Ο ΑΡΧΗΓΟΣ & Η ΒΑΛΙΤΣΑ 07-03-2010 -CQB- Μέγαρα Αττικής

Ξεκίνησε από ZINJA, 03 Mar 2010, 13:40:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Attila

παιδια καιγομαι για μεταφορικο. καποιος να με παρει και εμενα????
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

desperado

καλησπέρα παιδιά..μέσα και εγώ για το παρθενικό μου παιχνίδι...να ρωτήσω όμως κάτι,υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάποιο όπλο για για ενα φίλο μου που θέλει να έρθει να δοκιμάσει?

Engineer

XARAMADAS

Παιδιά υπολογίστε ακόμα 4 άτομα, 3 από την ομάδα Lost Patrol και ένα φίλο που έρχεται για πρώτη φορά να γνωρίσει το άθλημα (δηλαδή το ψώνιο μας):

Count-X
Xaramadas
Dr. Pain

+Θόδωρας
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Μαλλον θα ειναι το 1 παιχνιδι που δεν θα βραχει κοσμος κ δεν θα τους περνει ο αερας τα ββ (πλην του hotel)

Attila

Θα ηθελα να πω ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους προσφερθηκαν να με βοηθησουν στο θεμα της μεταφορας στο παιδιο. :-X
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

JokeR

καλησπερα καταρχας πολυ ωραιο πεδιο μαρεσε αρκετα...ευχαρτουμε το "καθαρμα" (zinja) για τη καλη οργανωση για το παρθενικο παιχνιδι του πεδιου αυτου... μπραβο στα παιδια που δουλεψαν στο πεδιο... αν και λιγο "ανοργανοτο" το πεδιο δηλ αρκετα επικυνδινο οχι απο μερους των οργανοτων.... αυτα ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

wildweasel

Πολύ ωραίο το πεδίο, μεγάλο και αρκετά σκοτεινό στα πιο πολλά σημεία. Μπράβο στους διοργανωτές και στον Ninja   ;) για άλλη μια φορά! Μου άρεσε πολύ το μέτρημα τύπου ''ΔΟΕ'' πραγματικά θα βοηθήσει πολύ στην συνέχεια. Η πίστα θέλει 2-3 ακόμα παιχνίδια για να δούμε που ακριβώς θα οδηγήσει τα παιχνίδια-σενάριά μας ώστε να γίνονται πραγματικά τέλεια. Αισθάνομαι ότι έγινε μια νέα αρχή στον χώρο της αεροσφαίρισης συνειδητά και οργανωτικά, σίγουρα μένουν αρκετά ακόμα. Δεν χρειάζονται φρενήρεις ταχύτητες, από ένα λιθαράκι τη φορά. Ένα ΜΕΓΑΛΟΟΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στα παιδιά που καθάρισαν τον χώρο και πραγματικά κρίμα στον πιτσιρικά -χωρίς τον οποίο δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του σεναρίου -που έβαλε το χέρι του σε ένα μεγάλο βαθμό αλλά δεν έπαιξε λόγω ηλικίας   :( Όλοι σχεδόν θέλαμε να παίξει. Σίγουρα όμως ανήκει στην οικογένεια του χόμπι μας και είναι τιμιτικά κιόλας ευπρόσδεκτος μετά την επίσημη ενηλικίωσή του να παίζει σε όλα τα σενάρια!!! Αυτά τα ολίγα :) Καλή εβδομάδα να έχουμε κυρίες και κύριοι και όλα θα γίνουν  :)
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

Mitsigun

καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όσους παρευρέθηκαν σήμερα στο νέο πεδίο... Ήταν πρώτο παιχνίδι σ'αυτό το πεδίο για όλους μας...
Λογικό να υπήρχαν ελλείψεις και πόλλά πραγματάκια που να μας είχαν ξεφύγει.... αλλα γι΄αυτό είμαστε εδω για να τα διώρθοσουμε όλα !
Κάθε διευκρίνηση ειναι φυσίκα ευπρόσδεκτη...
Για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτο το πεδίο πλήρως λειτουργικό και να
περνάμε καλά όλοι μας....

