14-03-2010 Σουνιο "Ελενα πλαστικοβα"

Ξεκίνησε από StarScream, 08 Mar 2010, 23:14:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Παιχνίδι που στην ανακοίνωσή του θα ξεκινούσε στις 11:00' , να ξεκινάει με κάτι παραπάνω από 1,5 ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 12:40', για εμένα προσωπικά είναι απαράδεκτο.

Το σενάριο καλό σαν σκέψη, δεν ήταν όμως γραφτό να το παίξω όλο καθώς στα πρώτα 15' και ενώ είχα 2 "ζωές" ακόμα, θεώρησα αδύνατο να τα βάλω μόνος μου με 8-10 αμυνόμενους στο κτήριο που είχαμε σαν στόχο, και αποφάσισα να επιστρέψω στο safe house.

@ Transporter
Συγνώμη για την αντίδρασή μου στο στόλισμά σου. Δεν έπρεπε να σου απαντήσω με αυτόν τον τρόπο και έπρεπε να προσέξεις το briefing σχετικά με το πότε θα ξεκίναγε το παιχνίδι.

@ Zinja
Δεκτή η συγνώμη σου για όσα postαρες για μένα στο νήμα του προηγούμενου παιχνιδιού στα Μέγαρα. Δεν έχει λήξει όμως ακόμα το θέμα έπειτα από τα όσα μου ανέφερες.

Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Haroth

Περάσαμε πολύ ωραία  :D

Μπράβο στούς διοργανωτές!!!!   :D

Undertaker

Πολύ ωραίο το παιχνιδάκι σήμερα! Παρόλο που το πεδίο βρίσκεται πολύ μακρία, πραγματικά άξιζε τον κόπο! Συγχαρητήρια για το σενάριο κι εύχομαι στους διοργανωτές ακόμα καλύτερα στο μέλλον!!! Μπράβο παιδία!!!
Save your self and a penny for the ferryman....

MitsoS_O_Yakuza

αρχικα θελω να απολογηθω και να πω 2συγγνωμες 1) για το οτι αργησα και ημουν και γω ενας απο αυτους που ηταν η αιτια να αργησει να ξεκινησει το παιχνιδι και 2) εμαθα οτι χρεωθηκε η ομαδα των GHOST RECON  ενα αθανατιλικι στο κτηριο που φυλαγοτανε η ΕΛΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΒΑ αφου διασωθηκε και επειτα με καποιους απο απεναντι που ειπαν οτι ειδαν καποιον με ACU να περναει μπροστα και να μην βγαινει και εννοω απο το παραθυρο προς τον δρομο  και δεν βγηκε ενω χτυπηθηκε,παιδια αν ημουν εγω που δεν ανηκω στην ομαδα τους οντας ACU και γω χιλια συγνωμη ποτε δεν θα το εκανα εσκεμενα!! ΤΡΕΛΟ σεναριο για ΤΡΕΛΟΥΣ airsofters σε ΤΡΕΛΗ εκτελεση!!ελα καλη βδομαδα λεμε...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

συγχαρητηρια στους διοργανωτες εκ μερους μου και συγνωμη για την αργοπορια της ''πλεον''νεας μου ομαδας GHOST RECON.συγχαρητηρια στους συμπαικτες μας απο την ομαδα των ΜΑΤ και τον φιλο yakouza που ανελαβε την μεταφορα της πλαστικοβα..επισης συγχαρητηρια στα παιδια με τα καπνογονα που καναμε μαζι εισοδο στο κτιριο με σπασιμο της πορτας για την αψογη συνεργασια..τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον αδερφο που με γλυτωσε απο εξοδα βρισκοντας την γεμιστηρα του glock μου..παντα τετοια...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

SAPPER

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  14 Mar 2010, 20:42:37 ΜΜ
αρχικα θελω να απολογηθω και να πω 2συγγνωμες 1) για το οτι αργησα και ημουν και γω ενας απο αυτους που ηταν η αιτια να αργησει να ξεκινησει το παιχνιδι και 2) εμαθα οτι χρεωθηκε η ομαδα των GHOST RECON  ενα αθανατιλικι στο κτηριο που φυλαγοτανε η ΕΛΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΒΑ αφου διασωθηκε και επειτα με καποιους απο απεναντι που ειπαν οτι ειδαν καποιον με ACU να περναει μπροστα και να μην βγαινει και εννοω απο το παραθυρο προς τον δρομο  και δεν βγηκε ενω χτυπηθηκε,παιδια αν ημουν εγω που δεν ανηκω στην ομαδα τους οντας ACU και γω χιλια συγνωμη ποτε δεν θα το εκανα εσκεμενα!! ΤΡΕΛΟ σεναριο για ΤΡΕΛΟΥΣ airsofters σε ΤΡΕΛΗ εκτελεση!!ελα καλη βδομαδα λεμε...
Φίλε Γιακουζα ευτυχώς που το παλικάρι ήρθε και με βρήκε και μου το είπε στα ίσια και τον συγχαίρω!!! τέτοια άτομα θέλουμε με θάρος και αρχ...α, εφόσον με πληροφόρησε αμέσως φρόντισα και μάζεψα όλους τους Ghost και πήγαμε με το παιδί στο σημείο και  διαλευκάνθηκε ότι δεν είναι δικός μας τελικά.
Λάθη γίνονται ιδίως άμα είσαι από 20 μέτρα δύσκολα διακρίνεις από την στολή και μόνο που μπορεί να ανήκει κάποιος.
Όσον αφορά εσένα επειδή σε έχω δει σε παιχνίδια πιστεύω ότι εσκεμμένα δεν θα το έκανες.
Και πάλι μπράβο στο παλικάρι και στον διοργανωτή για το πρωτότυπο και καταπληκτικό σενάριο που μας χάρισε αυτήν την Κυριακη.
Κλίνοντας θέλω να πω ότι η μοίρα της Plasticova ήταν προκαθορισμένη εκτός ότι την κερδίσαμε στην κλήρωση μετά που μας την απήγαγαν καταφέραμε και την πήραμε πίσω, η μοίρα μας ήθελε μαζί  ;D ;D ;D Βασικά άλλη αποστολή είχαμε και τυχαία την βρήκαμε αλλά μην της το πείτε... ;D

Πάντα τέτοια...

Υ.Γ. Αυτός που κέρδισε σήμερα το DVD της Τζούλιας είμαι σίγουρος ότι δεν θα ποντάρει σήμερα για το σενάριο...  8)  ;D ;D ;D

ROOKIEJO

κατι ακουσα για το ΕΛΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΒΑ 2 Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ

StarScream

Παράθεση από: SAPPER στις  14 Mar 2010, 22:21:15 ΜΜ

Υ.Γ. Αυτός που κέρδισε σήμερα το DVD της Τζούλιας είμαι σίγουρος ότι δεν θα ποντάρει σήμερα για το σενάριο...  8)  ;D ;D ;D

Ο Mirrage....  :o
τωρα θες να πω οτι κυκλοφορουσε και δευτερο dvd στο πεδιο και ποιος το πηρε? :P :P :P ;D
Η πια ομαδα πηρε την κουκλα εεεε?? :) :) :) :P

fanioles

Τελικά πόσοι και ποιοι συμμετείχαν ?

transporter

Ωραίο το παιχνίδι σήμερα :) :)Goodspeed  ήρθε η σειρά μου να ζητήσω συγνώμη για αυτό που σου είπα,συγνώμη απλά να ξέρεις οτι περίμενα σήμα από την ομάδα μου για την έναρξη για αυτό σου το είπα.Υπήρξε μια ασυνεννοησία μεταξύ μας οπότε ας τελειώσει εδώ...

