20/12/09 ''TO KAΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ'' ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 16 Δεκ 2009, 15:28:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

misericord

Παράθεση από: Noob στις  17 Δεκ 2009, 14:55:37 ΜΜ
fps x 0.6818 = mph
for example 100 fps x 0.6818 = 68.18 mph
Λοιπον διαβαζω εδω και καιρο τον τροπο που γραφεις και τον θεωρω απαραδεκτο..

Δε κανεις τιποτε αλλο απο το να προσποιεισαι οτι ξερεις τα παντα παντου και παντα και να επιτηθεσαι στους πάντες γυρω σου

Ειπα τη γνωμη μου και δε γουσταρω απο κανεναν να δεχομαι αηθη επιθεση..

Κανες μια google αναζητηση για του λογου το αληθες και το αιρσοφτ δε ταλανιζεται απο καποιο προβλημα αντιθετα με εσενα. Κανω λαθος;

Αλλα αφου θες απαντηση παρτην απο ενα ξενο σαιτ

Πραγματικά δεν με νοιάζει αν θεωρείς τον τρόπο που γράφω απαράδεκτο.
Δεν είναι καν το θέμα αν είμαι απαράδεκτος ή όχι... κατά πάσα πιθανότητα είμαι.
Το σημαντικό είναι να μπορείς να βγεις σε ένα κοινό και δημόσιο forum και να γράψεις κάτι που έχει βάση χωρίς να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου.
Δεν επιτέθηκα σε κανένα. Αν το έκανα θα το καταλάβαινες.
Επίσης τα "δεν γουστάρω" και "δεν μασάω" και τα λοιπά σε κανένα φίλο σου. Όταν αποφασίζεις να γράφεις σε δημόσιο forum να είσαι έτοιμος να απαντήσεις και να δεχτείς σχόλια.
Το airsoft στην Ελλάδα ταλανίζεται από πολλά προβλήματα και αυτό στο λέει κάποιος που είχε τη σχετική τύχη να παίξει και σε κάποια άλλη χώρα που επίσης πέρασε δύσκολα στο συγκεκριμένο τομέα. Αν πάλι εσύ δεν τα βλέπεις τότε παίζουμε σε διαφορετικά πεδία με διαφορετικούς ανθρώπους.

Hey all, it's time for another one of Crimson's hopefully well-reasoned rants\guides\announcements about one of our old favorite new player misconceptions, namely, the idea that a gun is better simply because it has higher FPS. I'm posting this thread up to clear up this misconception (or to get some reasons why people think that FPS is more important than I give it credit for being), since I've seen so many people recommend one gun over another simply because it has higher FPS, or because people will try to get as much FPS out of their gun as possible, but will overlook other (more important) modifications or upgrades. So, without further ado, here's what I think about FPS.

Αν θυμάμαι καλά σου ζήτησα να μου αποδείξεις αν αυτά που λες έχουν κάποιο κύρος και βασίζονται σε κάποιους φυσικούς νόμους περί βολών και μέγιστων αποστάσεων. Εσύ από την άλλη googlαρες αυτό που ήθελες και μου απάντησες με την ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
Σου τονίζω την λέξη γνώμη. Εκτός και αν δεν μπορείς να διαβάσεις την πρόταση "So, without further ado, here's what I think about FPS". Πριν προχωρήσω παρακάτω θέλω να σου θυμήσω ότι και μόνο που κάνεις την μετατροπή των fps σε mps ή αλλιώς μέτρα ανά δευτερόλεπτο, γιατί αυτό είναι το mph που βρήκες δείχνεις ακριβώς αυτό που προσπαθώ να σου πω.
Η ταχύτητα όπως φαντάζομαι θα ξέρεις εφόσον χρησιμοποίησες την μετατροπή είναι ίση με την πρώτη παράγωγο της απόστασης. Κοινώς αν παραγωγήσεις απόσταση σε σχέση με το χρόνο παίρνεις ταχύτητα. Θεωρώ φυσικά ότι η βολή είναι ομαλά μεταβαλλόμενη και την αντίσταση του αέρα (κακώς) αμελητέα ή όπως είχε πει κάποιος πριν καιρό στατιστικό λάθος. Μόνο και μόνο από το παραπάνω θα έπρεπε να βλέπεις τη σχέση της ταχύτητας με την απόσταση, αλλά επιλέγεις να μην το κάνεις ή απλά παίζει να μην έχεις ιδέα για τη μιλάω.

