Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sniper_Gr

Κύριες και κύριοι καλησπέρα σας...
Έχω σκοπό να γράψω πολλά και ίσως σε κάποιους δεν είμαι αρεστός αλλά δυστυχώς σε όποιους αρέσω για τους άλλους δεν θα μπορέσω...

Πριν όμως ξεκινήσω να γράφω θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σε κάποια θέματα όπως...
1ον) Όποιος θίγεται εύκολα ή εκνευρίζεται εύκολα ή δεν δέχεται κριτική και νομίζει ότι είναι και Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ AIRSOFTER τότε ας μην συνεχίσει παρακάτω δεν υπάρχει λόγος...

2ον)Να ζητήσω συγγνώμη για την γλώσσα που θα χρησιμοποιήσω αλλά δεν γίνεται αλλιώς..

3ον)Να ενημερώσω ότι οποιοσδήποτε σχολιασμός επί της αναρτήσεως μου θα γίνεται δεκτός  μόνο με ανοιχτά μηνύματα , οποιαδήποτε μηνύματα με μορφή pm , emails και δεν ξέρω και εγώ πως αλλιώς θα αναρτούνται αμέσως στην παρούσα ανάρτηση προς ενημέρωση όλων. Νομικά είμαι καλυμμένος και έχω ζητήσει την σύμφωνη γνώμη του νομικού μου συμβούλου. Επίσης με το που θα αναρτηθεί θα λάβω αποθηκεύσεις των σελίδων που θα εμφανίζεται για λόγους ασφαλείας όπου και ένα αντίγραφο από όλες θα είναι στα χέρια του νομικού μου συμβούλου για να διασφαλίσω τυχών απόπειρες παραποίησης.

4ον)Η παρούσα ανάρτηση θα παρουσιαστεί στα τρία (3) κατά την γνώμη μου forums που αφορούν τους Πανελληνίους παίχτες. Τα εν λόγω forums ανήκουν στις σελίδες www.airsoftclub.gr , www.hellasairsoft.com , Τα υπόλοιπα αξιόλογα forum κατά την άποψη μου είναι τοπικού χαρακτήρα και αφορούν ως επι το πλείστον τις ομάδες...
Αλλά και εκεί θα αναρτηθεί το link της σελίδας για να είναι ενημερωμένοι όλοι και να εκφέρουν όλοι την γνώμη τους..

Ξεκινώ λοιπόν γράφοντας περαστικά στον παίχτη που χτύπησε το πόδι του στο τελευταίο παιχνίδι και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στις καθημερινές του συνήθειες...

Το ότι δυστυχώς χτύπησε λοιπόν είναι γεγονός , το θέμα μας είναι γιατί χτύπησε . Οι διοργανωτές γιατί δεν είχαν φροντίσει
να οριοθετήσουν όλα μα όλα τα επικίνδυνα σημεία με λωρίδες ερυθρού – λευκού χρώματος εναλλάξ έτσι ώστε να είχε αποφευχθεί η ζημία.

Βέβαια θα μπορούσατε να μου πείτε  ότι έκανε τον ταρζάν αλλά θα σας αντικρούσω λέγοντας ο δεύτερος παίχτης  γιατί χτύπησε και αυτός στο ίδιο σημείο. Μήπως έκανε την τσίτα;;

Κύριοι που διοργανώσατε το παιχνίδι και δεν έχει σημασία για εμένα ποιοι είστε λυπάμαι για αυτό που θα ΑΛΛΑ ΣΑΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΟΙΚΤΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.
Έχετε καταλάβει Κύριοι σε τι κατάσταση έχετε – γιατί εσείς τον βάλατε εφόσον δεν προβλέψατε ως οφείλατε ως διοργανωτές να τσεκάρετε τον χώρο – βάλει τον άνθρωπο αυτό;

Όχι μόνο τον στείλατε στο νοσοκομείο αλλά ακόμα χειρότερα στο χειρουργικό τραπέζι.

Σκεφτήκατε καθόλου ότι εάν ο εν λόγω άτυχος παίχτης κινηθεί νομικά εναντίον σας ουσιαστικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλη την κοινότητα και θα φταίτε εσείς.

Τουλάχιστον να τον επισκεφθείτε όσο θα είναι κλινήρης για αν εκφράσετε την συμπαράσταση σας και εύχομαι στην επόμενη διοργάνωση σας να είστε περισσότερο προσεκτικοί.

Πάει αυτό...

Για πάμε μέχρι την Ιταλία τώρα...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ;;;

Έμαθα και χωρίς να το θέλετε κάποιοι στο παιχνίδι της Λαμίας μου το διασταυρώσατε ότι προγραμματίζετε παιχνίδι με Ιταλούς παίχτες.

Είστε σοβαροί;;  Είστε με τα καλά σας;; Νομίζετε ότι οι Ιταλοί είναι παιχτάκια σαν και εσάς... ΑΘΑΝΑΤΟΙ και δεν συμμαζεύεται;;

Θα μας κάνετε ρεζίλι Κύριοι για αυτό καθίστε στα ωά σας και να ανασάνετε μόνο ...
Όχι που μου θέλετε παιχνίδι με Ιταλούς να μας κάνετε ρεζίλι σαν Ελληνικό Airsoft..

Εάν το τονίζω ΕΑΝ το τολμήσετε και τα κάνετε σκατά τότε ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΞΕΘΆΨΩ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ SCULPS...
Αλλά εάν τα πάτε καλά – που πάρα πολύ το αμφιβάλω – τότε πρώτος θα βγω να ζητήσω συγγνώμη και να σας χειροκροτήσω.

Μακεδονία τώρα...
Έχω παρατηρήσει ότι εκ Μακεδονίας ορμώμενοι παίχτες δεν ακούγονται ρε παιδί μου είτε αρνητικά είτε θετικά.
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν για να γίνει αυτό..
Ή παίζουν πάρα πολύ καλά και δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας ,
Ή τα εν οίκω μη εν δήμω...
Προσωπική μου άποψη συμβαίνει το πρώτο γιατί τρείς (3) φορές έχω παίξει με Μακεδονίτες παίχτες.

Εσείς πάτε να παίξετε για να τσακωθείτε μετά στα forums , να ξεκατινιασθείτε κατά  το κοινώς λεγόμενο , να βγάλετε πίκρα ο ένας επάνω στον άλλον , γενικώς να φερθείτε άσχημα σε λεκτικό επίπεδο.
Βάλτε μυαλό για να πάει όλη η κοινότητα της αεροσφαίρισης μπροστά γιατί εσείς Κύριοι μόνο τροχοπέδη αποτελείται και όχι εφαλτήριο.

Για τους μη υπακούοντας τώρα στους κανονισμούς ...
Γιατί ο Κύριος που έκανε τυφλή βολή δεν οδηγήθηκε εκτός πεδίου;;
Γιατί ο Κύριος που έπαιζε με 30αρες μπίλιες και έκανε την ζημιά στον άλλο παίχτη δεν έχασε δια παντός το δικαίωμα να παίζει και ονειρεύεται ότι «εντάξει μωρέ δεν έγινε και τίποτα»;;

Ντροπή σε όλους σας...
Ντροπή όμως ποιο πολύ σε αυτούς που χαλάσανε την δική μας προσπάθεια στην Λαμία και δεν σεβαστήκανε τόσο κόσμο που ήρθε από όπου και ένα ήρθε..
Εσείς λοιπόν που ήρθατε στο παιχνίδι με σκοπό να το χαλάσετε λέω τούτου..
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ
Φίλε Zinjza
Μην κατηγορείς τον Goodspeed οτι φώναζε μέσα στο πεδίο...
Τα ίδια έκανες στην Λαμία και όποιος μπορεί ας με διαψεύσει..
Φιλικά πάντα και με απεριόριστο σεβασμό..αλλά να κοιτάμε πρώτα μπροστά μας

Βαγγέλης Κοντογεώργος  
Υγ. Θέλω να ευχαριστήσω και δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Sapper ...
Ευχαριστώ γιατί γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε πολλές απόψεις και κοψίδια
Συγχαρητήρια γιατί είπε μια πολύ σωστή φράση..
Το airsoft έγινε γνωστό στην Ελλάδα έγινε το ΜΠΑΜ δηλαδή το τελευταίο δεκαοχτάμηνο (18) με ότι και εάν αυτό συνεπάγεται είτε καλό είτε κακό.

Goodspeed

Κάνε λίγο υπομονή και κράτα μαλλιά να σου φύγουν έπειτα από το παιχνίδι με τους Ιταλούς (   :o :o ), καθώς είναι σε προθέσεις και σκέψεις να διοργανωθεί Πανελλήνιο, σε πεδίο που με βία μπορεί να σηκώσει 20-25 άτομα και θα έχει και θεατές !!
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

CostasV

Καλησπέρα,

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ
Σκεφτήκατε καθόλου ότι εάν ο εν λόγω άτυχος παίχτης κινηθεί νομικά εναντίον σας ουσιαστικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα σε όλη την κοινότητα και θα φταίτε εσείς.

Εγώ το θεωρώ λιγάκι ποιο πολύπλευρο το συγκεκριμένο θέμα που θίγεις, εάν υπήρχε σήμανση ο εν λόγω άτυχος παίχτης δεν θα μπορούσε να κινηθεί νομικά εναντίον τους?
Πιστεύω ότι σε όλες τις περιπτώσεις, όσα προληπτικά μέτρα και να λάβεις, εάν δεν έχεις μέσα σου το συναίσθημα ότι παίζεις για να διασκεδάσεις, να σεβαστείς τους συμπαίκτες σου, να ακούσεις και να συμβουλευτείς άτομα με (κακός η καλός εκ των πραγμάτων) μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα, δεν μπορείς σε καμία  περίπτωση να εξασφαλίσεις μια ομαλή διεξαγωγή.

Προς θεού δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να πω ότι δεν είμαι υπέρμαχος όλων των μέσων που μπορούμε (οφείλουμε στην ουσία) να πάρουμε ώστε να κάνουμε τον χώρο που παίζουμε ασφαλέστερο. Αλλά το σημαντικότερο όλων είναι να μάθουμε πλέων ότι οι τυφλές βολές δεν επιτρέπονται( γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις που πηγαίνουν οι μπίλιες σου), ότι όταν σε χτυπάει μία μπίλια πρέπει να βγεις έξω, οτι δεν  είναι υποχρεωτικό να φοράμε full face, αλλά είναι υποχρεωτικό να περιορίσουμε το φενόμενο στην βαράω στην κεφάλα, ότι το Hit στην μπότα θεωρείτε kill, και ένα σορό άλλα που ακούμε ή διαβάζουμε κατα καιρούς.

