Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Παράθεση από: misericord στις  12 Mar 2010, 00:00:59 ΠΜ
Δεν θίγεται κανείς γιατί όλοι πιστεύουν ότι τα λες για όλους τους άλλους εκτός από αυτούς.

Φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει...

Καλά τα λες φίλε.
Για το medic "κολοτούμπα" κάνουν το παγόνι όμως μερικοί...
Αυτός, και αυτοί που επαναενεργοποιούσε που δεν του βάζανε χέρι, αλλά πάω ένα πάσο στο ότι μπορεί να μην πρόσεχαν λόγο της έντασης τον medic αλλά πως θα προφυλαχθούν.
Εγώ και πολλοί άλλοι μιλήσαμε ονομαστικά και συγκεκριμένα όσον αφορά το τελευταίο πανελλήνιο game ελπίζω να το πράξουν και άλλοι.
Να τον χαίρονται, τον έχω και σε φωτογραφία και μαζί με τον πονηρό με τις 30 άρες μπίλιες είναι ο δεύτερος που δεν θέλω να ξαναπατήσει σε παιχνίδι τουλάχιστον δικό μου.

spaniard

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Mar 2010, 11:40:41 ΠΜ

Για το medic "κολοτούμπα" κάνουν το παγόνι όμως μερικοί...
Αυτός, και αυτοί που επαναενεργοποιούσε που δεν του βάζανε χέρι, αλλά πάω ένα πάσο στο ότι μπορεί να μην πρόσεχαν λόγο της έντασης τον medic αλλά πως θα προφυλαχθούν.
...
Να τον χαίρονται, τον έχω και σε φωτογραφία ... είναι ο δεύτερος που δεν θέλω να ξαναπατήσει σε παιχνίδι τουλάχιστον δικό μου.

Βασίλη, μέχρι εδώ.

Εγώ, επειδή είσουν εσύ μπλεγμένος, δεν θέλησα να δώσω έκταση στο θέμα, όμως είναι η δεύτερη φορά που επιμένεις.

Εδώ είσαι εντελώς λάθος, και σου το εξήγησα και στο πεδίο, όμως δεν εννοείς να το καταλάβεις. Ξέρω βέβαια, πως δεν είναι οτι δεν καταλαβαίνεις, αλλά επειδή δεν θέλεις να καταλάβεις απο φόβο μην κατηγορηθείς ο ίδιος για αθανασία.

---Στους υπόλοιπους---

Δεν γνωρίζω αν ο Sapper αναφέρεται σε άλλο περιστατικό, όμως αυτό για το οποίο λογομαχήσαμε είναι το εξής:

κατεβαίνουν τα Ρέκια απο ποτάμι, για να προσεγγίσουν την αντίπαλη βάση.

hawkeye μπροστά, Vagblack πίσω του, και οι υπόλοιποι απλωμένοι πιο πίσω. Στο γκρούπ είμαστε πέρα απο αυτους, και εγώ, Helistas, Spyace, ο ψηλός, το νέο απόκτημα της Θεσσαλονίκης, και ο dawg απο τους Αρμαγέδονες, οποίος ήταν ο medic του γκρούπ μας.

Όταν πέσαμε στην ενέδρα τους, εγώ κατέφτασα στον τόπο του εγκλήματος 2-3 λεπτά αργότερα, και τελευταίος.

HawkEye, VagBlack, dawg (o medic μας) είναι ήδη ξαπλωμένοι στο χώμα και φωνάζουν για medic.

Υπάρχει χοντρή ανταλλαγή ΒΒς, δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε, ο ψηλος ο Spyace σέρνεται απο τη θέση του, περνώντας πίσω μου, και πλησιάζει τον dawg (το medic μας) για να τον γιατρέψει. ήταν πολύ δύσκολο, έπεφτε βροχή ΒΒ, τα παιδιά ήταν 4-5 μέτρα μακριά μου και τα έβλεπα όλα καθαρότατα.

Ίσα που του δένει τον επίδεσμο, ενώ σέρνονται και οι δύο έδαφος, και προσπαθούν να πλησιάσουν τον hawkeye για να γιατρέψεουν και αυτόν, όμως τότε χτυπιούντια και οι 2, και αποφασίζουν να φύγουν για respawn.

Τότε χτυπιέται και ο Helistas, και σηκώνεται ο Hawkeye και ο Vagblack να φύγουν για respawn, καθώς βλέπουν οτι το να περιμένουν το medic δεν θα οδηγήσειθ πουθενά. Ο Helistas αποφασίζει να τους ακολουθήσει.

Μένω μόνος μου, Ρέκι, και τις παίζω. Φτάνουν 2-3 Κύκλοι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, χτυπήθηκα απο ΒΒ, και βγαίνω. Κάνω να φύγω απο το ποτάμι, και σκέφτομαι ΟΧΙ.

Φωνάζω, "θα έρθω απο μέσα, να σας δώ". και πέφτω πάνω στο Βασίλη και κάποιους άλλους.

--------

Σε αυτή τη συμπλοκή, έπεσαν ΟΛΑ τα Ρέκια, βγήκαν ΟΛΟΙ, και η αντίπαλη μεριά δεν υπέστη ούτε μία απώλεια. Αυτό λέω εγώ, και αυτό είπα μόνο στο Βασίλη. Τότε ο Βασίλης "ξεφούρνισε" αυτό για το "ζαρκάδι medic".

Δεν ξέρω Βασίλη εάν αναφέρεσαι σε αυτό, ή αν μετά σας συνέβη κάτι άλλο. Εγώ αρκέστηκα που σε άκουσα να δίνεις τους Πατρινούς, όταν μου είπες οτι αυτούς είχα απο εκείνη τη μεριά που δεν έβγαιναν, και δεν έδωσα περαιτέρω έκταση στο θέμα, εσύ όμως απο ότι βλέπω εξακολουθείς να δίνεις έκταση σε κάτι που δεν σε παίρνει: Όλα τα Ρέκια "έπεσαν" ΚΑΙ βγήκαν ΚΑΙ αποχώρησαν σε εκείνη τη συμπλοκή, και για αυτό το λόγο δεν ανέχομαι ούτε για μία στιγμή να μας πείτε και αθάνατους απο πάνω.

Just for the record

PS: Όσο για την τελευταία σου φράση, το να μήν τον ξαναδείς:

Εάν τυχαίνει να αναφέρεσαι σε Ρέκι  :) θα δούμε τι και ποιος δεν θα ξαναπατήσει πού  :D ότι άλλο και να πώ θα ακουστεί σαν κακία. Αλήθεια, soon εγώ θα ξανανέβω Θεσσαλονίκη. Εσείς?
Who Dares Wins

MitsoS_O_Yakuza

...εχω βαρεθει και εχω βαρεθει..ετσι λεει ο τιτλος και μαρεσει!!τωρα καταλαβατε γιατι δεν παταω το ποδι μου σαυτα??εμ ετσι ειναι και ουτε με νοιαζει και προσωπικα αδιαφορω(κλεμενο)για το ποιος βγηκε θα βγει η με εβγαλε η εβγαλα!!ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ μιλατε με nicknames και ονοματα ΒΑΛΤΕ επιτελους μια ταξη και οπλιστε το δαχτυλο και δοστε τους εδω στο foroum να γινουν ΚΑΙ δημοσιος ΡΟΜΠΑ γιατι στο τελος οπως ειναι φυσικο και μαθηματικα αποδεδειγμενο θα μεινουν στις αυλες τους να παιζουν με τενεκεδακια(κλεμενο και αυτο)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

tomc4t

συμφωνω απολυτα μαζι σου mitso και γω μια απο τα ιδια εχω βαρεθει ολους αυτους που βγαινουν και "κραζουν"  "καποιους".ποιοι ειναι αυτοι?βγειτε και πειτε ονοματα οχι αερολογιες...εγω παω παιζω και περναω καλα δεν τελειωνει το παιχνιδι και λεω αυτος (σορρυ για τη λεξη) μαλακας ο αλλος καραγκιοζης...αν εχετε προβλημα με κανεναν η πες το εδω δημοσιος η πιαστον και πες του το κατιδιαν
Jolly Roger lead the way...

spaniard

ελπίζω να μην αναφέρεστε σε μένα παιδιά, γιατί το δικό μου πόστ περιέχει ονόματα!!

άλλα ονόματα δεν γνωρίζω απο τους εμπλεκόμενους της φάσης που περιέγραψα.

Ας δώσει και κανα άλλο όνομα κανας άλλος!!!

να δούμε τι και ποιός
Who Dares Wins

macee13

Το θέμα με τις κατιδιαν παρατηρήσεις /συστάσεις ή γενικά "εξηγήσεις" είναι ότι ενώ σου λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα μαζί σου κλπ κλπ , όταν γυρίσεις την πλάτη το backstab πάει σύνεφο. Και λένε ότι θέλουν μια που πουθενά δεν υπάρχει η κατιδίαν συνομιλία.

Οπότε όλα στην φόρα και public. ΑΡΚΕΤΑ!!!!!

Fly Low Hit Hard

tomc4t

θα συμφωνησω και μαζι σου macee το καλυτερο ειναι ολα να λεγονται εδω αν αυτοι που βγαινουν και λενε ολα αυτα εχουν τα αρχ... να τα πουνε.αλλιως το βουλωνεις και συνεχιζεις τα παιχνιδια το μονο που καταφερνουν ειναι να χαλανε το παιχνιδι.θα γινουν ολα prive στο τελος και εμεις που ειμαστε εκτος ομαδων δεν θα μπορουμε να παιζουμε...και θα κλαιω τα 600 που εχω δωσει μεχρι τωρα γιατι το πηρα πολυ ζεστα στην αρχη αλλα οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι δεν αξιζει και τοσο οχι σαν παιχνιδι αλλα σαν ατομα γιατι ειναι μερικοι που συνεχεια γρινιαζουν
Jolly Roger lead the way...

ZINJA

Φίλε Zinjza
Μην κατηγορείς τον Goodspeed οτι φώναζε μέσα στο πεδίο...
Τα ίδια έκανες στην Λαμία και όποιος μπορεί ας με διαψεύσει..

οπα φιλαρακο γιατι τα εχω παρει στο κρανιο!
(1)εγω φωναζα στο πεδιο για να δεινω στοχους και ετσι μου ειπε να κανω η ομαδα μου και ετσι επραξα!
(2)οταν εδειξα εναν αθανατο,τοτε μου ειπατε να μην μιλαω και θα το κανονισεται εσεις!
(3)οσο για τον κυριο που μιλησες δεν ησουν να δεις τη εγινε,γιατο μη μιλας σε παρακαλω!
(4)για ολα μα ολα τα υπολειπα συνφωνω κια πολυ μαλιστα!

(5)κανεις πολυ μεγαλο λαθος που δεν λες ονοματα!ειναι σαν να μην εχεις πει τιποτα! ;)
(6)ΕΙΔΗ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΙΝΕς ΣΕ ΜΕΛΟΙ ΤΗς ΟΜΑΔΑς ΜΑς ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΔΙΑΠΑΝΤΟς ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΟΥ!και ολοι μα ολοι ξερεται ποιος ειναι

πιτμπουλαν ηξερα ονομα και επιθετο θα το εβγαζα!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ   ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ!
                                        <<<ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΙΚ ΝΕΙΜ>>>>
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MitsoS_O_Yakuza

ετσι μαζι σου και σε συγχαιρω για αυτη σου την αποφαση και επειδη μιλας με πραξεις!!μαγκες πρεπει σιγα σιγα να ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΗΣΤΗΤΕ απο αυτο και να σταματησετε τα αμπανοτα postaρισματα και να μιλατε με πραξεις και ο λογος ειναι οτι μενει πολυς κοσμος απεξω για αυτα που κανετε στα πεδια!!οχι επειδη φοβομαστε αλλα επειδη ειμαστε λιγο νευρικοι και εμεις και δεν ξερουμε που θα σταματησει κατι αν αρχησει και για να σας προφυλαξω απλα δεν ερχομαι :-* αν εχετε προβληματα και θελετε να ξεσπασετε δεν υπαρχει λογος δηλαδη να ξεσπατε σε αλλους αλλα καθηστε σπιτι σας και παιξτε κανα COD warefare 2 η κανα BAD COMPANY 2 που γ@μ@ει για να νιωσετε RAMBO γιατι θα πεσουν μαπες τελικα και δεν απειλω αυτους που δεν ξερουν αλλα προειδοποιω αυτους που ξερουν
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

SAPPER

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 14:00:45 ΜΜ
Βασίλη, μέχρι εδώ.

Εγώ, επειδή είσουν εσύ μπλεγμένος, δεν θέλησα να δώσω έκταση στο θέμα, όμως είναι η δεύτερη φορά που επιμένεις.

Εδώ είσαι εντελώς λάθος, και σου το εξήγησα και στο πεδίο, όμως δεν εννοείς να το καταλάβεις. Ξέρω βέβαια, πως δεν είναι οτι δεν καταλαβαίνεις, αλλά επειδή δεν θέλεις να καταλάβεις από φόβο μην κατηγορηθείς ο ίδιος για αθανασία.
Ευτυχώς που δεν ήμουν μόνος εκεί, αλλά πολλοί άλλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδος που είχαμε την ίδια εικόνα από 3 διαφορετικές γωνίες καθώς παίσατε μέσα στην ενέδρα και ήσασταν περικυκλωμένοι.
Όπως σας είπα και εκεί επιτόπου χαλάσατε το όνομα σας, γιατί ? γιατί κανένας σας δεν είπε στον ΑΘΑΝΑΤΟ medic σας να σηκωθεί να φύγει γιατί σας κάνει ρεζίλη.
Μισή Mid Cup γεμιστήρα μου πήρε για τους 3 πρώτους Recies που έπεσαν στην ενέδρα και άλλες 9 στον medic που δεν βγήκε ποτέ και κρυβόταν γιατί τον ψάχναμε και τον γιουχάραμε, Ο misericord ήταν κοντά και άκουσε μάλλον προς το τέλος που σηκωθήκαμε και φύγαμε 10 άτομα όταν είχες το θράσος να έρθεις και να ζητήσεις και τα ρέστα και μάλιστα νομίζοντας ότι είχαμε εμπλοκή μαζί προηγουμένως ενώ μιλούσες με άτομο από την πελοπονισο και όταν σου είπα ποιος είναι και να πάτε να τα βρείτε δεν ήθελες, ενώ εγώ ήρθα μπροστά σε όλους σας μετά και σας είπα ποιος είναι ο κολοτούμπας.
Αντί να τα βάλετε μαζί του τα ρίχνετε σε άλλους ? είναι από αυτούς που παίζετε prive και είναι υπεράνω μάλλον, συνήθως από αυτούς που κάνουν αυτά που απαγορεύουν.[/quote]

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 14:00:45 ΜΜ
---Στους υπόλοιπους---

Δεν γνωρίζω αν ο Sapper αναφέρεται σε άλλο περιστατικό, όμως αυτό για το οποίο λογομαχήσαμε είναι το εξής:

κατεβαίνουν τα Ρέκια απο ποτάμι, για να προσεγγίσουν την αντίπαλη βάση.

hawkeye μπροστά, Vagblack πίσω του, και οι υπόλοιποι απλωμένοι πιο πίσω. Στο γκρούπ είμαστε πέρα απο αυτους, και εγώ, Helistas, Spyace, ο ψηλός, το νέο απόκτημα της Θεσσαλονίκης, και ο dawg απο τους Αρμαγέδονες, οποίος ήταν ο medic του γκρούπ μας.

Όταν πέσαμε στην ενέδρα τους, εγώ κατέφτασα στον τόπο του εγκλήματος 2-3 λεπτά αργότερα, και τελευταίος.

HawkEye, VagBlack, dawg (o medic μας) είναι ήδη ξαπλωμένοι στο χώμα και φωνάζουν για medic.

Υπάρχει χοντρή ανταλλαγή ΒΒς, δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε, ο ψηλος ο Spyace σέρνεται απο τη θέση του, περνώντας πίσω μου, και πλησιάζει τον dawg (το medic μας) για να τον γιατρέψει. ήταν πολύ δύσκολο, έπεφτε βροχή ΒΒ, τα παιδιά ήταν 4-5 μέτρα μακριά μου και τα έβλεπα όλα καθαρότατα.

Ίσα που του δένει τον επίδεσμο, ενώ σέρνονται και οι δύο έδαφος, και προσπαθούν να πλησιάσουν τον hawkeye για να γιατρέψεουν και αυτόν, όμως τότε χτυπιούντια και οι 2, και αποφασίζουν να φύγουν για respawn.

Τότε χτυπιέται και ο Helistas, και σηκώνεται ο Hawkeye και ο Vagblack να φύγουν για respawn, καθώς βλέπουν οτι το να περιμένουν το medic δεν θα οδηγήσειθ πουθενά. Ο Helistas αποφασίζει να τους ακολουθήσει.

Μένω μόνος μου, Ρέκι, και τις παίζω. Φτάνουν 2-3 Κύκλοι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, χτυπήθηκα απο ΒΒ, και βγαίνω. Κάνω να φύγω απο το ποτάμι, και σκέφτομαι ΟΧΙ.

Φωνάζω, "θα έρθω απο μέσα, να σας δώ". και πέφτω πάνω στο Βασίλη και κάποιους άλλους.

--------

Σε αυτή τη συμπλοκή, έπεσαν ΟΛΑ τα Ρέκια, βγήκαν ΟΛΟΙ, και η αντίπαλη μεριά δεν υπέστη ούτε μία απώλεια. Αυτό λέω εγώ, και αυτό είπα μόνο στο Βασίλη. Τότε ο Βασίλης "ξεφούρνισε" αυτό για το "ζαρκάδι medic".
Ολα σωστά μέχρι εδώ αν γδύνατε τον medic σας θα νομίζατε ότι έχει ιλαρά όμως... σας φαίνεται περίεργο που παίσατε τόσο εύκολα γιατί διακρίνω υπεροψία όταν λες ότι εσείς βγήκατε όλοι και οι άλλοι όχι, αλλά φίλε μου Παναγιώτη έτσι είναι η ενέδρες έχουν σημαντικές απώλειες και ένα στρατηγικό πέρασμα του παιχνιδιού σας χαρίστηκε όταν σηκωθήκαμε και φύγαμε ομάδες από Θεσσαλονίκη Αθήνα και Πελοπόννησο όλοι μαζί με αυτά που είδαμε και με όχι και τόσο χθεσινούς στα παιχνίδια, αν σου λέει κάτι αυτό.. γιατί αν δεν σου λέει τότε μάλλον προσπαθείς να καλύψεις τους φίλους σου και σε κάνει συνένοχο.[/quote]

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 14:00:45 ΜΜΔεν ξέρω Βασίλη εάν αναφέρεσαι σε αυτό, ή αν μετά σας συνέβη κάτι άλλο. Εγώ αρκέστηκα που σε άκουσα να δίνεις τους Πατρινούς, όταν μου είπες οτι αυτούς είχα απο εκείνη τη μεριά που δεν έβγαιναν,
Μην παραποιείς τα λόγια μου ξέρω πολύ καλά τι σου είπα αλλά μάλλον δεν θέλεις να θυμάσαι... σου είπα ότι το άτομο με την marpat που λογομάχησες πάνω στο game δεν ήταν από εμάς αλλά από τους Πελοποννήσιους που ήταν αριστερά μας στην συμπλοκή γιατί λόγο παραλλαγής νόμιζες ότι είναι δικός μου και μου ζήτησες τον λόγο αν θυμάσαι,  μετά στην ταβέρνα έμαθα το nick name του και ρώτησα αν είναι εκεί για να λυθεί η παρεξήγηση μαζί σας, όταν ήρθα και σου είπα ότι βρήκα ποιος είναι για να μιλήσετε δεν θέλησες μάρτυρας σε αυτό είναι ο helistas.
Άρα πρώτον ότι έπραξα ήταν παντελονάτο και ονομαστικά μπροστά σε όλους και όχι πίσω από πληκτρολόγια οπότε δεν μπορείς να λες ότι "έδωσα" κάποιον γιατί εγώ πάντα θέλω να λύνονται όλα μπροστά και στα ίσια, και δεύτερον δεν σου είπα ότι "που δεν έβγαιναν" αν το κάνεις για να πάρεις τους Πελοποννήσιους στην διένεξη μας με το μέρος σου ντροπή σου, αν σου φάνηκε συγνώμη.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 14:00:45 ΜΜκαι δεν έδωσα περαιτέρω έκταση στο θέμα, εσύ όμως απο ότι βλέπω εξακολουθείς να δίνεις έκταση σε κάτι που δεν σε παίρνει: Όλα τα Ρέκια "έπεσαν" ΚΑΙ βγήκαν ΚΑΙ αποχώρησαν σε εκείνη τη συμπλοκή, και για αυτό το λόγο δεν ανέχομαι ούτε για μία στιγμή να μας πείτε και αθάνατους από πάνω.
Αν διαβάσεις προσεκτικά μίλησα συγκεκριμένα εκτός και αν ο medic είναι στην ομάδα σας αυτό που χρέωσα είναι ότι κανείς σας δεν είδε το παραμικρό για να του βάλει χέρι και εκεί ακόμα έδωσα ένα πάσο λόγο τις μάχης που δεν μπορείς να παρατηρείς τους γύρος σου παρά μόνο τον "εχθρό" μπροστά σου.
Και το "δεν σε παίρνει" κράτα το για κανένα πιτσιρίκο γιατί παίρνει άλλο ύφος έτσι η κουβέντα και είναι κρίμα.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 14:00:45 ΜΜPS: Όσο για την τελευταία σου φράση, το να μήν τον ξαναδείς:

Εάν τυχαίνει να αναφέρεσαι σε Ρέκι  :) θα δούμε τι και ποιος δεν θα ξαναπατήσει πού  :D ότι άλλο και να πώ θα ακουστεί σαν κακία. Αλήθεια, soon εγώ θα ξανανέβω Θεσσαλονίκη. Εσείς?
Παναγιώτη δεν ξέρω σε ποια ομάδα είναι και αν είναι Ρέκι ο medic στο παιχνίδι που έγινε, εγώ μιλώ το άτομο το συγκεκριμένο σε δικό μου παιχνίδι σε αλονόν τα παιχνίδια απλά θα μου είναι αδιάφορος και αν ξανακάνει τα ίδια θα τον ξανακράξω, αυτό δεν λέμε ότι θέλουμε όλοι ? απλά τα πράγματα.
Και καλό είναι και φιλικά στο λέω φράσεις τύπου "θα δούμε τι και ποιος δεν θα ξαναπατήσει πού" άστες δεν σου ταιριάζουν, απ΄όποια ομάδα και να είναι κάποιος δεν θα μήνη στο απυρόβλητο  ;)

Υ.Γ. Ελπίζω τώρα που έγινα συγκεκριμένως να λύθηκανε τυχόν παρεξηγήσεις όσον αφορά άτομα και καταστάσεις.

Dadias

Καλησπέρα

Βαγγέλη +1
CostasV +1
Sapper +1
Spaniard +1
BobKid +1
Doni +1

συμφωνώ μαζί σας σε όλα αυτά που γράφετε (για την φάση του παιχνιδιού που περιγράφει ο Spaniard δεν γνωρίζω, δεν ήμουν παρών και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη σε αυτό το σημείο)

Βαγγέλη σε παρακαλώ πες τα ονόματα.. όσο ποιο σωστά είμαστε σαν κοινότητα ενημερωμένοι για τέτοιους χαρακτήρες τόσο καλύτερα θα μπορούμε να "θωρακιστούμε" έτσι και αλλιώς είναι κοινή απαίτηση αδερφέ μου

το θέμα μας λοιπόν κύριοι και κυρίες είναι αυτά που λέμε να τα εφαρμόζουμε..στα λόγια όλοι καλοί είμαστε..για άτομα όπως μερικούς από τους προαναφερθέντες (και μη) ξέρω ότι τα εφαρμόζουν, με μερικούς από αυτούς όπως και άλλα άτομα παρόμοιου χαρακτήρα είχα την τιμή στο παρελθόν να παίξουμε παρέα και ΜΠΡΑΒΟ τους γιατί τα εφαρμόζουν

Στο παιχνίδι της Λαμίας ήμουν στους μπλε και συγκεκριμένα Κριτής στην βάση μας κατά το 85% του συνολικού χρόνου, δυστυχώς δεν είχα την τύχη να βρω κάποιον αθάνατο ή κάποια παρατυπία από τους παίκτες που είμασταν στην ευρήτερη περιοχή που είχα .. ευτυχώς για τους "κακούς" παίκτες.. τα θέματα Αθανασία,Μη τήρηση κανόνων ασφαλείας/airsoft/ευγενούς άμιλλας είναι πολύ πολύ λεπτά θέματα τα οποία αν δεν τηρούνται με βγάζουν εκτός εαυτού,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΦΑΣΑΡΙΑ... το ονοματάκι του κυρίου μόνο να μάθαινα μου αρκούσε.. φυσικά θα έπαιρνε αποβολή αλλά αυτό θα ήταν το λιγότερο, Δημοσίως σε όλα τα forum της χώρας το όνομα/nikcname και λεπτομερής περιγραφή της πράξης του έτσι για να είμαστε κύριοι.. και θα προκαλούσα τον "κύριο" αν πραγματικά έχει "balls" να το παραδεχτεί..

Το θέμα τήρηση κανόνων..
Πριν περίπου έναν χρόνο σε ποστ μου, σε αυτό το Forum, είχα κάνει ανοικτή πρόταση εκτυπώσεως φυλλαδίου από τα καταστήματα, από της ομάδες όπου περιέχουν όλα τα απαραίτητα για κανονισμούς και να μοιραστούν σε όλους τους παίκτες και ΚΥΡΙΩΣ στους νέους παίκτες...! π.χ. πουλάει το AC σε νέο παίκτη A.E.G.-G.B.B. κτλ  να δίνει και το φυλλάδιο και ΝΑ το δίνει ως μείζον κομμάτι το οποίο θα πρέπει να το μελετήσει (άσχετα αν θα το κάνει) τουλάχιστον θα είναι μια αρχή, στα παιχνίδια που γίνονται να μοιράζονται , υποχρεωτικά να γίνετε ανάγνωση στο Briefing από τον διοργανωτή και παράλληλα να τον ακούν και να το διαβάζουν όλοι,

φυσικά δεν δόθηκε μεγάλη σημασία..
και τώρα τα λουζόμαστε...

