13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Στις 6-12 οταν παιξαμε με ταινιες το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο - αυτες πρεπει να ειναι μεγαλες για να φανουν καλα, οποτε να μην θυσιαζουμε τον ρεαλισμο
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ZINJA

Μετα απο συζητηση με τον συνδιοργανωτη αποφασιστηκε!

θα υπαρχουν 4 καπνογονα((τα οποια ειναι για γαμους--νομιμα---)2 για καθε ομαδα!

θα φτιαχτουν με το καλο και 2 φυλακια σε 2 ταρατσες!

θα υπαρχουν 8 λοου(4 για καθε ομαδα)τα οποια θα βρησκονται στις 2 ταρατσες

και 10 κροτου λαμπης!που θα ειναι 5 σε καθε ομαδα!

ΟΙ ΒΙΕΤΚΟΝΚ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ 2 ΤΑΝΚ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕς!

ΟΙ ΠΟΡΤΕς των κτυριων με το καλο θα ειναι καλημενες με λαστιχα και αν προλαβουμε θα βαλουμε
και τσουβαλια με αμμο!

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 7 ΧΕΙΡΟΒΟΝΒΙΔΕς οι οποιες θα ειναι παγιδευμενες!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς ΜΠΟΡΗΤΑΙ ΝΑ ΔΙΛΟΝΕΤΑΙ ΜΕΚΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ!ΟΠΟΙΟς ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ας ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!
ΜΑΖΙ ΜΑς ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΤΕΝΙΕς ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Θα υπαρχουν 2 φαρμακια και 4 πυροσβεστηρες!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ  ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕς!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

jumbo

οι FREEDOM FIGHETRS μετατιθονται στην πλευρα των αμερικανων, επειδη μου ανακοινωθηκαν καποιες ακυρωσεις συμετοχων. Η οριστικη κατανομη των ομαδων θα ανακοινωθει αυριο το απογευμα. 
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

general

Παράθεση από: filakio 8 στις  27 Οκτ 2009, 17:47:43 ΜΜ
εννοείτε μέσα φιλε μου
Μέσα και εγώ με ποιούς θα παίξουμε οι I4?
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

Predator

Φιλε Jumbo βλεπω με εβαλες με τους βιετκονγκ ενω θα παιξω με Μ16Α1 vietnam και ελληνικη lizard οπως σου ειχα δηλωση στη συμμετοχη,δεν πρεπει λογικα να ειμαι με τους αμερικανους?

aroutha

Τελικά δηλώνω συμμετοχή μαζί με άλλους 5, εφόσον φυσικά δεν βρέχει την Κυριακή γιατί δεν θα ήθελα να καταστρέψω το aeg μου  :-\. Όλοι με ελληνικές παραλλαγές και από όπλα 2 ΑΚ και 4 Μ4. Βάλε μας όπως θες (και χωριστά αν χρειαστεί). Θα φέρουμε και από μια μαύρη ή μπλε μπλούζα για παν ενδεχόμενο.

Leonardo-Swordfish

Σωστος ο Αρουθα !!!!!! ;D

pit

Powerplant

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους διοργανωτές να επανεξετάσουν το θέμα των ομάδων. Δεν έχω "ιδεολογικά" κωλύματα για την πλευρά αλλά θέλω να αναφέρω τα εξής για εμένα και τον MAV 620:
1. Οι καιρικές συνθήκες την συγκεκριμένη μέρα και με τα ως τώρα δεδομένα θα είναι κρύο (-3 εως 4) και πιθανή βροχή. Εμείς οι 2 θα φέρουμε αδιάβροχα ή τζάκετ ελληνικής παραλλαγής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να βρούμε μαύρο-μπλε τζάκετ ενώ η περίπτωση να κυκλοφορούμε με μαύρο μπλουζάκι μόνο κρίνεται για εμάς ,πείτε μας κρυουλιάρηδες, άκυρη τελείως.
2. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Στο "ΟΧΙ" όσους είδα στη βροχή έφεραν τζακετ ή αδιάβροχα πράσινι-χακί-παραλλαγή διαφόρων τύπων και κανέναν με μπλε ή μαύρο.
3. Στην αρχή αναφέρθηκε ότι ο διαχωρισμός θα γίνει σύμφωνα με τον οπλισμό και από όσο είδα δεν έιμαστε οι μόνοι με Μ4-Μ16-Μ15 κτλ που είναι από την πλευρά των βιετκόνγκ.
4. Καταλαβαίνω ότι δεν είμαστε ακόμα ώριμοι (και περισσότερο για οικονομικούς λόγους ώστε να αποκτήσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό) για ακριβή αναπαράσταση μαχών από θέμα εμφάνισης και οι διοργανωτές προσπαθούν για το καλύτερο.
Κατόπιν των παραπάνω και έχοντας παίξει στο καλύτερο παιχνίδι για εμένα μέχρι σημερα το "ΟΧΙ" στον ίδιο χώρο θα πρότεινα να μην υπάρχει απαίτηση για διαφορετικές στολές και να πάμε στην λύση της ταινίας.

EL-SPARTAN

ted

μέσα και εγώ thompson και m1911 πράσινη στολή .  :D

salamine153

Αμα ειναι ετσι, μπορω και εγω να παρω μπλε αδιαβροχο και να ειμαι Βιετ με ΗΚ33, αλλα πρεπει να ψαξουμε στα ρουχα μας, ωστε να μπορεσουμε να κατανεμηθουμε αναλογα με τις στολες. Το βασικο προβλημα ειναι τα ρουχα, με τα οπλα μπορουμε απλα να παμε Αμερικανοι οσοι ειναι με Μ4 και ολοι οι αλλοι Βιετ, ασχετως προελευσεως
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

transporter

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ SIG SAURER 552...ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η΄ ΟΧΙ?

Edity by Admin.
Μην γράφεις με κεφαλαία, εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις.

spiv

Μπορεί κάποιος να με πάρει μαζί του από το σημείο συνάντησης A που δεν έχω με τι να πάω   :(

Leonardo-Swordfish

Ακόμα και με αέρα, βροχή, χιόνι, σεισμό ΕΥΧΟΜΑΙ μην κοτέψει κανένας....Θα βραχούμε 8α κρυώσουμε αλλα αυτό το παιχνίδι θα το παιξουμε και με -40 βαθμούς κελσίου... ;D ;D ;D ;D Γερααααααα....με τσαμπουκά !!!!!! ;D ;D ;D ;D

ZINJA

μου φιανεται δε διαβασαται το ποστ μου!
λεω και ξαναλεω!επειδη μπορει να κανει κρυο ,,,να βρεχει(που δε νομιζω λεμε μεσα στο φορουμ για τον καιρο)να μην εχουμε ολοι τα ρουχα που θελουμε,θα παρουμε μαζι μας και  ΤΕΝΙΕς!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

general

General,Papis,Tataman,Gim,Lizzard,δηλώνουμε συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι
I-4 AIRSOFT TEAM

Η σοφία είναι γνώση και, η σωστή χρήση της...δύναμη!

lizard

καλημέρα παιδια και απο εμένα με πρόλαβε ο general..... όσο αφορά την συμμετοχή μου!!! οσο αφορα τα οπλα μας ομως δεν ειπε!!! λοιπον εχουμε και λεμε!!!!

lizard: mp5 k usp για sidearm
jim: mp5 k usp για  sidearm
papis: mp5 k usp για sidearm
general: g36 k sigsauer για sidearm
tataman: bar10 k sigsauer για sideram

αντέ παιδιά και καλό καιρό να μας κάνει  μόνο.... για να έχουμε ένα καλό παιχνίδι με πολλά BB's και πολλές αναμετρήσεις!!! τα λέμε στο πεδίο!!!!
Ι-4 AIRSOFT TEAM

Bill152

κυριοι.χαιρετω την κοινοτητα airsoft  στην Ελλαδα.Νεος στο αθλημα και λεω να επιχειρησω να σας συναντησω αυριο στο παιχνιδι χουε.Απο οπλα εχω: inokatsu m4,m500 marushin m500 moosberg(8mm),m93 r.Τι οπλο θα προτειναται να φερω?Οσον αφορα το χωρισμο τον ομαδων μεσω οπλων λιγο δυσκολο.Αλλα μεσω στολης-χρωματος σωστο αφου αυτο ψιλοδιακρινεται πρωτο.απο θεμα ρεαλισμου,πολεμος ειναι ο καθεις οπως μπορει.

Leonardo-Swordfish

Δε με ενδιαφερει η αναπαρασταση....δε με ενδιαφερει η κατασταση του καιρου.... ΕΝΑ πραγμα μόνο με ενδιαφερει....
ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ τα Τανκς του Ζινζα....χαχαχαχαχα!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

εεεεε..οοοοοο... τα τανκς 8α σου τα κανουμε φυλλο και φτερο.....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D