25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

Παράθεση από: MORGAN στις  21 Οκτ 2009, 16:13:53 ΜΜ
παρακουλουθηση παιχνιδιου γινεται???? και αν ναι μου στελνετε σασ παρακαλω οδηγιεσ για το που ειναι το πεδιο στην ελευσινα??
και βεβαια γινετε και αν σε ενδιαφερει μπορεις να εισαι και διαιτητης και να βλεπεις και καλυτερα.οδηγιες θα βρεις και στο τοπικ το μετεωρο βημα του φωτογραφου

atmos83

Καλημέρα σας και μπράβο για το σενάριο που στήνετε..!
Υπολογίστε 1+1 ακόμη άτομα.
Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τα όρια fps, με H&K G36 στα 370 fps θα μπορώ να παίξω, ή πρέπει να το αλλάξω ;
Ευχαριστώ.

ZINJA

Παράθεση από: atmos83 στις  22 Οκτ 2009, 09:08:10 ΠΜ
Καλημέρα σας και μπράβο για το σενάριο που στήνετε..!
Υπολογίστε 1+1 ακόμη άτομα.
Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τα όρια fps, με H&K G36 στα 370 fps θα μπορώ να παίξω, ή πρέπει να το αλλάξω ;
Ευχαριστώ.

μπορεις να παιξεις μονη βολη!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ZINJA

Παράθεση από: Haroth στις  21 Οκτ 2009, 19:38:27 ΜΜ
Δηλώνω συμμετοχή για :

Haroth  : M15A4     385Fps - Glock 18C

Τάλων : M15A4    330Fps

Coupas : Μ15Α4  315Fps

Δεν μας απασχολεί που θα μας βάλετε και οι 2 μεριές έχουν τα πλεονεκτήματα τους, πχ οι ιταλοί έχουν μισή ώρα ύπνο παραπάνω  ;D ;D ;D

και ποιο πολυ τρεξιμο!!!! ;D ;)(((ε για πλακα το ειπα!)))))ευχαριστω για τη συμμετοχη

Ι-4

ZINJA

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ενοητε καλοι μου συχομπιστες και το αναφερω και στο σεναριο,πως οτι καιρο και να εχει το παιχνιδι θα διεξαχθη!<<<<οπως τοτε>>>.
  ΑΡΑ ολοι μα ολοι πρεπει εκτος απο αδιαβροχο,πρεπει να βρητε τροπο να καληψετε τα οπλα και μη μου πει κανενας μα κανενας οτι δεν ερχετια να παιξει επειδη βρεχη!Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!περιμενο και αλλες συμμετοχες μεχρι το σαββατο το μεσημερι!
εστι για να δηξουμε και εμεις οτι μπορουμε με οποιοδιποτε συνθηκες να κανουμε μια ιστορικη αναπαρασταση οπως σε αλλες χωρες!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑς ΠΟΡΟΣΑ ΛΙΓΟ Ε? ;D ;D ;D

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ZINJA!

Ι-4

fanioles

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  21 Οκτ 2009, 22:12:49 ΜΜ
και βεβαια γινετε και αν σε ενδιαφερει μπορεις να εισαι και διαιτητης και να βλεπεις και καλυτερα.οδηγιες θα βρεις και στο τοπικ το μετεωρο βημα του φωτογραφου

Διαιτητής χωρίς να έχει ξαναπάιξει?? Με ποιά κριτήρια?

mariocuzco

και οι "ΑΧΑΟΙ airsoft brothers"απο την Πατρα θα ειναι παροντες!
ατομα και οπλα θα τα εχω ετοιμα το απογευμα.

ROOKIEJO

Παράθεση από: fanioles στις  22 Οκτ 2009, 10:50:41 ΠΜ
φανταζομαι οτι θα ειναι πιο αντικειμενικος απο ολους και μην νομιζεις οτι χρειαζετε να ξερει καποιος πολλα για να γινει διαιτητης .αυριο θα μπουν οι υποχρεωσεις των αξιωματικων και των διαιτητων και θα δεις οτι ο καθενας μπορει να ειναι διαιτητης.
καποιες προτασεις οχι δεσμευσεις η υποχρεωσεις
καλο θα ηταν για λογους ρεαλιστικοτητας να μην εχουμε συνχρονες εξαρτησεις και φορμες παραλαγης αλλα μια απλη μονοχρωμη εμφανιση πρασινη μπλε η μαυρη

Noob

Λοπον έχω 2 όπλα ένα G36 c και ένα Μ16 αν δε με γελά η μνημη μου μιας και εχω να παίξω 6-7 μηνες

Αν καποιος εχει να με δανείσει εστω και ενα πιστόλι για τον 3ο παιχτη ας μου στείλει ενα ΠΜ παρακαλώ αλλιώς να μην ξεσηκώνω το παιδί απο τα χαράματα... Και πρωτα ο θεός θα φέρω και δικό μου φωτογράφο
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