εκτός αυτών άποψη μου (πείτε με αυταρχικό) για τους παραβάτες των κανόνων είναι απλή ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ! αποβολή και επιβολή μη συμμετοχής του/της σε παιχνίδια για μέρες,μήνες κτλ.

Ένα σημαντικό πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι το "Εγώ,ο εαυτός μου και ο μεγάλος εγωισμός μου" σε παίκτες...! Καταργήστε το...απλά....! γιατί από την άνθηση που έχει το παιχνίδι στην χώρα μας παράλληλα έχει και παρακμή...! πως τα καταφέρνουμε και τα δύο ταυτόχρονα ένας θεός ξέρει..!

Θα σας φέρω ένα προσωπικό μου παράδειγμα για καταλάβετε ότι αυτά που λέω τα εννοώ..

Όπως όλοι ξέρετε εδώ στην Λάρισα (πάλι για την Λάρισα λέει αυτός και τα 2 άτομα που είναι  ;D ) έχουμε μείνει 2-3 άτομα, από τα 8-9 ενεργά άτομα που ήμασταν λόγω σπουδών οι περισσότεροι (=αποστάσεις, μετά από μερικό καιρό) ή κάποιου άλλου λόγου εγκατέλειψαν.. πρόσφατα είχα επαφή με 3 καινούργια άτομα , τα 2 αυτά άτομα είναι νέοι στο παιχνίδι και αν όλα πάνε καλά και ασχοληθούν θα φροντίσω εγώ προσωπικά για την σωστή διαμόρφωση σκέψης "airsofter", δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως.. θέλω να σας πω για τον 1 που δεν ανέφερα.. πριν κάτι μήνες δέχτηκα μήνυμα από έναν παίκτη μέσω του Hellas Airsoft ο οποίος έπαιζε χρόνια στο εξωτερικό και λόγω δουλείας βρέθηκε στην Ελλάδα , βρεθήκαμε για καφέ το παιδί , ο Neonate και εγώ για να γνωριστούμε καλύτερα και προσωπικά για δω τι "παίζει"... η συζήτηση έγινε στα αγγλικά , δόξα τον θεό ξέρω αρκετά την γλώσσα οπότε δεν νομίζω να άκουσα λάθος αυτά που θα μοιραστώ μαζί σας + το ότι έχω τον Neonate να τα επιβεβαιώσει..
Το παιδί λοιπόν είχε πάρα πολύ καλές γνώσεις για το Airsoft , Gearbox, αναβαθμίσεις πατέντες κτλ μας τα έλεγε όλα πολύ ωραία.. όμως.. μας μίλησε και για τον τρόπο που έπαιζε στην πατρίδα του..
σε επίσημα παιχνίδια με χρηματικό έπαθλο ανέβαζαν τα FPS και στις μετρήσεις έβαζαν 25αρες 30αρες κλπ για να κατέβουν οι μετρήσεις... περιττό να αναφέρω ότι το sniper του έριχνε στα 650.. μετά μας έδειξε φοτο από παιχνίδια που κάνανε.. στο 90% των φοτογραφιών το ελάχιστο μέσον προστασίας τα γυαλιά ήταν ανύπαρκτα!!!

και πείτε μου..μπορώ ένα τέτοιο άτομα να το δεχτώ στα παιχνίδια μου?πόσο μάλλον στην ομάδα μου...

προτιμώ λοιπόν να μην παίζω καθόλου, παρα μόνο σε παιχνίδια άλλων πόλεων και σε παιχνίδια φίλων (πάλι εκτός πόλης) όπως και κάνω.

Δαδιώτης Δημήτρης-Dadias στα 300fps

flowerboy

Μια διευκρίνηση να κάνω !!!

Καταρχήν δεν κατέβηκαν όλοι οι Πατρινοί σε μια ομάδα ...
Αν ρωτήσετε την διοργανώσει θα δείτε πως υπήρχαν δυο ομάδες από την Πελοπόννησο η μια ως PEL-OPS και οι άλλη Αχαιοί airsoft brothers πάει αυτό ...
Κατά δεύτερον άτομα της PEL-OPS δεν κινήθηκαν δεξιά του πεδίου δηλαδή από την μεριά του ποταμού αλλα ακριβώς αντίθετα στα αριστερά του πεδίου από τη μεριά του δρόμου μιας και η αποστολή που είχαμε αναλάβει ήταν να πάρουμε την βαλίτσα .
Όταν την βαλίτσα πήρε η κόκκινη ομάδα μείναμε στα αριστερά για να πάμε στο στρατόπεδο .
Επίσης πολύ πριν την λήξη του παιχνιδιού έχοντας δει το τι γίνετε επί του πεδίου το 80% της ομάδας αποχώρησε στο parking .
Στο κοινό respawn έτυχε να βρίσκομαι πολλές φορες με άτομα από τους κόκκινους και αυτοί έκαναν αναφορά για αθανατους .
Όταν του ρώτησα αν είναι κάποιος από εμάς μου είπαν όχι ...

Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Sapper

Ας μην ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα από την Πελοπόννησο γιατί αυτά που είδα από Αθηναίους με έκαναν και ντράπηκα, και δεν είναι τυχαίο που ο τσαμπουκαλής και ο κολοτούμπας είναι από Αθήνα όπως και άλλοι...

http://patrasairsoft.forumup.gr/viewtopic.php?t=542&postdays=0&postorder=asc&start=60&mforum=patrasairsoft

spaniard

Αργησα τόσο να απαντήσω γιατί ε, έχουμε και μια ζωή, και ένα αφεντικό "Λοχαγό".

καταρχήν, flowerboy, χαίρομαι που τελικά απαντώ κάτω απο εσένα.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν είσασταν εσείς ή όχι. Εγώ όταν προχώρησα και πήγα να βρώ τους "απέναντι μου", το Βασίλη και τους δικούς του βρήκα. Αυτός είπε "Πατρινοί", όχι Πελοπονήσιοι όπως λέει τώρα. Μπορεί να ήταν χάρη ταχύτητας, αλλά δεν μου αρέσει να παίζω με τις λέξεις. Για αυτό και δεν ασχολήθηκα μαζί σας, γιατι δεν βρήκα εσάς εκεί αλλά αυτόν...

Anyway, πάμε

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Mar 2010, 16:31:08 ΜΜ
Ευτυχώς που δεν ήμουν μόνος εκεί, αλλά πολλοί άλλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδος που είχαμε την ίδια εικόνα από 3 διαφορετικές γωνίες καθώς παίσατε μέσα στην ενέδρα και ήσασταν περικυκλωμένοι.
Όπως σας είπα και εκεί επιτόπου χαλάσατε το όνομα σας, γιατί ? γιατί κανένας σας δεν είπε στον ΑΘΑΝΑΤΟ medic σας να σηκωθεί να φύγει γιατί σας κάνει ρεζίλη.

Δεν νομίζω πως χαλάσαμε το όνομα μας Βασίλη. Παίζαμε 4 Ρέκια απο Αθήνα, 1 Ρέκι απο Σαλόνικα, και 1 Αρμαγέδονας.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τι εστί Αρμαγέδονες, λογικό είναι, τα παιδιά διατηρούν πολύ χαμηλούς και ήπιους τόνους.
Πρόκειται για 5 παιδιά στα 30+ (για να είμαι ευγενικός, γιατί θα έπρεπε να πώ στα 35+). παίζουν μαζί μας, έχουν κερδίσει τον ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό ΟΛΩΝ που παίζουν μαζί μας, και ΠΟΤΕ δεν έχει ακουστεί το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για αυτούς τους 5. Για κανέναν απο αυτούς τους 5. Ενώ δεν είναι τα καλύτερα φιλαράκια μου, και ενώ δεν είναι η πιο φτασμένη και προπονημένη ομάδα, τους διαλέγω ΑΝΕΤΑ οποιαδήποτε στιγμή αντί οποιουδήποτε άλλου. Και νομίζω πως τα υπόλοιπα άτομα με τα οποία παίζουμε και στα οποία αναφέρομαι, που τυχαίνει να είναι και παραπάνω φίλοι μου, καταλαβαίνουν αβιαστα τι εννοώ.
Οι Αρμαγέδονες απλά είναι ΑΓΙΟΙ.
Ο dawg είναι Αρμαγέδονας.

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Mar 2010, 16:31:08 ΜΜ
Μισή Mid Cup γεμιστήρα μου πήρε για τους 3 πρώτους Recies που έπεσαν στην ενέδρα και άλλες 9 στον medic που δεν βγήκε ποτέ και κρυβόταν γιατί τον ψάχναμε και τον γιουχάραμε, Ο misericord ήταν κοντά και άκουσε μάλλον προς το τέλος που σηκωθήκαμε και φύγαμε 10 άτομα όταν είχες το θράσος να έρθεις και να ζητήσεις και τα ρέστα και μάλιστα νομίζοντας ότι είχαμε εμπλοκή μαζί προηγουμένως ενώ μιλούσες με άτομο από την πελοπονισο και όταν σου είπα ποιος είναι και να πάτε να τα βρείτε δεν ήθελες, ενώ εγώ ήρθα μπροστά σε όλους σας μετά και σας είπα ποιος είναι ο κολοτούμπας.

Βασίλη, σου είπα, εγώ δεν ήθελα να δώσω έκταση, εσύ επιμένεις. Χαίρομαι που γράφεις κι εσύ πως χρειάστηκε μισή mid-cap για 3 Ρέκια.
και ναι, είναι ζόρικο να πέσεις σε ενέδρα. Μπορείς να χάσεις τη μισή ή όλη τη δύναμη σου. Είμαστε σύμφωνοι. Εμένα όμως μου διηγήθηκε ο Hawkeye πως στην πραγματικότητα είδε πρώτος τον bulldog και του έριξε μια καλή ριπή. Αυτός δε, αφού την λούστηκε κανονικά, αναταράχθηκε, ανακουνήθηκε και απάντησε την ριπή, μετά την οποία οι δικοί μου φώναξαν ΕΞΩ, παρόλο που ήταν πνιγμένοι απο το άδικο.

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Mar 2010, 16:31:08 ΜΜΑντί να τα βάλετε μαζί του τα ρίχνετε σε άλλους ? είναι από αυτούς που παίζετε prive και είναι υπεράνω μάλλον, συνήθως από αυτούς που κάνουν αυτά που απαγορεύουν.

Δεν καταλαβαίνω σε ποιό παράλληλο σύμπαν ζούσαμε ρε βασίλη εκείνη την ημέρα. Εγώ έφτασα στη φαση και είδα τους δικούς μου και τον medic στο χώμα να κράζουν medic. εσύ λές πως ο medic δεν έλεγε να πεθάνει. Δηλαδή, θέλεις να εννοήσεις οτι λέω ψέμματα?

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Mar 2010, 16:31:08 ΜΜΟλα σωστά μέχρι εδώ αν γδύνατε τον medic σας θα νομίζατε ότι έχει ιλαρά όμως... σας φαίνεται περίεργο που παίσατε τόσο εύκολα γιατί διακρίνω υπεροψία όταν λες ότι εσείς βγήκατε όλοι και οι άλλοι όχι, αλλά φίλε μου Παναγιώτη έτσι είναι η ενέδρες έχουν σημαντικές απώλειες και ένα στρατηγικό πέρασμα του παιχνιδιού σας χαρίστηκε όταν σηκωθήκαμε και φύγαμε ομάδες από Θεσσαλονίκη Αθήνα και Πελοπόννησο όλοι μαζί με αυτά που είδαμε και με όχι και τόσο χθεσινούς στα παιχνίδια, αν σου λέει κάτι αυτό.. γιατί αν δεν σου λέει τότε μάλλον προσπαθείς να καλύψεις τους φίλους σου και σε κάνει συνένοχο.

Βέβαια θα έχει ιλαρά. Το παιδί όπως σου είπα, ήταν στο χώμα και φώναζε έξω. Παρόλα αυτά, συνεχίζατε να του ρίχνετε. Το παιδί δεν σημάδευε ή έριχνε, κοίταγε ΕΜΕΝΑ, ενώ ο spyace σερνόταν απο πίσω μου να τον φτάσει.
Μπορεί να έχετε κανα σύνδορο απο κανα έργο, και να περιμένετε να πεταχτεί κανας πίδακας αίμα, και τα μυαλά να μοιράζονται στο δάσος για να το ευχαριστηθείτε, όμως παίζουμε airsoft, και ο χτυπημένος παίκτης δεν πεθαίνει στα αλήθεια, αλλά ξαπλώνει στο έδαφος, αφήνει το οπλο κάτω και κράζει "ΜΕΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚ".
Εγώ θα έλεγα πως μάλλον δεν το είχατε κατανοήσει αυτό.

Επίσης άλλο αργότερα περιστατικό με την RG, κατα το οποίο κάποιος τη χτύπησε ενώ φώναζε medic, αυτή του το είπε, και αυτός της φώναξε πως της ξανάριξε για να "πεθάνει" και να φύγει, κάτι το οποίο το έχουμε παίξει μερικές φορές στην Αθήνα, όμως δεν ήταν μέσα στους κανόνες στη Λαμία.

Έτσι λοιπόν, εμείς αναρωτιόμασταν γιατί επιμένατε να ρίχνετε στον ήδη χτυπημένο, γιατί αυτό ε, όπως και να το κάνεις είναι αντιαθλητικό. Περίμενε να τον γιατρέψουν πρώτα.

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Mar 2010, 16:31:08 ΜΜδεν μπορείς να λες ότι "έδωσα" κάποιον γιατί εγώ πάντα θέλω να λύνονται όλα μπροστά και στα ίσια, και δεύτερον δεν σου είπα ότι "που δεν έβγαιναν" αν το κάνεις για να πάρεις τους Πελοποννήσιους στην διένεξη μας με το μέρος σου ντροπή σου, αν σου φάνηκε συγνώμη.

ναι, γιατι οι σκληροί άντρες δεν ζητούν συγνώμη, και εσύ είσα σκληρός, και εγώ δεν μπορώ να υποθέσω οτι τη ζήτησες. Αυτό εννοείς?

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Mar 2010, 16:31:08 ΜΜΑν διαβάσεις προσεκτικά μίλησα συγκεκριμένα εκτός και αν ο medic είναι στην ομάδα σας αυτό που χρέωσα είναι ότι κανείς σας δεν είδε το παραμικρό για να του βάλει χέρι και εκεί ακόμα έδωσα ένα πάσο λόγο τις μάχης που δεν μπορείς να παρατηρείς τους γύρος σου παρά μόνο τον "εχθρό" μπροστά σου.

Δεν υπήρχε το παραμικρό για να "του την πούμε". τα παιδιά φώναξαν ΕΞΩ όταν χτυπήθηκαν, (ακόμη και μετά απο εμφανή αδικία), το medic μας τον ξαναζωντανέψαμε, και τότε ξαναχτυπήθηκε και αποχώρησαν όλοι εκτός απο εμένα που έτυχε να σταθώ λίγο τυχερότερος για λίγο ακόμη.

και επιπλέον ρε Βασιλη ακόμη επιμένεις να μας κατηγορείς, και να λές οτι χαλάμε το όνομα της ομάδας μας? μα αφού εμεις ΠΕΘΑΝΑΜΕ, το παραδεχθήκαμε και αποχωρήσαμε. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να μην μας κακολογήσει κανεις? Μήπως να έρθουμε μπροστά σας, να γονατίσουμε και να σας πάρουμε και απο μία?

θα το σκεφτούμε, να το βάλουμε στις τακτικές μας.

Επιπλέον, επειδή δεν ήθελα να ονομάσω άτομα που δεν είναι στην ομάδα μου, αλλά θα το κάνω, μιλάς για το misericord και συγχέεις τα πράγματα ΤΟΣΟ!!!

Ο Misericord και 2-3 Κύκλοι με βρήκαν όταν έμεινα μόνος μου. Δεν ήταν εκεί όταν "έπεσαν" τα Ρέκια. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Mise όταν έφτασε στο πλάι μου ήταν :

"Παναγιώτη, απέναντι έχεις το Sapper με τους δικούς του, οπότε καταλαβαίνεις, καλύτερα να το αφήσουμε και να πάμε παρακάτω".

Παράθεση από: SAPPER στις  12 Mar 2010, 16:31:08 ΜΜΠαναγιώτη δεν ξέρω σε ποια ομάδα είναι και αν είναι Ρέκι ο medic στο παιχνίδι που έγινε, εγώ μιλώ το άτομο το συγκεκριμένο σε δικό μου παιχνίδι σε αλονόν τα παιχνίδια απλά θα μου είναι αδιάφορος και αν ξανακάνει τα ίδια θα τον ξανακράξω, αυτό δεν λέμε ότι θέλουμε όλοι ? απλά τα πράγματα.

Σου ξαναλέω, αφού σου εξήγησα πάλι.

Είτε μιλάς για τον ψηλό (Spyace) είτε μιλάς για τον dawg (αρμαγέδονα), η στάση μου, i'm afraid είναι η ίδια:

Αυτά τα παιδιά είναι διασταυρωμένα και ΚΑΡΑ-τσεκαρισμένα, και χαίρουν της τυφλής μου εμπιστοσύνης.
ΕΑΝ τύχει να οργανώσεις ένα σενάριο που να θέλουν να έρθουν, και δεν είναι επιθυμητοί, τότε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ εγώ θα σταθώ στο πλάι τους και δεν θα έρθω ούτε εγώ. δεν είναι απειλή, είναι απλά τα πράγματα. Επιλέγει ο καθένας τους ανθρώπους του.