Σας ευχαριστώ και πάλι !!!
                                                                                    Μitsigun
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kukuras7

Μπραβο σε ολα τα παιδια στην οργανωση,καλο πεδιο,καλο σεναριο,λυπηθηκα που δεν επαιξε το παλικαρακι 18-παρα που βοηθησε στην ολη κατασταση(υπομονη μεχρι την αλλη Κυριακη ;D),οστοσο κατα την ταπεινη μου γνωμη θελει μελετη στο μελλον(μεγεθος ομαδων,respawn ή deathmatch κλπ) γιατι οι αμυνομενοι ειχαν υπεροχη και στα 2 παιγνια....Και παλι μπραβο,παντα τετοια!! ;D ;D ;D

WAR ANGEL

παντα οι αμυνομενοι εχουν υπεροχη....για αυτο ολοι οι στρατιωτικοι κανονισμοι διαταζουν την επιθεση να ειναι τριπλασιοι (εκτος εξαιρεσεων).
Θα επαναλαβω παλι οσα ειπα και στον Mitsigun.
Το σκοταδι απαγορευσε στους παικτες να κανουν θετικη την αναγνωρηση φιλιου η εχθρου.Προτεινω την επομενη φορα την χρηση ''χημικου φωτος''.Καθε παικτης να φερει λοιπον δυο τετοια στικ ενα πρασινο και ενα κοκκινο ωστε με οποια ομαδα θα παει να αναβει το αναλογο φως.
Το πεδιο ειναι μικρο για τετοιο μεγεθος συμμετοχων.Φανταζομαι ομως το τι θα ακουγε η διοργανωση αν εκανε τετοιο πραγμα.
Το πεδιο ειναι επικυνδηνο...Για τους παικτες που κοιταζουν το KILL και οχι την ασφαλεια τους.
Το πεδιο ειναι για εμπειρους παικτες....(Συγνωμη το περνω πισω εννοουσα ΩΡΙΜΟΥΣ παικτες)
Απο ολο το παιχνιδι εχω ΜΟΝΟ ενα παραπονο οχι απο την διοργανωση οχι απο τους παικτες αλλα απο ολους εμας που απαρτιζουμε αυτην την κοινωτητα.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου η διοργανωση να γινει ΛΙΓΟΤΕΡΟ ανεκτικη στα θεματα ασφαλειας.

Παιζουμε ΟΛΟΙ με γυαλια και μασκες...ΚΑΝΕΝΑΣ με γυαλια ηλιου (Δεν ειδα κανεναν σημερα).
Παιζουμε ΟΛΟΙ με φακο για ωρα αναγκης.
Ερχομαστε στην ωρα μας.
Ειμαστε ΟΛΟΙ ανεξαιρετος 18+ (Χαρηκα που δεν επαιξε το παιδι εστω και για μια μερα . Αν και αναγνωριζω και τον ευχαριστω για το εργο του.Την επομενη φορα θα σε αφησω να παιξεις με το SOPMOD μου και κερασμενες οι μπιλιες ;D ;D ;D)

Σας ευχαριστω για αλλο ενα ευχαριστο πρωινο.Χαρηκα που σας ειδα ΟΛΟΥΣ.

Mitsigun

φίλε μου war angel εχεις πάρα πολύ δίκιο σε οσα προείπες.....

στο επόμενο παιχνίδι ολοι μα όλοι πρέπει να προμηθευτόυν απο ένα χημικό φως....θα είναι ένας απο τους βασικόυς κανόνες για να παίξει !!!

εξάλου το κόστος είναι μηδαμινό !!! 2 με 4 ευρώπουλα !!!

theon

Πρώτον συγχαρητήρια στα παιδιά που βρήκαν το πεδίο και το σενιάρησαν νομίμως,είναι το καλύτερο νέο που έμαθα αφού κατέβηκα σήμερα απο το αεροπλάνο μόλις γύρισα απο το εξωτικό Ισλαμαμπάντ ;D ;D
Και πάλι μπράβο παιδιά στο επόμενο θα προσπαθήσω να είμαι μέσα! :) :)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

mirrage

Παράθεση από: Mitsigun στις  07 Mar 2010, 18:33:21 ΜΜ
φίλε μου war angel εχεις πάρα πολύ δίκιο σε οσα προείπες.....

στο επόμενο παιχνίδι ολοι μα όλοι πρέπει να προμηθευτόυν απο ένα χημικό φως....θα είναι ένας απο τους βασικόυς κανόνες για να παίξει !!!

εξάλου το κόστος είναι μηδαμινό !!! 2 με 4 ευρώπουλα !!!

Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν θυμάμαι σωστά στο JUMBO έχουν τέτοια sticks με 1 ευρώ το ένα.
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!

WAR ANGEL

Παράθεση από: mirrage στις  07 Mar 2010, 18:55:14 ΜΜ
Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν θυμάμαι σωστά στο JUMBO έχουν τέτοια sticks με 1 ευρώ το ένα.
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!
Τελευταια φορα που πηγα ειχαν 50 λεπτα... Αλλα ακομα και 1 ευρω δεν ειναι πολυ....

SaTuRn

Μπράβο παιδιά!!! Περάσαμε ωραία και το ευχαριστήθηκα και από όποια πλευρά και αν έπαιξα (άμυνα - επίθεση)!!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το πεδίο και ανέβασαν το επίπεδο του παιχνιδιού που παίζουμε και να περνάμε το ΣΚ μας ευχάριστα!! Όσο για τον πιτσιρικά έχει να ζήσει μεγάλες στιγμές στο airsoft όταν ενηλικιωθεί  ;) !!  Τα λέμε στο επόμενο!!  ;D

ALEX

Ενα  μεγαλο  μπραβο  στους  διωργανωτες για  οτι  εκαναν  για το  πεδιο αν  και  ηταν  το πρωτο  μου cqb παιχνιδη  ηταν  αρκετα  καλο (την κριτικη  την  αφηνω  για τους  πιο  εμπειρους)  συμφωνω απολυτα  με  τον  WAR ANGEL για  το σιελουμ   και  ειμαι σιγουρος  οτι  θα  γινει  απο  της  καλυτερες  πιστες,  αντε  και καλα  παιχνιδια να εχουμε.
ΕΛ  ΛΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

1 Μπραβο σε ολους σας ηταν πολυ καλα σημερα!
κ οπως ειπα κανενα σας δεν θα βραχη η θα του παρει ο αερας τα ββ ολα πηγαν καλα χωρις τραυματισμους, για πεδιο αγνωστο σε ολους μας, την επομενη θα ειναι πιο μελετιμενο κ οργανωμενο, και οσα προβληματα βγηκαν σημερα θα τα μελετησουμε κ θα βρουμε λυσεις.
οσο για των φιλο 18παρα 5 ημερες    θα κανουμε κανα πριβε εμεις εδω για να του μαθουμε τιποτα.

queef

ΣΙΑΛΟΥΜ λέγεται ρε παιδιά(CYALUME).Αν σας μπερδεύει πείτε το χημικό φως,το ίδιο είναι.Η τιμή πάει ανάλογα με το μέγεθος,νομίζω το jumbo τα έχει 1/4 για μέγεθος ~10εκ.

Harris

Μπραβο παιδια σε ολους παιχτες και διοργανωτες ηταν πολυ καλο το ολο σκηνικο ενα μπραβο στο παλικαρακι για ολη την προσπαθεια που εκανε και εκεινος και σε ολα τα παιδια για το καθαρισμα και τα παντα.Δυστηχως επρεπε να φυγουμε σχετικα νωρις ειχαμε να παμε και γηπεδο.Και παλι μπραβο σε ολους και καλα μας παιχνιδια..