What does FPS get you? Many people believe that higher FPS will get you more range, and they're somewhat correct in this because the bb WILL go farther. But a more powerful spring, or teflon modding your sniper rifle, etc, is not going to significantly increase your EFFECTIVE range, and in many cases it will DECREASE your effective range. So what do I mean by this?

Το ίδιο το άρθρο που αναδημοσιεύεις αποδεικνύει αυτό που λέω για άλλη μια φορά. Μια μετάφραση για όποιον στερείται γνώσης της αγγλικής γλώσσας...
Many people believe that higher FPS will get you more range, and they're somewhat correct in this because the bb WILL go farther. Το οποίο σημαίνει:
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πώς τα περισσότερα FPS θα αυξήσουν την απόσταση της βολής και μέχρι ενός σημείου είναι σωστοί επειδή τα bbs ΘΑ ΠΑΝΕ πιο μακρυά.
Στη συνέχεια ο τύπος ανακατεύει τα fps το δραστικό βεληνεκές και τα αεροβόλα ελεύθερων σκοπευτών στα οποία ποτέ δεν αναφέρθηκα. Αν πράγματι ξέρεις τι κάνει ο κύλινδρος από τεφλόν σέ ένα όπλο τέτοιας κατηγορίας θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι μόνο τα fps δεν αλλάζει πόσο μάλλον την απόσταση. Για παράδειγμα θα σου πω ότι φίλος που μετέτρεψε ένα Marui VSR χρησιμοποιήσε τέτοιο κύλινδρο για να κάνει την όπλιση του ελατηρίου ευκολότερη.

Effective range is the range that your gun can get consistent hits on target. My personal standard for measuring effective range is 9/10 torso hits, or 8/10 if we factor in misses due to unexpected high gusts. Effective range is a factor of your gun's accuracy, power, and the quality and weight of the ammunition that you're using. Effective range is also inherently limited by the nature of airsoft projectiles, since they are very light. No matter how fast you're firing, an airsoft gun will never have an effective range of more than 100 yards at the absolute max (for a sniper rifle firing .43g bb's or heavier) or 200 feet for an AEG (firing .2's or heavier). You may be able to get hits much farther out, but those hits will be largely a matter of luck, even with fully upgraded internals.

Πάμε να μιλήσουμε για ενεργό ή δραστικό βεληνεκές. Λυπάμαι που θα στο πω αλλά στο airsoft αυτό δεν έχει να κάνει με το AEG σου. Έχει να κάνει ΜΟΝΟ με τον καιρό. Δοκίμασε να ρίξεις με 3 μποφόρ και μετά έλα να μιλήσουμε για συγκεντρώσεις. Όπως λοιπόν πολύ σωστά λέει ο κύριος το δραστικό βεληνεκές υπό εργαστηριακές συνθήκες (γιατί μόνο τέτοιες μπορείς αν επικαλλεστείς σε μια χώρα που φυσάει 9 μήνες το χρόνο, σε ένα hobby που επηρεάζεται τόσο πολύ από τον αέρα) έχει να κάνει με το βάρος της μπίλιας. Σωστά έχει να κάνει ΚΑΙ με αυτό. Με δεδομένο ότι παίζουμε κατά 90% με .20gr το μόνο πράγμα που το επηρεάζει όπως σου έγραψα και παραπάνω είναι η ταχύτητα εξόδου. Θέλω να σου τονίσω και πάλι ότι δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση τον όρο δραστικό βεληνεκές γιατί πραγματικά θέλεις συνθήκες εργαστηρίου.