Κλείνοντας, δεν μπορώ, έλεγα να μην το πώ γιατι ο Hawkeye είναι δικός μου, και αν τον παινέψω, δεν θα με πιστέψει κανείς.

Εάν εμένα η μισή Ελλάδα με μισεί, το Hawkeye τον αγαπάει και τον σέβεται. Το παιδάκι είναι στην καρδιά όλων, και κυριολεκτικά ψυχή και συνδετικός κρίκος για διάφορες παρέες.

Όταν ο Hawkeye μου λέει για ένα περιστατικό, επέτρεψε μου να έχω ήδη επιλέξει να τον πιστέψω ενάντια σε οτιδήποτε άλλο ακούσω.

Αλλά είναι αυτό που σου ειπα απο την αρχή. Ενώ εγώ θα σε/σας άφηνα να "ξεφύγετε" απο αυτή τη βλακεία, εσύ φοβήθηκες και άρχισες να κατηγορείς για να μην κατηγορηθείς.

Δυστυχώς Βασίλη, αυτή είναι η ψυχολογία που χαλάει τους νέους.

Όταν σου λέει κάποιος κάτι και εσύ επιτίθεσαι να τον αμαυρώσεις, τι περιμένεις να κάνει το νεούδι που έρχεται και τα βλέπει αυτά?

Εμ, αμα δεν δεχόμαστε τη βολή στο κράνος γιατί είναι επενδεδυμένο απο κανονικό κέβλαρ, και δεν θα πέθαινες ούτε στα αλήθεια, αν δεν μετράμε τη βολή στο γιλέκο γιατί "είναι επενδεδυμένο με πλάκες" και δεν θα πέθαινες ούτως ή άλλως, αν δεν την μετράμε στο παπούτσι γιατι έλα μωρέ, ποιός την είδε εκει, τότε
1. έχεις βγάλει το μισό κορμί να μην "μετράει"
2. μορφώνεις τον άλλο να έχει ίδια επιχειρήματα ή να χανει τους ηθικούς του φραγμούς, και να κάνει το ίδιο.

Γιατί βέβαια, είναι εύκολο να βλέπουμε τα πράγματα ΜΟΝΟ όπως μας βολεύει να τα δούμε για να μην μας διακόψουν το πολύτιμο παιχνιδι μας. Όταν κανεις αυτούς τους λογισμούς, δεν θέλησες ποτέ να σκεφτείς πως όταν κάποιος "τη φάει" σε γιλέκο kevlar με πλάκες, πέφτει κάτω λείαν επιοικώς με δύσπνοια, και έρχεται medic να τον γδύσει και να δεί αν είναι καλά, αλλά η μάχη έχει τελειώσει για αυτόν ούτως ή άλλως, δεν συνεχίζει να μάχεται. Ακόμη και αν το κάνει, το έχει χάσει το 20λεπτάκι - μισαωράκι, όμως αυτό δεν έχει σημασία, είναι πολλά τα 5 λεπτά να περπατήσεις στο respawn και πίσω, οπότε το γιλέκο είναι απο κέβλαρ.

Το ίδιο και με το κράνος, αν τη φάς, ναι θα εξοστρακιστεί (ίσως) όμως την ακούς κουδούνα, και απο τον κρότο, έχεις πονοκέφαλο ίσως και λυποθυμία, που πάλι θα σου κόστιζε το τεταρτάκι που δεν θέλεις να αρνηθείς απο το παιχνιδι σου (που δεν έιναι ούτε καν 15, είναι 5 ένα respawn).

Για αυτό και όποιο "μαθητούδι" μας έρχεται, βγάζει μια γλωσσάρα και αντιμιλάει στο παραμικρό που πάμε να του πούμε.
Who Dares Wins

mirrage

Από πότε μετράνε τέτοιο κόλπα ρε παιδιά?
Τι πάει να πει kevlar κράνος και πλάκες στο vest?
Αν την φάμε την φάγαμε!
Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που είπα "ΕΞΩ".
Είχα φάει ένα μπιλάκι στην μπότα και άκουσα το
τακ!Δεν ένιωσα καν τσούξιμο η πίεση από την επαφή.

Λάθη γίνονται αλλά όχι να λέμε ιστορίες για αρκούδες
και kevlar προκειμένου να γλυτώσουμε!!!

Doni

L O L
Mirrage :D καλά άμα έχουν λεφτά ας μας αγοράσουν kevlar :P δεν έχω πρόβλημα...
καλά ρε παιδιά τι ασχολείστε μάη το θέμα...τελειώνουμε επιτέλους.
Οποιον δεν αρέσει δεν έρχεται στα παιχνίδια,  ΠΙΟ είναι το πρόβλημα μας ???άμα νομίζουν ότι μπορούν
να οργανώσουν καλύτερα τα παιχνίδια, και να κάνουν σύλλογο και τα υπόλοιπα, γιατί τότε τα λένε στους άλλους, και μονη τους δεν κάνουν τίποτα ....
Μην ασχολείστε ρε παιδιά, χάσιμο χρόνου +D
RESPECT BROTHEEERS:D

CostasV

Καλησπέρα, (Ευγένεια ε? μ' αρέσει που το χρησιμοποιούμε συχνά  :) )

Κύριοι κατανοώ διάφορες ανησυχίες, και την διάθεση για διαξιφισμούς... αλλά δεν είναι του παρόντος... υπομονή παρακαλώ... θερμώ παρακαλώ για την ακρίβεια! Ας σταθούμε σε κάποια ποιο βαθιά νοήματα... Please...

[Σύντομη παρένθεση]Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλους του συμμετέχοντες σε αυτό το thread για την αντικειμενική τους άποψη, για την νηφαλιότητα τους, και για το σθένος να απαντήσουν ειλικρινά.
Σε αρκετά από τα θέματα που θίγετε απλά δεν έχω άποψη, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν γνωριζόμαστε μόνο από χθες, έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί, έχουμε ανταλλάξει τις άπειρες / απόψεις, και θεωρώ κατά την ταπεινή μου άποψη ότι μέχρι και όταν διαφωνούμε ή αμφισβητούμε, έχουμε στο μυαλό μας ότι μπαίνουμε στον κόπο να γράψουμε μόνο και μόνο γιατί το συγκεκριμένο hobby το νιώθουμε, και ότι θέλουμε να το διαδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να περάσει από το χέρι μας.
[/Σύντομη παρένθεση]

Στο ζουμί τώρα...
Διαβάζω ότι θέλετε να συνδέσετε ονόματα και  Nick names με συμπεριφορές που (ίσως μερικοί απο εσάς)  έχετε δει στο παρελθόν. Νομίζετε ότι το να στοχεύετε με το δάχτυλο είναι εύκολο? Δεν είναι γιατί θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς τα millions των: μα γιατι, εγώ δεν, λες ψέματα, εγώ το έκανα για το καλό των όλων (Εθνοπατέρας ένα πράγμα), σε βρίζω και σε προσβάλω, ρε δεν κάνεις μπανάκι με  σαμπάνια, όχι με την Τζούλια θα ήμουν ποιο ευχαριστημένος.... κτλ...

Σε κάποιο σημείο πέτυχα το ευαίσθητο των f.p.s.
Παράθεση από: Sniper_Gr στις  10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ
Γιατί ο Κύριος που έπαιζε με 30αρες μπίλιες και έκανε την ζημιά στον άλλο παίχτη δεν έχασε δια παντός το δικαίωμα να παίζει και ονειρεύεται ότι «εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα»;;

Θα σου πω εγώ γιατί....

Γιατί ενώ υπάρχει αυτό...( Όπου πολύ δημοκρατικά θέσαμε τις προτιμήσεις μας, και προσωπικά θα προτιμούσα να σταθεί σαν σημείο αναφοράς)
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,731.0.html

Και αυτό σαν γενικότερη "ομολογία"
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1245.0.html

Ως εκ θαύματος εμφανίζετε αυτό... και δεν σου δίνω ένα thread που εμφανίστηκε πριν 150.000 χρόνια, αλλά για κάτι σχετικά πρόσφατο...
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2433.0.html

Για να σε διευκολίνω σου δίνω τα παρακάτω hints...

