αντιο hotel

Ξεκίνησε από ανθυπασπιστης, 12 Οκτ 2009, 17:53:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  15 Οκτ 2009, 18:19:49 ΜΜ
θανατος στους λεηλαιτες των πεδιων μας >:( αυτο με το λατομειο τι ειναι καινουργιο για πειτε μας
Εκεί παίζαμε χρόνια Paintball με επικά σενάρια, είναι λίγο μακριά αλλά τεράστιο και σηκώνει πολύ μεγάλα σενάρια.

ανθυπασπιστης

τοτε τι λεει ο αλλος οτι δεν παιζει εκει? (ποσο μακρια)?
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

SAPPER

Το λατομείο παίζει κανονικά, αν και πάνε Paintballαδες εκεί η γίνονται prive παιχνίδια, οπότε πρέπει να υπάρξει συνεννόηση πρώτα  ;)

Greco

Ξενία Πάρνηθα. έρημιά είναι ή θα γίνει αφού αρχίσουμε να κάνουμε εμφανίσεις εκεί.

Ozymandias

ΠαράθεσηΞενία Πάρνηθα
Ειπαμε οτι δεν παιζουμε εκει.....το Ξενια μετα το σεισμο ειναι ετοιμο να καταρρευσει

Greco

Το ότι έχει ρωγμές σε μερικά σημεία δεν σημαίνει ότι όλο το σύμπλεγμα είναι άχρηστο. Εξάλου βλέπω ότι το επισκέπτονται συνεχώς ερασιτέχνες φωτογράφοι.

macee

Όλο το σύμπλεγμα είναι ετοιμόρροπο. Έχουν σχιστεί κολώνες και τοίχοι κανονικά. Ένα μικρό σεισμό να κάνει και έχει πέσει κανονικά. Το ότι πάνε φωτογράφοι δεν σημαίνει ότι μπορούμε να πάμε και εμείς. Επίσης σε προηγούμενο post αναφέρθηκε ότι μαζεύει κόσμο εκεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν χρειάζεται να προκαλούμε, υπάρχει λόγος που τα πεδία που παίζουμε δεν είναι κοντά σε κόσμο!!

SAPPER

Έχουν ξηλώσει όλα τα προστατευτικά κάγκελα από τα κλιμακοστάσια τα οποία έχουν κενό ανάμεσα, υπάρχουν τρύπες σε σκοτεινά σημεία και γενικά είναι επικίνδυνο για παιχνίδια γιατί κάποιος θα κάνει τον μπάτμαν σίγουρα...

the_sharpshooter***

Παράθεση από: SAPPER στις  15 Οκτ 2009, 19:46:24 ΜΜ
Το λατομείο παίζει κανονικά, αν και πάνε Paintballαδες εκεί η γίνονται prive παιχνίδια, οπότε πρέπει να υπάρξει συνεννόηση πρώτα  ;)
Το άλλο ναι γιατί ακόμα παίζουμε ενεργά πριβέ σενάρια και είναι θέμα συνεννόησης το πότε δεν παίζουμε για να μπορεί να γίνει παιχνίδι.

Αναφερόμουν σε αυτό το λατομείο και όχι το άλλο που λες Vasili.
(Σε αυτό της φωτογραφίας πρέπει να είχαμε παίξει πριν μερικά χρονια σενάριο παρέα, αν θυμάμαι καλά)

Τώρα εδώ και καιρό γίνονται προπονήσεις από ομάδες airsoft (γνωστες) για urban σενάρια και μέχρι εκεί, λόγο απίστευτης επικινδυνότητας, και για αυτό και δεν το προώθησαν σαν πεδίο γιατί 1000% θα είχατε ατυχήματα.
Όπως και σαν paintball το άφησαν για ίδιους λόγους.

leonardo sunbird

Παράθεση από: the_sharpshooter*** στις  16 Οκτ 2009, 12:59:50 ΜΜ
Το άλλο ναι γιατί ακόμα παίζουμε ενεργά πριβέ σενάρια και είναι θέμα συνεννόησης το πότε δεν παίζουμε για να μπορεί να γίνει παιχνίδι.

Αναφερόμουν σε αυτό το λατομείο και όχι το άλλο που λες Vasili.
(Σε αυτό της φωτογραφίας πρέπει να είχαμε παίξει πριν μερικά χρονια σενάριο παρέα, αν θυμάμαι καλά)

Τώρα εδώ και καιρό γίνονται προπονήσεις από ομάδες airsoft (γνωστες) για urban σενάρια και μέχρι εκεί, λόγο απίστευτης επικινδυνότητας, και για αυτό και δεν το προώθησαν σαν πεδίο γιατί 1000% θα είχατε ατυχήματα.
Όπως και σαν paintball το άφησαν για ίδιους λόγους.

Πολυ ωραια και καλα ολα αυτα που λετε..... για πες μας ομως καλε μου φιλε sharpshooter.... που βρισκεται το λατομειο αυτο? γιατι αναρτεις φωτογραφιες με μυστικισμο?

Χωρις παρεξηγηση φίλε μου, τον τελευταιο καιρο , διαπιστωνω το λεγομενο "Συνδρομο Ιδιοκτησιας"

Μηπως θα ήταν καλυτερο, απο το να υπαρχει αυτος ο μυστικισμος,  να αναφερομαστε ευθεως και με ειλικρινεια για την βελτιστη προσπαθεια μιας σωστης πορειας και κατευθυνσης της κοινότητας του Airsoft???

Κρυφα πεδια, κρυφες δραστηριότητες κλπ..... Παιχνίδι είναι και όχι τα μυστικα του Πενταγώνου.

Πολλες κοντρες πολλες αντιπαραθέσεις...... Αν πιστεύτε οτι αυτός είναι ο καλυτερος τροπος για την εξελιξη του Airsoft στην Ελλάδα τότε , κατα την άποψη μου, θα καταλήξουμε να γινουμε συλλεκτες και οχι παικτες .

Αυτα τα ολίγα.....

Φιλικά και με εκτίμηση
Λεωνίδας Ηλιόπουλος!

queef

Αν δεν απατώμαι πρέπει να είναι στο Σχιστό αυτό.Πάνω από το παρκιν μπαίνοντας στην Αθήνα από Κόρινθο.Δεν είμαι σίγουρος πάντως αν είναι το ίδιο με αυτό που λέω.

Ozymandias

ΠαράθεσηΧωρις παρεξηγηση φίλε μου, τον τελευταιο καιρο , διαπιστωνω το λεγομενο "Συνδρομο Ιδιοκτησιας"

Μηπως θα ήταν καλυτερο, απο το να υπαρχει αυτος ο μυστικισμος,  να αναφερομαστε ευθεως και με ειλικρινεια για την βελτιστη προσπαθεια μιας σωστης πορειας και κατευθυνσης της κοινότητας του Airsoft???

Eιναι λαθος να ενοχλεισαι απο κατι τετοιο.......

Δεν ειναι ολα για ολους ουτε θα πρεπει να ειναι.

Στην τελικη, κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να καλεσει κανεναν στο παιχνιδι που κανει, ουτε να δωσει λογαριασμο σε ολους που παιζει....περαν απο τα ανοιχτα παιχνιδια που ανακοινωνονται στο φορουμ υπαρχουν και πριβε παιχνιδια και invitation only παιχνιδια, και πεδια γνωστα μονο σε λιγους, και καλα κανουν και υπαρχουν. Respect σε αυτους που τα ανακλυπτουν και καταλαβαινω απολυτα γιατι ειναι απροθυμοι να αποκαλυψουν την θεση τους

Δεν ειναι θεμα μυστικισμου....αν καποιος θελει να σε καλεσει, η εμενα στο παιχνιδι του, πιστεψε με θα το κανει. Για να μην το κανει, κατι σημαινει αυτο.  ;)

leonardo sunbird

Παράθεση από: Ozymandias στις  16 Οκτ 2009, 16:08:12 ΜΜ
Eιναι λαθος να ενοχλεισαι απο κατι τετοιο.......

Δεν ειναι ολα για ολους ουτε θα πρεπει να ειναι.

Στην τελικη, κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να καλεσει κανεναν στο παιχνιδι που κανει, ουτε να δωσει λογαριασμο σε ολους που παιζει....περαν απο τα ανοιχτα παιχνιδια που ανακοινωνονται στο φορουμ υπαρχουν και πριβε παιχνιδια και invitation only παιχνιδια, και πεδια γνωστα μονο σε λιγους, και καλα κανουν και υπαρχουν. Respect σε αυτους που τα ανακλυπτουν και καταλαβαινω απολυτα γιατι ειναι απροθυμοι να αποκαλυψουν την θεση τους

Δεν ειναι θεμα μυστικισμου....αν καποιος θελει να σε καλεσει, η εμενα στο παιχνιδι του, πιστεψε με θα το κανει. Για να μην το κανει, κατι σημαινει αυτο.  ;)

φιλε οζυ πολλα σημαινουν και δε 8α τα αναλυσω τωρα...ποιος θελει να κρυβετε πισω απο νικ  ;)και πισω απο κρυφα και πριβε πεδια ;)... χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι ποιος 8ελει να παιζει μονος του και ποιος οχι ...αν 8α παω ή κανονισω και εγω πριβε παιχνιδια στους αντιστοιχους χωρους...μην τολμησει κανεις και μου πει...φιλαρακι εδω παιζουμε εμεις....ελατε σε μια ωρα που τελειωνουμε και κατι τετοια.....
αλλα οπως ειπα και παλι "Το Συνδρομο της Ιδιοκτησιας" είναι πολυ έντονο.
Κλεινω δε περιγραφω αλλο  ;D  (χελακης ΤΜ)
Τέλος!!!!!!

Φιλικά
Λεωνιδας Ηλιοπουλος!!!

Ozymandias

Παράθεση...αν 8α παω ή κανονισω και εγω πριβε παιχνιδια στους αντιστοιχους χωρους...μην τολμησει κανεις και μου πει...φιλαρακι εδω παιζουμε εμεις....ελατε σε μια ωρα που τελειωνουμε και κατι τετοια.....
Μα νομιζω αν τυχει και βρεθειτε στο ιδιο πεδιο την ιδια στιγμη στο ασχετο, απλα θα συννενοηθειτε να παιξετε μαζι, η τελος παντων εχει προτεραιοτητα οποιος πηγε πρωτος....αυτα λυνονται εκεινη την στιγμη.

Αν εχω βρει ενα πεδιο και παιζω με τα φιλαρακια μου, γιατι θα πρεπει να ενημερωσω το συμπαν οτι παιζω εκει; Αν το ανακαλυψεις και εσυ, με γεια σου με χαρα σου.

Το σημαντικο ειναι να υπαρχουν αρκετα ανοιχτα παιχνιδια και καμποσα κοινα πεδια. Νομιζω μεχρι τωρα αυτο γινεται Περαν τουτου ολα τα αλλα ειναι οκ. Ο καθενας εχει δικαιωμα να παιζει μονος του η με αυτους που θελει και να μην παιζει με αυτους που δεν θελει.

leonardo sunbird

Ολα καλα Οζυ.....
απλα είμαι λιγο εκνευρισμενος με όλη την φαση.... εγω βλεπω το airsoft ως ομαδικο παιχνίδι και την δυνατοτητα να αυξηθουν οι παικτες.
Σε λίγο θα γινουν ιδωτικά πεδια αροσφαίρισης 5Χ5 ..... διαφωνω.... 8ελω ένα airsoft που να ξεκινησω από την Αθηνα και τελειωσω στην Αλεξανδρουπολη.

Αυτα....
Φιλικά
Λεοναρδος! ;)

Powerplant

Ασχολούμαστε να βρούμε άκρη σε μια υπόθεση μπερδεμένη. Μπορεί να μην γίνει τίποτα και να μπορέσουμε (το δυνατόν νόμιμα) να ξαναπαίξουμε, μπορεί και τον Αύγουστο να υπάρχει καμία βίλλα στη θέση του. Είμαι της άποψης να μείνουμε λίγο εκτός και να δούμε με κύριο στόχο την προστασία του χόμπυ. Ήταν το καλύτερο μέρος που έχω παίξει και στεναχωριέμαι γιατί είναι άδικο.
Κάτι άλλο όμως είναι πιο άδικο. Να είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία στεναχωρημένοι-ξεβολεμένοι-τσαντισμένοι (όπως θέλετε πείτε το)  που αποκλειόμαστε από ένα μέρος που στο κάτω-κάτω είναι κάποιου  ιδιοκτησία  με το νόμο (δεν εξετάζω αν είναι σωστός), να προτείνουμε και να ψάχνουμε λύσεις και να ανακαλύπτεις ότι μέσα στο forum υπάρχουν λογικές " Ανακαλύπτουμε ένα πεδίο, το λέμε μόνο στους κολλητούς και παίζουμε τα παιχνιδάκια μας και όλα σωστά! Και αν σε λίγο δεν θα έχουνε πεδία να παίξουν οι υπόλοιποι, τι μας νοιάζει;"
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μπει κάποιος στην διαδικασία να ψάξει να βρει μέρος, να το ελέγξει οτι μπορούμε να παίξουμε (θέμα ιδιοκτησίας, όχλησης γειτόνων, πιθανότητες έκθεσης σε σχόλια-ενέργειες  τρίτων αρνητικές στο χόμπυ μας) για να παίξουμε ΟΛΟΙ και κάποιοι να έχουν πεδία για προσωπική χρήση; Άλλο το προσωπικό παιχνίδι με συγκεκριμένους παίκτες ή αριθμό (το οποίο σέβομαι απόλυτα και είναι και μέσα στο θέμα) και άλλο ο προσωπικός χώρος. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να χαλάνε κάποιοι το βολεμά τους αλλά γνώμη μου είναι την τελική σε ένα φορουμ μπαίνεις γιατί έχεις να μοιραστείς κάποια πράγματα με κάποιους ανθρώπους και μάλιστα όταν αυτά δεν αποτελούν ιδιοκτησία σου και δεν χάνεις να τα μοιραστείς τότε βοηθάς και σε παραδέχεται μια ολόκληρη "κοινότητα" που είναι πιο σημαντικό από το να σε παραδέχονται μερικοί κολλητοί.
Συγνώμη δεν επιτίθεμαι σε κανέναν προσωπικά αλλά στο τρόπο συμπεριφοράς. Επειδή στο πρώτο μου παιχνίδι έπαιξα με όπλο δανεικό από έναν 'άγνωστο που μου το εμπιστεύτηκε και ας το είχε ΠΛΗΡΩΣΕΙ 400 euro, για να ΜΟΙΡΑΣΤΩ μαζί με όλους σας την χαρά του AIRSOFT. Επειδή όποτε πηγαίνω σε παιχνίδια οι "παλιοιί μου δείχνουν και ας με κάνουν έτσι δυσκολότερο αντίπαλο τους. ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ!!

Ozymandias

Παράθεσηεγω βλεπω το airsoft ως ομαδικο παιχνίδι και την δυνατοτητα να αυξηθουν οι παικτες.

Kαι ολοι μας ετσι το βλεπουμε, για αυτο και υπαρχουν τοσα ανοιχτα παιχνιδια. Απο την αλλη δεν μπορεις να επιβαλεις στον αλλον να παιζει με ανθρωπους που δεν γουσταρει, η που απλα δεν θελει να παιξει μαζι τους , η να μην παιζει με τους δικους του κανονες (πχ ΜΟΝΟ real caps, η αυστηρο MilSim) H να παιζει μονο με την παρεα του

Τα πριβε παιχνιδια πρεπει να υπαρχουν και καλα κανουν και υπαρχουν

ΠαράθεσηΣε λίγο θα γινουν ιδωτικά πεδια αεροσφαίρισης 5Χ5
Φυσικα και θα γινουν και καλώς θα γινουν. Το θεμα ειναι περα απο αυτα να υπαρχουν παραλληλα και μεγαλα ανοιχτα παιχνιδια και πεδια. Μεχρι τωρα αυτο γινεται. Γιατι λοιπον πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο και αρνουμαστε το προφανες;

Oσον αφορα τα πρεπει και τις διαμαρτυριες, για δηθεν λαθος συμπεριφορες, ας προσεχουμε τι λεμε και τι γραφουμε. Και λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Στην τελικη ας μην τα θελουμε ολα ετοιμα και μασημενα....

leonardo sunbird

Παράθεση από: Ozymandias στις  16 Οκτ 2009, 17:22:29 ΜΜ
Απο την αλλη δεν μπορεις να επιβαλεις στον αλλον να παιζει με ανθρωπους που δεν γουσταρει, η που απλα δεν θελει να παιξει μαζι τους , η να μην παιζει με τους δικους του κανονες (πχ ΜΟΝΟ real caps, η αυστηρο MilSim) H να παιζει μονο με την παρεα του

Το βασικό ξέχασες...... ;D.....
'Η να φοβαται καποιος μήπως του κανουν ΗΙΤ το Υψηλό "EGO"  ;)

anyway...και εγω παίζω πριβε.... και εγω δε γουσταρω καποιους με τον τροπο με τον οποιο παιζουν .... αλλα το καθενα εχει την αντιμετωπιση του και οχι την αποξενωση του....

και αν γινουν 5Χ5 τυπου paintball αστο καλυτερα...... προτιμω να φτυνω πευκοβελονες..... και να καθαριζομαι μια ωρα απο τη σκονη  ;D ;D ;)

queef

Τα πράγματα είναι απλά..πας πριβέ και δεν έχει μανούρες ή πας δημόσιο και φεύγεις 99% συφιλιασμένος.Δυστυχώς δεν είναι όλοι για όλα.Άλλοι λόγω εγωισμού(μα,δεν με πέτυχες!),άλλοι λόγω απειρείας(κακή εκτίμηση αποστάσεων,τυφλές βολές κλπ),άλλοι λόγω εξεζητημένων γούστων και άλλοι λόγω βλακείας δεν κάνουν/δεν τους θέλουν όσοι οργανώνουν πριβέ παιχνίδια.Προφανώς αυτοί οι "κάποιοι" δεν θέλουν να πετύχουν του "άλλους" σε ένα παιχνίδι/προπόνησή τους και σκοπίμως δεν δημοσιεύουν τους πριβέ τους χώρους.Κι εγώ το κατακρίνω αλλά άδικο δεν τους ρίχνω. Είναι μονόδρομος λοιπόν να προσπαθήσουμε όλοι να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο ώστε να γνωρίσουμε όλα αυτά τα κρυφά πεδία ;D
Μην παρεξηγηθώ,πιο πολύ δημόσιο παίζω παρά πριβέ αλλά λόγω πρότερου βίου τα περισσότερα πεδία της Αττικής τα έχω γυρίσει.

ανθυπασπιστης

φιλε τα σπαει το λατομειο ειναι ------------ ;D :P

Edit by Admin.
Προσέχετε τις εκφράσεις σας.
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR