Team Deathmatch ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΝΗ

Ξεκίνησε από transporter, 14 Μαρ 2010, 13:45:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

transporter

Εφόσον δεν έχει δημοσιευτεί κάποιο game για την κυριακή αποφάσισα να διοργανώσω ένα game στην καισαριαννή.Το παιχνίδι θα είναι τύπου Team Deathmatch με respawn των τριών.Οι βάσεις των ομάδων θα οριστούν στο πεδίο.Το όριο των όπλων είναι 400 fps,των sniper 550 και των πιστολιών 350.Απαγορεύονται οι συμπλοκές κάτω από τα 10 μέτρα για όπλα άνω των 350 fps και 20 μέτρα για τα sniper.Δεν είμαι σεναριογράφος ακόμα και για αυτόν τον λόγο δεν δημιούργησα κάποιο σενάριο... το game θα αρχίσει στις 10.30 παρακαλώ δηλώστε συμμετοχές

TOUMPAS

μεσα ειμαι και εγο παιδια ................

Mitsigun

ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ !!!
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ?? :-\

cpt.Price

μεσα εγω + Big Boss (ο γνωστος)+ 1 συνολο 3
Current project :
G3 SBS

Current armory :
MC51
Mp5a5 (for sale)
Ak74 (scrap)

Winter is coming!

Doctor

μεσα και εγω μαζι με emperor wildweasel eagle και φωτογραφο συνολο 5 ατομα

SaTuRn

Εάν δεν βρέχει μέσα και εγώ!  ;)

O.Y.K.1985

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΘΑ ΕΛΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Τάλων

Φίλε transporter το παιχνίδι θα είναι είτε Deathmatch είτε respawn.

Και τα δύο δεν γίνεται. ;)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Admax

kukuras7

Απαξ και δεν βρεχει μεσα ;D (οχι γιατι ειμαι απο ζαχαρη,απλα με βροχη η πορεια των ΒΒs κλανει ;D)

Falcon

transporter

Τάλων  έχεις δίκιο απλά εννοούσα ότι θα χωριστούμε σε 2 ομάδες και θα παίξουμε ένα game με respawn

Falcon

Γιατι να μη παιξουμε  πολλα deathmatch απανωτα? μηπως συμφερει περισσοτερο?

Οσο για σεναριο, κατι θα ξεθαψω κι εγω ...  ;)

cpt.Price

και αν βρεχει ειμαστε ακομα πιο μεσα  ;D ;D ;D ;D
Current project :
G3 SBS

Current armory :
MC51
Mp5a5 (for sale)
Ak74 (scrap)

Winter is coming!

Mitsigun

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ...ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ?? ::)

Edit by Admin.
Μην γράφετε με κεφαλαία, εκλαμβάνεται ότι φωνάζετε.

cpt.Price

ειναι πολυ ευκολο, καμια κατοσταρια μετρα μετα το νεκροταφειο, παρκαρεις το τουτουνι σου και στα δεξι σου χερι (οπως ανεβαινεις απο το νεκροταφειο) ειναι μια ''πυλη'' που πας με τα ποδια ολο ευθεια :P εκει θα ειμαστε :P
Current project :
G3 SBS

Current armory :
MC51
Mp5a5 (for sale)
Ak74 (scrap)

Winter is coming!

ZINJA

με το καλο η ομαδα των ι-4 θα δωσουν συμμετοχη το σαββατο!παντως τα φπς πρεπει να ειναι (αυτο που εχει οριοθετηθει για γουνλαντ)450 για να μπορουν να παιξουν ολοι που εχουνε τα <οπλα τους>για δασος!ευχαριστω!συγνωμη για την παρατηρηση!εγω ακολουθω τον διοργανοτη!αλλα συνετο θα ητανε να κανουμε οτι και στα προηγουμενα παιχνιδια!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Noob

Γενικά κατι πρεπε να γινει με τα ΦΠΣ. Για κτιρια 350... και μονο πιστόλια.. Για δάσος 450 αλλα και για την βαση της Ελευσίνας 450 για τους ανοιχτους χώρους
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

transporter

Zinja δεν έχω κανένα πρόβλημα να αλλάξω τα fps αλλά να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας και να μην έρχεται ο κάθε έξυπνος από τα 3 μέτρα και να σου ρίχνει με 450 fps σε επίμαχα σημεία(δεν είναι σπόντα για εσένα μην ανησυχείς..χαχα)και όπως είπα εγώ απλά πρότεινα να παίξουμε στην καισαριαννή,δεν έφτιαξα σενάριο.....το σενάριο θα το δημιουργήσουμε όλοι μαζί την κυριακή στο πεδίο :)ευχαριστώ.

transporter

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=37.965372,23.783528&daddr=&hl=en&geocode=&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=18&sll=37.964763,23.783062&sspn=0.003058,0.004823&ie=UTF8&t=h&ll=37.96445,23.782203&spn=0.012231,0.01929&z=16                                                     αυτό είναι το link για να βρουν οι φίλοι που δεν ξέρουν το σημείο του πεδίου...και σας παρακαλώ πολύ να ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ τα οχήματα σας μπροστά από την ΜΠΑΡΑ που υπάρχει στο σημείο