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  11 Mar 2010, 21:52:40 ΜΜ
[Οριο FPS AEG :  έως 380 FPS ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕ 0.20 ΜΠΙΛΙΕΣ
 και με μηδενισμένο Hop-up
•         SNIPERS Bolt Action or factory Semi Auto: 550 FPS

Απορείς ακόμα?
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Doni

LOL Costas RULE
"ρε δεν κάνεις μπανάκι με  σαμπάνια, όχι με την Τζούλια θα ήμουν ποιο ευχαριστημένος.... κτλ..." :D:D:D

baldcoyote

ισως το τοπικ οπως παει ,να πρεπει να μεταφερθει στο βοηθηστε τους αρχαριους......να γλυτωσουν κανα φραγκουλο.
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

SAPPER

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜ
Αργησα τόσο να απαντήσω γιατί ε, έχουμε και μια ζωή, και ένα αφεντικό "Λοχαγό".
Μάλλον θα έλεγα για να φτιάξεις το σενάριο επιστημονικής φαντασίας αφού συνεννοήθηκες πρώτα με τους λοιπούς κομπάρσους της παρωδίας σου.[/quote]

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΔεν νομίζω πως χαλάσαμε το όνομα μας Βασίλη. Παίζαμε 4 Ρέκια απο Αθήνα, 1 Ρέκι απο Σαλόνικα, και 1 Αρμαγέδονας.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τι εστί Αρμαγέδονες, λογικό είναι, τα παιδιά διατηρούν πολύ χαμηλούς και ήπιους τόνους.
Πρόκειται για 5 παιδιά στα 30+ (για να είμαι ευγενικός, γιατί θα έπρεπε να πώ στα 35+). παίζουν μαζί μας, έχουν κερδίσει τον ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό ΟΛΩΝ που παίζουν μαζί μας, και ΠΟΤΕ δεν έχει ακουστεί το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για αυτούς τους 5. Για κανέναν απο αυτούς τους 5. Ενώ δεν είναι τα καλύτερα φιλαράκια μου, και ενώ δεν είναι η πιο φτασμένη και προπονημένη ομάδα, τους διαλέγω ΑΝΕΤΑ οποιαδήποτε στιγμή αντί οποιουδήποτε άλλου. Και νομίζω πως τα υπόλοιπα άτομα με τα οποία παίζουμε και στα οποία αναφέρομαι, που τυχαίνει να είναι και παραπάνω φίλοι μου, καταλαβαίνουν αβιαστα τι εννοώ.
Οι Αρμαγέδονες απλά είναι ΑΓΙΟΙ.
Ο dawg είναι Αρμαγέδονας.
Τι είπες τώρα... δηλαδή τα ρέκια η αρμαγεδόνες και γενικότερα όσοι έχεις διαλέξει για να παίζετε μαζί τους prive είναι στο απυρόβλητο θέλεις να μας πεις ? (και δεν έχουν κλείσει χρόνο οι περισσότεροι στο airsoft και εγγυάσαι για όλους)  είναι άγιοι είναι super duper δηλαδη  να πέσω και να παίρνω γιατί ψάρωσα, από τους Αρμαγεδδώνες έχω ξεχωρίσει σωστά άτομα όπως και από όλες τις ομάδες και δεν χρεώνω ομάδες όπως θες να φανεί αλλά άτομα, αυτός που χρέωσα ήταν ο dawg ξεκάθαρα, από εκεί και πέρα εσύ σαν airsoftikos εκπρόσωπος της βουλής των ελιτιστών αν δεν μπορείς να το χωνέψεις έχει και γλαρόσουπα.[/quote]

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΒασίλη, σου είπα, εγώ δεν ήθελα να δώσω έκταση, εσύ επιμένεις. Χαίρομαι που γράφεις κι εσύ πως χρειάστηκε μισή mid-cap για 3 Ρέκια.
και ναι, είναι ζόρικο να πέσεις σε ενέδρα. Μπορείς να χάσεις τη μισή ή όλη τη δύναμη σου. Είμαστε σύμφωνοι. Εμένα όμως μου διηγήθηκε ο Hawkeye πως στην πραγματικότητα είδε πρώτος τον bulldog και του έριξε μια καλή ριπή. Αυτός δε, αφού την λούστηκε κανονικά, αναταράχθηκε, ανακουνήθηκε και απάντησε την ριπή, μετά την οποία οι δικοί μου φώναξαν ΕΞΩ, παρόλο που ήταν πνιγμένοι απο το άδικο.
Ο Hawkeye λοιπόν επειδή δεν σου είπε κάτι τέτοιο ΓΙΑΤΙ ήταν ο πρώτος που χτυπήθηκε και ήταν από έμενα και όχι από τον Bulldog δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει γιατί ήταν ο πρώτος και μάλιστα από πολύ κοντά και έπεσε αμέσως και είναι από τα άτομα που έχω ξεχωρίσει σαν καλούς παίχτες.
Μου αρεσει ομος που σου αρεσει ακομα να λες ο ταδε μου ειπε... οπος κατι παλιες εποχες στο Hotel που ερχοσουν και ελεγες "μου ηπαν οτι ο ταδε ειναι αθανατος" και οταν σε ρωταγα ποιος ? μου ελεγες οτι σου ηπαν να μην το πεις, και σου έλεγα από τότε.. όποιος έχει τα παντελόνια να το λέει μπροστά...
αλλά... Τώρα που αρχίσανε να πέφτουν τα προσωπεία χρησιμοποιείς τους πάντες, όπως πάντα συντονισμένα (παρατηρημένο από το hellasairsoft μην τολμήσει κανείς να αντιμιλήσει στους γκουρού, να πέσουν όλα τα ρέκια με την μια να τον φάνε να κλειδώσουν το θέμα εκεί που γουστάρουν και αν είναι τυχερός να γλιτώσει και το bun) για να διαφυλάξεις το όνομα της ομάδας σου ενώ κανείς δεν κατηγόρησε ομάδες, μάλλον έχεις κάποια μύγα...

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΔεν καταλαβαίνω σε ποιό παράλληλο σύμπαν ζούσαμε ρε βασίλη εκείνη την ημέρα. Εγώ έφτασα στη φαση και είδα τους δικούς μου και τον medic στο χώμα να κράζουν medic. εσύ λές πως ο medic δεν έλεγε να πεθάνει. Δηλαδή, θέλεις να εννοήσεις οτι λέω ψέμματα?
Η ότι λες ψέματα η ότι κάτι πίνεις και δεν μας δίνεις.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΒέβαια θα έχει ιλαρά. Το παιδί όπως σου είπα, ήταν στο χώμα και φώναζε έξω. Παρόλα αυτά, συνεχίζατε να του ρίχνετε. Το παιδί δεν σημάδευε ή έριχνε, κοίταγε ΕΜΕΝΑ, ενώ ο spyace σερνόταν απο πίσω μου να τον φτάσει.
Μπορεί να έχετε κανα σύνδορο απο κανα έργο, και να περιμένετε να πεταχτεί κανας πίδακας αίμα, και τα μυαλά να μοιράζονται στο δάσος για να το ευχαριστηθείτε, όμως παίζουμε airsoft, και ο χτυπημένος παίκτης δεν πεθαίνει στα αλήθεια, αλλά ξαπλώνει στο έδαφος, αφήνει το οπλο κάτω και κράζει "ΜΕΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚ".
Εγώ θα έλεγα πως μάλλον δεν το είχατε κατανοήσει αυτό.
Ίσος γιατί δεν κατανόησε ο medic ότι έπρεπε να μείνει κάτω με το χέρι σηκωμένο και όχι να κάνει κολοτούμπες ζωντανεύοντας άλλους δυο, αυτά δεν πρόλαβαν να τα δουν οι πρώτοι δυο που έφυγαν ο ένας από αυτούς που έφυγαν ήταν ο hawkaye που ήταν 3 μέτρα μπροστάμου και έφυγε στα 5 λεπτά όπως ήταν ο κανόνας.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΕπίσης άλλο αργότερα περιστατικό με την RG, κατα το οποίο κάποιος τη χτύπησε ενώ φώναζε medic, αυτή του το είπε, και αυτός της φώναξε πως της ξανάριξε για να "πεθάνει" και να φύγει, κάτι το οποίο το έχουμε παίξει μερικές φορές στην Αθήνα, όμως δεν ήταν μέσα στους κανόνες στη Λαμία.

