αντιο hotel

Ξεκίνησε από ανθυπασπιστης, 12 Οκτ 2009, 17:53:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Φίλε Ozymandias

Πολλα δεν καταλαβες η ισως δεν θελησες η δεν μπορεσες να καταλαβεις (εννοω με το πνευμα που τα απεδωσα).

Οτι πληρωνεις περνεις. - Συκρινοντας ιδια πραγματα απο διαφορετικες πηγες θα καταλαβεις τι εννοω μην συγκρινης ανομια.

Σχετικα με τα πεδια. - Μαλλον δεν διαβαζεις ολα οσα γραφονται σχετικα με αυτα  η δεν θελεις να τα πιστεψεις.

Σχετικα με τα σεναρια. - Φυσικα δεν μπορουν να αρεσουν σε ολους. Η διαφωνια μου ειναι στο αλλο λεω δεν μου αρεσει και  αλλο προσβαλω και κραζω.

Σχετικα με τα υπολοιπα εχω να σου πω οτι ουτε εκει καταλαβες. Αφου λοιπον το airsoft ειναι αθλημα (εγω προσωπικα το θεορω hobby) και οχι lobby τοτε ερχονται οπως παντου νεοι αθλητες τους οποιους βλεπουμε και κρινουμε οχι με δικα μας κριτιρια αλλα με τους κανονες του παιχνιδιου. Οσα για τα prive που βλεπω υπερασπιζεσαι τοτε ασε ενα δημοσιο forum και ασχολεισου εσυ οι αυτοι που ειναι prive και με prive forum.

Οσο εκει που μιλας για δικαιωματα και υποχρεωσεις παλι λαθος κανεις. Ο σεβασμος μεταξυ ανθροπων καταρχην και επειτα θεματα καθαρειοτητας και αλλα τετοια ειναι αυτονοητα και δεν εχουν να κανουν με παλιους και νεους.

Για τα παιδια του ΗΑ εγω δεν αναφερομαι πουθενα ουτε αφηνω υπονουμενα για αυτα (αλλα μαλλον οπως λες ο ιδιος εχεις θεματακι μαζι τους) γι' αυτο μην βαζεις λογια στο στομα μου.

Τελιωνοντας να σου πω οτι των χαρακτηρισμω "κουβεντουλες" στον ανταποδιδω.
Και οσο για το τι εκανε ο συμπαιχτης στο safehouse που μαλιστα στον θυμιζω λογω τις συμπεριφωρας του εχω να σου πω οτι εσενα τραβιξε η μυροδια τους.......
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Ozymandias

ΠαράθεσηΜαλλον δεν διαβαζεις ολα οσα γραφονται σχετικα με αυτα  η δεν θελεις να τα πιστεψεις.
Πιστεψε με διαβαζω πολυ περισσοτερα απο οσα νομιζεις....οσον αφορα το τι πιστευω, πιστευω αυτα που γνωριζω, αυτα που βλεπω με τα ματια μου και αυτα που μου παρουσιαζονται βασει στοιχειων τα οποια τα κρινω με το λιγο η πολυ μυαλο που μου εχουν δωσει οι θεοι. Προς το παρον δεν εχω δει κανεναν να παρουσιαζει στοιχεια που να υποστηριζουν τις κατηγοριες που εξαπολυονται πανταχωθεν.

Αν υπαρχουν στοιχεια τα οποια ενδεχομενως να μην εχω προσεξει (γερος ανθρωπος ων) παρακαλω, γιατι δεν μου τα παραθετεις να τα δω και εγω; 

ΠαράθεσηΣχετικα με τα υπολοιπα εχω να σου πω οτι ουτε εκει καταλαβες. Αφου λοιπον το airsoft ειναι αθλημα (εγω προσωπικα το θεορω hobby) και οχι lobby τοτε ερχονται οπως παντου νεοι αθλητες τους οποιους βλεπουμε και κρινουμε οχι με δικα μας κριτιρια αλλα με τους κανονες του παιχνιδιου.

Το airsoft δεν ειναι αθλημα....ειναι χομπυ, ενασχοληση, πες το οπως θελεις. Πανω απο ολα ειναι διεξοδος απο την καθημερινη ρουτινα. Οσοι  πανε να παιξουν την Κυριακη, πανε για να περασουν καλα και να ξεσκασουν. Δεν μπορει κανενας να τους επιβαλει πραγματα και ανθρωπους, η να τους απαγορεψει την επιλογη παρεας, πεδιου, παιχνιδιου, στυλ κτλ κτλ κτλ.

