31-01-10 ΠΕΛΕΛΙΟΥ Μαλακάσα

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 27 Μαρ 2010, 23:50:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

morfeus1712

και εγω μεσα λογω οπλισμου Μ733 αμερικανοφερνω  ;D
μια απορια εχω ενα vsr-10 gspec στα 320 fps (μαμα δλδ) αλλα δεν εχει πανω διοπτρα!!!
αφου ειναι στην ουσια καθαρο τυφεκιο (μονοβολο) δεν μπορω να το χρησημοποιησω???
ειναι σαν να εχω στην ουσια Μ1 ψιλομοιαζουν κιολας  ;D ;D ;D (αποσο θυμαμαι)!!!
για το glock 18c ΑΕΡ φανταζωμαι δεν το αναφερω δεν παιζει!!!

ROOKIEJO

morfeus1712
μπορεις να παιξεις με το 10 αλλα γιαπωνεζος.μπορει να βρεθει μια διοπτρα.προς το παρων αυτους που θα σηκωθουν νωρις ψαχνουμε οποτε κοιτα και προς τα κει.θα παρακαλουσα παντως αν μπορεις φερτα και τα δυο μηπως καλυψουμε και καποιο φιλο που δεν εχει οπλο.απο πιστολια καλυτερα να εχουν 45αρια οι αμερικανοι λουγκερ οι ιαπωνες.στην κριση σας
Jeff_Steel 
ελα και δεν βρεθει οπλο σου εχω αλλη δουλεια.αλλα μαλλον θα βρεθει
queef 
μικροτερη πυκνοτητα αερα αρα και μικρη μειωση στα φπς συν αυτο που λεει ο φαλκον συν τα καλυτερα ρουχα συν την μονη βολη 
baldcoyote
δυστηχως δεν θα χιονησει .αν ομως ,θα γινει αλλο σεναριο   

Eagle

Καλημέρα, θα τα πούμε στο πεδίο, εύχομαι να πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι, όσο για το σενάριο οι ποιό πολλοί έχουμε US όπλα  :P
Τα λέμε στο πεδίο!!!!

Whiskey

Η ομαδα των HADES δηλωνει την συμμετοχη της με τα κατωθι μελη:

Whiskey
Spartan
Viper
Pantelosb
Fox3
Zaitsev + 1
Greco
Powerplant
Eversman
War_Angel

Εφοσον οι στολες μας ειναι Ελληνικης παραλλαγης θεωρουμε την τοποθετηση μας στην πλευρα των Αμερικανων.

Ο οπλισμος μας ειναι κυριως Μ4 με FPS απο 400 και κατω.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ: Με βαση τον γενικο οπλισμο που αναφερατε, μπορουμε να φερουμε ενα Μ249 ως πολυβολο υποστηριξης (παιζει με 360 FPS περιπου) ή αντιτιθεται στους κανονες του παιχνιδιου ?

Απαντηθηκε ... Ευχαριστω.

Τα λεμε στο πεδιο.

queef

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  29 Μαρ 2010, 09:25:41 ΠΜ
queef 
μικροτερη πυκνοτητα αερα αρα και μικρη μειωση στα φπς συν αυτο που λεει ο φαλκον συν τα καλυτερα ρουχα συν την μονη βολη 
Λίγο άκυρο αυτό,για τα ηλεκτρικά δεν ισχύει,αν είναι αερίου ΟΚ.
Επίσης όσον αφορά τα πιο χοντρά ρούχα και το πέφτουν τα φπς με ανεβασμένο χοπ απ το αφήνω αχολίαστο.
Σε κάθε περίπτωση λόγω ίωσης δεν θα συμμετάσχω οπότε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ

Chemical

Μέσα και οι Lost Patrol με τα παρακάτω μέλη:

Chemical
CountX
Haramadas
Genocide

Bope? DrPain?
Δυστυχώς όμως και εμείς έχουμε όλοι σχεδόν M4A1,Εικ416,SR25<440 fps και 2 M.e.u. για side arm.
Βεβαια είναι στην ευχέρεια του διοργανωτή να μας τοποθετήσει σε οποια παράταξη θέλει.