Έτσι λοιπόν, εμείς αναρωτιόμασταν γιατί επιμένατε να ρίχνετε στον ήδη χτυπημένο, γιατί αυτό ε, όπως και να το κάνεις είναι αντιαθλητικό. Περίμενε να τον γιατρέψουν πρώτα.
Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί όταν αποχώρισα εγώ και άλλες τρεις ομάδες από το ποτάμι μετά τα κατορθώματα αυτόν που θέλεις να προστατεύσεις η RG ήταν ακόμα ενεργή και ο easy που τον είδα στον δρόμο μου κοντά της μπορεί να σου το επιβεβαιώσει, μετά δεν ξαναμπήκαμε κανένας από εμάς στο παιχνίδι και πολλοί έφυγαν κατευθείαν με τα αυτοκίνητα τους.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜναι, γιατι οι σκληροί άντρες δεν ζητούν συγνώμη, και εσύ είσα σκληρός, και εγώ δεν μπορώ να υποθέσω οτι τη ζήτησες. Αυτό εννοείς?
Έχω ξαναζητήσει σε όχι και τόσο παλαίουρες συγνώμη αν κάνεις ενα search και δεις, όταν έχω άδικο το παραδέχομαι Παναγιώτη.[/quote]

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΔεν υπήρχε το παραμικρό για να "του την πούμε". τα παιδιά φώναξαν ΕΞΩ όταν χτυπήθηκαν, (ακόμη και μετά απο εμφανή αδικία), το medic μας τον ξαναζωντανέψαμε, και τότε ξαναχτυπήθηκε και αποχώρησαν όλοι εκτός απο εμένα που έτυχε να σταθώ λίγο τυχερότερος για λίγο ακόμη.
Καλά πόσους medic είχατε για 7 άτομα και ζωντανέψετε τον medic σας ? και αφού βγήκατε όλοι όσοι τελικά και αν ήσασταν ποιοι  εξακολουθούσαν να ρίχνουν μέχρι να γυρίσετε από respawn ?  εκτός και αν έχει airsoft πνεύματα η λίμνη για να κάνουμε και κανένα τρισάγιο στο επόμενο game.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜεπιπλέον ρε Βασιλη ακόμη επιμένεις να μας κατηγορείς, και να λές οτι χαλάμε το όνομα της ομάδας μας? μα αφού εμεις ΠΕΘΑΝΑΜΕ, το παραδεχθήκαμε και αποχωρήσαμε. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε για να μην μας κακολογήσει κανεις? Μήπως να έρθουμε μπροστά σας, να γονατίσουμε και να σας πάρουμε και απο μία?
Δεν είσαι ο χαρακτήρας μου  ;)

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΟ Misericord και 2-3 Κύκλοι με βρήκαν όταν έμεινα μόνος μου. Δεν ήταν εκεί όταν "έπεσαν" τα Ρέκια. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Mise όταν έφτασε στο πλάι μου ήταν :

"Παναγιώτη, απέναντι έχεις το Sapper με τους δικούς του, οπότε καταλαβαίνεις, καλύτερα να το αφήσουμε και να πάμε παρακάτω".
Ο sapper και οι "δικοί" του ήμασταν δυο άτομα εγώ και ο Bulldog όλοι και όλοι  :D :D :D όλοι οι άλλοι ήταν από ομάδες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας για αυτό λέω ότι ευτυχώς που δεν ήμουν μόνος μου εκεί γιατί ξερώ τι σκηνοθέτης και λόγιος είσαι που άμα πάρεις το φτυάρι δεν σε σταματάει τίποτα... αντί να προστατέψεις το όνομα της ομάδας σου καταδικάζοντας τον medic κολοτούμπα επιλέγεις να τον προστατεύσεις με το οπουδήποτε κόστος ΒΑΖΟΝΤΑΣ στον χορό την παρέα σου - ομάδα σου, μπράβο σου λοιπόν κατάφερες να γίνετε ρεζίλι πανελλαδικός.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΣου ξαναλέω, αφού σου εξήγησα πάλι.

Είτε μιλάς για τον ψηλό (Spyace) είτε μιλάς για τον dawg (αρμαγέδονα), η στάση μου, i'm afraid είναι η ίδια:

Αυτά τα παιδιά είναι διασταυρωμένα και ΚΑΡΑ-τσεκαρισμένα, και χαίρουν της τυφλής μου εμπιστοσύνης.
ΕΑΝ τύχει να οργανώσεις ένα σενάριο που να θέλουν να έρθουν, και δεν είναι επιθυμητοί, τότε ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ εγώ θα σταθώ στο πλάι τους και δεν θα έρθω ούτε εγώ. δεν είναι απειλή, είναι απλά τα πράγματα. Επιλέγει ο καθένας τους ανθρώπους του.
Δεν θα έρθετε και θα βάλω την γάτα μου να κλάψει  :D :D :D αν είναι να κάνετε το game σαν της Λαμίας χάλια να μου λείπει το βύσσινο, τις παρέες σου όπως λες τις έχεις επιλέξει και έχετε απομονωθεί μόνοι σας εδώ και καιρό, δεν είναι τυχαίο που όλοι έχουν πρόβλημα μαζί σας και όχι εσείς μαζί τους οπότε περί ορέξεως, συνεχίστε τα prive σας εσείς και ο κούκος και αφήστε τις παρατηρήσεις προς τους πάντες, δεν χρειαζόμαστε καθοδηγητές ούτε προστάτες.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΑλλά είναι αυτό που σου ειπα απο την αρχή. Ενώ εγώ θα σε/σας άφηνα να "ξεφύγετε" απο αυτή τη βλακεία, εσύ φοβήθηκες και άρχισες να κατηγορείς για να μην κατηγορηθείς.
Δηλαδή θα έκανες τα στραβά μάτια ενάντια στους κανόνες που πρεσβεύεις για να μας συγκαλύψεις και εμάς?  και εμείς οι βλάκες δεν το δεχτήκαμε? είμαστε απαράδεκτοι.
Φίλε μου τύφλα να έχει ο Φώσκολος, σου βγάζω το καπέλο, έχεις δώσει ρεσιτάλ.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜΕμ, αμα δεν δεχόμαστε τη βολή στο κράνος γιατί είναι επενδεδυμένο απο κανονικό κέβλαρ, και δεν θα πέθαινες ούτε στα αλήθεια, αν δεν μετράμε τη βολή στο γιλέκο γιατί "είναι επενδεδυμένο με πλάκες" και δεν θα πέθαινες ούτως ή άλλως, αν δεν την μετράμε στο παπούτσι γιατι έλα μωρέ, ποιός την είδε εκει, τότε
1. έχεις βγάλει το μισό κορμί να μην "μετράει"
2. μορφώνεις τον άλλο να έχει ίδια επιχειρήματα ή να χανει τους ηθικούς του φραγμούς, και να κάνει το ίδιο.

Γιατί βέβαια, είναι εύκολο να βλέπουμε τα πράγματα ΜΟΝΟ όπως μας βολεύει να τα δούμε για να μην μας διακόψουν το πολύτιμο παιχνιδι μας. Όταν κανεις αυτούς τους λογισμούς, δεν θέλησες ποτέ να σκεφτείς πως όταν κάποιος "τη φάει" σε γιλέκο kevlar με πλάκες, πέφτει κάτω λείαν επιοικώς με δύσπνοια, και έρχεται medic να τον γδύσει και να δεί αν είναι καλά, αλλά η μάχη έχει τελειώσει για αυτόν ούτως ή άλλως, δεν συνεχίζει να μάχεται. Ακόμη και αν το κάνει, το έχει χάσει το 20λεπτάκι - μισαωράκι, όμως αυτό δεν έχει σημασία, είναι πολλά τα 5 λεπτά να περπατήσεις στο respawn και πίσω, οπότε το γιλέκο είναι απο κέβλαρ.

Το ίδιο και με το κράνος, αν τη φάς, ναι θα εξοστρακιστεί (ίσως) όμως την ακούς κουδούνα, και απο τον κρότο, έχεις πονοκέφαλο ίσως και λυποθυμία, που πάλι θα σου κόστιζε το τεταρτάκι που δεν θέλεις να αρνηθείς απο το παιχνιδι σου (που δεν έιναι ούτε καν 15, είναι 5 ένα respawn).

Για αυτό και όποιο "μαθητούδι" μας έρχεται, βγάζει μια γλωσσάρα και αντιμιλάει στο παραμικρό που πάμε να του πούμε.

Καλό το ποίημα παραπάνω, να το βάλεις στους κανόνες στην ομάδα σου όπως και πολλά άλλα που έχω συλλέξει από τα game στο hotel που τελικά δεν έκλεισε ποτέ. :D :D :D

ZINJA

Παράθεση από: SAPPER στις  13 Mar 2010, 05:37:41 ΠΜ
Καλό το ποίημα παραπάνω, να το βάλεις στους κανόνες στην ομάδα σου όπως και πολλά άλλα που έχω συλλέξει από τα game στο hotel που τελικά δεν έκλεισε ποτέ. :D :D :D

καλε μου φιλε σαππερ σε παρακαλω,ξερεις πολυ καλα οτι μεσα στο παιχνιδι φροντιζουμε και οι δυο να ειμαστε αντιπαλοι,γιατι ετσι τι βρησκουμε!
αλλα για να μην τα χαλασουμε,(φιλια και τα σχετικα)τι ενοεις,οταν λες το χοτελ δεν εκλεισε ποτε?και τι αλλο εχεις να πεις για το χοτελ που δεν το ξερουμε!?????
Ασε σε πααρακαλω τα υπονοουμενα και λεγε για να ξερουμε τη μας γινεται ρε φιλε!
εχω μινει αφωνος με αυτα που γιναναι και αυτα που βγενουνε! ??? ??? ??? ??? :o :o :o ;) ;)

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/