ΠαράθεσηΟσα για τα prive που βλεπω υπερασπιζεσαι τοτε ασε ενα δημοσιο forum και ασχολεισου εσυ οι αυτοι που ειναι prive και με prive forum.
Πολυ καλο επιχειρημα....να υποθεσω οτι σου πηρε ωρες να το σκεφτεις. Στο ιδιο λοιπον επιπεδο, θα μπορουσα να σου απαντησω λεγοντας, οτι αντι να διαρυγνυεις τα ιματια σου για το τι εκανε ο Χ η ο Ψ στο πεδιο το οποιο ο ιδιος ανακαλυψε και ο ιδιος καθαριζει, γιατι δεν πας και εσυ να βρεις ενα πεδιο, να το καθαρισεις, να το κανεις ασφαλες και να μας το ανακοινωσεις για ανοιχτα παιχνιδια; Βεβαια ειναι πολυ πιο ευκολο να τρως απο τα ετοιμα και να απαιτεις μεζεδακι και θεση στο τραπεζι οταν αλλοι εχουν κανει ολη τη δουλεια

Οσον αφορα τα πριβε και τα ανοιχτα παιχνιδια τα πριβε και ανοιχτα φορουμ, τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν συμμετεχω και στα δυο εντος και εκτος φορουμ, εντος και εκτος πεδιων  ;)

Αυτο που δεν θελεις να καταλαβεις, και αναρωτιεμαι γιατι, ειναι οτι δεν υφισταται ερωτημα Open ή πριβε....Υπαρχει OPEN KAI PRIVE, και ο καθενας παει οπου θελει και κανει οτι γουσταρει χωρις να πρεπει να δινει λογαριασμο σε κανενα.

ΠαράθεσηΟσο εκει που μιλας για δικαιωματα και υποχρεωσεις παλι λαθος κανεις. Ο σεβασμος μεταξυ ανθρωπων καταρχην και επειτα θεματα καθαρειοτητας και αλλα τετοια ειναι αυτονοητα και δεν εχουν να κανουν με παλιους και νεους.
Εκει θεωρω οτι εισαι λαθος. Κανενας δεν εχει την υποχρεωση να σε σεβαστει σαν ανθρωπο και ως παιχτη περαν οσων επιβαλουν οι στοιχειωδεις καλοι τροποι.....Τα υπολοιπα, ο σεβασμος, τα δικαιωματα που λες, τα κερδιζεις

Υπαρχουν δισεκατομυρια ανθρωποι τα ανθρωπινα δικαιωματα των οποιων σεβομαι....Δεν τους βαζω ομως στο σπιτι μου
Υπαρχουν ανθρωποι τους οποιους σεβομαι.....δεν παω για καφε μαζι τους
Υπαρχουν ανθρωποι με τους οποιους ειμαι ευγενικος......δεν τους καλω για παιχνιδι

Aνακατευομαι με το airsoft στην Ελλαδα απο το 2005, απο τους πρωτους που ξεκινησαν να παιζουν. Ολον αυτο τον καιρο θεωρουσα και θεωρω οτι το να ανηκω στην παρεα μας/σας, ασχετως κλικων και φορουμ, παλαιων και νεων, και παρα τις οποιες ομολογουμενως σοβαρες διαφορες μπορει να εχω με καποιους, δεν ειναι δικαιωμα μου.....Ειναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ και ΤΙΜΗ μου.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ και ΤΙΜΗ που εχω γνωρισει καποιους εδω μεσα. Ξερετε ποιοι ειστε.....
ΠΡΟΝΟΜΙΟ και ΤΙΜΗ που με δεχτηκαν στα παιχνιδια τους
ΠΡΟΝΟΜΙΟ και ΤΙΜΗ που με εμπιστευτηκαν

Πραγματικα με ενοχλει λοιπον οταν εμφανιζεται ο καθενας που αγορασε ενα AEG, πηγε σε δυο παιχνιδια και νομιζει οτι αποκτησε δικαιωματα και αποψη και οτι η κοινοτητα του χρωσταει κατι, πεδιο, παιχνιδια, σεβασμο και δεν ξερω εγω τι αλλο. Σε λιγο θα ζητησουν να τους βρουμε και γκομενα.....

Κανενας δεν ωφειλει σε κανεναν, καλε μου Ταλων. Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να ασχοληθει με εσενα η με εμενα.  Ειναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ και ΤΙΜΗ σου που εισαι εδω, οπως ειναι προνομιο και τιμη μου που ειμαι εδω

Κατα την γνωμη μου, μονο αν σκεφτεσαι ετσι θα προχωρησεις, και θα πας και το χομπυ μπροστα, εσυ και ολοι οσοι εμφανιζονται εδω μεσα να κοπτωνται ,ειλικρινως η μη (ελπιζω ειλικρινως) για το μελλον του χομπυ μας.....

Οσον αφορα τα αυτονοητα που λες, καθαριοτητα κτλ. Θα σου κανει εντυπωση για ποσους αυτα τα οποια εσυ αναφερεις αυτονοητα δεν ειναι και τοσο αυτονοητα.....ουτε καν εννοουμενα.

Ξερεις οτι οταν οι Μ@Λ@ΚΕΣ καθαριζαν το πεδιο για το cold start εσκαγαν μυτη οι ξυπνιοι για να παιξουν και ριχνανε μπιλιες αερα πατερα εκει που οι αλλοι ειχαν καθαρισει; Για ποια αυτονοητα μου μιλας;

ΠαράθεσηΓια τα παιδια του ΗΑ εγω δεν αναφερομαι πουθενα ουτε αφηνω υπονουμενα για αυτα (αλλα μαλλον οπως λες ο ιδιος εχεις θεματακι μαζι τους) γι' αυτο μην βαζεις λογια στο στομα μου.
Εχω οντως θεματακια μαζι τους, τα οποια τα εχω λυσει κατ'ιδιαν αντρικια με επιχειρηματα και αντεπιχειρηματα. Οσον τα λογια που βαζω δηθεν στο στομα σου....εσυ δεν κατηγορησες στο ποστ σου "καποιους" οτι προσπαθουν να καβατζωσουν το πεδιο λεγοντας ψεματα;

Επι λεξει εγραφες
ΠαράθεσηΑν εχω πεδιο το κρυβω (μεχρι να βρω λεφτα να το αγορασω) η βγαζω βρωμα οτι το πηρε η EUROBANK.