Όπως λοιπόν λέει και ο τύπος από το άρθρο που βρήκες αυτό είναι το δραστικό βεληνεκές ή αυτό που θα είχες την καλύτερη συγκέντρωση. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ για μέγιστο. Φυσικά και δεν μιλάει για μέγιστο γιατί τα πράγματα είναι απλά. Το bb πάει πιο μακρυά αν η ταχύτητα εξόδου είναι πιο μεγάλη. Στο περιέγραψα και πάραπάνω. Τώρα αν χτυπήσει σωστά το στόχο αφενός δεν μπορείς να το πεις ούτε εσύ αλλά ούτε και εγώ και αφετέρου όταν μιλάμε για AEG έχεις πάντα και τη ριπή που δίνει τη δυνατότητα διόρθωσης με το μάτι.

Okay, so lets take a look at what's going to be most important here. I'm going to use ACM's as an example, since they seem to be the most popular sort of gun for a new player to buy. Most ACM's feature very wide inner barrels (usually 6.1mm or wider), and mid or low quality hopups and hopup buckings. I mention these two factors because they are a big influence on accuracy. So what happens if we were to increase FPS, but not do anything else? I'll use the UTG M324 and the JG M16 as examples.

The UTG M324 (also the DE M50) has a stock 6.14mm aluminum inner barrel. This barrel is very low quality, and makes the M324 usually inaccurate past 100 feet. 80-120 feet seems to be the usual range that people will start to see their shots spiral off wildly. If you clean the barrel and hopup rubber, and tweak the hopup a bit, you can extend effective range to maybe 150-180 feet if you're lucky and use heavier ammunition. But the barrel is so wide, and the hopup isn't a v-hop, so it doesn't have horizontal stability, which means that the shots are going to be pretty inaccurate.

So say we do the teflon mod to the M324, and, assuming it's a v.1 or v.2, increase FPS by around 70 fps. We're shooting at maybe 450 fps now, which means that it's going to have a longer range, right? Wrong. Speeding up the FPS means that we're actually making inaccuracies even worse. If the bb is deflecting around in the wide barrel to start out, increasing the FPS means it's going to be deflecting with even more energy than it did initially, which means that any inaccuracies due to the hopup and barrel will get magnified by the higher FPS. In my personal tests with a v.2 M324, I noticed my effective range decreased by 20 feet after doing the teflon mod. My shots would go farther, but I had no idea where they were going.

Okay, so how about an AEG? The same story holds true. This test was done with a JG M16A4, v.2, which I borrowed from a friend. Effective range ran about 120 feet with .2's, and I was getting nice torso shots, but even with the hopup set perfectly to float bb's out as far as possible, they would still start to spin out unpredictably past 120 feet. So I downgraded the spring to an M100, and noticed, not surprisingly to me, that my effective range did not decrease at all. In fact, it increased to about 125-130 feet. Granted, my shots didn't hit with as much force, but they still were getting out there. So next I popped in an M150, just for kicks. Obviously you'd want to upgrade everything else as well, but since I was only planning on leaving it in there for a few shots, I figured it would be okay. With .2's, my shots were going all over the place at 100 feet. The much higher FPS hugely exacerbated problems with the wide inner barrel and hopup rubber, and basically ruined my effective range.

Στο παραπάνω κομμάτι ο συγγραφέας κάνει συγκριτικά tests με συγκεκριμενο AEG.
1) Όλα τα AEGs δεν συμπεριφέρονται το ίδιο.
2) Σε τέτοιου είδους tests δεν μπορείς να παρέχεις συνεχείς σταθερές. Για παράδειγμα για να είσαι σίγουρος πρέπει ανάμεσα στις ρυπές ο αέρας να έχει την ίδια φορά και την ίδια ένταση. Μπορείς εσύ να πεις με σιγουριά ότι αυτό συμβαίνει.
Θα σε παραπέμψω πάλι στη φυσική και θα σου πω ότι η ταχύτητα ενός bb μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπολογίζεται σωστά με την Αρχη Διατήρησης της Ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να υπολογίσεις το άθροισμα των έργων των δυνάμεων που εξασκούνται πάνω στο bb. Μια από αυτές τις δυνάμεις είναι η τριβή από την αντίσταση του αέρα. Καταλαβαίνεις ότι τα tests που πραγματοποιεί ο καθένας μας μόνο ακριβή δεν είναι.

Okay, so by now it's pretty obvious that increasing FPS isn't going to allow you to put plastic on target reliably, and may in fact make it worse. If all you care about is being unsafe, and hurting your friends, then by all means, FPS upgrades are worth it. But if you want to make your gun more skirmish-worthy, I think it's clear that putting in a higher power spring isn't going to change things for you.

