20/12/09 ''TO KAΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ'' ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 16 Δεκ 2009, 15:28:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

transporter

παιδιά ποτέ δεν αργώ στα παιχνίδια αλλά υπάρχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα...αν έρθω αύριο στις 11 θα σας πειράξει..??Μελά αν υπάρχει πρόβλημα με την ώρα προσέλευσης μου πες μου....ευχαριστώ :)

Haroth

Δυστυχώς λόγω προβλήματος υγείας τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω  :(

Κρίμα γιατί είχε καιρό να βγεί Καισαριανή και μου αρέσει το πεδίο.

Καλά να περάσετε παιδιά  :) :)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: transporter στις  19 Δεκ 2009, 18:26:52 ΜΜ
παιδιά ποτέ δεν αργώ στα παιχνίδια αλλά υπάρχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα...αν έρθω αύριο στις 11 θα σας πειράξει..??Μελά αν υπάρχει πρόβλημα με την ώρα προσέλευσης μου πες μου....ευχαριστώ :)
Mονο και μονο που το ειπες καθαρισες..σε περιμενω και ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο αυτο που σου συμβαινει..

Παράθεση από: Haroth στις  19 Δεκ 2009, 18:29:44 ΜΜ
Δυστυχώς λόγω προβλήματος υγείας τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω  :(

Κρίμα γιατί είχε καιρό να βγεί Καισαριανή και μου αρέσει το πεδίο.

Καλά να περάσετε παιδιά  :) :)
ευχομαι συντομα να εισαι καλα και παλι αδερφε γιατι αυτο προεχει..θα ξανακανουμε συντομα παιχνιδι στο πεδιο..περαστικα...

Παράθεση από: Xaris36 στις  19 Δεκ 2009, 18:23:43 ΜΜ
Καλησπέρα κ από εμένα !!! πάρα πολύ ενδιαφέρον το σενάριο σου Παύλο Μελά!!!! Το πεδίο δεν το γνωρίζω καθόλου σε αντίθεση με την περιοχή βέβαια !!Θα προσπαθήσω να έλθω αύριο κ να συμμετάσχω μετά χαράς !!!
Δεν έχει κάποιν περιορισμό όσον αφορά τον τύπο των δεσμίδων που θα χρησημοποίθπυν απο όσο είδα !!! Όλα καλά λοιπόν !!!!!
γεια σου αδερφε,ευχομαι να πανε ολα καλα και να κανουμε ενα ωραιο παιχνιδι και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι...σε περιμενουμε...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Noob

Το πως θα ερθετε οι καινουργιοι τι ξερετε???

Είναι εδώ περίπου

http://www.ploigos.gr/?sessionid=5e2d34018f2c57b9ea2e1de3c6f48ab9
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

air-sfiga

αν γινεται να φερεται και καμια δευτερη αντιβαλιστικη μασκα η γυαλια θα ηταν τελεια, γιατι εχω 2 οπλα αλλα δεν εχω δευτερη μασκα

Noob

Παράθεση από: air-sfiga στις  19 Δεκ 2009, 21:23:46 ΜΜ
αν γινεται να φερεται και καμια δευτερη αντιβαλιστικη μασκα η γυαλια θα ηταν τελεια, γιατι εχω 2 οπλα αλλα δεν εχω δευτερη μασκα

Εγω ειμαι με +4 συνολικα και εχω 3 όπλα... εχω 5 ζευγη γυαλιών οποτε θα σου δωσω εγω ενα να σε βολέψω φίλε μου

Αριστοτέλης

Xaris36

Μια διευκρήνιση θα ήθελα παιδία όσον αφορά το πεδίο,όπως ανεβαίνουμε την Κατεχάκη,περνάμε το 251 νοσοκομείο τησ αεροπορείας,συνεχίζουμε όπως πηγαίνει ο δρόμος κ μετα μπαινουμε δεξιά στήν ταμπέλα που λέει Καισαριανή,σωστά?

Noob

Παράθεση από: Xaris36 στις  19 Δεκ 2009, 22:20:03 ΜΜ
Μια διευκρήνιση θα ήθελα παιδία όσον αφορά το πεδίο,όπως ανεβαίνουμε την Κατεχάκη,περνάμε το 251 νοσοκομείο τησ αεροπορείας,συνεχίζουμε όπως πηγαίνει ο δρόμος κ μετα μπαινουμε δεξιά στήν ταμπέλα που λέει Καισαριανή,σωστά?

θα σου το περιγραψω ερχομενος απο Αθηνα...