Υποθετω οτι εννοουσες αυτους που στο ΗΑ ανεφεραν την υποθεση και την επαφη με τους μηχανικους της Eurobank.

Εννοουσες τις κατηγοριες σου, η απλα εγραφες κατι να περασει η ωρα;

Τάλων

Ειναι καλα να περπατας αναμεσα σε δυο πλευρες για να τα εχεις με ολους καλα.
Ειναι καλα να μην θελεις να δεις αυτα που γραφονται σε τρια φορουμ και συζουντουνται στο πεδιο.

Οσο για τα αυτονοητα λοιπαμε αν εσυ δεν τα θεωρεις ετσι και κατυγορεις αυτα που εκαναν ενας δυο και βαζεις τους παντες στο ιδιο τσουβαλι.

Καλος ο στρουθοκαμυλυσμος και το κρυψιμο πισω απο το δακτυλο αλλλα δεν αρκει .
Βεβαια οταν αρχιζει κανεις τα  ετσι γουσταρω τα δε δινω λογαριασμο και τα ειμαι παλιος θελω σεβασμο και αλλα τετοια τοτε εγω ενα εχω να του απαντησω

THE END
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

the_sharpshooter***

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  27 Οκτ 2009, 11:52:22 ΠΜδυστιχως οπως ειπε ο ταλων υπαρχει το συνδρομο τις ιδιοκτησιας σε ""καπιους"" απο εδω 

πατέρας δυο υγιέστατων αγοριών 1,5 και 3 χρονών αντίστοιχα. (και κατι αλλο δεν μας ενδιαφερι ποσα παιδια εχει ο κα8ενας εμενα προσωπικα οποτε ας μην τα αναφερουμε εκτος αν ψαχνετε για νονο Γλώσσα

« Τελευταία τροποποίηση: Χθες στις 15:52:02 από SAPPER » 

Θα μπορούσες παρακαλώ πολύ αγαπητέ μου, να κάνεις λίγο πιο λιάνα το σχόλιο στο post σου, για να ξέρω πως να το εκ λάβω, γιατί  δεν με ξέρεις και δεν σε γνωρίζω, οπότε και αν η φαγωμάρα που έχετε μεταξύ σας παίρνει μπάλα και όλο το κόσμο, ενημερώστε μας να το ξέρουμε.

Ούτος η άλλος το λογαριασμό τον κρατάω μόνο και μόνο για την έκπτωση στο airsoftcenter και γιατί βλέπω παλιούς γνώριμους και εδώ μέσα.

Όχι για να παίρνω μέρος στις προβλήματα σας.

Το αν έχετε εσωτερικά προβλήματα και προστριβές και τρωγόσαστε όλη μέρα, είναι δικαίωμα σας, αλλά θα παρακαλέσω να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα το σχόλιο σου

Ιόνης Δημήτριος.

Ozymandias

Παράθεσητοτε εγω ενα εχω να του απαντησω

THE END

Με εκανες κρεας τωρα.......ειδικα τα κεφαλαια με πληγωσαν :'( :'(

Σε παρακαλω ξανασκεψου το.......τι θα κανω τωρα;

leonardo sunbird

Παράθεση από: Ozymandias στις  28 Οκτ 2009, 18:52:24 ΜΜ
Με εκανες κρεας τωρα.......ειδικα τα κεφαλαια με πληγωσαν :'( :'(

Σε παρακαλω ξανασκεψου το.......τι θα κανω τωρα;

To καλύτερο που έχεις να κάνεις αγαπητέ Οζυ να σταματήσεις,σε παρακαλώ να ειρωνευεσαι και να το παιζεις φωτεινός παντογνώστης.
Οσο και να προσπαθεις να το παιξεις γραμματιζούμενος , μου δίνεις την εντύπωση οτι μετα βίας τελειωσες το σχολειο.

Με όλα πιανεσαι.... και με τα παντα ενοχλήσε.....
Οπως λεει και ο λαος μας: όποιος εχει τη μυγα μυγιάζεται.

Με αφορμή τα τελευταία ποστ που ανταλαχθησαν τις τελευταιες μέρες , που είμαι σίγουρος οτι τα παρακολουθησες, εχω να αναφέρω Δημοσίως οτι  και σε αυτό το φορουμ που με φιλοξενεί ΔΕΝ θα σταματήσω και θα ενοχλώ ΟΛΟΥΣ αυτούς οι οποιοι θα ασχολούνται, πέρα των αναφορων επί του airsoft,
και που θα προσβάλουν ανθρώπινες προσωπικότητες.
Και θα αντιδρώ σε όλους αυτούς που ΔΕ θα ΣΕΒΟΝΤΑΙ την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα φιλου, συμπαικτη, συνανθρώπου.

