31-01-10 ΠΕΛΕΛΙΟΥ Μαλακάσα

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 27 Μαρ 2010, 23:50:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ruckus

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  30 Μαρ 2010, 15:49:04 ΜΜ
μεσα +4ατομα τα οποια παιδια ειναι καινουρια στο χωρο και θελουν να παρουν μια γευση μπας και χωθουνε.οποτε καταλαβαινετε ΒΑΡΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ και αλυπητα  8) ;D 8)

Γειά σας είμαι νέο μέλος και φίλος του μήτσου.Θέλω να δω τι παίζει με το airsoft γενικώς αν και αυτό το σενάριο μου φαίνεται λίγο περίπλοκο.Πιστεύω οτι θα γουστάρουμε πάντως  ;D

Υ.Γ. Μην ακούτε τον βρωμοyakuza λυπηθείτε μας είμαστε νέοι  :-[ 8)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Εδω ανεβαζω πληροφοριες για το πως θα παει ο κοσμος στην μαλακασσα
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=38.233731,23.834774&daddr=&geocode=&hl=el&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=16&sll=38.233899,23.83486&sspn=0.007635,0.013797&ie=UTF8&ll=38.232028,23.835247&spn=0.007635,0.013797&t=h&z=16
κ ο καιρος για μαλακασσα
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155
πιστευω να μας κανει καλο καιρο αλλιως θα την βγαλουμε στο jubo στον σειριο.
Ερωτηση!!!: καφε απο που να παρουμε ,εχει πριν την μαλακασσα κανενα καλο στεκι!!!

loubamboo

SNIPER TEAM ALPHA  E-COMPANY

1) Loubamboo

2) Patriot

Εμφάνιση: Woodland Marpat

Οπλισμός: Loubamboo: Primary:  Μ4Α1          Secondary: HK USP Compact

Patriot        : Primary: M4A1, M14  Secondary: HK USP Compact
Freedom is more important than peace. USMC!

dash

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  30 Μαρ 2010, 17:12:10 ΜΜ
Ερωτηση!!!: καφε απο που να παρουμε ,εχει πριν την μαλακασσα κανενα καλο στεκι!!!

στα MC donalds στην εθνικη σταματαμε εμεις συνηθως.

Palladin

Παράθεση από: ruckus στις  30 Μαρ 2010, 17:10:53 ΜΜ
Γειά σας είμαι νέο μέλος και φίλος του μήτσου.Θέλω να δω τι παίζει με το airsoft γενικώς αν και αυτό το σενάριο μου φαίνεται λίγο περίπλοκο.Πιστεύω οτι θα γουστάρουμε πάντως  ;D

Υ.Γ. Μην ακούτε τον βρωμοyakuza λυπηθείτε μας είμαστε νέοι  :-[ 8)
Μην ανησυχείς καθόλου! Οι Αμερικανοί κάνουν απόβαση, οι Ιάπωνες αμύνονται, απλά παράματα. Έτσι κι αλλιώς μέσα στο παιχνίδι θα τα καταλάβεις ΟΛΑ  ;D ;D. Πάνω απ' όλα όμως πάμε να χαβαλεδιάσουμε και να περάσουμε καλά, ΟΚ??

Goodspeed

Παράθεση από: satrapis1984 στις  30 Μαρ 2010, 16:51:45 ΜΜ
Καλησπερα σε ολους!!Αυριο πιθανον θα ναι το πρωτο μου παιχνιδι οποτε μερικες συμβουλες σχετικα με το τι πρεπει να κανω/φερω θα ταν υπεροχες!!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Αντιβαλλιστικά γυαλιά, 1 AEG, μιά χούφτα μπίλιες και καλή διάθεση.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

ruckus

Παράθεση από: Palladin στις  30 Μαρ 2010, 19:08:53 ΜΜ
Μην ανησυχείς καθόλου! Οι Αμερικανοί κάνουν απόβαση, οι Ιάπωνες αμύνονται, απλά παράματα. Έτσι κι αλλιώς μέσα στο παιχνίδι θα τα καταλάβεις ΟΛΑ  ;D ;D. Πάνω απ' όλα όμως πάμε να χαβαλεδιάσουμε και να περάσουμε καλά, ΟΚ??