ΧΕΙΡΩΝ

Καλημέρα,
Παρών κι εγω για την Κυριακή.
Καλάσνικωφ ΑΚ47  και πιστόλι Σόκομ.
Μηδέν 'Αγαν

SAPPER

Παρακαλώ να περιοριστούν τα off topic.  >:(

Teacherdick

Φιλε Zinja δυστυχώς δε θα μπορέσω την Κυριακή.Επειδή όμως το Σάββατο σκεφτόμαστε να πάμε με την παρέα μου για κανα game στη βάση,ήθελα να ρωτήσω αν θα έχετε ετοιμασιες και σας ενοχλήσουμε.Σε παρακαλώ να μου απαντήσεις για να ξέρουμε να κανονίσουμε για αλλού αν είναι.Σε ευχαριστώ πολύ και καλό παιχνίδι να έχετε.Ελπίζω να μην αλλάξει η ιστορία!!!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Laetius

Καλημέρα σε όλους !παρών και εγώ για κυριακή+3 άτομα ακόμη
ΟΠΛΑ:AK-47:410FPS
         :M15A4:350FPS
         :MP5:350FPS
         :MP5A8 SHOTGUN:350 FPS
         :L-96WARRIOR:-----(ΠΕZOUN SNIPER?)
         :STUER  AUG :410FPS
         :COMBAT COMMANDER PISTOL:-----
         :2XSPRING PISTOL:<100FPS   
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

nikos

Παρων κι εγω + 2.
Οπλα :
M-14 410 FPS
M-4   410 FPS
G-3   350 FPS με διποδο.
Το G-3 νομιζω παιζει και σαν οπλο υποστηριξης για το Ελληνικο στρατοπεδο.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"

Falcon

zinja , εκει που λεει το διδυμο γραψε BLACK HAWK, και βαλε τον ανθυπασπιστη, εμενα και τον Old Navy .

οπλισμος:

M16A3/203 - 283 fps
M1911A1 - 320 fps
MP5A5 - 267 fps
M4 - 290 fps
L96 sniper - 470 fps

ZINJA

Παράθεση από: Teacherdick στις  22 Οκτ 2009, 14:08:15 ΜΜ
Φιλε Zinja δυστυχώς δε θα μπορέσω την Κυριακή.Επειδή όμως το Σάββατο σκεφτόμαστε να πάμε με την παρέα μου για κανα game στη βάση,ήθελα να ρωτήσω αν θα έχετε ετοιμασιες και σας ενοχλήσουμε.Σε παρακαλώ να μου απαντήσεις για να ξέρουμε να κανονίσουμε για αλλού αν είναι.Σε ευχαριστώ πολύ και καλό παιχνίδι να έχετε.Ελπίζω να μην αλλάξει η ιστορία!!!!!

συγνωμη καλε μου φιλε αλλα θα ειμαι και το σαββατο εκει για περετερω ετιμασιες!μαζι με 4 ατομα ακομα!αν μπορειτε μην πατε με ολο το
συμπαθιο  καλοι μου φιλοι!

Ι-4

ZINJA

Παράθεση από: fanioles στις  22 Οκτ 2009, 10:50:41 ΠΜ

οπως βλεπουνε τα ματακια μας καποια πραγματα,ετσι εχει ματια και ο διαιτητης και βλεπει,γιατι πεχτης ειναι και αυτος!
και αυτος οριζει τημορια του παραπτωματος!νομιζω πως εγινα σαφης καλε μου φιλε!
Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη!

με εκτιμηση και σεβασμο και παντα φιλικα!
                                                                    ΖΙΝJA

Ι-4

SAPPER

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον ZINZA ξεκαθαρίστηκε (και έγινε και edit στο σενάριο) ότι δεν θα παίξει κανένα κτίριο στην Ελευσίνα αλλά μόνο το Woodland και μόνο, οπότε κάθε επιφύλαξη μου για το όριο των FPS που είχα την κακή εμπειρία να δω στο παρελθόν ότι δεν τηρείτε από ορισμένους παίχτες έχει περάσει, θα προσπαθήσω να παραβρεθώ στο παιχνίδι τιμής ένεκεν για τον σκοπό και τον κόπο που έχουν κάνει πολλοί συνχομπίστες.

Καλό παιχνίδι να έχουμε.

Βασίλης.

Admax

Θα έφτιαχνα ένα πολύ καλο βιντεάκι αλλα δυστυχώς ζήτηση υπάρχει μεγάλη οποτε δεν θα προλάβω! :-[ :'(

Καισαριανή παίζει να γίνει κανένα game.. ? ??? ;D ;D ;D :D

Falcon

Zinja, ακομη να βγαλεις απο τους MLS τον ανθυπασπιστη? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Επισης ξανα λεω, εγω, ο ανθυπασπιστης κι ο Old Navy κατω απο τον τιτλο BLACK HAWK