Τωρα θα με ρωτήσει καποιος : γιατί ασχολείσαι και μην ενδιαφέρεσαι .....
Σιγουρα δε με ενδιαφέρει να κανω τον Sigmund Freud για να δω τι κρυβει ο  προσωπικος ψυχολογικος κοσμος και νους του καθενός.
Στο πεδίο ομως με ενδιαφερει να ξέρω σε τι κυματα εκπεμπει  γιατι εκει ισως να μη χρειαζεται ενα Tactical Vest αλλα ένα vest που κουμπωνει αναποδα (τον ασπρο εννοω)

Οσο για το Hotel , ο καιρος θα δείξει, μακαρι να μην ισχυουν καποια πραγματα ωστε να μπορει ο καθενας που γουσταρει το airsoft να πηγαινει και να παιζει ....Ελευθερα.

Ουτε και εγω μπορώ να το χαρακτηρισω ως χομπυ και δε θέλω να το ονομαζω χόμπυ.
Κακως που αρκετες φορες αποκαλω τους συμπαικτες μου συνχομπιστες.

"Τα χόμπυ πληρωνονται"...και ίσως δια μέσου του airsoft , καποιοι προσπαθούν να μας βάλουν στο δρόμο ωστε να χώνουμε βαθεια το χέρι στην τσέπη.
Οτι αναπτυσόμενο εχει και τα φραγκα του....

Το airsoft ΔΕΝ είναι χόμπυ. Το airsoft είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ομαδικότητα την τακτική την τεχνικη και συγκαταλεγεται παγκοσμίως στα Extreme Sport.
Χόμπυ ειναι ο φιλοτελισμος, η συλλογη νομισμάτων, ο μοντελισμός.

Εγώ προσωπικά θα το αναφέρω και σαν αθλητικό παιχνίδι γιατι βασιζομαι πάνω στο "ευ αγωνιζεσθαι" είτε χάσω είτε κερδίσω.
Ειτε παίζω με την Α' Εθνική, την Β' τους γκουρού, τους Νέους και τους παλιους.. .
Αν κάποιος το βλεπει σαν χόμπυ είμαι σιγουρος οτι συλλεγει και τα "kill"του σε ένα μπλοκακι......

So, Kε Οζυ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζι σου, αλλωστε δε γνωριζόμαστε προσωπικά...αλλα αυτο που θα ηθελα να σε παρακαλεσω ειναι να
σταματησεις να γινεσαι εριστικος και προκλητικός.
Κανένας δε σε έκανε κρεας οπως αναφέρεις,
ουτε σου ζήτησε κανείς να ασπαστεις τις αποψεις τους...αυτό που πρεπει να μάθεις όμως ειναι να ΣΕΒΕΣΑΙ, αν θέλεις φυσικά να σε σεβονται και οι αλλοι....
και αν διαφωνεις πάνω σε θέματα airsoft μπορείς να επιχειρηματολογεις και να τεκμηριωνεις τις απόψεις σου και να είσαι σιγουρος
οτι θα σε σεβαστει και ο συνομιλητης σου -και ας διαφωνείτε.

Φιλικά και με Εκτίμηση
Λεωνίδας.

Ozymandias

Καλε μου Λεωνιδα....

Ξεκινωντας να σου υπενθυμισω οτι δεν εχεις κανεναν ρολο, θεσμικο ή οποιουδηποτε αλλου ειδους, να μου κανεις οποιαδηποτε υποδειξη, η να με παρακαλεσεις να κανω ο,τιδηποτε, πολλω δε μαλλον οταν γινεσαι προσβλητικος για το μορφωτικο επιπεδο και/η την ψυχικη υγεια του εκαστοτε συνομιλητη σου.

Δεν γνωριζω αν απο μονος σου εχεις αναλαβει καποιον τετοιο ρολο, αν επιθυμεις να αναλαβεις καποιο θεσμικο ρολο, η αν απλα αυτοκλιτα εχεις ανακυρηχθει τιμητης των παντων και προστατης των αδυνατων. Σε καθε περιπτωση δεν με ενδιαφερει(ς). Δεν σε ξερω, δεν εχω καμμια επιθυμια να σε γνωρισω, και οπως σου εξηγησα και σε ΠΜ δεν επιθυμω διαλογο μαζι σου.

Προσωπικα δε,  βρισκω μαλλον αστειο το μινι-μανιφεστο που εγραψες με το τι προτιθεσαι να κανεις σε αυτο το φορουμ κτλ κτλ κτλ, ειδικα οταν αυτο το μανιφεστο και αυτες οι πραξεις θα γινουν σε ενα φορουμ και εναν χωρο οπου ο καθενας μπορει καλιστα να αγνοησει εσενα και τα γραφομενα σου και σε ενα παιχνιδι στο οποιο ο καθενας μπορει να μην ασχολειται μαζι σου, και αντιστροφα να μην ασχολεισαι με εμενα και τα γραφομενα μου.

Αν θεωρεις οτι οι δημοσιευσεις μου παραβαινουν καποιους κανονες του φορουμ, σε καλω να με αναφερεις στους συντονιστες και να πραξουν αυτοι τα δεοντα βασει των υπαρχοντων κανονισμων.

ανθυπασπιστης

Παράθεση από: the_sharpshooter*** στις  28 Οκτ 2009, 18:29:19 ΜΜ

Θα μπορούσες παρακαλώ πολύ αγαπητέ μου, να κάνεις λίγο πιο λιάνα το σχόλιο στο post σου, για να ξέρω πως να το εκ λάβω, γιατί  δεν με ξέρεις και δεν σε γνωρίζω, οπότε και αν η φαγωμάρα που έχετε μεταξύ σας παίρνει μπάλα και όλο το κόσμο, ενημερώστε μας να το ξέρουμε.

Ούτος η άλλος το λογαριασμό τον κρατάω μόνο και μόνο για την έκπτωση στο airsoftcenter και γιατί βλέπω παλιούς γνώριμους και εδώ μέσα.

Όχι για να παίρνω μέρος στις προβλήματα σας.

Το αν έχετε εσωτερικά προβλήματα και προστριβές και τρωγόσαστε όλη μέρα, είναι δικαίωμα σας, αλλά θα παρακαλέσω να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα το σχόλιο σου

Ιόνης Δημήτριος.

να μην μας αναφερετε παιδια συζιγους και ολα τα σχετικα το θεμα το ανοιξα για την εβρεση καπιου αλλου πεδιου αλλα απο τοι βλεπω καποιο φροντησαν να το πανε αλλου το θεμα παρακαλω οχι προσωπικες διαφορες εδω(φιληκα παντα)
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

leonardo sunbird

Θεσμικοι ρόλοι? Μανιφέστα?? ;D ;D

Υπάρχει Και φιλότιμο..........

¨Δεν μπορουμε να κατευθυνουμε τον ανεμο, μπορουμε ομως να ρυθμισουμε τα πανια¨

Χαιρομαι που συμφωνουμε στη διαφωνια μας!!!!!!

Ozymandias

Παράθεση
Υπάρχει Και φιλότιμο..........

Kαλοι μου moderators......να απαντησω στην φωτο με την μουτζα;

Ζηταω την αδεια να ανεβασω και εγω φωτογραφια....

Σε αντιθετη περιπτωση παρακαλω να κανετε κατι....

Οσον αφορα τα υπολοιπα.....

Αυτο δεν αποτελει διακυρηξη/μανιφεστο; Τι θα κανεις και τι δεν θα κανεις, διανθισμενο με κεφαλαια;
ΠαράθεσηΜε αφορμή τα τελευταία ποστ που ανταλαχθησαν τις τελευταιες μέρες , που είμαι σίγουρος οτι τα παρακολουθησες, εχω να αναφέρω Δημοσίως οτι  και σε αυτό το φορουμ που με φιλοξενεί ΔΕΝ θα σταματήσω και θα ενοχλώ ΟΛΟΥΣ αυτούς οι οποιοι θα ασχολούνται, πέρα των αναφορων επί του airsoft,
και που θα προσβάλουν ανθρώπινες προσωπικότητες.
Και θα αντιδρώ σε όλους αυτούς που ΔΕ θα ΣΕΒΟΝΤΑΙ την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα φιλου, συμπαικτη, συνανθρώπου.

Οταν βγαινεις και μου δινεις συμβουλες,
ΠαράθεσηTo καλύτερο που έχεις να κάνεις αγαπητέ Οζυ να σταματήσεις.....κτλ
Μου τις δινεις ως τι; Απλα σου θυμισα οτι δεν εχεις κανενα θεσμικο ρολο (moderator, κτλ) να μου δινεις οποιαδηποτε συμβουλη οσον αφορα τα γραφομενα μου στο φορουμ. Αυτα, στην ομαδα σου, την παρεα σου και στο φορουμ στο οποιο εισαι συντονιστης.

Εγω δεν παρεβην κανενα κανονα οπως εκανες εσυ με την εικονα με την μουντζα... και μετα μιλας για συμπεριφορα και σεβασμο.  

Goodspeed

Τα post σου συνεχίζουν να μην έχουν τόνους και κουράζουν......
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Ozymandias

ΠαράθεσηΤα post σου συνεχίζουν να μην έχουν τόνους και κουράζουν......
Μην τα διαβαζεις..... ;)
Πραγματικα το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να σε κουρασω

Goodspeed

Κανένα άλλο μέλος της T.A.S. δεν είναι moderator ή admin σε forum εκτός από εμένα.

Πέφτεις κι εσύ θύμα της παραπληροφόρησης και της αμπελοφυλλοσοφίας ( αμπελοφιλοσοφίας ) ότι η T.A.S. έφτιαξε forum, μαγαζί, τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας και όλα τα άλλα που πλανώνται στον χώρο της Α΄Εθνικής του Airsoft.

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Ozymandias

Post deleted by author

leonardo sunbird

NOT deleted by author !!

Παράθεση από: Ozymandias στις  29 Οκτ 2009, 12:13:24 ΜΜ
Kαλοι μου moderators......να απαντησω στην φωτο με την μουτζα;

Ζηταω την αδεια να ανεβασω και εγω φωτογραφια....

Σε αντιθετη περιπτωση παρακαλω να κανετε κατι....

Οσον αφορα τα υπολοιπα.....

Αυτο δεν αποτελει διακυρηξη/μανιφεστο; Τι θα κανεις και τι δεν θα κανεις, διανθισμενο με κεφαλαια;
Οταν βγαινεις και μου δινεις συμβουλες, Μου τις δινεις ως τι; Απλα σου θυμισα οτι δεν εχεις κανενα θεσμικο ρολο (moderator, κτλ) να μου δινεις οποιαδηποτε συμβουλη οσον αφορα τα γραφομενα μου στο φορουμ. Αυτα, στην ομαδα σου, την παρεα σου και στο φορουμ στο οποιο εισαι συντονιστης.

