07/11/2009 - " Capture the Flag " - HOTEL (CQB)

Ξεκίνησε από ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 24 Οκτ 2009, 21:36:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σαββατο 07/11/2009
Λόγου παράκλησης αρκετών μελών το παιχνίδι μεταφέρεται στη παραπάνω ημερομηνία
παρακαλώ να ξαναδηλώσουν όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή

***Σενάριο***
                 Θα δημιουργηθούν 2 ομάδες. Μία σημαία θα τοποθετηθεί κάπου στην μέση του πεδίου και η κάθε ομάδα θα ξεκινήσει με σκοπό να βρεί, να πάρει την σημαία, να την τοποθετήσει στη βάση της και να την κρατήσει μέχρι την λήξη του προκαθορισμένου χρόνου. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που στην λήξη του χρόνου θα έχει την σημαία στη βάση της ή θα έχει εξουδετερώσει όλους τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας.
Στην περίπτωση που ο χρόνος λήξει και η σημαία δεν έχει τοποθετηθεί σε βάση, νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή με τους περισσότερους ενεργούς παίχτες στο παιχνίδι.

- Capture the Flag χωρίς Respawn.

- Διάρκεια παιχνιδιού 30'

- Παίζουν ο 1ος, ο 2ος kai o 3ος όροφοι του Hotel και το Woodland. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, θα χρησιμοποιηθεί και ο 4ος όροφος ή/και τα Bungalows

- Τα πολεμοφόδια θα είναι περιορισμένα. Συγκεκριμένα : - Για τα AEG 300 BBs / Παιχνίδι
                                                                              Για τα Sidearm  50 BBs / Παιχνίδι
                                                                              2 Grenades ή 2 βομβίδες / Παιχνίδι

- Θα διεξαχθούν 2 παιχνίδια με αλλαγή του σημείου εκκίνησης των ομάδων.  

- Με την λήξη των παραπάνω παιχνιδιών, και για όσους θέλουν, θα γίνουν 2 παιχνίδια Team Deathmatch, 30' διάρκεια το καθένα, χωρίς Respawn και χωρίς περιορισμό πυρομαχικών  

- Όριο ηλικίας συμμετεχόντων : 18+ ΑΥΣΤΗΡΑ

- Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

- Όλα τα AEG θα μετρηθούν με 0,20 BBs και μηδενισμένο Hop-up.

- Απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων στο υπόστεγο ή στο προαύλιο έξω από το Safe House. Φροντίστε στο σημείο που θα τα παρκάρετε, να μην ενοχλούν-εμποδίζουν τους περίοικους ή μη στην διέλευση των αυτοκινήτων τους.

- Παρακαλούνται όσοι συμμετάσχουν, να τηρήσουν τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

***Πως Θα έρ8ετε: Μόλις περάσετε την Βάρκιζα...και μετά τις τρύπες του Καραμανλή θα βγείτε στην ευθεία για την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας.
πριν τα φανάρια στο αριστερό σας χέρι 8α δείτε το EVEREST.  Αυτό θα είναι το 1ο σημείο συνάντησης για όσους δεν ξέρουν να πάνε στο HOTEL.
Μετά τα φανάρια και μόλις περάσετε την ταμπέλα του οικισμού ΑΜΑΛΘΕΑ θα στρίψετε αριστερά με μεγάλη
προσοχή γιατί έρχονται φυσέκια τα αυτoκίνητα απο το αντίθετο ρεύμα.
Εκεί όπου βρείτε παρκάρετε.

'Οριο ΑΕG:                   350 fps
'Οριο ηλικίας                18+

'Ωρα προσέλευσης                               10:00' π.μ.
Ώρα μέτρησης AEG                              10:30' π.μ.
'Ωρα Briefing                                       11:00' π.μ.
Ώρα έναρξης                                      11:30' π.μ.

Θα υπάρχουν σφυρίχτρες, pmr, πυροσβεστήρες, φαρμακείο και Fps Radar για την μέτρηση των AEG

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :

dimitrios +2
goodspeed
powerplantmaster
Τάλων
Assassin +1
harvester +3
MitsoS_O_Yakuza +1
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ +1
ανθυπασπιστης
Ι-4 zinja

S.A.S
-Lu Bu
-Sent1nel
-Γιωργος
-Πανος
-Ηλιας
-Βασιλης

pit k
Haroth ?
Noob?

H T.A.S
-Leonardo
-Goodspeed
-Beretas

Eternals
-Atsalakotos
-Big Boss  ?
-Sanji
-Feroza

Rogue

freedomfighters
-PILOT
-dimitrisk
-MERLIN

BLACK HAWK
-Falcon
-Old Navy
-Noob?
-Steve

Laetius +3
alekoukos_kalashnikov
bullet

Ozymandias

To  hotel ειναι πλεον κλειστο.....δεν μπορουμε να παιζουμε εκει. Μας το ζητησαν οι νεοι ιδιοκτητες και καλο ειναι να το σεβαστουμε

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Παράθεση από: Ozymandias στις  24 Οκτ 2009, 22:56:15 ΜΜ
To  hotel ειναι πλεον κλειστο.....δεν μπορουμε να παιζουμε εκει. Μας το ζητησαν οι νεοι ιδιοκτητες και καλο ειναι να το σεβαστουμε

Πριν κάνω την δημοσίευση του σεναρίου και λόγου του αντικειμένου εργασιών μου να είσαι σίγουρος οτι έχω φροντίσει να μάθω πάρα πολλά περί του θέματος.
Και σε διαβεβαιώ ότι δεν ισχύει τίποτα απο τις φήμες και τις εικασίες ορισμένων που φρόντισαν να τις καλλιεργήσουν για την εξυπηρέτηση των δικών τους σκοπών

WAR ANGEL

Sorry Δημητριε αλλα για να αποφυγουμε την πατατα και την παρεξηγηση γινεσε σε παρακαλω λιγο ποιο σαφης???

Powerplant

Επειδή και εμένα κάτι πήρε το αυτί μου κάτι που εύχομαι να μην ισχύει, Δημήτριε προκαταβολικά εγώ μέσα αλλά θα ήθελα να ενημερώσεις και τι παίζει τελικά.

MitsoS_O_Yakuza

μεσα oπου και να γινει απλα πρεπει να ενημερωθω!!!ΚΙΝΙΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

**** ΠΜ στο διοργανωτή (διαβασε το)******

Επισήμως, στην περίπτωση που αλλαξει το πεδίο για την Ελευσίνα, η ΤΑΣ δηλώνει συμμετοχή.

Στην περίπτωση που γίνει στο Ηotel ....H TAS θα απέχει....οποιοδήποτε μέλος παρευρεθεί θα είναι καθαρα ατομική η παρουσία του και όχι ομαδική.

Ευχαριστώ !

MitsoS_O_Yakuza

τελικα παιχνιδι θα γινει υστερα απο τα αναγραφομενα σε ολα τα forum για το γνωστο θεμα η μπα??και αν ναι που στο HOTEL η στην Eλευσινα???η καθολου???....αν δεν υπαρχει καμια απαντηση απο τον διοργανωτη μεχρι και την Πεμπτη τοτε θα αναγκαστω να ακυροσω την συμμετοχη μου και να δηλωσω αλλου
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

τα πραγματα ειναι ξεκαθαρισμενα οπως εχω προαναφερει
1. δεν ανηκει στην ιδιοκτησια της EUROBANK αλλα αλλου δεν νομιζω οτι ειναι σκοπιμο να αναφερω τωρα που ανηκει
2. που σημαινει οτι ισχυει οτι ακριβως και για ολα τα υπολοιπα πεδια δηλαδη παιζουμε μεχρι να μας απαγορευτει η προσβαση και οχι με λογια αλλα με
1.α περιφραξη η εμφανη σημεια απαγορευσης
1.β η με τεκμηριωμενη συσταση της αστυνομιας η δημοτικης αρχης

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  27 Οκτ 2009, 23:00:45 ΜΜ
τελικα παιχνιδι θα γινει υστερα απο τα αναγραφομενα σε ολα τα forum για το γνωστο θεμα η μπα??και αν ναι που στο HOTEL η στην Eλευσινα???η καθολου???....αν δεν υπαρχει καμια απαντηση απο τον διοργανωτη μεχρι και την Πεμπτη τοτε θα αναγκαστω να ακυροσω την συμμετοχη μου και να δηλωσω αλλου

θα γινει στο χοτελ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ανθυπασπιστης

οκ μεσα τοτε και εγω(για το παιχνιδι παντα) :P
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Λόγου παράκλησης αρκετών μελών το παιχνίδι μεταφέρεται στη παραπάνω ημερομηνία
παρακαλώ να ξαναδηλώσουν όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή

coupas

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω, το Σάββατο είναι εργάσιμη... :-\
Θαρσείν χρή τάχ'αύριον έσσετ'άμεινον

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

cgwolf

Κάτι άσχετο ή και σχετικό... Κυριακή 8 Νοεμβρίου είναι ο κλασσικός Μαραθώνιος!
Απλά προς ενημέρωση...πολλοί δρόμοι θα είναι κλειστοί ή με πολύ δύσκολη πρόσβαση.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

SAPPER

WARNING

Σβήστηκαν όλα τα off topic.
Διαβάστε τους κανόνες του Forum γιατί θα αρχίσουν καμπάνες.

pit k

LuBu

Υπολογιστε και τα S.A.S. μεσα...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Haroth

Υπάρχει 1 περίπτωση να μπορέσω να έρθω αλλα θα το ξέρω τελευταία στιγμή, οπότε θα απαντήσω μεχρι την παρασκευή