So, if you want to get better performance out of your gun, you're going to need to do things that will affect the accuracy, not the power. Try putting a tightbore barrel in your gun for starters. Tightbores universally increase effective range, because it means your shots will stay straighter for longer distances. Replacing the hopup bucking or the entire hopup will also have a significant impact on your gun. You should also think about cleaning your barrel and hopup before you bother doing things like the teflon mod.

For those of you that have guns that only fire around 330 fps (like the A&K M-series guns, for instance), you're much better off getting a TK twist tightbore than upgrading the spring. In general, you should get a tightbore for your gun first; not only will it increase your power, but it will also extend your effective range. If you want to upgrade your spring, you're going to need to make sure your gun is as accurate as possible if you want the power upgrade to mean anything. FPS without accuracy is completely meaningless.

But that's not the only problem that higher FPS can cause. If all other things are equal, it might seem better to get a gun that has more stock power than less. And this isn't necessarily untrue. But higher stock power also means that the internals are going to be under more stress, and your gun is correspondingly not going to last as long. This is a big concern for guns like JG v.2's, which come with a stock M120, but the internals are not reinforced enough to handle the spring for as long as they could handle an M100 or M110, for instance. Protecting your JG investment means that you should have reinforced parts on hand, although if you crack the gearbox, you're basically out of luck. That doesn't mean that JG guns aren't a good buy; they are. But the higher FPS of v.2's means that they're going to be under more stress than, say, an A&K, and they don't have stronger internals than the A&K.

So you should also be asking yourself not only how hard the gun will hit, but also how long it's going to be able to last, and whether the extra 60 fps, or whatever is going to be worth the shorter lifespan and marginal range increase (if there is one).

If you are planning on getting a spring upgrade, you should also think about getting reinforced internals. So, my suggestion for upgrades, in order of practical importance, are as follows:

1. Tightbore--this is the single most effective and important upgrade you can get for your gun.
2. Durability upgrades (reinforced internals, metal bushings, shims, and other upgrades of that ilk)
3. Hopup upgrades.
4. Power upgrades/new battery
5. Aesthetic upgrades (more durable externals may go here, or in 2).

The order of 2-5 may vary from person to person, but I think that a tightbore is clearly the most effective upgrade you can get for any gun, unless perhaps it's a sidearm or a CQB weapon, in which case accuracy is less important than trigger response time or durability.

Alright, so enough said. Feel free to share your opinions, but keep it civil, and if you're going to share an opinion, justify it, don't just toss out an opinion without explaining where you're coming from, or without supporting your assertions. That's a waste of time, IMO it's post-whoring, and I'd prefer you refrain as much as possible from doing that sort of thing
Το νημα ειναι του
The crimson Falcon

Οι παραπάνω παράγραφοι σωστά μιλάνε για το πώς θα κάνεις το AEG σου να ρίχνει πιο ευθύβολα. Σαφώς και με ένα καλό hop up και με μια κάνη ακριβείας και με σωστούς υπολογισμούς στην τοποθέτηση εξαρτημάτων θα πάρεις καλύτερη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ βολής. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα περισσότερα fps δεν σε στέλνουν πιο μακρυά.
Επίσης όπως θα παρατήρησες και μόνος σου ο τύπος παραπάνω αλλάζει ένα ελατήριο και τίποτα άλλο και περιμένει αύξηση της απόστασης.
Προφανώς και δεν θα έχεις αν το λαστιχάκι δεν μπορεί να δώσει το σωστό spin στη bb.
Nα σου θυμίσω ότι υπάρχουν διαφορετικά λάστιχα για διαφορετικά springs.
Με απλά λόγια ΑΝ 2 AEGs φτιαγμένα για να εξυπηρετούν τα ελατήρια που φοράνε έχουν διαφορετικά fps τότε αυτό με τα περισσότερα θα πάει μακρύτερα. Και για να σου δώσω να καταλάβεις τι λέω. Στο ξενοδοχείο η διαφορά 310 fps με 340 είναι 4 με 5 πόρτες. Αν αυτό δεν είναι σημαντική διαφορά για σένα για μένα είναι.
Σου υπενθυμίζω ότι ΔΕΝ προσπαθώ να αλλάξω τα όρια για κανένα παιχνίδι. Είμαι υπέρμαχος του 1J για όλα τα είδη των πεδίων