Εάν πρόσεξες κάποια σημεία στην προηγούμενη παράγραφο αναφέρομε σε βασικούς κανόνες του παιχνιδιού που είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση... έλεος δλδ... Και το ποιο λυπηρό από όλα ειναι ότι τα περισσότερα παιδιά (όχι όμως και όλα) που παραβιάζουν τους συγκεκριμένους κανόνες δεν είναι γιατί έχουν τον φθόνο μέσα τους, αλλά γιατι πολύ απλά κάποιος τους έμαθε λάθος... Κολλάει το ρητό με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Οι σκέψεις που σε απασχολούν έχουν περάσει από τα μυαλά αρκετών, αλλά δυστυχώς όταν κάποια παιδιά (από τους οποίους έμαθα να παίζω) βγάζαν τα λαρύγγια τους και φαινόντουσαν σαν λακαμάδες, έπερναν  κατά εξακολούθηση το "ότι μιλάω σε τοίχο" αποτέλεσμα ... πετρόχτιστο όμος! Τότε για ποιόν λόγο να συνεχίσεις να αναλώνεσαι? Για ποιον λόγο να προσπαθείς να ασχολείσαι με τα αυτονόητα όταν ο κόσμος δεν έχει διάθεση να ακούσει? Για κανέναν λόγο φίλε μου... λυπηρό δυστυχώς, αλλά έτσι είναι.

Σοφότατος ο Ozy... Δέν είναι όλα για όλους.
Άσε τους λογικούς να παίζουνε, και ας μαζευτούμε όλοι οι υπόλοιποι τρελιαριδες να ζήσουμε την τρέλα μας.

P.S. Εγώ δεν δεν ήθελα να απαντήσω εδώ, 'ηθελα να απαντήσω στο hellasairsoft.. αλλά δεν πρόλαβα :( Βαγγέλη εάν θες έχω το ScreenShot με την απάντηση (it was you who actually failed dear Mod) του Mod πρώτου αποφασίσει να το βάλει στον κουβά με τα αζήτητα.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

tRappED7

Παράθεση από: CostasV στις  10 Mar 2010, 20:41:23 ΜΜ
Καλησπέρα,

Εγώ το θεωρώ λιγάκι ποιο πολύπλευρο το συγκεκριμένο θέμα που θίγεις, εάν υπήρχε σήμανση ο εν λόγω άτυχος παίχτης δεν θα μπορούσε να κινηθεί νομικά εναντίον τους?
Πιστεύω ότι σε όλες τις περιπτώσεις, όσα προληπτικά μέτρα και να λάβεις, εάν δεν έχεις μέσα σου το συναίσθημα ότι παίζεις για να διασκεδάσεις, να σεβαστείς τους συμπαίκτες σου, να ακούσεις και να συμβουλευτείς άτομα με (κακός η καλός εκ των πραγμάτων) μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα, δεν μπορείς σε καμία  περίπτωση να εξασφαλίσεις μια ομαλή διεξαγωγή.

Προς θεού δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να πω ότι δεν είμαι υπέρμαχος όλων των μέσων που μπορούμε (οφείλουμε στην ουσία) να πάρουμε ώστε να κάνουμε τον χώρο που παίζουμε ασφαλέστερο. Αλλά το σημαντικότερο όλων είναι να μάθουμε πλέων ότι οι τυφλές βολές δεν επιτρέπονται( γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις που πηγαίνουν οι μπίλιες σου), ότι όταν σε χτυπάει μία μπίλια πρέπει να βγεις έξω, οτι δεν  είναι υποχρεωτικό να φοράμε full face, αλλά είναι υποχρεωτικό να περιορίσουμε το φενόμενο στην βαράω στην κεφάλα, ότι το Hit στην μπότα θεωρείτε kill, και ένα σορό άλλα που ακούμε ή διαβάζουμε κατα καιρούς.

Εάν πρόσεξες κάποια σημεία στην προηγούμενη παράγραφο αναφέρομε σε βασικούς κανόνες του παιχνιδιού που είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση... έλεος δλδ... Και το ποιο λυπηρό από όλα ειναι ότι τα περισσότερα παιδιά (όχι όμως και όλα) που παραβιάζουν τους συγκεκριμένους κανόνες δεν είναι γιατί έχουν τον φθόνο μέσα τους, αλλά γιατι πολύ απλά κάποιος τους έμαθε λάθος... Κολλάει το ρητό με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Οι σκέψεις που σε απασχολούν έχουν περάσει από τα μυαλά αρκετών, αλλά δυστυχώς όταν κάποια παιδιά (από τους οποίους έμαθα να παίζω) βγάζαν τα λαρύγγια τους και φαινόντουσαν σαν λακαμάδες, έπερναν  κατά εξακολούθηση το "ότι μιλάω σε τοίχο" αποτέλεσμα ... πετρόχτιστο όμος! Τότε για ποιόν λόγο να συνεχίσεις να αναλώνεσαι? Για ποιον λόγο να προσπαθείς να ασχολείσαι με τα αυτονόητα όταν ο κόσμος δεν έχει διάθεση να ακούσει? Για κανέναν λόγο φίλε μου... λυπηρό δυστυχώς, αλλά έτσι είναι.

