31-01-10 ΠΕΛΕΛΙΟΥ Μαλακάσα

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 27 Μαρ 2010, 23:50:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

μπραβο σε ολους,περασαμε πολυ καλα χωρις κανενα παρατραγουδο και με πολυ γελιο!το ευχαριστιθηκα! :D :D :D :D :D :D ;) :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ZINJA

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  01 Φεβ 2010, 00:22:32 ΠΜ

I LOVE THIS GAME !!!

Ζητώ Συγνώμη από το "καθαρμα" γιατί την ώρα που τον έβγαλα ...συνεχιζα να τον χτυπώ γιατί δε καταλαβαινα τι έλεγε...μαλλον γιαπωνεζικα μου μιλουσε......κατι μπανζαι - χαρακιρι ..σου γκα μο το μαγκα ζακι.....  ;D ;D ;D ;D ;D

Καθαρμάαααααααααα....... ;D ;D ;D ;D ;D

για αυτο και εγω καθικι σου ερειξα καμαια 300 ββσ με το πολυβολο για να με καταλαβεις! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ωραίο παιχνίδι..... Κουράστηκα λιγο παραπανω......αξιζε τον κόπο ομως!!!! 

Καλή εβδομάδα σε όλους!!! και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ROOKIEJO

πολλα συγχαρητηρια σε ολους για την υπεροχη συμπεριφορα μεσα και εξω απο το πεδιο που εκανε το πρωινο μια ωραια εμπειρια.οσο για το ποιος κερδισε "i will be back" η οπως λεμε στα ελληνικα asta la vista baby

Patriot

Ωραιο παιχνιδι παιδες.... ;Dμαζεβομαστε πολλοι και αυτο ειναι καλο ...... ;)
God Save The Queen.........

Spartan

Συγχαρητηρια στον διοργανωτη και σε ολους τους συμμετεχοντες!
Ειχαμε μερικα πταισματακια σε θεμα dress code και μικροπαρεξηγησεις, αλλα αυτα ειναι δικαιολογημενα σε ενα public παιχνιδι με πολλα ατομα!

Ζηταω συγωμη απ τον φιλο ROOKIEJO για τις εντονες παρατηρησεις και αμφιβολιες μου πριν το παιχνιδι για την σταση που θα κραταγε η αμυνα.
Απλα φοβηθηκα πως οι αμυνομενοι θα εκαναν "επιθετικη" αμυνα, η θα εστελναν spotters πολυ κοντα στην παραλια!
Αυτο θα ειχε σαν αποτελεσμα την καταστοφη του game, ομως οι αμυνομενοι φροντισαν να με διαψευσουν με την αψογη συμπεριφορα τους!
Σας ευχαριστω ολους για την ομορφη Κυριακη που περασαμε!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

transporter

Δεν περάσαμε και άσχημα έτσι??γέλιο,ανθρωποκυνηγητό και γενικά η φάη ήταν ωραία!!!