Από την άλλη δεν βλέπω να μου απαντάς τι είναι τα joules πρόσκρουσης και αν παίρνεις ΑΔΟ για να τα υπολογίσεις?
Που ακριβώς λέει και ΠΩΣ το τεκμηριώνει με φυσική ότι τα fps ελέγχουν την ταχυβολία? Εκτός και αν επειδή το ταχυ-τητα εξόδου και ταχυ-βολία είναι και οι δυο λέξεις σύνθετες με πρώτο συνθετικό το -ταχύ σε μπέρδεψε. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με φυσική αλλά με άλλο κλάδο που δεν τον κατέχω ιδιαίτερα.

Προτεινόμενες επόμενες κινήσεις:

1) Google search: λειτουργία moter
2) Ταχυβολία, rpm και ευαισθησία διακόπτη
3) Χρονοκυκλώματα και ρεύμα διαρροής από την μπαταρία στο μοτέρ (έχω να σου πρετείνω και βιβλίο αν θέλεις αλλά με pm)
4) Κατανόηση ότι δεν πρέπει να με γουσταρεις για να καταλάβεις ότι παίζει να έχω και δίκιο. Το να με γουστάρεις είναι βασική σταθερά για το αν θέλεις να με πηδήξεις.
5) Κατανόηση χρήσης διαδικτύου. Ότι διαβάζουμε δεν είναι σώνει και καλά σωστό. Αν ήταν θα είχε τελειώσει ο κόσμος το 2000 και πολλές άλλες ημερομηνίες πιο πριν.
6) Συγκέντρωση ικανού ποσού για φροντιστήριο γιατί δεν πρόκειται να κάνω τον κόπο να ξαναγράψω, αν θέλεις με φωνάζεις και σου κάνω ιδιαίτερα.

Καλή συνέχεια.

lizard

καλησπέρα και απο εμένα....
μέσα για την κυριακή μαζί με general,jim,papis..
εύχομαι να μας κάνει καλό καιρό και να έχουμε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές συμμετοχές εαν και εργάσιμη ημέρα.... τα λέμε στο πεδίο!!!!
Ι-4 AIRSOFT TEAM

ROOKIEJO

συγνωμη για το οφφ τοπικ αλλα φοβαμαι οτι εχεις αδικο .χωρις να μπλεξουμε με πολλα, φπσ δεν εχουν σχεση με ταχυβολια αλλα με ταχυτητα εξοδου κανης αρα περισοτερη δυναμη κρουσης εφοσον ολοι οι αλλοι παραμετροι μενουν ιδιοι

Noob

Σεβομαι την άποψη σου φιλε μου και του αλλου του παλικαριου

Αλλα επειδη ξεφευγουμε να επαναφερουμε το τοπικ στις συμμετοχες

Οποιος ξερει κατι παραπανω ας ανοιξει νεο θεμα και να μας αναλυει επιστημονικα τις γνωσεις του αλλα και τη γνωμη του
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

elrisvas

Γεια σας παιδια,

Εγω και ο ΑΝΤΟΝΟ θα ερθουμε σιγουρα

panosmaster

και εγω μεσα.θα ερθει και ο 69hynter μαζι μου.Να ρωτησω,πως θα πανε οι ομαδες?ποσα respawn θα εχουμε
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

papaflesas

η καισαριανη ειναι ο φυσικός  τοπος των ι-4 το παλιο γηπεδο των πολεμαρχων
οποτε παιζουμε εντός έδρας  :P
16 μηνες airsoft στην καισαριανη κλεινουμε...μεσα λοιπον
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: panosmaster στις  17 Δεκ 2009, 23:59:24 ΜΜ
και εγω μεσα.θα ερθει και ο 69hynter μαζι μου.Να ρωτησω,πως θα πανε οι ομαδες?ποσα respawn θα εχουμε
Oι ομαδες θα χωριστουν στο πεδιο,αν διαβασεις πιο πανω λεω οτι ειναι deathmatc των 40 λεπτων..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Admax

