Team Deathmatch ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΝΗ

Ξεκίνησε από transporter, 14 Μαρ 2010, 13:45:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

transporter

όλα επιτρέπονται και μικρές και μεγάλες γεμιστήρες..μόνο μην γράφεις GREEKLISH

morfeus1712

μεσα και εγω παιδια!!! μπορει και με +2-3 !!!! 8) 8) 8) 8)

jumbo

μετρηστε με και εμενα αν δεν βρεχει.... :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

H.A.F

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ....... ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ?

transporter

κατά αρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν και ίδιαίτερα τον Zinja για την πολύτιμη βοήθεια του...νομίζω πως όλοι το ευχαριστήθηκαν είτε νικητές είτε χαμένοι..θέλω να ζητήσω συγνώμη σε αυτούς που ήταν στην ομάδα γιατί τους έκανα χάλια με την ταινία αλλά να ξέρετε ότι την επόμενη φορά θα είναι πιο οργανομένο το game.Καλή εβδομάδα σε όλους :)

melpas1013

Εμείς ευχαριστούμε για το παιχνίδι. Και σαν νέος είδα τα πρώτα βασικά, έφαγα και έριξα τα πρώτα μου BBs. Χάρηκα που γνώρισα κάποιους από κοντά, αν και για να είμαι ειλικρινής δε σας θυμάμαι όλους. Ελπίζω με τον καιρό.

Ποιείν α κελεύει Πατρίς

transporter

μην ανησυχείς καθόλου εγώ παίζω 8 μήνες και πάλι δεν τους θυμάμαι όλους...τις καλύτερες ευχές μου για το ξεκίνημα σου(και για όλους τους νέους)και καλά bbs'

Papis

Καλησπέρα παιδια,περασαμε ωραία σήμερα η απλότητα του σεναρίου βοήθησε και τους νέους φίλους μας να μαθουν τους βασικούς κανονες του παιχνιδιου!Συγχαρητηρια και στον transporter το στισιμο του παιχνιδιού!!!

Remedy

Πέρασα πολύ καλά αν και λόγω του Woodland είμαι κάπως κουρασμένος....Ωστόσο μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά το Κυριακάτικο πρωί μου! Ευχαριστούμε transporter ;D ;D ;D

ZINJA

μπραβο καλε μου φιλε για το παιχνιδι που εστησες!να εισια καλα!και οποτε χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαι!

μπραβο στους <παλιους>που εδειξαν στουν νεους!μπραβο στους νεους που ακουγαν και ακολουθησαν συνβουλες!και πιστευω οτι ολα πηγαν καλα!και αν υπηρχανε καποια μικροπροβληματα λυθηκαν στη στιγμη!             ;Dδεν υπηρχανε αθανατοι........περιεργο ;D ;D ;D ;D

μπραβο στο καιρο που μας εκανε τη χαρη και μας αφησε να παιξουμε και να το ευχαριστηθουμε! ;) ;) ;) :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

aroutha

Αν και σε γενικές γραμμές πέρασα καλά σήμερα, υπάρχουν μερικά μελανά σημεία που θα ήθελα να αναφέρω όχι τόσο σαν παράπονα αλλά κυρίως σαν παραδείγματα προς αποφυγή. Καταρχάς, η έλλειψη καλής οργάνωσης ήταν ένα θεματάκι που έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα, και πιο συγκεκριμένα δεν κατάλαβα ποτέ ποια ήταν η οριοθέτηση του πεδίου ??? Διότι είδα και μερικούς από την αμάδα με την ταινία που είχαν φτάσει σε απόσταση 10 μέτρων και λιγότερα από το δρόμο(!), πράγμα πολύ επικίνδυνο γιατί αν έκανε το λάθος κάποιος να τους ρίξει μπορεί και να πετύχαινε αμάξια και ανθρώπους που περνούσαν από τον δρόμο. Τέλοσπάντων, δεν θέλω να τραγικοποιώ τα πράγματα αλλά λίγη προσοχή δεν βλάπτει. Φυσικά δεν κατηγορώ τον διοργανωτή γι' αυτό διότι κάτι τέτοιο είναι κυρίως στην κρίση του καθένα μας. Ο διοργανωτής για τον ελάχιστο χρόνο που είχε στην διάθεση του μια χαρά τα κατάφερε και μπράβο! ;)

Ghillie

Ωραιο παιχνιδι, περασαμε ωραια και μπραβο στο διοργανωτη που τα εβγαλε περα σε τοσο λιγο χρονο. παρεπιπτοντως να ζητησω και συγνωμη απο ενα φιλο στην ομαδα με την ταινια που του εριξα παραπανω απ'οσο επρεπε. παντα με ορεξη παιδες!

Admax

Πολύ ωραίο παιχνίδι!!! Καμια φωτογραφία θα ανεβάσετε να δούμε?? :)

Nikos Tsi

παιδια και εγω μεσα αν παρω ρεπο απο την υπηρεσια!θα ερθει και ενας ακομα!!!μια ερωτηση μονο επιτρεπωντε καπνογονα?παντως καλο θα ηταν πριν απο καθε παιχνιδι να κανωνιζαμε μεταξι μας τι μπορουσε να εφερνε ο καθενας για να μην επιβαρινετε μονο ο ενας αλλα και για πιο ρεαλιστικους λογους!!!δεν κανω καποια υποδιξη μην παρεξιγηθω!!!

liongreek

Παράθεση από: Nikos Tsi στις  28 Μαρ 2010, 10:00:35 ΠΜ
παιδια και εγω μεσα αν παρω ρεπο απο την υπηρεσια!θα ερθει και ενας ακομα!!!μια ερωτηση μονο επιτρεπωντε καπνογονα?παντως καλο θα ηταν πριν απο καθε παιχνιδι να κανωνιζαμε μεταξι μας τι μπορουσε να εφερνε ο καθενας για να μην επιβαρινετε μονο ο ενας αλλα και για πιο ρεαλιστικους λογους!!!δεν κανω καποια υποδιξη μην παρεξιγηθω!!!

φίλε μου μάλλον ήθελες να απαντήσεις σε άλλο θέμα...το παιχνίδι αυτό έχει ήδη γίνει...

Nikos Tsi

Οντος και συγγνωμη αλλου ηθελα να στηλω αλλου πηγε!!!!

Eagle

χαχαχα και με μπέρδεψες επειδή μου είχε εμφανιστεί ως νέο και λέω καλά δεν θα γίνει το σενάριο της μαλακάσας???  :P μετά είδα πως κι εγώ είχα σημετάσχει στο deathmatch της καισαριανής  ;D