Perseys

Συγχαρητηρια παιδια για το παιχνιδι. Πρωτη μου φορα εμενα και του Promi που παιζαμε. Υπηρξανε καποιες αθανασιες που προσωπικα ειδα αλλα στο τελος της ημερας, ουτε παραπονο ειχα, και περασα και παρα πολυ ωραια. Πολυ καλη ατμοσφαιρα και φιλικα ολα τα παιδια και εμαθα και πολλα για το μελλον. Και εις ανωτερα.  ;D

ΥΓ Ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες για την επαγγελματικοτητα και το ηθος, για την ξεκαθαριση των κανονων απο πριν, και για την πιστη ακολουθηση τους απο ολους.
*Facepalm*

baldcoyote

καλοστημενο σεναριο,θα συμφωνησω για την καθυστερηση ηταν καπως αλλα νομιζω οτι αν χρησιμοποιουνταν ολοι οι μετρητες που υπηρχαν διαθεσιμοι θα γλυτωναμε πολοι χρονο.εξου και ο γιακουζα μας βρηκε στην μετρηση ντυμενος κι αρματωμενος και ειχε και ωρα για κουβεντα ...
στο τελος τελος περασα καλα και ειδα και "ντοκυμαντερ".leonardo νομιζω οτι πρεπει να το καθιερωσεις!!!
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

ROOKIEJO

αφου σας ευχαριστησω ολους για την υπεροχη κυριακη θα ηθελα να σταθω σε τρια περιστατικα που εμενα με σημαδεψαν και αφορουν την ασφαλεια.
ενω ειμαι στο σειφ συμπαικτης μου δειχνει παρεα αντρων με παιδι και σκυλο οι οποιοι αγνοουν που βρισκονται και θα μπορουσαν να μην εχουν γινει αντιληπτοι απο ενεργους παικτες .
παρα το γεγονος οτι δεν χρειαστηκε να διακοπει το παιχνιδι χαρηκα που ειχα τροπο να μπορω να ειδοποιησω μεσω πμρ η σφυριχτρας η "λευκης σημαιας"' παρα το γεγονος οτι καποιοι δεν ειχαν δωσει την πρεπουσα σημασια οταν αυτα ειπωθηκαν στην ενημερωση :-[ :( >:( ??? :-[ :-[ :-[.
στην συνεχεια και ενω το δευτερο παιχνιδι θελει 10 λεπτα να ξεκινησει βλεπουμε στην μεση του πεδιου ενα ζευγαρι σκυμενο να μαζευει χορτα και μια μπλε στεισον μερσεντες παρκαρισμενη διπλα .
επισης δεν χρειαστηκε να διακοπει παιχνιδι αλλα επιβεβαιωνει με τον πιο κατηγορηματικο τροπο την αναγκη να καθιερωθουν η σφυριχτρα το λευκο πανι και το καναλι ασφαλειας στον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ εξοπλισμο προσελευσης σε πεδιο.
γνωριζω οτι καποιοι ηδη τα χρησιμοποιουν ,δεν ειναι δικες μου ιδεες αλλωστε ,{το λευκο πανι το ειδα απο τον dulas στην χαμαλια ,την σφυριχτα απο αλλου που δεν θυμαμε ,το καναλι ασφαλειας απο το cb} .
  για μενα παντως απο την επομενη φορα οποιος δεν εχει ΔΕΝ παιζει.
και το τριτο .παιζοντας στο δευτερο παιχνιδι καποιος βγαινοντας χτυπημενος απο αλλο συμπαιχτη,
μου λεει θα σου πω μετα.με περιμενει στο σειφ ενας ευγενεστατος συμπαιχτης ο οποιος με γελιο και καλη διαθεση μου λεει οτι με πετυχε πριν τον πετυχουν.
αν εχει δικιο δεν με ενδιαφερει ,εκεινο που με ενδιαφερει ειναι οτι με εχωσε 10 μετρα στην γη με ενα χαμογελο και ξερω οτι την επομενη φορα που θα μου πει οτι πεταει ο γαιδαρος εγω θα κοιταω ψηλα για να τον δω.
  γιατι airsoft κυριοι ειναι τετοιοι ΚΥΡΙΟΙ που ερχονται για να περασουν καλα και να φερθουν καλυτερα.γιαυτους και αλλους πολλους ΚΥΡΙΟΥΣ χαιρομαι που παιζω .
σας ευχαριστω ολους που φανηκατε ανωτεροι των προσδοκιων μου 

StarScream

Παράθεση από: fanioles στις  14 Mar 2010, 23:28:57 ΜΜ
Τελικά πόσοι και ποιοι συμμετείχαν ?

Απο ομαδες ηταν
ΜΑΤ
LOST INFANTRY DIVISION
TAS
I4
GHOST RACON
COBRA
Red Circle
FREEDOM FIGHTERS
ETERNALS
και αλλα πολλα παιδια που δεν ειναι σε ομαδες
ειναι πολλα για να τα ποσταρω ολα...
αλλα θελω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχριστω σε ολους!!!!!
Οσο αφορα την καθυστερηση να πω συγνωμη και εγω απο την μερια μου
αλλα ρε παιδια οταν λεμε 11 μην ερχεστε 12....
η οταν λεμε ελατε να μετρισουμε τα οπλα μην τα χαϊδευεται  στο σειφ και πρεπει να
κατεβω να σας το πω 3 φορες...
οχι τιποτα αλλο απλα με βαζετε να χαλαω την καρδια μου με ατομα που δεν θελω γιατι
στραβοσαν και με το δικιο τους που αργησαμε...
γενικα ηταν καλα και παλι
Ευχαριστω!!!!

Υ.Γ. Ευχαριστω και στα παιδια που αφησαν καλουδια στον κ. Σπυρο που μενει εκει μεσα
     οπως φρουτα τσιγαρα κτλ.
     και στο καθαρμα που εφερε ενα τσουβαλι τροφη και 5-10 κονσερβες για τα κουταβια
     θα εχουν να τρωνε για καιρο....

pit k

παιδια μπραβο ηταν ενα παρα πολυ καλο παιχνηδι το ευχαρηστηθηκα πολυ

ηταν μια πολυ ευχαριστει κυριακη ,που περασαμε καλα και χωρις προβληματα

μακαρι και τα αλλα παιχνιδια μας να ειναι ετσι

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: pit k στις  15 Mar 2010, 21:59:47 ΜΜ
παιδια μπραβο ηταν ενα παρα πολυ καλο παιχνηδι το ευχαρηστηθηκα πολυ

ηταν μια πολυ ευχαριστει κυριακη ,που περασαμε καλα και χωρις προβληματα

μακαρι και τα αλλα παιχνιδια μας να ειναι ετσι

Την φωτογραφια με τη Ελενα πρεπει να την κρυψης να μην πεσει σε λαθως χερια  ;D

StarScream

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  15 Mar 2010, 22:07:17 ΜΜ
Την φωτογραφια με τη Ελενα πρεπει να την κρυψης να μην πεσει σε λαθως χερια  ;D

Οχι τιποτα αλλο εγω ειμαι ο Παπαρατσι....
απο οτι ειδα και στην ομαδα σας  πιτ κ εχουμε τιμες για ολα ετσι????? :P :P :P

alekoukos_kalashnikov

Καλο το παιχνιδι,αλλα θα ηταν τελειο αν:

1)Δεν καθηστερουσαμε να ξεκινησουμε,κατι πρεπει να γινει με τους κανονες επιτελους!
2)Δεν υπηρχαν αθανατοι στους πρασινους και ο ρολος του medic που ηταν η χαρα τους!
3)Αν δεν φυσαγε,οπου να ναι τα bbs!

Πολυ ωραιο το σεναριο,μπραβo για την ιδεα!
why so serious...?