Άσε τους λογικούς να παίζουνε, και ας μαζευτούμε όλοι οι υπόλοιποι τρελιαριδες να ζήσουμε την τρέλα μας.

P.S. Εγώ δεν δεν ήθελα να απαντήσω εδώ, 'ηθελα να απαντήσω στο hellasairsoft.. αλλά δεν πρόλαβα :( Βαγγέλη εάν θες έχω το ScreenShot με την απάντηση (it was you who actually failed dear Mod) του Mod πρώτου αποφασίσει να το βάλει στον κουβά με τα αζήτητα.

δεν "υπάρχεις" ρε φίλος!!!
8)

+1 σε όλα! μέχρι και στους τόνους που'χεις βάλει από την αρχή μέχρι τέλος.

mirrage

Καλησπέρα,

+1 Σε όλα και εγώ.

pit

Καλησπέρα,

μπράβο ρέ κωστάρα +1 κάι από μένα πολύ σωστά τά λές

SAPPER

Φίλε Βαγγέλη έχεις απόλυτο δίκιο στα λεγόμενά σου και είσαι και πολύ επιεικείς στις αναφορές σου.

Τουλάχιστον από το δικό μας Forum η τοποθέτηση σου είναι προσεγμένη και δεν παραβαίνει κανένα κανόνα ώστε να τύχει τις οποιασδήποτε ανησυχίας σου όπως περιγράφεις παραπάνω (εκ μέρους μας τουλάχιστον).

Μερικοί έχουν υπερβεί τις δυνατότητες τους, και προκειμένου να φτιάξουν όνομα και φήμη αυτοί και οι ομάδες τους, με τον λανθασμένο τους τρόπο καταφέρνουν το αντίθετο, μερικές φορές αυτό βάζει σε κίνδυνο τους συμπαίχτες τους λόγο απειρίας σε διοργανώσεις, και μερικές φορές ίσος θέσει σε κίνδυνο το κύρος που θα μπορούσαμε να χτίσουμε αργότερα πιο οργανωμένα στο εξωτερικό σαν χώρα, με τις βιαστικές τους κινήσεις, προς εντυπωσιασμό και μόνον.

Από την άλλη έχουμε και τους Λέκτορες φαντάσματα.. που ενώ δεν καταδέχονται να συμμετέχουν στα κοινά του Forum.. δια μαγείας σε κάθε κρίση και διένεξη πετάγονται και αγορέυουν, έχοντας πάντα άποψη για όλα και για όλους, και ας μην ήταν παρόν ..ως συνήθως...

Βεβαίως ας μην ξεχάσουμε και τους προβοκάτορες χαμαιλέοντες που φροντίζουν να σαμποτάρουν παιχνίδια μέσα από τα φόρα, η με την παρουσία τους σε αυτά, για να ικανοποιήσουν την αρρωστημένη ψευδαίσθηση τους ότι ελέγχουν τις εξελίξεις στον χώρο.

Γιατί δεν πρόλαβες στο Hellasairsoft και το έκανες εδώ ? τουλάχιστον εδώ πρόλαβες και το πήρες σε ScreenShot. ;)

Υ.Γ. Κώστα μην ανησυχείς για τον Βαγγέλη, το νήμα θα μείνει όσο και αν δεν είναι αρεστό σε μερικούς...

MitsoS_O_Yakuza

ωραια τα λεμε αν και ταχουμε ξαναπει το θεμα ειναι πρεπει να τελειωσει ολο αυτο το σκηνικο που μονο πισω μας κανει και κανουμε στο airsoft χωρο.Πολυ ωραια τα λες και συμφωνω αλλα σηκωνει πολλες συζητησεις και δεν προκειται να μπω σε διαδικασια να τα γραψω με καποιο post. Λιγη υπομονη ακομα και ολα θα γινουν οσο αφορα κοινοτητες και τετοια λιγη υπομονη αν και τη γνωμη μου πανω στις κοινοτητες την ξερουν καποιοι ποια ειναι.Μαγκες λιγη προσοχη μονο σε αυτα που γραφουμε  γιατι βλεπει κοσμος που χαιρεται με αυτα τα προβληματα που βγαινουν παρα εξω σε οσους ειτε θελουν να το κοψουν ειτε ειναι κακος παραγοντας σε αυτους που θελουν να το ξεκινησουν
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

CostasV

Παράθεση από: SAPPER στις  11 Mar 2010, 00:56:28 ΠΜ
Γιατί δεν πρόλαβες στο Hellasairsoft και το έκανες εδώ ? τουλάχιστον εδώ πρόλαβες και το πήρες σε ScreenShot. ;)
Επειδή είσαι ο δεύτερος που μπερδεύετε. Εάν αφαιρέσεις το κείμενο που είναι μέσα στις παρενθέσεις, θα βγάλεις νόημα.
Απλά πέτυχα την απάντηση ενός Moderator για το post του Sniper_Gr προτού μετακινηθεί. Για το HellasAirsoft μιλάμε πάντα ε?

