14-03-2010 Σουνιο "Ελενα πλαστικοβα"

Ξεκίνησε από StarScream, 08 Mar 2010, 23:14:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Διοργανωση: Starcream-Rookiejo

Ένα ιδιαίτερο σενάριο που φιλοδόξει να ξεφύγει από τα κλασικά με το δάκτυλο στην σκανδάλη σενάρια και βασίζεται πιο πολύ σε τακτική και όσο το δυνατόν πιο αληθοφανείς συνθήκες.
Επειδή το συγκεκριμένο σενάριο έχει ιδιαιτερότητες παρακαλώ πολύ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ και αν δεν συμφωνείται χωρίς καμιά διάθεση από τους διοργανωτές αποκλεισμού κανενός παρακαλώ πολύ προτιμήστε κάποιο άλλο πεδίο.
Πολλές από τις λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με πμ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Στα βάθη της χωράς της κουκουναριάς βρίσκεται το στρατόπεδο και η βίλα του μεγαλέμπορου ναρκωτικών EΡΝΕΣΤΟ ΝΤΕ ΦΙΣΤΙΚΙ.
Ακριβοπληρωμένοι μισθοφόροι  χημικοί και φτωχοί  χωρικοί κυκλοφορούν ανέμελοι στην περιοχή έτοιμοι όμως να δώσουν την ζωή τους για τον εργοδότη τους.
Από μια κακή συγκύρια όμως το ήσυχο στρατόπεδο έγινε στόχος 3 άλλων χώρων.
Η άφιξη στο χώρο 5 άλλων μεγαλεμπόρων δημιουργεί ιδανική ευκαιρία στην δίωξη ναρκωτικών της χουρμαδιάς να ξεμπερδεύει με τον ΝΤΕ ΦΙΣΤΙΚΙ και τους συνεργάτες του.
Η σύλληψη της κατασκόπου ΕΛΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΒΑ αναγκάζει τις μυστικές υπηρεσίες της μπανανιάς να οργανώσουν επιχείρηση για την διάσωση της .
Ο θάνατος από ναρκωτικά, του γιου του υπουργού αμύνης της φραουλιάς επιζητεί εκδίκηση

ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ
Στο στρατόπεδο θα βρίσκονται:
Η φυλακή που κρατείται η ΕΛΕΝΑ
Η βίλα που μένει ο ΕΡΝΕΣΤΟ
Το χρηματοκιβώτιο με τα λεφτά του
Το χρηματοκιβώτιο με τον κατάλογο των συνεργατών
Το εργαστήριο που δουλεύουν οι χημικοί {5 άτομα με άσπρες μπλούζες η πορτοκαλί γιλέκα}
Η αποθήκη οπλισμού όπου θα βρίσκονται τα όπλα των κακών

ΟΙ ΚΑΚΟΙ
Έχουν μέχρι 5 σκοπούς και μέχρι 2 περίπολα των 3 ατόμων.
Οι υπόλοιποι πίνουν καφέ έχοντας τα όπλα τους συγκεντρωμένα στην αποθήκη οπλισμού αλλά μπορούν να έχουν πάνω τους πιστολά
Θα συγκεντρωθούν άλλη ώρα από τους καταδρομείς
Δεν ξέρουν πόσες ομάδες και πόσοι είναι οι καταδρομείς όπως και ποιοι είναι οι στόχοι τους
Δεν ξέρουν τι ώρα θα έρθουν οι καταδρομείς

ΟΙ ΚΑΛΟΙ
Στόχος τους δεν είναι να κάνουν έφοδο και να σκοτώσουν όσους περισσότερους μπορούν αλλά να πετυχούν τους στόχους τους με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.
Θα μαζευτούν διαφορετική ώρα από τους κακους και σε διαφορετικο σημειο.λεπτομερειες θα δωθουν με πμ
Οι στόχοι τους θα καθοριστουν μετα από κληρωση και ενημερωση με πμ  και στο πεδιο.
δεν εχουν κοινους στοχους και κοινα συμφεροντα αλλα δεν συγκρουονται μεταξυ τους .
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
μετα την συγκεντρωση ο ΕΡΝΕΣΤΟ θα αποφασισει που θα βαλει τα σημεια ενδιαφεροντος  δειχνοντας υποχρεωτικα σε ολους τους δικους του τα σημεια αυτα .
μετα θα τοποθετησει σκοπους με τα aeg  τους μεχρι 5 οπου θελει.θα ορισει περιπολα αν θελει μεχρι 2 των 3 ατομων το πολυ και αυτα οπλισμενα.
οι επιστημονες ειναι συγκεντρωμενοι στο εργαστηριο και εκει εχουν αφησει τα οπλα τους .
ο ΕΡΝΕΣΤΟ και οι καλεσμενοι του εχουν τα οπλα τους στην βιλα του και κανουν περιηγηση στο στρατοπεδο.
ολοι οι υπολοιποι θα αφησουν τα aeg σε ενα χωρο που εχει ορισει σαν αποθηκη οπλισμου και κανουν οτι θελουν .μπορουν να εχουν πιστολι.
τα οπλα τους οι κακοι τα παιρνουν μονο οταν σημανει συναγερμος και εχουν πεσει οι πρωτοι "πυροβολισμοι"
αν δεν γινει εμπλοκη και οι καταδρομεις πετυχουν τους στοχους τους αθορυβα δεν μπορουν να παρουν τα οπλα τους παρα μονο μετα την ανακαληψη της επιδρομης  για να κυνηγησουν τους καταδρομεις.
ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Επειδη οι καταδρομεις θα ειναι οργανωμενες ομαδες θα εχουν την εμφανιση της ομαδας τους που αυτοι θελουν.
οι κακοι:
οι χημικοι λευκη μπλουζα η πορτοκαλι γιλεκο οτι ειναι πιο ευκολο αλλα μονο το ενα απο τα δυο.ομαδα 5 ατομων
οι επισκεπτες του ΕΡΝΕΣΤΟ μαυρα μονοχρωμα .ομαδα 5 ατομων
RESPAWN
οι κακοι εχουν 3 αυτοκολλητες ταινιες που παραδιδουν απο μια καθε φορα που τους πετυχαινουν και συνεχιζουν το παιχνιδι απο σημειο εκτος θεας του αντιπαλου.
αν βγουν με μπαμ πριν σημανει συναγερμος καθονται αμιλιτοι σε σημειο εκτος θεας των δικων τους .μολις σημανει σηναγερμος συνεχιζουν κανονικα οπως ολοι.
οι καταδρομεις εχουν medic .μολις χτυπηθουν φωναζουν medic παραμενοντας στο σημειο που χτυπηθηκαν μεχρι να ερθει δικος τους και μαζι υποχωρουν τουλαχιστον 10 μετρα.μετα συεχιζουν κανονικα.
ΜΠΑΜ
γινεται απο τους καταδρομεις μονο αν πλησιασουν κοντα και απο πισω τους αντιπαλους .
ισχυει κανονικα στους κανονες ασφαλειας.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΚΑΝΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΜΡ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 8.
ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ 350 ΦΠΣ.
μονη εξαιρεση ενα σναιπερ των καταδρομεων αν και εφοσον εχουν αποστολη να σκοτωσουν τον ΕΡΝΕΣΤΟ στα 550 φπς.
ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΥΦΛΕΣ ΒΟΛΕΣ
ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΥΦΛΟΣ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΚΑΝΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΑΤΟΜΟ Η ΖΩΟ.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ" ΑΔΕΙΑ" ΟΠΛΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ
καλο ειναι να εχουμε ενα ασπρο καπελο η μπλουζα πανω μας για εκτακτες περιπτωσεις

Οσο αφορα τον ανθρωπο εχουμε ξανα παιξει εκει τον εχουμε  ενημερωσει και το
κτιριο που ειναι μεσα ΔΕΝ παιζει.

- Όριο ηλικίας συμμετεχόντων : 18+ ΑΥΣΤΗΡΑ

- Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

- Όλα τα AEG θα μετρηθούν με 0,20 BBs και μηδενισμένο Hop-up.

- Παρακαλούνται όσοι συμμετάσχουν, να τηρήσουν τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

'Όριο ΑΕG:                   350 fps ολα!!!!!
'Όριο ηλικίας                18+

'Ωρα προσέλευσης                               10:00 π.μ.
Ώρα μέτρησης AEG                              10:30 π.μ.
Ώρα έναρξης παιχνιδιών                       11:00 π.μ.

To πεδιο εχει ταμπελα απ' εξω που λεει BELVEDERE

Ο Δρομος απο Αττικη οδο

http://www.bing.com/maps/?mkt=en
-US&FORM=W0FD&setplang=el-GR&uid
=8F800436#JmNwPTM3LjY1OTEzMDUwOD
g1MzY4fjI0LjAyODY2MzMzNzIzMDY4Mi
Zsdmw9MTgmc3R5PWgmcnRwPXBvcy4zNy
45MDQ3MTQ2NjU1NTU5Ml8yMy45MDIxOT
AwNTUxMTM2OTJfbmVhciUyME1ham9yJT
IwUm9hZCUyQyUyMEdyZWVjZV8nYXR0aW
tpJTIwb2RvcydfX2FffnBvcy4zNy42NT
g1MjM2OTM2ODA3Nl8yNC4wMjkxMDY1Nz
IyNzAzOTNfX19fYV8mcnRvcD0wfjB+MH4=