Κατεβαινεις την Κατεχακη, περνας τη Μεσογείων.. Περνας το 401 , μετα περνας της αεροπορίας... Συνεχιζεις ευθεία κ δε στρίβεις πουθενα μεχρι να βρεις τη μεγαλη στροφη του Καρεα... Συνεχιζεις και βλέπεις ταμπέλα προς Καισαριανη (σ.σ. κρατησου δεξια) στριψε στη εξοδο και κατεβα το δρομο.. στα 300μ ειναι το Παρκινγκ του νεκροταφειου εκει παρκαρεις (σ.σ. λιγο πρίν θα δεις μια κιτρινη μπάρα, μη παρκάρει εκει)

Αριστοτέλης

morfeus1712

και εγω τελικά μέσα (σόρυ για την τελευταία στιγμή) με + 2 παιδιά και ισως +1 ακόμα !!!

transporter

Μελά ευχαριστώ πάρα πολύ ελπίζω να μπορέσω να έρθω :)

SaTuRn

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Θελω για αλλη μια φορα να ευχαριστησω ολους οσους με τιμησαν με την παρουσια τους,τους αδερφους  μας FREEDOM FIGHTERS και γενικα ολους αυτους που με την καλη τους προαιρεση και την αγαπη για το αθλημα εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους για να γινει αυτο το ωραιο παιχνιδι..ελπιζω να περασατε ολοι καλα και να μην υπηρξε παραπονο απο κανεναν..επισης θετικο ηταν οτι δεν υπηρξαν αθανασιες..συγχαρητηρια στους αντιπαλους (κιτρινη ομαδα)για την νικη στο παιχνιδι..ελπιζω να σας αρεσε το σεναριο και συντομα να ξαναβρεθουμε στα πεδια της μαχης..
φιλικα   Παυλος Μελας

παρακαλω οποιος εχει φωτο απο το παιχνιδι να τις ανεβασει στο ποστ που θα ανοιξω.....
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Papis

Πολύ ωραία  ήταν σήμερα,μπράβο στον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ για το σενάριο και χαρηκα που δεν άκουσα παράπονα για αθανάτους!!!!!

Noob

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  20 Δεκ 2009, 15:26:12 ΜΜ
Θελω για αλλη μια φορα να ευχαριστησω ολους οσους με τιμησαν με την παρουσια τους,τους αδερφους  μας FREEDOM FIGHTERS και γενικα ολους αυτους που με την καλη τους προαιρεση και την αγαπη για το αθλημα εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους για να γινει αυτο το ωραιο παιχνιδι..ελπιζω να περασατε ολοι καλα και να μην υπηρξε παραπονο απο κανεναν..επισης θετικο ηταν οτι δεν υπηρξαν αθανασιες..συγχαρητηρια στους αντιπαλους (κιτρινη ομαδα)για την νικη στο παιχνιδι..ελπιζω να σας αρεσε το σεναριο και συντομα να ξαναβρεθουμε στα πεδια της μαχης..
φιλικα   Παυλος Μελας

παρακαλω οποιος εχει φωτο απο το παιχνιδι να τις ανεβασει στο ποστ που θα ανοιξω.....

Ειχα αρχισει να φοαμαι οτι δε θα ξανα κερδιζα μιας και περασα 2 σερι Κυριακες χωρις νίκη..

Ενα μεγαλο μπραβο πρωτα απο όλα στον διοργανωτη και φίλο για το καταπληκτικο σημερινο παιχνιδι...

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που εδειξαν οτι το καλο σεναριο απαιτει και σωστους παικτες με διακαιο παιχνιδι.. αθανατοι δεν υπηρξαν ευτυχως..

Και απο πλευρας μου θελω να ευχαριστησω το παιδι που του εκανα μπαμ και λυσαμε το θεμα πολιτισμερνα με παρλε (ή οπως αλλιως λέγετε)

Αριστοτέλης

transporter

Ελπίζω να περάσατε καλά :)Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ στο παιχνίδι....Βγάλατε καμιά photo για να δουμε και εμείς που δεν παίξαμε..??

harvester

Μπράβο στον Μελά  αν και το πρώτο του σενάριο η πυγμαχάρα τα κατάφετε.
Περάσα super (αν και σκοτώθηκα και στα δύο παιχνίδια.)
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ !

eloxim1

μπραβο φιλε μελα ωραιο το πεδιο ωραιο σεναριο χωρισ πολλα πολλα μια και εξω και το ευχαριστηθηκαμε σε 3 παιχνιδια οπως ειχες πει και θα προσπαθω στα σεναρια σου οσο με αφηνει η δουλεια να ειμαι παρων μπραβο και παλι  :)
leave no man behind

morfeus1712

και από μένα ένα μπράβο στην όλη οργάνωση !!! απλό παιχνίδι και ωραίο με καλες μάχες ... εμένα μου άρεσε το τελευταίο 5χ5 που κρατισε κανα 10λεπτο και ε΄παιξα το vsr στυλ CQB ..!!!

koukou

Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό,  ήταν η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι  και τον κόσμο του airsoft !!!πολύ καλή δουλειά από τους διοργανωτές και πολύ καλή συνεργασία από τις ομάδες !!!   

alekoukos_kalashnikov

Ενα μπραβο στον Παυλο Μελα για την πρωτη του αποπειρα για σεναριο....ετρχε σχεδον ολη την ωρα για να μετρησει οπλα και να μας βαλει χρωματιστες ταινιες που αγορασε !!!Πολυ απλο σεναριο χωρις φανφαρες,καλες ομαδες και ελαχιστοι αθανατοι!Δυστυχως το μονο που με ξενερωσε για αλλη μια φορα ηταν το πεδιο... ::)...!

ΜΠΡΑΒΟ,αντε και σε επομενα σεναρια συντομα!
why so serious...?