Και επειδή καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες για λέκτορες και φαντάσματα (όχι τίποτα άλλο αλλά εν μέρη έχεις δίκιο), πάω πάσο.
Απλά βρε φίλος αυτό βρήκες να κάνεις quote, όλα τα άλλα σε βρίσκουν αδιάφορο? Θεωρείς ότι κάπου λέω ψέματα ή ότι κάπου υπερβάλω? Ή μήπως δεν καταλαβαίνεις τι γράφω?
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Sniper_Gr

Φίλε Κώστα καλησπέρα και συγνώμη που επεμβαίνω μεταξύ εσένα και του Βασίλη...

Ομολογώ ότι την αντίδραση που έτυχε η ανάρτηση μου στο hellasairsoft δεν την περίμενα και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην βγάλω άπλυτα στην φόρα...

Γιατί εαν το κάνω αυτό θα με κάνουν ban ...Δεν τους έχω ανάγκη αλλά δεν θα τους δώσω την ευχαρίστηση...

Δεν αναρωτιόμαστε όμως γιατί γίνονται όλα αυτά...;;

Αναρωτιέμαι όμως φίλε και το λέω με πάρα πολύ σεβασμό στο προσωπό σου....
Τόσες φορές διαβάστηκε αυτό το νήμα....

Δεν θίχτηκε ούτε ένας...;;;
Ούτε ένας...;;

Να βγεί ντε να με πεί ψεύτη , να με χαρακτηρίσει όπως αυτός θέλει να με χαρακτηρίσει..

Να σου πω γιατί δεν γίνειτα κατά την προσωπική μου άποψη αλλά και πολλών άλλων παιδιών που μου έχουνε στείλει αρκετά emails στο προσωπικό μου και μου εκφράζουν την συμπαράσταση τους..
Δεν γίνεται λοιπόν γιατί αυτοί που έπρεπε να θιχτούν/τσαντιστούν/εκνευριστούν και δεν ξέρω εγώ τι άλλο το έχουν πάθει αλλά δυστυχώς για αυτούς έχω πάρα μα πάρα πολλά ράμματα για την γούνα τους και το ξέρουν ότι ξέρω...

Δεν απειλώ κανέναν ούτε καν προειδοποιώ ...Ενημερώνω όμως ότι όποιος αποφασίσει να με αντικρούσει σε ότι λέω ψέμματα  - και έχει κάθε δικαίωμα να βγεί εδώ ενώπιων όλων - θα πρέπει να το αποδείξει.

Αυτά ως απάντηση σε κάποια σχόλια που δέχτηκα τηλεφωνικώς και ήταν και λίγο απειλητικά μπορώ να πω....
Δεν ξέραν όμως ότι με εισαγγελική εντολή η εταιρεία που ανήκει το κινητό μου τηλέφωνο καταγράφει τα πάντα...
Δηλαδή μόλις πω στον νομικό μου σύμβουλο ότι με απειλούν θα πάρουμε στα χέρια μας και το κινητό αυτών που το έκαναν και της απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών...

Χεχε....Έχουν γνώσει οι φύλακες...

Για τον Βασίλη και εσένα μάλλον υπάρχει το κλασσικό πρόβλημα ότι δεν μπορεί ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να εκφράσει συναισθήματα , εκφράσεις προσώπων και χρωματισμών των λέξεων..

Για κοιτάξτε το λίγο να δείτε ότι λέτε μάλλον το ίδιο πράγμα...

Φίλε Βασίλη ο φίλος Κώστας στο θέμα που αναφέρθηκε για το hellasairsoft εννοεί ότι στις 17:01 έκανα ανάρτηση το ίδιο μύνημα και στις 17:37 είχε κατεβεί χωρίς να μου γίνει γνωστό σε ανοιχτό μνμ για να είναι ορατό σε όλους τους υπόλοιπους για ποιούς λόγους κατεβαίνει αλλά έγινε τούτου με pm και μάλιστα σε ένα τόνο που δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλάει έτσι σε μένα...

Το ότι εκφράστηκα κάπως ....μετά και εγώ σε pm απλά έπεσα στο επίπεδο του mod και του είπα ΧΕΣΤΗΚΑ...

Είμαι άτομο χαμαιλέοντας όταν χρειάζεται ...(μου το έλεγε απο μικρό ο πατέρας μου)

Και του λιμανιού και του σαλονιού...

Καλό Σ/Κ παιδιά...

misericord

Δεν θίγεται κανείς γιατί όλοι πιστεύουν ότι τα λες για όλους τους άλλους εκτός από αυτούς.

Φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει...

spaniard

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  11 Mar 2010, 23:06:51 ΜΜ

Αναρωτιέμαι όμως φίλε και το λέω με πάρα πολύ σεβασμό στο προσωπό σου....
Τόσες φορές διαβάστηκε αυτό το νήμα....

Δεν θίχτηκε ούτε ένας...;;;
Ούτε ένας...;;

Να βγεί ντε να με πεί ψεύτη , να με χαρακτηρίσει όπως αυτός θέλει να με χαρακτηρίσει..

