13/12/09 ΧΟΥΕ 1968

Ξεκίνησε από jumbo, 27 Οκτ 2009, 14:27:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

Ημερομηνία διεξαγωγής: 13/12/2009
Πεδίο: Εγκαταλελειμμένη Στρατιωτική Βάση Ελευσίνας
Όριο Ηλικίας: 18+ (Θα γίνουν έλεγχοι αστυνομικής ταυτότητας για όσους μικροφαιρνουν, για αυτό φροντίστε να την έχετε μαζί σας.)

ΧΟΥΕ 1968
ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ

Για το αμερικανικό σώμα των πεζοναυτών το όνομα της πόλης Χουέ θα στέκεται πάντα διπλά σε εκείνα του Μπελω Γουντ, της Ταρατουα και του Τσοσιν.

Το 1968 οι πεζοναύτες διεξήγαγαν θανάσιμο αγώνα επί 26 μέρες για να αποσπάσουν τον έλεγχο της αρχαίας πρωτεύουσας του Βιετνάμ από τον βορειο-βιετναμικό στρατό και απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως όσο και αν προοδεύει η τεχνολογία, το έδαφος θα πρέπει τελικά να καταλειφθεί από τον απλό τυφεκιοφόρο που θα το διεκδικήσει από τον αντίπαλο του σε μια αναμέτρηση θάρρους και επιμονής.
Στις 30 Ιανουαρίου του 1968 κατά τη διάρκεια του Τετ ( βουδιστική πρωτοχρονιά), ο στρατός του Βορείου Βιετνάμ, θα εξαπολύσει μια σειρά μαζικών επιθέσεων εναντίον πόλεων και στρατιωτικών βάσεων του Νοτίου Βιετνάμ.
Μια από αυτές τις πόλεις είναι και η αρχαία αυτοκρατορική πρωτεύουσα Χουέ.

Όλη η πόλη θα καταληφθεί εκτός από δυο σημεία, την MACV, και το διοικητήριο της 1ης μεραρχίας στο βόρειο άκρο της ακρόπολης.
Ταυτόχρονα με την διεξαγωγή της μάχης , ένα συγκρότημα μάχης των πεζοναυτών θα ξεκινήσει με σκοπό να άρει την πολιορκία τον δυο σημείων και να ανακαταλάβει την πόλη.

Ο πρόλογος έχει ανατυπωθεί από το περιοδικό « Στρατιωτική ιστορία τεύχος 78» και ανήκει στον Κ. Σταυρόπουλο Δημήτρη.

Σενάριο

Οι παίκτες που θα αντιπροσωπεύουν τους αμερικανούς, θα χωριστούν σε δυο τμήματα. Ένα θα βρίσκεται εντός των δυο σημείων που έχουν απομείνει υπό τον έλεγχο τους ( MACV, διοικητήριο 1 μεραρχίας), και η δεύτερη θα αποτελέσει το συγκρότημα μάχης, που θα επιχείρηση να άρει την πολιορκία.
Οι παίκτες που θα αντιπροσωπεύουν τους στρατιώτες του Βορείου Βιετνάμ, θα έχουν αντικειμενικούς σκοπούς, να εκπορθήσουν τα κτίρια  αφενός, και αφετέρου να εμποδίσουν το συγκρότημα μάχης να άρει την πολιορκία και να ανακαταλάβει την πόλη.

Κανόνες όπλων
Θα μετρηθούν όλα τα όπλα με μηδενισμένο το μηχανισμό Hop-UP και ΒΒ των 0.20 Γρ. Ο κάθε παίχτης υποχρεώνεται να μετρήσει όλα τα όπλα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει.

1.   Bolt-Action Spring / GAS: 550 FPS
Όπλα με χειροκίνητη όπλιση του κλείστρου, αερίου ή ελατηρίου. Ο χρήστης τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να έχει ένα sidearm με λιγότερα από 450 FPS.
-Ελάχιστη απόσταση εμπλοκής: 15 Μέτρα.

2.   Sniper Rifle AEG: 500 FPS
Όπλα ελεύθερων σκοπευτών με μηχανισμό AEG. Ο χρήστης τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να έχει ένα sidearm με λιγότερα από 350 FPS. Προϋπόθεση ότι η δεύτερη ΒΒ θα φεύγει όταν η πρώτη φτάσει το στόχο της.
-Ελάχιστη απόσταση εμπλοκής: 15 Μέτρα.

3.   AEG / GBB / NBB: 400 FPS
Οτιδήποτε όπλο δε πέφτει στις παραπάνω κατηγορίες, έχει όριο στα 350 FPS.
-Ελάχιστη απόσταση εμπλοκής: 5 Μέτρα

4.   Pistols AEP / GBB / NBB: 350 FPS
Όλα τα sidearms, έχουν όριο FPS στα 350 FPS.
-Ελάχιστη απόσταση εμπλοκής: 2 Μέτρα

Dress Code:
Αμερικανοί: Πράσινη / Παραλλαγή δάσους / OD
Βιετναμεζοι: Μαύρα / Παραλλαγή πόλης (Urban)

Ωρα προσέλευσης: 09 : 30
Briefing: 10 : 00
Ώρα εκκίνησης : 10 : 30 Αυστηρά

Παρακαλώ μαζί με τη συμμετοχή σας, δηλώστε και το όπλο σας, γιατί αυτό θα είναι το κριτήριο για το διαχωρισμό των ομάδων.

Κάθε πρόταση για οποιαδήποτε βελτίωση του σεναρίου είναι παραπάνω από δεκτή.

Συμμετοχες :

Dimitrios
Zinza
SAPPER
Unclesam
Melas
Filakio 8
Papaflesas
Noob
Powerplantmaster
Pakatsao
Mitsos_o_Yakuza
Pakatsao
ROOKIE JO
Predator
Pit K
Θανος
El ninio

Ομαδες :

T.A.S
CORFU AIRSOFT TEAM
BLACK HAWK
ETERNALS
I-4

Παρακαλω να ξεκινησετε τις δηλωσεις συμμετοχης , ώστε να γινει η σωστη διαμορφωση των ομαδων.
Κατά τις επομενες μερες θα ανακοινωνονται διαφορα στοιχεια, όπως και η τελικη συνθεση των ομαδων.

ΒΙΕΤΚΟΝΓΚ
Ι-4
MLS
FREEDOMFIGHTERS
COBRA TEAM
ETERNALS
Dimitrios
pakatsao
Mitsos_O_ Yakuza
Θανος
Tataman
Spiv
Air-sfiga
KRATOS
RAMIREZ
CAMOYFLAZ
MAG
ERMHS
SATURN
Pit-k
Predator
Noob
Ταλων
Powerplantmaster
panosmaster

Οσοι παιχτες, εχουν ενταχθει στην ομαδα των Βιετκονγκ, και δεν εχουν μαυρη ή μπλε στολη, να φορεσουνε μπλε ή μαυρη μπλουζα.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
TAS
HADES
GHOST RECON
BLACK HAWK
SNIPER TEAM ALFA E. COMPANY
ROOKIEJO
Bomber
Haroth
Xaris36
Traffic
Salamine153
Harris
ΕΚΔΡΟΜΟΣ
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

μεσα με μ15 αν αφησεις το οριο και αν το ανεβασεις ΑΚ!!φυσικα και με βαζεις με τους ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ..αν δε στηριξουμε το σπιτι μας θα πεσει και θα μας πλακωσει
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

παρε  το ΑΚ και τρεχα... ;D ;D

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

αρα ανεβασες το οριο...τοπιασα το νοημα..θα σε φιλησω απο κοντα εκει και τοτε... :-* :-* ;D :-* :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Γιατί τόσο αργά? Έχεις σκοπό να κατασκευάσεις κανα χωριό?  :P ;D

Εντιτ. Ξέχασα! Καλή αρχή!!   ;)
keep safe distance...

jumbo

ναι.....ολο και καποιο καλουδι θα υπαρχει για τα φιλαρακια μου...
;) ;D ;D ;D ;D

leonardo sunbird

H TAS θα είναι παρων.....!!!!!!! και αν χρειαστείς Βιετναμεζους.... καθε Κυριακή στο παρκο του βενιζελου(διπλα στο μεγαρο Μουσικης) μαζευονται 100αδες Φιλλιπινεζοι για την βολτα τους....μπορει να το εχουν για "must" ξερω  γω .....
Θα στους μαζεψω όλους  ;D ;D ;D ;Dτουλαχιστον να μη σε παρουν στο ψιλο πάλι....

Θάνος

Εγώ φοράω χακί κι έχω ΑΚ, να με βάλεις ανάμεσα (π.χ. προδότης).  ;D ;D ;D
keep safe distance...

Falcon

* Falcon      : UNIFORM  : Tiger stripe
                    WEAPONS : M16A3/203, M1911A1

* Old Navy  : UNIFORM  :  Ελληνικη Lizard
                    WEAPONS :  MP5A5

Μιας και που ειναι νωρις ακομα, βαλε μας μεσα με ενα "?"

ROOKIEJO

Παράθεση από: Θάνος στις  27 Οκτ 2009, 15:09:09 ΜΜ
Γιατί τόσο αργά? Έχεις σκοπό να κατασκευάσεις κανα χωριό?  :P ;D

Εντιτ. Ξέχασα! Καλή αρχή!!   ;)
χωρις να εχω ακομα συμετοχη λεω οτι ενα απο τα μαθηματα που πειραμε απο το οχι ειναι οτι σεναρια ειδικων απαιτησεων θελουν καλο συντονισμο και χρονο προετοιμασιας παικτων και διοργανωτων .μην σου πω νωρις το εβαλε.
jumbo μεσα και στη διοργανωση και στο παιχνιδι εκτος απροοπτου
στολη πιλοτου 45αρι μ16α2 αεριου αν το κανεις να δουλεψει η οτι αλλο προκυψει αναλογα την στιγμη 

filakio 8

εννοείτε μέσα φιλε μου

pakatsao

Καταρχήν μέσα. (άν ειμαστε καλά μέχρι τότε) και φυσικά με τα καλασνικοβ θα με βάλεις με τους καλούς!

ZINJA

ME TA MPOYNIA ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

jumbo

παιδια εχω ορισει τοσο μακρινει την ημερομηνια διεξαγωγης του σεναριου ωστε να προλαβω να κανω τις απαραιτητες κατασκευες... οπoτε λιγο υπομονη ;) ;D ;D

Laetius

Kαι εγώ μέσα +3 άτομα εκτός απροόπτου.
ΟΠΛΑ:ak-47 :---(να το φέρω την κυριακή να το μετρίσω τα fps?)
          :mp5:350 fps
          :m15a4:360fps
          :l96 sniper:450 fps
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Predator

Δηλωνω και εγω συμμετοχη
-Ενδυμασια ελληνικη lizard
-AEG M16A1 Vietnam 320Fps

SAPPER

Φίλε Jumbo εκτός από καλλιτέχνης με τις κατασκευές έχεις μεράκι και ήθος καλού συμπαίχτη.
Θα χαρώ λοιπόν να συμμετάσχω στο σενάριο σου γιατί από το τελευταίο έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

pit k

μεσα και εγω βιετναμεζος με μ4 και με το φιλο γικουζα

WAR ANGEL

RANK :SGT.
NAME :WAR ANGEL
WPN : G36 or P90
SIDEARM:M92F
UNI:HELL LIZARD
FACTION:U.S.M.C
STATEMENT:For the EMPEROR....

Whiskey

Αν και μεγαλη χρονικη αποσταση ως την ορισθεισα ημερομηνια διεξαγωγης ... η ομαδα των HADES δηλωνει συμμετοχη στην πλευρα των Αμερικανων.
Ο αριθμος συμμετεχοντων μελων, θα διευκρινισθει οταν πλησιαζει η δοθεισα ημερομηνια.

Θα παρακαλουσα τα μελη της ομαδας μου να μην ποσταρουν ανεξαρτητα, παρα να δουμε συντονισμενα την οποια συμμετοχη μας διχως να μπερδευουμε τους δημιουργους του παιχνιδιου.

Ευχαριστω.