08/11/2009 - " Suicide Commando " - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 02 Νοε 2009, 20:45:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alkimaxos

ο alkimaxos μεσα....... παρακαλω καποιος να δωσει οδηγειες πως να ερθω στο σημειο του παιχνιδιου..... μενω πλησιον λιοσιων και ξερω να παρω την λ.ηρακλειου και να φτασω στο ηρακλειο..... μετα δεν ξερω ...... παρακαλω για την βοηθεια σας......

Θάνος

Παράθεση από: alkimaxos στις  07 Νοε 2009, 10:22:44 ΠΜ
ο alkimaxos μεσα....... παρακαλω καποιος να δωσει οδηγειες πως να ερθω στο σημειο του παιχνιδιου..... μενω πλησιον λιοσιων και ξερω να παρω την λ.ηρακλειου και να φτασω στο ηρακλειο..... μετα δεν ξερω ...... παρακαλω για την βοηθεια σας......
...μόνο στο Ν. Ηράκλειο ε?  ;D ;D :P
Φίλε πάρε ένα χάρτη, ελπίζω να βοηθήσει.  ;)

http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&FORM=LMLTCP&cp=38.081642~23.560696&style=h&lvl=14&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&phx=0&phy=0&phscl=1&rtp=pos.38.0135455727577_23.6024127155542_near%20Major%20Road%2C%20Greece__~pos.38.1280749905735_23.5573271928084_Location%202__&rtop=0~0~0&encType=1#JnJ0cD1wb3MucWIwamozano5NDYxX25lYXIrTWFqb3IrUm9hZCUyYytHcmVlY2VfX19lXyU3ZXBvcy5xYzUwampqemtqeXJfbmVhcitNYWpvcitSb2FkJTJjK0dyZWVjZV9fX2VfJnJ0b3A9MCU3ZTA=
keep safe distance...

alexkarpen

kleomenis

Δυστηχώς δεν μπορώ να έρθω  :'(
Καλό να περάσετε. :)

Whiskey

Λογω κατι εκτακτου δυστυχως δεν θα μπορεσω ουτε εγω να παρεβρεθω :(

Παραταυτα ενα ακομα ατομο θα ερθει για λογαρισμο των HADES.

Καλα να περασετε παιδια.

transporter

παιδιά καλά να περάσετε αύριο....εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω

Doc

Υπολογίστε κι εμένα μέσα για Suicide Commando!

Τάλων

Να επιστησω την προσοχη ειδικα σε οσους μενουν προς κεντρο διοτι αυριο θα υπαρχουν ειδικες κυκλοφοριακες ρυθμησεις λογω Μαραθωνιου αλλα και κατα την επιστροφη λογω συναυλιας στο ΟΑΚΑ.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

XARAMADAS

Φίλε Goodspeed, ξεκινήσαμε το πρωί για να έρθουμε, εγώ από Πέραμα και ο Count-X από Μάνδρα, αλλά συναντήσαμε βροχή, εγώ στην Καβάλας και ο Count-X στην παλιά Εθνική, που μας αποθάρρυνε. Κατόπιν τηλ. επικοινωνίας με τον Chemical που βρισκόταν στη Μαλακάσα και μας είπε ότι κι εκεί είχε αρχίσει να βρέχει, πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Δεν ξέρω εσείς τι θα κάνετε, αλλά σε περίπτωση τελικά που φτιάξει ο καιρός και παίξετε σας εύχομαι καλό παιχνίδι.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

Siegfried

Τελικά δεν καταφέραμε να έρθουμε λόγω κοινωνικής υποχρέωσης που τράβηξε μέχρι αργά.

Falcon

Ουτε εμεις μπορεσαμε να ερθουμε λογω κακοκαιριας (βροχης) και μετα απο μαλακασα θα επιστρεφαμε δυσκολα....
Ηθελα να ρωτησω , το παιχνιδι εγινε κανονικα  ? ? ? ?

dash

εγινε κανονικα και περασαμε  ωραια  :) οταν ξεκινησαμε ειχε σταματησει να βρεχει

Goodspeed

Το παιχνίδι έγινε κανονικά και περάσαμε πολύ καλά. Η βροχή ήταν μέχρι να βγούμε με τα AEG έξω από το Safe House. Από εκεί και ύστερα λιακάδα και τιποτε άλλο  :D

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν και ελπίζω να πέρασαν το ίδιο καλά. Καταλαβαίνω απόλυτα όσους δεν ξεκίνησαν ή γύρισαν πίσω.  Το σημαντικότερο που χάσατε όσοι δεν ήρθατε, ήταν τον Zinja στην επίθεση !!  ;D ;D ( γιατί μου ακούγεται σαν σύντομο ανέκδοτο ?? )  ;D ;D ;D

Για την ιστορία :  Άμυνα - Commando 0 - 2  ;D

Ευχαριστούμε την H.A.DE.S. για άλλη μία αποτελεσματική συνεργασία με την T.A.S.  Glad to do business with you   ;)

Καλή εβδομάδα σε όλους...
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

leonardo sunbird

Ο Θεός αγαπάει τους Airsofters μου φαινεται.... :) Η βροχή σταματησε και ηλιος  εμφανιστηκε απο το πουθενά .... :) Οσοι ρισκαραν να ανεβουν μεχρι τη Μαλακασα μεσα στη βροχή ανταμείφθηκαν, πιστευω , με ενα πολύ ωραίο παιχνίδι..."Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ"  ;)
Το αξιοπεριεργο ειναι οτι τον τελευταιο καιρο δεν εχει εμφανιστει κανενα κρουσμα "Αθανασίας"
Συγχαρητηρια σε όσους τόλμησαν και περασαμε, για ακομα μια φορα, ομορφα σε ένα καταπληκτικο πεδίο για ΑΝΔΡΕΣ που είναι έτοιμοι για Airsoft.

Μη χάσετε τα ανεπαναληπτα βίντεο που θα αναρτηθούν...βίντεο που θα σας κοψουν την ανασα...με πρωταγωνιστή ,,,ποιον άλλον ...τον Ζινζα!!!
Αυτόν τον χαρισματικό Ηγέτη που οδηγει την ομαδα του κατω από τις οδηγίες του,,,, ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ....!!!

Cartman

αυτα ειναι  ;D Περασαμε πολυ ωραια και ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες  :D περιμενω τα vids..
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

kostas pap

οντως το παιχνιδι ηταν πολυ καλο!οντως ειχε δραση πολυ!
οντως εριχνε τρελη βροχη την ωρα που μαζευομασταν
αλλα....οντως ο θεος αγαπαει τους airsofters...που ειπε
κ ο φιλος γιατι σταματησε κ εβγαλε ηλιο!
κριμα την ωρα που πηρα αγκαλια την πινακιδα C  με
φορτωσαν μπιλιες κ την ξαναεβαλα στην θεση της!!!
ηταν σα να μου πηραν το φαι απ΄το πιατο.
καλη ξεκουραση σε ολους.

Patriot

Ωραιο παιχνιδι...... ;) Καταπληκτικο πεδιο και οργανωση, ευγε στον διοργανωτη και φανταστικοι συμπαιχτες. 8)
Αυτη η κοινοτητα εχει μελλον........ :D
God Save The Queen.........

Powerplant

Ωραία ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια για αυτό σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.
Ωραίο σενάριο, σωστές αναλογίες επίθεσης-άμυνας, καλή οργάνωση (fps όρια όσο έπρεπε, χάρτες στις ομάδες κτλ) που βοήθησαν να γίνουν 2 ωραία παιχνίδια και αυτό λόγω έλλειψης χρόνου.
Μπράβο στον Goodspeed για την διοργάνωση και πάντα τέτοια.
Ευχαριστούμε και τον καιρό που μας βοήθησε στο τέλος παρότι στέρησε την παρουσία περισσότερων παικτών.
Άσχετο για το σενάριο, αλλά μετά και την 2η φορά πιστεύω ότι το πεδίο είναι φανταστικό, χωράει πολύ κόσμο και μπορούν να παιχτούν τρελλά σενάρια!

Τάλων

Σε παιχνιδι που δεν τσακωνεσε μονο καλα μπορεις να περασεις.

Βλεπω επισης οτι πλεον την ωρα την εχουμε παλεψει αρκετα.

Καλα ειναι να συνεχισουμε ετσι και σιγουρα μονο καλυτερα θα περναμε.

Καλη  εβδομαδα σε ολους.

Υ.Γ. Leo τελειωσε η ομαδα σου πιασε φωτοδουλεια.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Haroth

Πολύ καλο παιχνίδι σήμερα, μπράβο σε όλους.

Το Woodland στο πεδίο της μαλακάσας είναι άπαιχτο!!  πολύ Ζούγκλα!!!   :)

Γύρω από το D πέσανε παληκάρια  ;D ;D