Ο Δρομος απο το Ribas

http://www.bing.com/maps/?mkt=en-U
S&FORM=W0FD&setplang=el-GR&uid=8F8
00436#JmNwPTM3LjgxNTk2Mzk4MzU4NTYy
fjIzLjgyMTkzNzUxMDg3NDEwOCZsdmw9MT
cmc3R5PWgmcnRwPXBvcy4zNy44MTQ2NDYw
MTQyOTY0M18yMy44MjEyMjQwNDMyNzYxND
ZfX19fYV9+cG9zLjM3LjY1ODUyMzY5MzY4
MDc2XzI0LjAyOTEwNjU3MjI3MDM5M19uZW
FyJTIwOTElMkMlMjBHcmVlY2VfX19hXyZyd
G9wPTB+MH4wfg==

Για να δειτε τον δρομο καντε ολο το linκ
copy-paste στην μπαρα!!!!!!!

Ο καιρος
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=101

ROOKIEJO

παρακαλω πολυ δηλωστε αν σας ενδιαφερει να ερθεται ετσι ωστε να χωριστουν οι ομαδες και να αποδοθουν ρολοι για να αποσταλουν τα πμ

aggelos

Θα το ηθελα παρα πολυ αλλα ειμαι νεος airsofter και δεν εχω ολοκληρωση ακομα τον εξοπλισμο μου και ετσι δεν θα μπορεσω να συμμετασχω
ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφερων σας

baldcoyote

Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

ROOKIEJO

Παράθεση από: aggelos στις  09 Mar 2010, 12:43:29 ΜΜ
Θα το ηθελα παρα πολυ αλλα ειμαι νεος airsofter και δεν εχω ολοκληρωση ακομα τον εξοπλισμο μου και ετσι δεν θα μπορεσω να συμμετασχω
ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφερων σας
τι σου λειπει δλδ?

aggelos

Δεν θα πω ψεμματα ουτε θα κοροιδεψω κανεναν βασικα το μονο που εχω ειναι το πιστολι  we hi capa 5.1 τιποτα αλλο για την ωρα
σιγα σιγα θα ολοκληρωσω τον εξωπλισμο μου και εtσι μετα χαρας θα εχω την ευκαιρια να σας γνωρισω καλυτερα και να κανουμε παιχνιδι
Αυτα! Ευχαριστο πολυ

Ozymandias

Εχμ.....Νομιζω οτι το Σουνιο πλεον κατοικειται, και ως εκ τουτου η διεξαγωγη εκει παιχνιδιων ειναι μαλλον προβληματικη.

Δειτε και το σχετικο topic
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2401.0.html

O.Y.K.1985

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ.
ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ !
SNIPER AEG ΠΑΙΖΕΙ ?
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ?

Edit by Admin.
Μην γράφεις με κεφαλαία, εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις. (Διεθνής κανόνας Forums)
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

StarScream

Παράθεση από: Ozymandias στις  09 Mar 2010, 18:09:33 ΜΜ
Εχμ.....Νομιζω οτι το Σουνιο πλεον κατοικειται, και ως εκ τουτου η διεξαγωγη εκει παιχνιδιων ειναι μαλλον προβληματικη.

Δειτε και το σχετικο topic
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2401.0.html

Για αρχη να σου πω οτι εμεις εχουμε δει το σχετικο topic οπως και τον ανθρωπο απο κοντα
και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα στο να παιζουμε εκει...
Τωρα απο εκει και περα καλα ειναι πριν postαρει καποιος να δει και το σεναριο
οταν λεμε οτι
1.ΔΕΝ  θα παιζει το κτηριο...
2.Αν δεν συμφωνείται χωρίς καμιά διάθεση από τους διοργανωτές αποκλεισμού κανενός παρακαλώ πολύ προτιμήστε κάποιο άλλο πεδίο.
3.Αντι να λεμε αν παιζει το πεδιο η οχι,την κυριακη που θα παμε
  εκει να παμε τιποτα φαγητα καμια κουβερτα και τιποτα ρουχα που μας περισευουν
  στον ανθρωπο που ειναι αστεγος...

Φιλε μου Ο.Υ.Κ. 1985 σε περιμενουμε με χαρα ολα τα οπλα AEG,GBB,SNIPER ΚΤΛ
ειναι 350,με οτι θες παιζεις...
Το γραφω στο σεναριο το πεδιο εχει ταμπελα που λεγετε BELVEDERE

harvester

Μεσα + 6

Και μην ξεχναμε οτι μετα το παιχνιδι θα γινει  κληρωση η Ελενα και ενα dvd της Αλεξανδρατου :o :o :o
Προσφορα του καταστηματος μας  www.sexplanet.gr  ;D ;D ;D ;D
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

StarScream

Παράθεση από: harvester στις  09 Mar 2010, 19:35:29 ΜΜ
Και μην ξεχναμε οτι μετα το παιχνιδι θα γινει  κληρωση η Ελενα και ενα dvd της Αλεξανδρατου :o :o :o
Προσφορα του καταστηματος μας  www.sexplanet.gr  ;D ;D ;D ;D

H κυρια εδω θα ειναι η Ελενα.... ??? ??? ???
http://www.sexplanet.gr/product_info.php?cPath=108_203_205&products_id=14497
;D ;D ;D

Goodspeed

Χμμμ... πολλά υποσχόμενο σενάριο    ;)

Μέσα   ;)

Θα φέρω και το μετρητή για να ξεμπερδεύουμε νωρίτερα. Ότι άλλο χρειαστείτε, να βοηθήσω κι εγώ   8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

O.Y.K.1985

Η ερώτηση για το sniper ήταν γιατι τo dragunov μου (real sword)  μετρήθηκε 420 fps και δεν εχει επιλογη auto. Αν δεν παιζει να μην το φέρω.
Συνήθως παιζω με σοβιετικά όπλα εκτος απο πιστόλι που δεν εχω βρει tokarev μεχρι σήμερα. Το αναφέρω για να ληφθεί υπο οψιν στον σχηματισμό των ομάδων (προτιμώ τους κακους γιατι συνήθως είναι οι καλύτεροι) . Αν υπαρχει προβλημα (πολλοι κακοι) μπορω να φέρω M4 SOCOM.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

fanioles

Παράθεσητην κυριακη που θα παμε
  εκει να παμε τιποτα φαγητα καμια κουβερτα και τιποτα ρουχα που μας περισευουν
  στον ανθρωπο που ειναι αστεγος...

Πολύ καλή ιδέα. να το κάνετε συντονισμένα και με λεπτότητα. Επικροτώ. 

mirrage

Δεν παίζει στα 420 εντός κτηρίων.
Σαν sniper ναι αλλά με τίποτα δεν παίζει μέσα.

Από τρόφιμα που λέτε τι είναι πιο καλό να φέρουμε?
Κονσέρβες ε?

StarScream

Παράθεση από: fanioles στις  09 Mar 2010, 21:37:27 ΜΜ
Πολύ καλή ιδέα. να το κάνετε συντονισμένα και με λεπτότητα. Επικροτώ.  
Δεν  ειχα προλαβει να σου πω ευχαριστω για το post που εκανες και εσυ για το μαζεμα στην Ελευσινα
οσο για αυτο εδω μπορω να πω οτι εσυ μου εδωσες την ιδεα με το topic ;) :)
καλο ειναι να του παμε κατι που θα μπορει να το κρατησει για μερες
πχ μπισκοτα η κονσερβες οπως ειπε ο mirrage  και οχι γαλα τυρι κτλ...
για τα σκυλακια θα φερω και εγω τροφη εχω αρκετη σπιτι μιας και εχω 3.... ::) ::) :o

Haroth

Μέσα μαζί με τους : Τάλων, Coupas, Passenger 

ROOKIEJO

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΔΗ.
γνωριζετε οτι δεν ηθελα και δεν θελω να αποκλεισω κανεναν αλλα ο αριθμος των συμμετοχων με πμ και τηλ απο συνχομπιστες που εκδηλωσαν ενδιαφερον και απο αυτους που ηδη το δηλωσαν στα φορουμ αποκλειει καθε περαιτερω συμμετοχη καθως:
απειλει την ασφαλεια μας
απειλει την λειτουργια του σεναριου και την ομαλη εξελιξη του.
ολες οι δηλωμενες συμμετοχες στα φορουμ ανεξαρτητων παιχτων εχουν υπολογιστει.αυτοι ερχονται και θα ειδοποιηθουν μεσω πμ για τα περαιτερω.
παρακαλω πολυ απο δω και περα μονο τυχον ακυρωσεις να ανεβαινουν για να ξερουμε και να ανοιξουμε παλι της συμμετοχες.
οι δηλωσεις συμμετοχης και η ημερομηνια καταθεσης τους θα ανακοινωθουν μετα την ληξη του σεναριου προς αποφυγη παρεξηγησεων.
λυπαμαι πολυ αλλα ειμαστε αναγκασμενοι να το κανουμε

mirrage

ROOKIEJO με έχεις βάλει και εμένα μέσα έτσι δεν είναι?

ROOKIEJO

Παράθεση από: mirrage στις  10 Mar 2010, 13:12:42 ΜΜ
ROOKIEJO με έχεις βάλει και εμένα μέσα έτσι δεν είναι?

ναι κανονικα