Να σου πω γιατί δεν γίνειτα κατά την προσωπική μου άποψη αλλά και πολλών άλλων παιδιών που μου έχουνε στείλει αρκετά emails στο προσωπικό μου και μου εκφράζουν την συμπαράσταση τους..
Δεν γίνεται λοιπόν γιατί αυτοί που έπρεπε να θιχτούν/τσαντιστούν/εκνευριστούν και δεν ξέρω εγώ τι άλλο το έχουν πάθει αλλά δυστυχώς για αυτούς έχω πάρα μα πάρα πολλά ράμματα για την γούνα τους και το ξέρουν ότι ξέρω...

Βαγγέλη χαίρεται,

παρακολουθώ αυτό το νήμα με πολύ ενδιαφέρον και ευχαρίστηση.

Αν θέλεις να δείς αντιδράσεις, πρέπει να ονομάσεις ατομα και καταστάσεις, αντί να τις σκιαγραφείς.  :) Είναι άσκοπο να μιλάμε για δικηγόρους κλπ. Απλά πές τα επιτέλους!!!

Γιατί απο σκιαγράφηση πάμε σε σκιαγράφηση, ο καθένας κάνει τη δική του, και καταλήγουμε όλοι να είμαστε θεοί και να συμπονούμε ο ένας τον άλλο.

Πές τα ρε άνθρωπε,  :) στο τραπέζι μας έλεγες οτι θα δείξεις ονομαστικά κόσμο και καταστάσεις!

I'm holding you to your word amigo  ;)

Είμαι και Παναθηναϊκός, και είναι γενικό το κακό. Όλο στην αναμονή είμαστε, θα το σηκώσουμε, οχι, αμάν πιά, εκτόνωση θέλουμε.

Who Dares Wins

Goodspeed

Θα συμφωνήσω με τον Spaniard και θα σε παρακαλέσω Βαγγέλη να βγείς και να τα πείς για να μπαίνει ο καθένας στη θέση που του αξίζει.

Και να πείς όχι μόνο όσα έγιναν, αλλά και όσα δεν έγιναν και ας σε είχαν προϊδεάσει μερικοί καλοθελητές που τελικά ( εν μέρει ) κατάπιαν την φαρμακόγλωσσά τους.

Για να ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε στην τελική.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Spartan

Συμφωνω με τους 3 κυριους απο πανω!
ΠΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ;D ;D ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

SAPPER

Παράθεση από: CostasV στις  11 Mar 2010, 21:35:03 ΜΜ
Επειδή είσαι ο δεύτερος που μπερδεύετε. Εάν αφαιρέσεις το κείμενο που είναι μέσα στις παρενθέσεις, θα βγάλεις νόημα.
Απλά πέτυχα την απάντηση ενός Moderator για το post του Sniper_Gr προτού μετακινηθεί. Για το HellasAirsoft μιλάμε πάντα ε?

Και επειδή καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες για λέκτορες και φαντάσματα (όχι τίποτα άλλο αλλά εν μέρη έχεις δίκιο), πάω πάσο.
Απλά βρε φίλος αυτό βρήκες να κάνεις quote, όλα τα άλλα σε βρίσκουν αδιάφορο? Θεωρείς ότι κάπου λέω ψέματα ή ότι κάπου υπερβάλω? Ή μήπως δεν καταλαβαίνεις τι γράφω?
Φίλε Κώστα συγνώμη δημοσίως αλλά έτσι όπως γράφτηκε το Υ.Γ. παρανόησα.  :-[
Πίστεψα ότι αναφερόσουν σε εμάς όπου είμαι συντονιστής και αισθάνθηκα άσχημα διότι δεν σε έχω αδικήσει.
Τα υπόλοιπα Κώστα δεν με αφήνουν αδιάφορο, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και για αυτό δεν τα σχολίασα, ούτε τέθηκε θέμα αξιοπιστίας στα λεγόμενα σου και αυτό γιατί σαν χαρακτήρα σε ξέρω από τότε που ήρθες στο Airsoft και έχω σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τυχαίνει πολλές φορές να μην υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης των φόρα και να μπερδεύονται γεγονότα πρόσωπα και καταστάσεις.
Για τους λέκτορες αν παρακολουθήσεις τουλάχιστον το Forum μας θα τους έχεις εντοπίσει, καταντούν γραφικοί.
Για τους χαμαιλέοντες φίλε Βαγγέλη αν ήταν σαν εσένα το Airsoft θα ήταν ποιοτικότερο, αλλά δυστυχώς δεν είναι, αναφέρομαι σε αυτούς που προσπάθησαν να χαλάσουν την διοργάνωση σου γιατί πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα δικό τους κομμάτι στην γυάλα που ζούνε.. κάτι σαν τα ριάλιτι...

MARKSMAN

Δυο επιλογές υπάρχουν η τους βγάζεις πρόγραμμα η δεν τους ξανακαλείς και τελείωσε η ιστορία... ;)

Για να μην χαλάμε την ζαχαρένια μας κάθε φορά και δεν κατεβαίνουν εύκολα τα κοψίδια στο τέλος  ;D

BoBKiD

Καλησπέρα σε όλους.

Παρατηρώ το παρών thread με ενδιαφέρον και συμφωνώ με το μεγαλύτερο ποσοστό των απαντήσεων, κυρίως αυτών του CostasV και του Spaniard.