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  16 Δεκ 2009, 15:28:31 ΜΜ
Η μυστικη υπηρεσια πληροφοριων των Αirsofters εχει επιβεβαιωμενες πληροφοριες για παραλαβη καρτελ απο σεσημασμενη σπειρα εμπορων ναρκωτικων.Η παραλαβη θα γινει την κυριακη 20/12/09 στην καισαριανη..ειδικες ομαδες commando Airsofters εχουν κληθει για να αποτρεψουν την παραλαβη..1ος στοχος:Eντοπισμος του καρτελ και των εμπορων                               2ος στοχος:Συλληψη του αρχηγου και της σπειρας καικατασχεση των ναρκωτικων.                 3ος στοχος:φυλακιση της σπειρας
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 10:30                                                                                              ΩΡΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ AEG 11:00                                                                                              ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ11:30AΥΣΤΗΡΑ..                               ΟΡΙΟ AEG 450 FPS-OΡΙΟ SNIPER 550    ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ:
I-4
tataman
Παυλος Μελας
Φιλακιο 8
Papaflesas

BLACK HAWK
falcon
old navy
noob+2+1?

Στεφανος κουκιδης
salamine153
transporter+1
Lizard
General
jim
paris
elrisvas
antono
panosmaster
69hynter

OMG :p  Εγώ που είμαι??? πρώτος πρώτος δήλωσα :P :P :P :P :P ;D

dimitrisk

OI FREEDOMFIGHTERS μεσα για την Κυριακη:
pilot
dimitrisk
akekoukos
bullet
+1 ακομα

Kallistos

mesa kai egw

Edit by Admin.

Απαγορεύονται τα greeklish στο Forum.
Διαβάστε τους κανόνες.
Ready... Steady... Fire...!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Stavros3 στις  18 Δεκ 2009, 09:07:57 ΠΜ
Να με συγχωρεις αδερφε,το διορθωνω..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

LEOPOL4

GEIA SAS PAIDIA KAI XRONIA POLLA SE OSOYS DEN ERUOYN...MELA YPOLOGIZE EMENA TON MDOUKE KAI MALLON +1 ATOMO.

Y.G.:SE ZALIZV ALLA MPAS KAI EXEIS SINTETAGMENES GIA NA TIS BALOYME GPS?
UA SYNANTHUOYME KAPOY H' SYNANTHSH EKEI?

EYXARISTV

Edit by Admin.

Απαγορεύονται τα greeklish στο Forum.
Και τα κεφαλαία εκλαμβάνονται ότι φωνάζεις (διεθνής κανόνας Forum)
Διαβάστε τους κανόνες.

salamine153

Παιδια, θυμιστε λιγο, απο το σκοπευτηριο Καισαριανης ειναι μακρυα το μερος;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Admax

Παράθεση από: salamine153 στις  18 Δεκ 2009, 14:19:34 ΜΜ
Παιδια, θυμιστε λιγο, απο το σκοπευτηριο Καισαριανης ειναι μακρυα το μερος;

Κατεβαίνεις τέρμα στο νεκροταφείο της καισαριανής! Μετά το παίρνεις ποδαράτο προς τα πάνω και στην πρώτη μπάρα στα δεξιά του δρόμου όπως ανεβαίνεις κανεις δεξιά και ακολουθείς το μονοπατάκι που έχει και έφτασες! ;)

jumbo

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

air-sfiga

βασικα οσοι εχουν δευτερο aeg ας φερουν, απλως επειδη δεν γνωριζω απο εκει αμα γινοταν να συναντηθουμε με καποια παιδια στην κατεχακη για να παμε μαζι θα ηταν τελεια.

ZINJA

Παράθεση από: Stavros3 στις  18 Δεκ 2009, 09:07:57 ΠΜ

Lizard
General
jim <<<<αυτοι ειναι των ι-4 τιμ παρακαλω!>>> ;) ;) ;) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

FrankCastle

This is not a revenge!
This is a Punishment!

ανθυπασπιστης

παιδια υπαρχει κανας χριστιανος να με παει και εμενα?
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR