31-01-10 ΠΕΛΕΛΙΟΥ Μαλακάσα

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 27 Μαρ 2010, 23:50:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

μονο οποιος δεν θελει δεν θα περασει καλα .παμε να κανουμε την πλακα μας το χομπυ μας και να θαψουμε τις σκοτουρες μας σε τονους ββς

ΓΙΩΡΓΟΣ Α

και εγω μεσα με ενα Μ4 με ελληνικη παραλαγη αρα με τους αμερικανους.συγνωμη για τη καθηστεριση τις απαντησης :)τα λεμε το πρωι ;)

Airetikos

Άντε καλώ βόλι παιδιά και την επόμενη θα είμαι και εγώ εκεί !!!!  ;)

MitsoS_O_Yakuza

καλη βδομαδα να εχουμε με πολυ καλυτερο σεναριο την αλλη Κυριακη!!Αντε καθαρματα το καταλαβατε το αεροδρομιο-νησι επειδη δεν ειχα κεφια..
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

wildweasel

Καλησπερα παιδιά! Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Rookiejo για το πολύ καλό και ιστορικά ακριβές σενάριο στη Μαλακάσα και την διασκέδαση που μας προσέφερε. Μπράβο στους Γιάνκηδες που με βολή κατά βολή καταφέραμε και κάναμε επιτυχή μα και γεμάτη απώλειες απόβαση :o :o >:( ;D ;D! Σκληροί οι Ιάπωνες-δύσκολοι αντίπαλοι. Ραντεβού στο επόμενο σενάριο!!!  :)
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

StarScream

Μπραβο Γιαννη για το παιχνιδι σημερα πολυ ωραιο! ;)

ALEX

καλο παιχνιδι !!!!! και  ωραιο  σεναριο. Λιγη  οργανωση  να  ειχαμε   ουτε  αυριο  δεν  θα  μας  κερδιζαν, μπραβο  στους  ιαπωνες  του  τεταρτου  σημειου  που  κρατησαν  μιση  ωρα  αν  και  ημασταν  περικυκλομενη.
ΕΛ  ΛΑΣ

Whiskey

Πολυ ομορφο παιχνιδι διχως το παραμικρο παρατραγουδο. Συγχαρητηρια και στον διοργανωτη αλλα και σε ολους τους συμμετεχοντες για την αψογη συμπεριφορα τους.

baldcoyote

εξαιρετικο σεναριο αλλα εμεις οι Ιαπωνες θελαμε λιγο καλυτερη οργανωση.την αλλη φορα που θα εχουμε μαθει και Ιαπωνικα ελατε παλι παλιο-γιανκηδες  >:(
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

Zaitsev

Σήμερα περάσαμε πολύ ωραία , μπρέβο στους διοργανοτές . Πολυύ καλή δουλειά

Palladin

Επειδή έβαλα και γω λίγο το χεράκι μου στο σενάριο θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν γιατί χωρίς εσάς δεν θα περνούσαμε τόσο καλά. Μπράβο σε όλους!!  ;)

loubamboo

Οι  Loubamboo και Patriot από SNIPER TEAM ALPHA, E-COMPANY ευχαριστούμε το ROOKIEJO και τους
  συνεργάτες του για τη διοργάνωση του σημερινού παιχνιδιού.

Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ...  ;)  Better luck next time, Japs ...

Ευχαριστούμε εξάλλου τους οκτώ φίλους - για την ακρίβεια επτά φίλους και μία φίλη - της ομάδας
  "LOST INFANTRY DIVISION" για τη συνεργασία.

Καλή εβδομάδα σε όλους!
Freedom is more important than peace. USMC!

Leonardo-Swordfish

I LOVE THIS GAME !!!

Ζητώ Συγνώμη από το "καθαρμα" γιατί την ώρα που τον έβγαλα ...συνεχιζα να τον χτυπώ γιατί δε καταλαβαινα τι έλεγε...μαλλον γιαπωνεζικα μου μιλουσε......κατι μπανζαι - χαρακιρι ..σου γκα μο το μαγκα ζακι.....  ;D ;D ;D ;D ;D

Καθαρμάαααααααααα....... ;D ;D ;D ;D ;D

Ωραίο παιχνίδι..... Κουράστηκα λιγο παραπανω......αξιζε τον κόπο ομως!!!! 

Καλή εβδομάδα σε όλους!!! και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

Goodspeed

Αν και ξεκίνησε με πολύ ψάξιμο και σε χαλαρούς ρυθμούς, εξελίχθηκε έντονο-γρήγορο και τελείωσε με το πανηγυρικό "ξεκουνέλωμα" των σχιστομάτηδων.

Πολύ καλό RookieJo  :D.

Με λίγο περισσότερο οργάνωση θα μιλάγαμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Μικρός είσαι ακόμα, έχεις πολύ χρόνο για άλλα καλύτερα.  ;D

Κανένα παρατράγουδο και όλα μιά χαρά  ;)

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους και όλες.  :D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Powerplant

Απλά +1 στα λεγόμενα των Whiskey και Goodspeed.
Συγχαρητήρια και χίλια ευχαριστώ. Πάντα τέτοια!!

koukou

Rookiejo – palladin ... πολύ καλή δουλειά!!!!Ωραίο παιχνίδι  πολύ καλό το σενάριο  ...άντε και στο επόμενο θα γίνει της Κορέας ....

Eagle

Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε με πολλά σενάρια!!!!!Χθές η ιστορία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά με νίκη των γιάνκηδων.Συγχαρητήρια στους 2 διοργανωτές και συγχαρητήρια στους Ιάπωνες για την σκλήρη άμυνα που δείξανε.Ένα πολύ καλο σενάριο έγινε!!!!Θα τα ξαναπούμε στα πεδία!!!!!

Emperor

Ένα τεράστιο Μπράβο σε διοργάνωση-συμμετέχοντες για ένα πραγματικά υπέροχο, γεμάτο δράση και ρεαλισμό σενάριο. Πάρα πολύ καλή η αναπαράσταση της απόβασης και άμυνας σε βάθος. Και επίσης πολύ καλή συνεργασία των ομάδων των γιάνκηδων. Εύγε!!!!!

Και για τους φίλους "καταραμένους" ;D ;D σχιστομάτηδες, ;D να τους πω πως αν και εμείς οι γιάνκηδες/rednecks, ήμασταν μόνο κατά 5 περισσότεροι, ρίχναμε βολή κατά βολή και ξεκινήσαμε με μειονέκτημα θέσεων...σας δείξαμε τι θα πει κανονική απόβαση πιστεύω...και πέρα από τη πλάκα τώρα, πραγματικά παίξατε σαν γιαπωνέζοι.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον Rookiejo για την υπέροχη σεναριακή ιδέα με άρωμα Β' Π.Π. που μας χάρισε και πιστεύω όλοι μας εκμεταλλευτήκαμε.

Καλό μήνα σε όλους.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

eversman

Και από εμένα,ένα μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη διεξαγωγή του παιχνιδιού και για την παρέα,γιατί στην τελική αυτό είμαστε.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Rookiejo,που για άλλη μία φορά μας έκανε να βγάλουμε τοξίνες!Καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Eagle

Οι Ιάπωνες είχαν και ξιφολόνχες....ευτυχώς που δεν μας την έπεσαν να μασ τεμαχίσουν....κανα καμικάζι δεν παρατήρησα  :P :P ;D ;D