Ο ΑΡΧΗΓΟΣ & Η ΒΑΛΙΤΣΑ 07-03-2010 -CQB- Μέγαρα Αττικής

Ξεκίνησε από ZINJA, 03 Mar 2010, 13:40:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

VasiliaS

ZINJA

οταν εγραψα τους κανονες και οταν τους ειπα επρεπε να με σεβαστουν καποιοι!
αυτο τα λεει ολα!
και κατι αλλο,ειπα πως ειτανε δοκιμαστικο παιχνιδι,για να δοπυμε τη γινεται!το ειπα δε το ειπα!
ευχαριστω!

;) ;) ;) :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

VasiliaS

the FiXXXeR

Παράθεση από: tomc4t στις  09 Mar 2010, 00:22:02 ΠΜ
...τωρα και να φαω καμια τυφλη βολη στο παιχνιδι δεν εγινε και τπτ...δεν ειμαι superman να πηδηξω να φτασω στο υψος του παραθυρου να σημαδεψω και να βγαλω τον καμπερη οποτε αναγαστικα μπορει να ριξω και εγω τυφλη βολη...

...ας σοβαρευτουμε δεν ειμαι 2 χρονων δεν εχω προβλημα να φαω ενα bb να παω 15 μετρα μεχρι το respawn και να ξαναγυρισω

Αν δεν "υπάρχει πρόβλημα" τότε γιατί "αναγκαστικά" ; Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λιγάκι ;

tomc4t

αυτο που λες ειναι ακυρο τελειως εξηγησε μου τι εννοεις
Jolly Roger lead the way...

spaniard

δεν είναι καθόλου άκυρο.

Αφού δεν έχεις πρόβλημα να πεταχτείς μέχρι το respawn 15 μέτρα και πίσω λόγω ευγενούς άμυλας, γιατί νιώθεις αναγκασμένος να κάνεις μια τυφλή βολή?
Who Dares Wins

the FiXXXeR

Κάνεις πάλι το ίδιο λάθος. Λες πως είναι άκυρο αυτό που έγραψα χωρίς να το έχεις καταλάβει. Ρώτα πρώτα να μάθεις τι θέλω να πω και μετά χαρακτήρισέ το.
Λοιπόν. Αφού δεν έχεις πρόβλημα να φας ένα bb να πας 15 μέτρα μέχρι το respawn και να ξαναγυρίσεις, τότε γιατί να ρίξεις αναγκαστικά τυφλή βολή για να βγάλεις τον καμπέρη; Αφού έτσι ξέρεις ότι παραβαίνεις έναν κανόνα ;

tomc4t

ενταξει δεν θα το συνεχισω δεν εχει νοημα πειτε οτι θελετε αλλα ελπιζω να εισασταν στο χθεσινο παιχνιδι και να ειδατε πως ηταν αλλιως αν δεν εισαστε καλυτερα μην γραφετε σε αυτο το post

the FiXXXeR

Ωραία, χαίρομαι που κατάλαβες αυτό που σου είπα. Συνέχισε να παραβαίνεις τους κανόνες.  ;)

misericord

Ήμουν εγώ και σου λέω, βάζοντας το χέρι στη φωτιά ότι δεν υπήρχε λόγος για τυφλή βολή.

Μπήκαμε στο ίδιο δωμάτιο, στο οποίο σακουλευτήκαμε την τυφλή βολή από τον καθυστερημένο, χωρίς να σπάσουμε νεύρα κανενός και χωρίς να παίξουμε ούτε μία τυφλή βολή και χωρίς καν να κάνουμε ντου με 20 άτομα και όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.

Από αυτούς που μπήκαν μέσα μπορώ να εγγυηθώ ότι κανένας δεν ήταν commando, ήμασταν όλοι από αυτούς τους κακόμοιρους που κάνουν 1 γύρο και γλυφουν το πάτωμα από την κούραση.

Δεν βλέπω το λόγο για τυφλή βολή.

ΑΛΛΑ... ακόμα και ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ λόγος για τυφλή βολή... τι δεν καταλαβαίνεις όταν σου λένε ότι απαγορεύεται βάσει κανόνων ???

Με την δικιά σου λογική... πειράζει που έπαιζα με 450 fps??? Αν κάποιος είναι καμπερωμένος σε 30 μέτρα διάδρομο και δεν τον φτάνω...εεε δεν τρέχει και τίποτα μωρέ να σακουλευτεί και κανένα bb παραπάνω για χάρη του παιχνιδιού...

Μήπως είσαι ο τύπος που γάζωσε το δεξί σπιτάκι ???

tomc4t

οχι σου εγγυουμε οτι δεν ημουν εγω δεν εριξα καμια τυφλη βολη αλλα και παλι μεγαλο ζητημα το εχετε κανει ελεος...

Mitsigun

Λοιπόν κύριοι !!!

Βρήκαμε ένα πεδίο οκ ?
Έκανα οτι ήταν δυνατόν να το κάνουμε νόμιμο οκ ?
Έτρεχα σαν μ@@@@@@ και έχασα ώρες απο την εργασία μου !

Λοίπον ότι έγινε _έγινε.... Τέλος  !!!! Καθόμαστε και σπάμε τα Α@@@@@@ μας !

ΑΣ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ !!!
ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!