Βαγγέλη, ξέρουν και ξέρουμε σε  ποιούς αναφέρεσαι, οπότε μην ασχοληθείς άλλο. Το γιατί θα το καταλάβεις αφότου διαβάσεις τα παρακάτω.

Βαγγέλη, ποιός είσαι εσύ που θα βγεις να πεις ότι ο ΧΧΧ είναι μακάκας, ότι ο ΨΨΨ έκανε αυτό και ο ΥΥΥ έκανε το άλλο; Ποιός είναι ο Spaniard  ή ο BoBKiD ή ο Helistas, που θα βγουν να "κράξουν" για τα fps και τους κανόνες ασφαλείας; Σας ξέρουμε και από χτες; Σας έχουμε δει ποτέ σε παιχνίδι; Πόσο καιρό παίζετε airsot εσείς που τα μάθατε όλα ξαφνικά;

Υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν τι θα πει ΑΣΦΑΛΕΙΑ, τι θα πει σωστή διοργάνωση, τι θα πει τήρηση των ΚΑΝΟΝΩΝ του σεναρίου, τι θα πει ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και πάνω από όλα τι είναι σωστό για το μέλλον του airsoft! Είναι παλιοί, παίζουν τόσο καιρό και τους βλέπω κάθε εβδομάδα να ξελαρυγκιάζονται στα πεδία. Και ξέρουν να διοργανώνουν και παιχνίδια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ εσείς Βαγγέλη, Μπάμπη, Πάνο, όποτε κάνετε πανελλήνιο ή μεγάλο σενάριο, τα κάνετε σκ@τ@!

Αυτοί ετοιμάζουν και σύλλογο. Εσείς τι κάνετε?!? Αυτοί έχουν ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ άδειες για τα πεδία που παίζουν, που όπως λένε, καλύπτουν νομικά και αστικά τους παίχτες, εάν πάθει κάποιος κάτι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού! (χτύπα ξύλο!) Και ποιοί είσαστε εσείς που θα μας υποδείξετε τα όρια των fps και τις μακακίες που λέτε για διεθνή όρια ασφαλείας;

Οπότε μην ανησυχείτε. Σας ξέρουμε. Μας τα έχουν πει όλα για εσάς, για αθανασίες, για κατηγορίες, για prive παιχνίδια που παίζετε και δεν καλείτε κανέναν.

Ας είναι καλά οι "παλιοί" λοιπόν, που ξέρουν ποιό είναι το καλό όλων, άσχετα αν οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν κλείσει ούτε χρόνο στον χωρο.

Αυτά λοιπόν. Εάν διαβάσατε τα παραπάνω και είσαστε νευριασμένοι, τότε ναι, το κείμενο μου, το κείμενο του Βαγγέλη και οι αναφορές του CostasV & του Spaniard, αφορούν εσάς.

Λυπάμαι όμως που σας χαλάω την γαλήνη του μικρού ονειρικού σας κόσμου, αλλά τα ψέματα τελείωσαν.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Doni

Θεωρώ μεγάλο λάθος που είπε ο άνθρωπος athto....έχω πάει και έχω παίξει μάη αυτούς και τα παιδιά είναι τα καλύτερα που έχω γνωρίσει στο airsoft για τώρα, για μένα πάντως είναι δάσκαλος και ο καλύτερος είναι ο Faniole(Chris) αυτός μου έκανε το intro στον χορό και πως και τι...
Αλλα όλα τα παιδιά από παραπάνω έχω γνωρίσει και μπορώ να πω μονο καλά λόγια.
Και τα σενάρια και η οργάνωση του Μπόμπι και την ομάδα του είναι γάμα... και ένα από τα καλύτερα τις ευρώπης, έχω vi πολλά video και youtube , και σε sites.
Μπορεί να μην έχω πιει πολλά αλλα μη λέμε mal... σε ανθρώπους
Πειράζεις αυτούς πειράζεις και εμενα. Μπορεί τα λόγια μου να μην σημαίνουν πολλά αλλα εγώ τους έχω πολύ sevazmo και ξέρω ότι όλα αυτά παραπάνω που λες εκεί sniper είναι μεγάλη μα.... πολύ ζήλια έπεσε η φίμωσες σε άλλους...

"Αυτοί ετοιμάζουν και σύλλογο. Εσείς τι κάνετε?!? Αυτοί έχουν ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ άδειες για τα πεδία που παίζουν, που όπως λένε, καλύπτουν νομικά και αστικά τους παίχτες, εάν πάθει κάποιος κάτι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού! (χτύπα ξύλο!) Και ποιοί είσαστε εσείς που θα μας υποδείξετε τα όρια των fps και τις μακακίες που λέτε για διεθνή όρια ασφαλείας;

"Αφού δεν ξέρεις τα πάντα τι ετοιμάζουν και τι κάνουν τι λες τώρα εδώ βλακείες ???? που κολλας τι έχουν αυτή ? πήγαινε εκεί να παίξεις άμα είναι , δεν σου αρέσει εδώ ? ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚʼΤΙ άμα τα λες έτσι..."

Αφού δεν ξέρεις τα πάντα τι ετοιμάζουν και τι κάνουν τι λες τώρα εδώ βλακείες ???? που κολλας τι έχουν αυτή ? πήγαινε εκεί να παίξεις άμα είναι , δεν σου αρέσει εδώ ? ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚʼΤΙ άμα τα λες έτσι...
Και τα πριβέ τι ψήνεσαι ? στεναχωρήθηκες ότι δεν σε κάλεσαν η κάτι ? εγώ έχω πάει σε πριβέ game, και το ευχαριστήθηκα παρα πολύ... γνώρισα πόλους και δεν είναι κανεις αθάνατος εκεί , μπορώ να δώσω και ένα γερο feedback στους bravo 3 zero που είναι πολύ kala παιδιά...
Λοιπόν τα εγώ την γνώμη μου είπα...
μη λέμε mal... εδώ. άμα κάτι δεν σας αρέσει τότε οργανώστε, κάντε κάτι να είναι  WOW όπως τα λέτε εσείς άμα είναι τόσο ska.. όπως τα λες

Όλη λένε λένε λένε , παραπονιούνται, αλλα μονη τους κάθονται και περιμένουν μέχρι να φτιάξουνε η άλλη κάτι, και μετά τους την λένε ότι κάτι και παραπονιούνται... μα τι mala.. είναι αυτά ???
καλά χρόνο τσάμπα και που ασχολιόμαστε...
ʼΜΑ ΔΕΝ σου ARESUON τόσο τα παιχνίδια τους και τα όρια και διαφορα, γιατί έρχεσαι .....
οργάνωσε και εσύ κάτι καλύτερο , και μετά μιλάς...
Γέλιο πράγμα εδώ γίνεται να λες τέτοια.
Δικό τους σενάριο και παιχνίδι δικη τους οροι
[/quote]

BEAST

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  11 Mar 2010, 23:06:51 ΜΜ
Αυτά ως απάντηση σε κάποια σχόλια που δέχτηκα τηλεφωνικώς και ήταν και λίγο απειλητικά μπορώ να πω....
Δεν ξέραν όμως ότι με εισαγγελική εντολή η εταιρεία που ανήκει το κινητό μου τηλέφωνο καταγράφει τα πάντα...
Δηλαδή μόλις πω στον νομικό μου σύμβουλο ότι με απειλούν θα πάρουμε στα χέρια μας και το κινητό αυτών που το έκαναν και της απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών...

Χεχε....Έχουν γνώσει οι φύλακες...
Μπα έχουμε και απειλές... ζητάνε και τα ρέστα μερικοί μάγκες ?
Για στείλε κανένα pm η πάρε τηλέφωνο να μάθουμε ποιοι είναι, γιατί αρκετές φορές έχουν γλιτώσει πολλές φάπες μερικοί και τελικά τις χρειάζονται.

Maleficus

Παράθεση από: BEAST στις  12 Mar 2010, 11:26:09 ΠΜ
Μπα έχουμε και απειλές... ζητάνε και τα ρέστα μερικοί μάγκες ?
Για στείλε κανένα pm η πάρε τηλέφωνο να μάθουμε ποιοι είναι, γιατί αρκετές φορές έχουν γλιτώσει πολλές φάπες μερικοί και τελικά τις χρειάζονται.

δώστε μας nicknames ρε γμτ ....
να ξέρουμε να τους αποφεύγουμε....
εγώ έχω βαρεθεί πάντως να λέτε ότι ξέρεμε ποιοι είναι και να μην τους δίνεται ετσι στεγνά εφόσον κάνουν κακό στο χώρο,
μην  απαντάτε χώρις να ξέρουν οι υπόλοιποι για ποιον μιλάτε ...

εγώ BobKid μόνο απο μία βδέλλα   έχω ακούσει κακά λόγια άρα καταλαβαίνεις με ποιανού το μέρος είμαι.

εγώ είμαι υπέρ για τη διμιουργία συλλόγων αλλά τι έχουν κάνει οι εκάστοτε σύλλογοι για τα  μέλη τους εκτός απο το να χρεώνουν συνδρομή και να κάνουν αγώνες πρακτικής σκοποβολής ?
φτίαξαν πεδίο στο όνομα τούς ? πιέσαν την κοινότητα τους για παραχώρηση δικαιωμάτων ?
και ταυτότητες που βγάζουν για τα μέλη τους άχρηστες αποδείχθηκαν !!!!

δεν θα "καρφώσουμε" κανέναν ούτε θα κοτσομπολέψουμε μέσα απο τα φόρουμ αν έχουμε δεί και αν έχουμε ακούσει κάτι απο συγκεκριμένους  που μπορεί να μας βλάψει στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον ...

μπορεί να έχω πάρει αβέρτα τα φορουμ και να φαίνεται ότι κάτι τέτοιο προσπαθώ αλλα κύριοι δεν είναι έτσι διότι κοιτάω να προφυλακτώ!
καταλαβαίνω ότι αν αρχίσετε να δίνετε ονόματα θα έχουμε flames αλλά δεν γίνεται αλλίως πλέον .
οι αθάνατοι ζούν ακόμα  , οι μακάκες τον ΦΠΣ κυκλοφορούν αναμεσά μας , και ποιος ξέρει τι άλλο....