Εγω δεν παρεβην κανενα κανονα οπως εκανες εσυ με την εικονα με την μουντζα... και μετα μιλας για συμπεριφορα και σεβασμο. 

Σιγουρα εκπεμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυματος.....και δε περιμενα σε καμμια περιπτωση να καταλαβεις το υφος της αναλογης φωτο....
μαλλον δε εχεις δει τον Μαυρογυαλουρο... ;D ;D ;D

χαχαχα... ;D ;D ;D μπα...εγινά και συντονιστής τωρα? μεχρι χθες ημουνα επιχειρηματιας ειδων και παρελκομενων του airsoft..... ;D ;D

τι άλλο...?  ;D ;D ..... θα ακουσω??? ;D ;D

Ozymandias

Περιεργα πραγματα.....πως ενα ποστ που εγραψε ο Goodspeed διαγραφεται, αντικαθισταται με μια τελεια, αλλαζει εντελως, και το αρχικο ποστ μεταφερεται αυτολεξει υπο τον Leonardo Sunbird?

Τελος παντων, η απαντηση μου ηταν στο συγκεκριμενο ποστ και οταν αυτο αλλαξε, δεν ειχε πλεον σχεση και η απαντηση μου, γι αυτο και τη διεγραψα.... :)

leonardo sunbird

Παράθεση από: Ozymandias στις  29 Οκτ 2009, 12:55:56 ΜΜ
Περιεργα πραγματα.....πως ενα ποστ που εγραψε ο Goodspeed διαγραφεται, αντικαθισταται με μια τελεια, αλλαζει εντελως, και το αρχικο ποστ μεταφερεται αυτολεξει υπο τον Leonardo Sunbird?

Τελος παντων, η απαντηση μου ηταν στο συγκεκριμενο ποστ και οταν αυτο αλλαξε, δεν ειχε πλεον σχεση και η απαντηση μου, γι αυτο και τη διεγραψα.... :)

Για να μην παιδεύεις το μυαλουδάκι σου και το αφήνεις να τρέχει σε μονοπάτια χωρίς τέλος, σκέψου την πιθανότητα ένας φίλος να επισκεφτεί έναν άλλο φίλο στο σπίτι του και να χρησιμοποιήσει τον Η/Υ.

Δύσκολοοοοοο................  ;D

Ozymandias

A, ok.....γιατι μπερδευτηκα. Μπλεξατε τα login στο φορουμ

Δεν εχω να απαντησω κατι στο ποστ σου.  :)

Οσον αφορα το ποστ του Goodspeed

Ποτε δεν πιστεψα οτι υπαρχει Α' Β' και Γ εθνικη στο airsoft, και πιστεψε με εχω επανηλλημενα μιλησει εναντιων καποιων οι οποιοι κατα καιρους προσπαθησαν να καπελωσουν το χομπυ.

Οπως ειπα και πριν, στον Ταλων, πιστευω μονο οσα βλεπουν τα ματακια μου, και οσα  πραγματα για τα οποια εχω στοιχεια.

Οσον αφορα την αμπελοφιλοσοφια υπερ/εναντια των TAS, υπερ/εναντια των FR/HA (η μελλων αυτων)

Ολα ειναι παπαριες, οσον δεν στηριζονται με στοιχεια και αιωρουνται  κατηγοριες ετσι ξεκρεμαστες.

Ειδικα για τους TAS πραγματικα αδιαφορω αν ειστε καλοι και σωστοι παιχτες, η αν θελετε να ανοιξετε μαγαζακι, πολυεθνικη, αν θελετε να στεφτειτε βασιλιαδες, βεζυριδες στη θεση του βεζυρη. Απο πιτα που δεν τρωω, να κι αν καει. Ποια η πιθανοτητα να παιξουμε μαζι,  και να πουμε κατι παραπανω απο "Καλημερα", "καλυπτω δεξια", "εξω";

Παιδια, μην το παρετε στραβα, αλλα δεν με ενδιαφερετε.....ουτε εσεις ουτε οι τσακωμοι σας. Προσωπικα απο καιρο εχω καταλαβει ορισμενα πραγματα για το airsoft στην Ελλαδα και βαση αυτων πορευομαι. Παιζω σε συγκεκριμενα παιχνιδια, με συγκεκριμενους ανθρωπους

Με ενοχλει ομως οταν μελη σας παρεμβαινουν σε κουβεντα που εχω με αλλον στο φορουμ, με σκοπο να κανουν τι; Να υπερασπιστουν ποιον και για ποιο λογο; Στομα δεν εχει το παλικαρι, η χρειαζεται δικηγορο;

Συμφωνειτε με τα γραφομενα του χρηστη τον οποιον και στηριζετε;

Διαφωνειτε με αυτα που λεω και γραφω; Και εαν ναι σε ποιο σημειο; Διοτι ανατρεχω στα γραφομενα μου και δεν εχω βρει τιποτα που να μην ειναι αυτονοητο.

Με ενοχλει οταν μελη σας χωρις να εχουν καμμια θεση βγαινουν και μου λενε, πρεπει να κανεις αυτο η εκεινο......υπαρχουν moderators γι αυτο.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα. Πραγματικα δεν εχω ορεξη να συνεχισω......

