08/11/2009 - " Suicide Commando " - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 02 Νοε 2009, 20:45:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

loubamboo

Σήμερα επισκέφθηκα για πρώτη φορά το πεδίο της Μαλακάσας και έχω να πω
  ότι είναι ένας χώρος κυριολεκτικά ... πλασμένος για το AIRSOFT!

Έπαιξα συντηρητικά σήμερα για ... ευνόητους λόγους.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους φίλους που αψήφησαν
  την πρωινή κακοκαιρία και ήρθαν.  Όπως λένε και οι Γραφές: << Η Πίστη
  σώζει >>.

Freedom is more important than peace. USMC!

Chemical

Παιδιά και εγώ με τι σειρά μου θα δώσω συχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν και στη συμπεριφορά που όλοι είχαν σήμερα παρα τις αντίξοες συνθήκες στην αρχή του παιχνιδιού.Η ομάδα της T.A.Σ αλλα και τα παιδιά από HADES ήταν σε δαιμονική φορμα σήμερα με αποτέλεσμα το 0-2 σε νίκες. (επιφυλάσσομαι όμως για όταν θα είμαστε πλήρης)

Το πεδίο τις Μαλακάσας είναι τεράστιο και το καλύτερο woodland που έχω παίξει ως τώρα τόσο κοντά στην Αθηνα.(και που να το πετύχουμε στεγνό!)

Εμενα προσωπικά αυτά που μου έμειναν στη μνήμη πέρα από το πολύ καλο παιχνίδι που έγινε χωρίς κανένα παρατράγουδο ήταν:
1.Το 100ari του Goodspeed από ξέφωτο σε δέντρο αλλα "Bolt" με ταυτόχρονες ριπές σε κάθε κατεύθυνση.
2.Και η αναπάντεχη είσοδος του Zinja 5 λεπτά πριν αρχίσουμε στη μέση του πεδίου με γκαζιές και δολοφονικό ύφος!!!
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

MitsoS_O_Yakuza

με λιγα λογια και μεχρι στιγμης εγινε οπως και το περιμενα δηλαδη απο τα αναγραφομενα  σας παιξατε ενα πολυ ωραιο game κλασικα φτιαγμενο απο τους κλασικους διοργανωτες και φιλους...εγω μαγκες δεν ηρθα γιατι ειχα προβλημα με το στομαχι μου πρωινιατικα και με καθυστερησε αρκετα...οποτε μετα που να βρω το κουραγιο...ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ απο μενα για σας επειδη δεν μαρεσει καθολου να δηλωνω και να μην ερχομαι.αντε καλη βδομαδα σε ολους
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

filakio 8

απ τα video και όσα γράφτηκαν βλέπω περάσατε τέλεια.εγώ δυστυχώς λόγο εκτατού ταξιδιού προς σύρο-ρόδο-κω-και φούρνους ικαρίας απ την παρασκευή μέχρι και την κυριακή το βραδυ δεν τα κατάφερα να έρθω.χαίρομαι που σας αρέσει το πεδίο που ανακαλύψαμε με τον ζίγγα και όντως τα καλοκαιρια θα είναι πολύ καλύτερο σαν πεδίο.μπράβο στον goodspeed για την διοργάνωση και τα τρελα video. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ZINJA

πολυ καλα περασαμεεεεεεεεεεεεε!κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ !!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

transporter

από οτι είδα και από όσα γράψατε νομίζω πως περάσατε καλά...ελπίζω να μπορέσω να έρθω στο επόμενο game :)

Spartan

Μπραβο ρε μαγκες παρα πολυ καλο game!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

kleomenis

Ζηλεύω, θέλω και εγώ , δυστηχώς δεν κατάφερα να έρθω, στό επόμενο παιχνίδι.  :)