(Μήπως να κάναμε κάνα Αμερικανικο Εμφύλιο?)
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Falcon

ΑπόBLACK HAWK , μέσα οι :

Falcon
OldNavy
Noob (με ερωτηματικο)

Από εξοπλισμό:

Falcon - παραλλαγή Τiger Stripe, όπλα Μ16Α3(290 fps), Μ1911Α1 (300fps)

OldNavy - παραλλαγή Ελληνική Lizard, όπλα ΜΡ5Α5(267fps)

Noob - παραλλαγή Ελληνική Lizard, όπλα SOPMOD M4(280fps), P226(?? fps)

Λογικά, εμείς με τους Αμερικανούς....

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Καλησπερα κ εγω μεσα με  +2 ατομα ακομα
Οπλα : 2 ΜΡ-5
           1 ΗΚ-416
           1 Μ 16 Μ4
Στολές ελληνικη παρ/γη

ROOKIEJO

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ: Με βαση τον γενικο οπλισμο που αναφερατε, μπορουμε να φερουμε ενα Μ249 ως πολυβολο υποστηριξης (παιζει με 360 FPS περιπου) ή αντιτιθεται στους κανονες του παιχνιδιου ?

λιγα λογια για το εργο και πως το φανταζεται ο διοργανωτης (τρομαρα του)

οσοι μπορειτε χρησιμοποιηστε βιοδιασπομενα ββς

ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
      οι ομαδες σαν καλυτερα συντονισμενοι συμπαιχτες ελεγα να παρουν τον ρολο των συνταγματων που εκαναν την αποβαση και οι υπολοιποι να προσκοληθουν σε αυτες σαν ενισχυσεις αναλογα με την παραλαγη τους.
στο θεμα του οπλισμου τα πολυβολα και τα σναιπερ δεν προσφερουν καποια πρακτικη διαφορα στους αμερικανους που ειναι περισοτεροι και κυνηγουν τον χρονο
   αντιθετα ειναι ενισχυτικος παραγοντας στους ιαπωνες που το πλεονεκτημα τους ειναι ο εχτρα χρονος που εχουν για να καλυφτουν καμουφλαριστουν και να στησουν παγιδες σε καθε διοδο του "νησιου"
   χωρις να θελω να χωρισω ομαδες θα σας παρακαλουσα να ελεγξετε τα παρακατω ενδεχομενα

1 να αποχωριστητε εθελοντικα τους σναιπερ και τους πολυβολητες σας που ετσι και αλλιως τρωνε περισοτερο και να τους στειλετε στους ιαπωνες
       2 να δανεισετε κατα την κριση σας τον παραπανω εξοπλισμο σε φιλους σας ιαπωνες καθως κατα κανονα οι ομαδες εχουν και απο τα δυο ειδη οπλων
      3 να μεινετε ενωμενοι κακοι αμερικανοι και να αφησετε τα οπλα αυτου του τυπου θαμενα μεσα στην σκονη και στις αραχνες να παρακαλανε να βρεθει ενας φτωχος πλην τιμιος ιαπωνας να τα βαλει σε λειτουργια.

γενικα δεν εχω διαθεση να κοψω κανεναν αλλα νομιζω οτι ειναι πιο καλο να μπαινουμε στο πνευμα καθε σεναριου προσπαθωντας να προσομοιωσουμε καταστασεις ετσι ωστε να εχουμε διαφορετικες εμπειριες και συγκινησεις καθε φορα

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΑΠΩΝΕΣ

επειδη η αμυνα μας βασιζεται στο ποσο καλα θα προετοιμασουμε τις θεσεις μας και ποσο δυσκολος στοχος θα γινουμε προτεινω την κατασκευη διαφορων φτηνων και ευκολων κατασκευων που θα βοηθησουν την αποκρυψη μας.κουβερτες διχτυα παραλαγης χαρτοκουτα βαμμενα η αλλα ειναι καλοδεχουμενα
  τωρα αν καποιος θελει να παει να σκαψει κανα ορυγμα εγω δεν θα πω οχι
  επειδη λογω των σφοδρων βομβαρδισμων του "νησιου" τα δεντρα εχουν γινει ισιωμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κρυψιμο ψηλα σε δεντρα

kaliostro

Δυστηχώς μια ψύξη στην δεξιά μου ωμοπλάτη-χέρι δεν με αφήνει καν να σηκώσω το χέρι μου,παρόλο που το πεδίο είναι απο τα αυτά που γουστάρω δεν θα μπορέσω να σας κάνω παρέα. :(
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Whiskey

Παράθεση από: kaliostro στις  29 Μαρ 2010, 19:19:12 ΜΜ
Δυστηχώς μια ψύξη στην δεξιά μου ωμοπλάτη-χέρι δεν με αφήνει καν να σηκώσω το χέρι μου,παρόλο που το πεδίο είναι απο τα αυτά που γουστάρω δεν θα μπορέσω να σας κάνω παρέα. :(

Περαστικα Θανο, αν παντως τα καταφερεις θα ηθελα να σε εχω παρεα μας ;)

ROOKIEJO

Παράθεση από: kaliostro στις  29 Μαρ 2010, 19:19:12 ΜΜ
περαστικα αλλα αν θες να ερθεις μπορεις να αναλαβεις την διοικηση της ακτης με οπλο ασυρματο :D  :P

pit k

μεσα και εγω ιαπωνας με us οπλο
αλλα απ οτι καταλαβα οι πιο πολλοι τετοια οπλα εχουμε

Leonardo-Swordfish

Τ.Α.S.

1-Leonardo
2-Goodspeed
3-Berretas
4-The FiXXXeR
5-Vagelis521
6-13illys
7-Tag21

8-GiannisGtti ????
9-Mitsos ?

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ

ZINJA

μεσα ο

ZINJA
Filakio8

Αμερικανοι λογω των οπλων! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

αλαγη σχεδιων!θα ειμαστε γιαπωνεζοι! ;D ;D ;D ;D ;D  <<<<και με σπαθι παρακαλω και ζωσμενοσ με εκρικτικα!>>>>> ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) :D :D :D 8) 8)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Nikos Tsi

Καλημερα μεσα και εγω συν ενα ατομο ακομα!!!εχω παραλαγη ελληνικη και οπλο g36 το αλλο ατομο θα ερθει με μονοχρωμα ρουχα λογω οτι ειναι νεο το παιδι  και δεν εχει ολον το εξοπλισμο ακομα!!!!η πιεση του οπλου μου ειναι 380 αν υπαρχει προβλημα παρακαλω απαντηστε μου ευχαριστω!!!

ROOKIEJO

Παράθεση από: Nikos Tsi στις  30 Μαρ 2010, 10:41:15 ΠΜ
Καλημερα μεσα και εγω συν ενα ατομο ακομα!!!εχω παραλαγη ελληνικη και οπλο g36 το αλλο ατομο θα ερθει με μονοχρωμα ρουχα λογω οτι ειναι νεο το παιδι  και δεν εχει ολον το εξοπλισμο ακομα!!!!η πιεση του οπλου μου ειναι 380 αν υπαρχει προβλημα παρακαλω απαντηστε μου ευχαριστω!!!
οχι κανενα προβλημα .καταταχτηκατε κιολας στους ιαπωνες

MitsoS_O_Yakuza

μεσα +4ατομα τα οποια παιδια ειναι καινουρια στο χωρο και θελουν να παρουν μια γευση μπας και χωθουνε.οποτε καταλαβαινετε ΒΑΡΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ και αλυπητα  8) ;D 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

satrapis1984

Καλησπερα σε ολους!!Αυριο πιθανον θα ναι το πρωτο μου παιχνιδι οποτε μερικες συμβουλες σχετικα με το τι πρεπει να κανω/φερω θα ταν υπεροχες!!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Nemo me impune lacessit