Powerplant

Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του leonardo στο μεγαλύτερο κομμάτι των λεγομενών του.
Δεν διαφωνώ με τα πριβε παιχνίδια και το έχω ξαναπεί  είναι και θεμιτά για τους λόγους που ανέφερε και ο queef.
Το θέμα είναι άλλλο και είναι οι ελιτίστικες και "πριβε" συμπεριφορές.
Αν έχω καταλάβει σωστά είναι ένα φορουμ στο οποίο ανταλάσουμε απόψεις αλλά σεβομενοι τον άλλο και αποδεχόμενοι αυτό που είναι αλλιώς δεν τον δεχόμαστε ή τον αποβάλουμε. Πως θα χαρακτηρίζατε ένα άτομο που είναι γραμμένος σε ένα φορουμ π.χ με θέμα την γρήγορη οδήγηση και η λογική του ήταν "μην κάνετε κόντρες εκεί γιατι την στήνουν και γράφουν (αλήθεια ή ψέμα δεν ενδιαφέρει) γιατί θα εκτεθούμε όλοι" αλλά πηγαίνει πυκνά-συχνα με άλλους κολλητούς και κάνει αυτό που λέει στους άλλους να μην κάνουν, και καμαρώνει κιόλας; Δηλαδή αν πιάσουν 1-2 ή 9-10 θα έχει διαφορά; Δεν θα εκτεθεί το φόρουμ; Για ποιο λόγο το κάνει λοιπόν; Ή για να έχει την ησυχία του ή έχει κάτι άλλο κατα νου πονηρό. Πάντως τους υπόλοιπους τους γράφει κανονικά! Εγώ απλά σαν "νέος" πρέπει να μην παω ,για να μην εκθέσω τους υπόλοιπους και να περιοριστώ σε ένα χώρο, και μετά να του πω και μπράβο για το σχέδιο; Οχι ρε παιδιά!
Θες να παίξεις πριβε; Μπράβο σου ,και μακάρι να αποδείξω ότι αξίζω και να με αποδέχονται σε πριβέ σωστοί (σε συμπεριφορά) παίκτες και εμένα αλλά μέχρι εκεί. Μην κρυβόμαστε καθε εβδομάδα έχει παιχνιδάκι στο χοτελ. Και δεν πάνε "νέοι" ,έτσι; Αφού λοιπόν έχει απαγορευτεί ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ και σταματήστε τα πριβέ!!!
Και κάτι ακόμα. Ναι ότι πληρώνω παίρνω. Κινέζικο έιχα να πάρω, κινέζικο πήρα. Ποιος είναι αυτός που θα με θεωρήσει παρία για οικονονικούς λόγους; Ας το κάνει στην παρεούλα του και όχι μέσα στο φόρουμ. Εγώ αυτό έχω και επιγονατίδες από κινέζο με 3 ευρω. Αν υπάρχει πρόβλημα ή μας θεωρείτε τροχοπέδη να ενημερωθούμε γιατί είμαστε πολλοί να ξέρουμε. Και αν νομίζει ότι τα χοντρά πορτοφόλια και οι πανάκριβοι εξοπλισμοί σας κάνουν Αμερικάνικες Ειδικές Δυνάμεις  δειτε τι τραβάνε από ξυπόλητους με κινέζικα όπλα στο Αφγανισταν!

misericord

Παράθεση από: powerplantmaster στις  29 Οκτ 2009, 13:22:51 ΜΜ
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του leonardo στο μεγαλύτερο κομμάτι των λεγομενών του.
Δεν διαφωνώ με τα πριβε παιχνίδια και το έχω ξαναπεί  είναι και θεμιτά για τους λόγους που ανέφερε και ο queef.
Το θέμα είναι άλλλο και είναι οι ελιτίστικες και "πριβε" συμπεριφορές.
Αν έχω καταλάβει σωστά είναι ένα φορουμ στο οποίο ανταλάσουμε απόψεις αλλά σεβομενοι τον άλλο και αποδεχόμενοι αυτό που είναι αλλιώς δεν τον δεχόμαστε ή τον αποβάλουμε. Πως θα χαρακτηρίζατε ένα άτομο που είναι γραμμένος σε ένα φορουμ π.χ με θέμα την γρήγορη οδήγηση και η λογική του ήταν "μην κάνετε κόντρες εκεί γιατι την στήνουν και γράφουν (αλήθεια ή ψέμα δεν ενδιαφέρει) γιατί θα εκτεθούμε όλοι" αλλά πηγαίνει πυκνά-συχνα με άλλους κολλητούς και κάνει αυτό που λέει στους άλλους να μην κάνουν, και καμαρώνει κιόλας; Δηλαδή αν πιάσουν 1-2 ή 9-10 θα έχει διαφορά; Δεν θα εκτεθεί το φόρουμ; Για ποιο λόγο το κάνει λοιπόν; Ή για να έχει την ησυχία του ή έχει κάτι άλλο κατα νου πονηρό. Πάντως τους υπόλοιπους τους γράφει κανονικά! Εγώ απλά σαν "νέος" πρέπει να μην παω ,για να μην εκθέσω τους υπόλοιπους και να περιοριστώ σε ένα χώρο, και μετά να του πω και μπράβο για το σχέδιο; Οχι ρε παιδιά!
Θες να παίξεις πριβε; Μπράβο σου ,και μακάρι να αποδείξω ότι αξίζω και να με αποδέχονται σε πριβέ σωστοί (σε συμπεριφορά) παίκτες και εμένα αλλά μέχρι εκεί. Μην κρυβόμαστε καθε εβδομάδα έχει παιχνιδάκι στο χοτελ. Και δεν πάνε "νέοι" ,έτσι; Αφού λοιπόν έχει απαγορευτεί ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ και σταματήστε τα πριβέ!!!
Και κάτι ακόμα. Ναι ότι πληρώνω παίρνω. Κινέζικο έιχα να πάρω, κινέζικο πήρα. Ποιος είναι αυτός που θα με θεωρήσει παρία για οικονονικούς λόγους; Ας το κάνει στην παρεούλα του και όχι μέσα στο φόρουμ. Εγώ αυτό έχω και επιγονατίδες από κινέζο με 3 ευρω. Αν υπάρχει πρόβλημα ή μας θεωρείτε τροχοπέδη να ενημερωθούμε γιατί είμαστε πολλοί να ξέρουμε. Και αν νομίζει ότι τα χοντρά πορτοφόλια και οι πανάκριβοι εξοπλισμοί σας κάνουν Αμερικάνικες Ειδικές Δυνάμεις  δειτε τι τραβάνε από ξυπόλητους με κινέζικα όπλα στο Αφγανισταν!

Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μην ποστάρω. Αλλά αυτά που γράφεις με εξοργίζουν.
Θα σε ρωτήσω 2 πράγματα και θέλω να μου απαντήσεις με στοιχεία και φωτογραφίες και όχι παπαριές και αερολογίες που πετάνε όλοι και σε όλα τα forums.

1. Από τη στιγμή που άρχισε όλο το σκηνικό με το ξενοδοχείο. Μιλάω συγκεκριμένα για μία βδομάδα ΠΡΙΝ την Κρύα Έναρξη, ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ, κατά την οποία πήγαμε να σκουπίσουμε και να μαζέψουμε κάνα μπάζο από τα εναπομήναντα (μιας και κάποιοι ηλίθιοι - πραγματικά το πιστεύω ότι είναι ηλίθιοι, γιατί να καθαρίζεις και μετά να στα χώνουν πρέπει να είσαι ηλίθιος για να το κάνεις- είχαν σκιστεί για να κάνουν την περισσότερη δουλειά). Πότε λοιπόν είδες ΕΣΤΩ και έναν από αυτούς του ακατανόμαστους τύπους να παίζουν στο ξενοδοχείο. Περιμένω απάντηση με φωτογραφία από παιχνίδι τους για να βγούμε μαζί και να τους φτύσουμε.

2. Αν δεν καταφέρεις να απαντήσεις στην πρώτη ερώτηση θες να μου πεις ποιος στόκος, γιατί στόκος είναι, βγήκε και σου είπε ότι σου είπε με αποτέλεσμα το προϋγούμενο post σου?

Γιατί δεν μπορείτε να καταλαβέτε ότι με το να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι το ξενοδοχείο δεν είναι αυτή τη στιγμή ανοικτό για παιχνίδια, ειδικά όταν αυτό γίνεται σε δημόσιο forum, τότε αποκλείει και τον εαυτό του από το συγκεκριμένο πεδίο.
Ποιος μίλησε ποτέ για το αν το AEG σου είναι κινέζικο ή όχι? Αδιαφορώ για το κάθε ευρώ που δίνεις για να παίζεις. Δεν σε ξέρω και δεν με νοιάζει αν έχεις να φας 1 μήνα για να το πάρεις. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Θα έπαιζα μαζί σου είτε είχες AEG είτε χρειαζόταν να σου δανείσω, πόσο μάλλον αν είχες κινέζικο ή καναδικό ή από το Τσιμπουτί.
Από την άλλη μεριά επειδή ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος δεν μου έχει καταθέσει μισό ευρώ για το δικό μου εξοπλισμό, με ποιο δικαίωμα μου επιβάλλεις με ποιον θα παίξω και με ποιον όχι? Σε ποιο πεδίο θα παίξω και σε ποιο όχι?

Τέλος, δεν έχει να κάνει ούτε με εθνικές, ούτε με ελίτ, ούτε με καλούς ή κακούς παίκτες. Με μερικούς ταιριάζουν τα χνώτα μας και με άλλους όχι. Ε λοιπόν με αυτούς τους άλλους αρνούμαι να παίξω. Δεν θεωρώ ότι παίζω σωστά και εκείνοι λάθος. Δεν θεωρώ καν ότι υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι παίκτες, το έχω πει 1000 φορές και ελπίζω και οι Λεωνίδες να το θυμούνται. Το παιχνίδι είναι τελείως συγκυριακό, κάποιες φορές σου βγαίνει κάποιες όχι. Όλα τα υπόλοιπα τα λέμε απλά για να τα πούμε. Στο φιναλε το ξενοδοχείο χωράει 100 άτομα και βάλε, τράβα παίξε στο πάνω να πάω εγώ στο κάτω.

Περιμένω απαντήσεις αρχηγέ για να βγούμε να κράξουμε παρέα.