσαν το ποιο εντυπωσιακό σχέδιο απόδρασης που έγινε ποτέ.

ΣΕΝΑΡΙΟ  :o

Χωριζομαστε σε δυο ομαδες  

1η ) φύλακες
  2η ) φυλακισμένοι και ελευθερωτές

οι δυο ομάδες θα είναι ισόποσα Καταμερισμένες,οι ελευθερωτές θα προσπαθήσουν να φτάσουν στους  
  φυλακισμένους και να τους βοηθήσουν να αποδράσουν,οι φύλακες θα προσπαθήσουν να τους  
  εμποδίσουν
  οι φυλακισμένοι δεν ρίχνουν ββς μέχρι κάποιος από τους ελευθερωτές να τους δώσει όπλα

:o                                                                          ::)                                                    :-X                                         :-*                                    ;D

Οριο :  έως 350 FPS ΑΥΣΤΗΡΆ ΜΕ 0.20 ΜΠΙΛΙΕΣ και με μηδενισμένο Hop-up

Ελάχιστη απόσταση βολής:5m

Πεδίο: Παλαιό Ελαιουργείο Μέγαρα -CQB
   Στίγμα: +37° 59' 56.55", +23° 23' 18.58" (37.999042, 23.388494)
   Ώρα συγκέντρωσης: 10:00
  Προετοιμασία - Ενημέρωση - Μετρήσεις A.E.G. BRIEFING:10:30 - 10.45
   Έναρξη Σεναρίου: 11:00

Όριο  Ηλικίας: Αυστηρά +18 (θα ζητηθεί ταυτότητα)

-Υποχρεωτική χρήση ειδικών αντιβαλλιστικών γυαλιών airsoft
  καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο πεδίο.
-Υποχρεωτική χρήση full face mask.
-Υποχρεωτικός εξοπλισμός φακού

Ο καιρος μας το σαββατο
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=213

Αγαπητά μου παιδιά. Ζητώ συγνώμη, αλλά το πεδίο έχει περιορισμό μέχρι 60 άτομα.Θα ενημερωθειτε για το ποιος θα έρθει.θα επιλεγούν οι πρώτοι 60

οι σημετεχοντες είναι

Hunter
Panosmaster
Λοξιτης
air-sfiga
salamine153
Desperado
babdar
Jumbo
Attilas
Antono
Elrisvas
Papis
HADES
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ?
Spider
Shadow
Hitman47
Spawn
Pefcop
misericord
pit k  +1
Atsalakotos +2

Ζητώ συγνώμη εάν ξέχασα κανένα αλλά αυτές τις σημετοχες κατάλαβα.
περιμένουμε και άλλους
**Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ**

ZINJA

με το καλο ειμαι μεσα!αρκει να παρω αδεια απο τη μαμα μου!και αυτο γιατι πρεπει να κρατησει το μαγαζι μονητης!αλλα θα κανω οτι περναει απο το χαιρι μου για να ερθω!

Υ.Γ  εχετε την αδεια μου και του βαγγελη να πατε να παιξεται!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :-*

<<<<<<<ενταξει παιδια το κανονισαμε για το σαββατο!μπορουμε να παμε!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Hunter

Ευχαριστώ πολύ μικρό καθίκι  ZINJA (είσαι πολύ όμορφος σήμερα) :P :P :P :P :P :P :P
      και φιλακια πολλά  :-* :-*
   είναι το πρώτο σενάριο και ελπίζω στην συνεργασία σου.

Μακάρι να σε αφήσει η μαμά σου να έρθεις

panosmaster

Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

Λοξιτης

...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

air-sfiga

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

desperado

Μέσα και εγω για το πρώτο μου παιχνίδι....να ρωτήσω κάτι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί δεύτερο όπλο για ενα φίλο μου που θέλει να δοκιμάσει?

babdar

Maleficus

Παράθεση από: ZINJA στις  12 Mar 2010, 17:04:29 ΜΜ

Υ.Γ  εχετε την αδεια μου και του βαγγελη να πατε να παιξεται!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :-*

κάτι τέτοιες απαντήσεις είναι που έκαναν τον άλλο να ρωτάει αν μπορούμε να παρίρνουμε "άδειες" απο ομάδες για να παίξουμε σε ένα σημείο...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Εσβησα τα ποστ μου για να μην κανω χαλαστρα στον HUNTER

Maleficus

το γνωρίζω ότι το κτήριο ανήκει στο δήμο Μεγάρων όπως επίσης ότι ο Zinja και οι υπόλοιποι καθαρίσανε το πεδίο για να πάιζουμε με ασφάλεια στο μέλλον και για αυτό τους ευχαριστώ...
ο  Mitsigun δεν έχει κάνει ποστ εδώ ούτε ήξερα ότι είχε παίξει κάποιο ρόλο στη αποκτησή του ,,,
δλδ τώρα πρέπει να ρωτάμε τον Mitsigun αν θα παίζουμε στο πεδίο για να μην γίνει καμμία στραβή και την πληρώσει ?
αν είναι έτσι ο Hunter πήρε την άδεια απο τον Mitsigun ?

thanks in advance

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Ναι !!

queef

Δηλαδή αν πάω να παιξω με 5-10 φιλους χωρίς να πάρω την άδεια των ανωτέρω θα με μαζέψει ο δήμος μεγαρέων;Θα σηκωθούν οι αρμόδιοι να ελέγξουν αν είμαστε εμείς οι άλλοι που πήραν την άδεια;
Ή μήπως κάποιοι κακοπροαίρετοι θα μας δώσουν που δεν πήραμε την άδεια τους;

Βάζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας ορισμένοι.Και όταν μελλοντικά ανακοινωθεί κανένα μεγάλο σενάριο σε καινούριο πεδίο μην απορήσετε αν γράφει οι παρακάτω είναι ανεπιθύμητοι.

ΥΓ.ΣΟΡΡΥ για το οφ τοπικ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Το περιμενα   ???
οπιως εχει απορια με το πεδιο μονο με ΠΜ

Hunter

Αγαπητέ φίλε Maleficus τελικά συμετοχή δήλωσες?Η απλά έκανες τιν κριτική σου στον Zinja στο τι είπε για το πεδίο.

queef

Οι μερικοί που πετάγονται περνούν καθημερινά απο κει και έχουν γνώση τόσο του πεδίου και του καθεστώτος που επικρατεί όσο και του περιβάλλοντος χώρου.
Δεν νομίζω 2 σκουπιδιάρες που είναι συνήθως παρκαρισμένες στον προάυλιο χώρο να μας κάνουν επικίνδυνους για την ασφάλεια του δήμου μεγαρέων.
Κάνετε τον κόσμο να βλέπει δράκους και τέρατα μου φαίνεται,για να φαίνονται κάποιοι ως ήρωες μετά.
Hunter σόρρυ για το οφ τόπικ και,όχι δεν θα παραστώ.Έχω επιλέξει να απέχω από τα public για προσωπικούς λόγους.

salamine153

Αφου απεχεις απο τα παμπλικ, γιατι ανησυχεις τοτε;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

pit

Παράθεση από: salamine153 στις  14 Mar 2010, 15:36:47 ΜΜ
Αφου απεχεις απο τα παμπλικ, γιατι ανησυχεις τοτε;

Εχει απαγορευτει να λεει καποιος την γνωμη του ???

ΕΚΔΡΟΜΟΣ