Ο ΑΡΧΗΓΟΣ & Η ΒΑΛΙΤΣΑ 07-03-2010 -CQB- Μέγαρα Αττικής

Ξεκίνησε από ZINJA, 03 Mar 2010, 13:40:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

Παράθεση από: harvester στις  03 Mar 2010, 18:32:32 ΜΜ
΄Αχ ρέ Zinja τί μού κάνεις. :( :(
Αυτή τη Κυριακή έχω δουλεία.
Α και να ξέρεις εχω το dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου που μαμιετε 1060 τεμαχια  ;D ;D ;D
πάρτε κόσμε.

ΦΕΡΤΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ολοι μα ολοι θα θελουν θα κανεις και δουλεια! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
προσπαθησε να ερθεις φιλε μη το χασεις!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Mitsigun

Goodspeed

Άντε με γειά μας, καλά και ασφαλή παιχνίδια να γίνουν στο νέο πεδίο. Συγχαρητήρια για την όλη κίνηση  :D

Μέσα κι εγώ  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

harvester

Δε θέλω να το χάσω αλλα εχω αγορασει εισιτήρια (που δεν ακυρωνονται ουτε αλλαζουν) για το Mazoo and the zoo ασε που το εχω υποσχεθει στην κορη μου :( :( :( :( :(
Καλο παιχνιδι και ελπιζω στο επομενο να ειμαι μεσα
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

kaliostro

Μέσα κ εγώ αλλά δεν έχω φακό :( ...αν κ στα σκοτεινά μέροι δεν νομίζω να μπω εύκολα(ειδικά σε ένα πεδίο που δεν ξέρω τί παίζει).
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: harvester στις  03 Mar 2010, 18:50:54 ΜΜ
Δε θέλω να το χάσω αλλα εχω αγορασει εισιτήρια (που δεν ακυρωνονται ουτε αλλαζουν) για το Mazoo and the zoo ασε που το εχω υποσχεθει στην κορη μου :( :( :( :( :(
Καλο παιχνιδι και ελπιζω στο επομενο να ειμαι μεσα
μπομπ σφουγγαρακης ρε!!!κατω οι mazoo!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

XARAMADAS

Μπράβο παιδιά, σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την όλη κίνηση με το νέο πεδίο. Θα σας ενημερώσω με νεότερο μύνημα, ποιοι από τους Lost Patrol θα παραυρεθούμε στην Κυριακή στο παιχνίδι.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

Leonardo-Swordfish

Leonardo
Berretas

13illys
The FiXXXeR

Παραθέτω μερικές φωτος ακόμα.....

Φακός υποχρεωτικός για τον παρακάτω διάδρομο....

Διάδρομοι σαν τους παρακάτω οι οποίοι ενώνονται όλοι μεταξύ τους..οριζοντίως και καθέτως

Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και τον εξωτερικό χώρο που ειναι μαγικός

και 2-3 στενοί διάδρομοι..... για τρελλά πανηγύρια.....!!!!

I LOVE THIS GAME !!!

salamine153

Παιδια μπραβο σας!!! Εχω και ενα σεναριο που με λιγη τροποποιηση θα ειναι οτι πρεπει για αυτο το μερος!
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Τάλων

Εναλακτικά neoprοne ή μπαλακλάβα γίνεται ;

Διότι θεωρώ ότι full face και λίγοι έχουνε και αδύνατο (ακόμη και οικονομικά) είναι να προμηθευτούν όλοι.

Και φυσικά με υπολογίζης.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: Τάλων στις  03 Mar 2010, 21:40:31 ΜΜ
Εναλακτικά neoprοne ή μπαλακλάβα γίνεται ;

Διότι θεωρώ ότι full face και λίγοι έχουνε και αδύνατο (ακόμη και οικονομικά) είναι να προμηθευτούν όλοι.

αντιλαμβάνομαι πως ΝΑΙ.....
συγκαταλέγονται στα full face mask

eloxim1

λοιπον γνοστω το μερος . αν ξυπνησω ειμαι και εγω μεσα επειδη το σαβαττο ειμαι βραδυ
leave no man behind

Haroth

ALEX

ΕΛ  ΛΑΣ

Attila

Μπραβο μπαρμπα-Βασιλη :P τα σπαει το σεναριο σου... Βαλε με μεσα και παρακαλω καποιος να με παραλαβει με το αμαξι του απο καποιο σταθμο μετρο ή απο Αλεξανδρας γιατι δεν υπαρχει ουτε καρουλι;;
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

Emperor

Μπράβο σας παιδιά. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για όλα όσα κάνετε. Ελπίζω να αξιοποιηθεί σωστά και πολιτισμένα κάθε φορά, και να συμβάλουμε όλοι στη μείωση δυσάρεστων περιστατικών. Να προστατεύουμε όλοι ΜΑΣ (Ομάδες κυρίως!!) τον χώρο.

Η Panzer Division θα παραβρεθεί τη Κυριακή να τιμήσει την κίνηση αυτή στο 1ο σενάριο στο νέο πεδίο.

Θα έχουμε και projector μαζί να δούμε καμιά νέα ταινία του Βασίλη  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o  , έτσι για το καλό.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

FMX ANGEL

μέσα και εγώ!!!! :D :D :D  συγχαρητήρια για την προσπάθεια του καινούργιου πεδίου!!!!!! θα έχω και άλλο ένα φίλο μαζί. άντε το πρώτο μου παιχνίδι που θα παίξω!!!!!!  :D :D :D

συγγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη!!!!!!!  :) :) :)
Ι-4 AIRSOFT TEAM

when you  hear the click get ready for 30 Rounds of pure rock & roll !!!!

Draculas

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Ακυρο  :-[ η Καντινα την κυριακη εχει να παει αλλου, οποτε παρτε καφε κ νερα πριν ερθετε εκει
1. Μερακληδες πριν την Σχολη Πυροβολικου στο Μ. Πευκο
2.  Μεγαρα μετα την τροχαια ειναι τι Σερραικο (εχει Μπουγατσα)
AAAAA!!! και και να μην το ξεχασω μετα επισκεπτηριο στο ΚΕΕΔ να δουμε τον Falcon.