OK palladin νιώθω ήδη άνετα :P  ;D
τα λέμε απο κοντά.

pit

EL-SPARTAN

pit k

ακομα δεν εχεις δυλωσει τις ομαδες?
αμα τυχον χρειαζεται βοηθεια για το στησιμο και πρεπει να ερθει καποιος πιο νωρις στειλε PM μπωρο να ερθω

ROOKIEJO

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

ΙΑΠΩΝΕΣ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ
pit k
el spartan
pit
ruckus
palladin
morfeus1712
rookiejo
zinga
filakio 8
nikos tsi +1
mitsos-o-yakuza +3
satrapis
el griego
alex
baldcoyote
tomc4t
      lost patrol (4-6)
ωρα προσελευσης στο πεδιο 1000
για οσους δεν ξερουν το πεδιο, ωρα συναντησης στην BP η στα mac (ειναι στον ιδιο χωρο)αμεσως μετα τα διοδια των αφιδνων  ειναι η 0930
    οσοι θελουν να ερθουν ιαπωνες και δεν το εχουν δηλωσει μπορουν να ερθουν στα δυο σημεια μεχρι τις 1015 το αργοτερο

tomc4t

επειδη θελει να ερθει ενα φιλαρακι να δει πως ειναι υπαρχει περιπτωση να του βρουμε ενα οπλο να παιξει??
Jolly Roger lead the way...

satrapis1984

Ρε παιδια εχει κανεις δευτερα γυαλια???
Nemo me impune lacessit

ROOKIEJO

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

1 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
ακτες     λευκη 1 και λευκη 2
HADES
5 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
ακτες     πορτοκαλι 1 και πορτοκαλι 2
TAS+BRAVO TEAM
7 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
ακτη πορτοκαλι 3
COBRA+LOSTSTREAM
321 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ
PANZER DIVISION+jeff steel panosmaster salamine153

συντονισμος rogue

ωρα συγκεντρωσης στο πεδιο 1030    ΠΡΟΣΟΧΗ σημειο συγκεντρωσης το περιπτερο στην μεγαλη αλανα  μεσα στο πεδιο
για οσους δεν ξερουν το πεδιο ωρα συγκεντρωσης 1000 στην BP μετα τα διοδια αφιδνων

bekatsoskylo

ROOKIEJO

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ μικρης σημασιας

οταν χτυπηθει ενας ιαπωνας και αφησει το αυτοκολητο το παιρνει οποιοσδηποτε αμερικανος και το δινει στον αρχηγο του συνταγματος του.το συνταγμα με τα περισοτερα αυτοκολητα κερδιζει μεταλιο
      αυτο δεν γινετε για να τσακωθειτε αλλα για να μην αφησουμε τα αυτοκολητα στη φυση
οταν ενα συνταγμα καταλαβει ενα σημειο κλειδι θα βρισκει σε φανερο σημειο ενα μεταλιο.το συνταγμα με τα περισοτερα μεταλια κερδιζει μεταλιο
      αυτο γινετε για να τσακωθειτε
τα σημεια 4 και 5 σημειωνονται στο περιπου

Whiskey

Ερωτηση ... ειναι συγκεκριμενες οι περιοχες των αμυνομενων ή θα σκορπιστουν και θα καταλαβουν μεγαλυτερη εκταση απο αυτη που διαφαινεται στον χαρτη ?

Κοινως αν ειναι οι αμυνομενοι να καταλαβουν ακτινα μεγαλυτερη των 30-40 μετρων απο αυτη που σημειωνεται στον χαρτη τοτε δεν εχει νοημα το παιχνιδι (αποψη μου και με καθε σεβασμο).

Whiskey

Προτεινω το καθε respawn των Ιαπωνων να ειναι στο επομενο σημειο απο εκει που σκοτωθηκαν ... ετσι θα υπαρχει συγκεντρωση δυναμεων στα επομενα σημεια και θα αποφευγθουν παρεξηγησεις και παρερμηνιες + του οτι θα πρεπει και οι Ιαπωνες να καλυψουν τις εναπομεινωντες θεσεις τους οπισθοχωρωντας.

ROOKIEJO

Παράθεση από: Whiskey στις  30 Μαρ 2010, 23:22:57 ΜΜ
Ερωτηση ... ειναι συγκεκριμενες οι περιοχες των αμυνομενων ή θα σκορπιστουν και θα καταλαβουν μεγαλυτερη εκταση απο αυτη που διαφαινεται στον χαρτη ?

Κοινως αν ειναι οι αμυνομενοι να καταλαβουν ακτινα μεγαλυτερη των 30-40 μετρων απο αυτη που σημειωνεται στον χαρτη τοτε δεν εχει νοημα το παιχνιδι (αποψη μου και με καθε σεβασμο).
Παράθεση από: Whiskey στις  30 Μαρ 2010, 23:51:59 ΜΜ
Προτεινω το καθε respawn των Ιαπωνων να ειναι στο επομενο σημειο απο εκει που σκοτωθηκαν ... ετσι θα υπαρχει συγκεντρωση δυναμεων στα επομενα σημεια και θα αποφευγθουν παρεξηγησεις και παρερμηνιες + του οτι θα πρεπει και οι Ιαπωνες να καλυψουν τις εναπομεινωντες θεσεις τους οπισθοχωρωντας.
το νησι ειναι συγκεκριμενο και δεν μπορουν να πιασουν θεση στην θαλλασα
      το respawn ειναι μεσα στο νησι σε σημειο που δεν θα τους βλεπετε παντα πισω απο το σημειο που χτυπηθηκαν
        καθως ο διοργανωτης ειναι ιαπωνας και εχει στρατηγικη δεν θα ηθελα να πω δημοσια ποια θα ειναι αυτη .ετσι οπως το βλεπω εγω δεν θα ειχε νοημα να ξερατε που ειμαστε η που ΠΡΕΠΕΙ να μαζευτουμε. αλλιως θα ηταν κριμα σε ενα πεδιο σαν αυτο να μην ψαχνετε τον εχθρο και να μην σας ερχονται βολες απο το πουθενα
και σαν ιστορικο σεναριο προσπαθω να προσομοιασω τις συνθηκες οσο γινετε ευκολα
αλλα δεν μπορω ουτε ολες τις αποψεις να δεχτω γιατι δεν τις εχω μελετησει και εχω κατι αλλο στο μυαλο μου .σαφως καθε αποψη ειναι σεβαστη αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις το πνευμα μου

Whiskey

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  31 Μαρ 2010, 00:17:59 ΠΜ
       το νησι ειναι συγκεκριμενο και δεν μπορουν να πιασουν θεση στην θαλλασα
      το respawn ειναι μεσα στο νησι σε σημειο που δεν θα τους βλεπετε παντα πισω απο το σημειο που χτυπηθηκαν
        καθως ο διοργανωτης ειναι ιαπωνας και εχει στρατηγικη δεν θα ηθελα να πω δημοσια ποια θα ειναι αυτη .ετσι οπως το βλεπω εγω δεν θα ειχε νοημα να ξερατε που ειμαστε η που ΠΡΕΠΕΙ να μαζευτουμε. αλλιως θα ηταν κριμα σε ενα πεδιο σαν αυτο να μην ψαχνετε τον εχθρο και να μην σας ερχονται βολες απο το πουθενα
και σαν ιστορικο σεναριο προσπαθω να προσομοιασω τις συνθηκες οσο γινετε ευκολα
αλλα δεν μπορω ουτε ολες τις αποψεις να δεχτω γιατι δεν τις εχω μελετησει και εχω κατι αλλο στο μυαλο μου .σαφως καθε αποψη ειναι σεβαστη αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις το πνευμα μου

Σεβαστα ολα και ευχομαι να γινει ενα καλο παιχνιδι.