25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tag21

την κυριακη εχει ο θεος και ο γραμματεας (που βγαζει υπηρεσειες)
ειμαι μεσα κι εγω ....
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

alkimaxos

φιλε zinja ο alkimaxos σε χαιρετα...... ελευθερους σκοπευτες θα εχουμε στο παιχνιδι?
δεν καταλαβα με τι οριο fps παιζουμε...../

ZINJA

Παράθεση από: alkimaxos στις  21 Οκτ 2009, 11:43:16 ΠΜ
φιλε zinja ο alkimaxos σε χαιρετα...... ελευθερους σκοπευτες θα εχουμε στο παιχνιδι?
δεν καταλαβα με τι οριο fps παιζουμε...../

οπως τοτε οχι βεβαια,αλλα με 450 φπς και με μονη βολη σιγουρα κατι γινεται!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

dash

MitsoS_O_Yakuza

φυσικα και υπηρχαν μονο που δεν ειχαν αυτα τα σκοπευτικα οπως τωρα αλλα ενα απλο νημα σε σταυρο και 6πλο ζοομ οταν τωρα υπαρχει 300φορες μεγαλυτερο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Spartan

Εχω 2 οπλ:masada 375fps  και m-4 345fps
μπορει και κανα 2 ακομα!
θα ξαναποσταρω για ονοματα και οπλα οταν ειναι 100%
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Frostmeister

Το θεμα ειναι πως snipers υπηρχαν.
Το αν θα επιτραπουν στο παιχνιδι bolt action sniper rifles πανω απο 450fps με σκοπευτικα βοηθηματα ειναι στο χερι των φιλτατων διοργανωτων.
Οσο για το zoom, δε νομιζω να χρησιμοποιει κανεις μας πανω απο 6x zoom, καθως πιστευω πως δεν ειναι τοσο πρακτικο... (π.χ. εγω απλο Red Dot εχω...)
Απο τη στιγμη που μιλαμε για airsoft παντα, η μπιλια πανω απο απο 50-60 μετρα δυσκολα θα παει, οποτε ειναι δωρον αδωρον..!
"If it bleeds, I can kill it. If it broke, I can fix it"

queef

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  21 Οκτ 2009, 15:18:56 ΜΜ
φυσικα και υπηρχαν μονο που δεν ειχαν αυτα τα σκοπευτικα οπως τωρα αλλα ενα απλο νημα σε σταυρο και 6πλο ζοομ οταν τωρα υπαρχει 300φορες μεγαλυτερο
Κοίτα,θα προσπαθήσω να σε πείσω ότι αυτό που λες είναι άκυρο.Ελεύθεροι σκοπευτές υπήρχαν πολύ νωρίτερα από το ΒΠΠ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.Το θέμα είναι ότι τότε με πολύ χειρότερα ή και καθόλου (βλέπε Σίμο Χάγια)σκοπευτικά είχαν διπλάσια το λιγότερο confirmed kills.Οι μεγαλύτεροι ελεύθεροι σκοπευτές έδρασαν την περίοδο που προσπαθεί να αναπαραστήσει ο ζινζα.Είναι αυτό που λέμε τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ;)

RIPmorgan

παρακουλουθηση παιχνιδιου γινεται???? και αν ναι μου στελνετε σασ παρακαλω οδηγιεσ για το που ειναι το πεδιο στην ελευσινα??

MitsoS_O_Yakuza

queef ξαναδιαβασε σε παρακαλω πολυ και πεισε με οτι ειμαι ακυρος..αφου σου λεω οτι υπηρχαν και το γραφω!!μονο που εννοω οτι δεν ειχαν τοσο εξεληγμενα σκοπευτικα σαν σημερα..τοσο απλο!!μαλλον δε το αφομιωσες σωστα το post μου αλλα τεσπα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  21 Οκτ 2009, 16:53:43 ΜΜ
queef ξαναδιαβασε σε παρακαλω πολυ και πεισε με οτι ειμαι ακυρος..αφου σου λεω οτι υπηρχαν και το γραφω!!μονο που εννοω οτι δεν ειχαν τοσο εξεληγμενα σκοπευτικα σαν σημερα..τοσο απλο!!μαλλον δε το αφομιωσες σωστα το post μου αλλα τεσπα

καλε μου συντεκνε ;D  στο παιχνιδι,δεν θα υπαρχουν σναιπερ! ;)
οσο για τοτε και βεβαια υπηρχαν((((ο ενας απο αυτους ητανε και καποιος που ηξερα)))δε ζει πλεον!ηρωας μεγαλος :'( :'( :'( :'(
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Frostmeister

That's all I needed to hear...
Eυχαριστω για τη διευκρινιση φιλε Zinja.
"If it bleeds, I can kill it. If it broke, I can fix it"

queef

Ρε συ γιακούζα λεω ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.Δηλαδή ότι τα καλύτερα σκοπευτικά δεν τους κάνουν καλύτερους και στο αποδεικνύω με ιστορικά πρόσωπα και τα confirmed kills τους.Εν κατακλείδι τα super dooper σκοπευτικά και τυφέκια δεν είναι πανάκεια,ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το βασικότερο συστατικό.

MitsoS_O_Yakuza

ρε boy δε νομιζεις οτι αυτο που λεω με αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση??τεσπα...φυσικα και συμφωνω με αυτο που λες και ξερω και γω τον WHITE DEATH που εφαγε περιπου 800 ατομα αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω και ειπα για το game...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

queef

ρε συ δεν σε διαψευδω.Απλά λεω ότι η τεχνολογία δεν είναι το παν.Τεσπα μάλλον τα ίδια λέμε αλλά δεν καταλαβαινόμαστε ;DBack to topic now

MitsoS_O_Yakuza

ναι ρε man αυτα γινονται πισω απο τα posts...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Haroth

Δηλώνω συμμετοχή για :

Haroth  : M15A4     385Fps - Glock 18C

Τάλων : M15A4    330Fps

Coupas : Μ15Α4  315Fps

Δεν μας απασχολεί που θα μας βάλετε και οι 2 μεριές έχουν τα πλεονεκτήματα τους, πχ οι ιταλοί έχουν μισή ώρα ύπνο παραπάνω  ;D ;D ;D

ROOKIEJO

ρε παιδια που ειναι τα καρ οεο που ειναι τα καρ.τοσα εχουν πουληθει και βγαινει μονο ενα ?
για τα σνιπερ τωρα δεν χρεισημοποιθηκαν απο κανεναν σε αυτη την φαση και λογω της παλαιοτητας εξοπλισμου και λογω του δογματος των δυο στρατων .το σεναριο ειναι οτι πρεπει για κινητα ουρεα αλλα αν το οριο θα ανεβει μαλλον διακινδυνευουμε και δεν βλεπω τον λογο .πρωτα ο θεος αν θελουμε μετα στηνουμε ενα σταλιγκραντ που ηταν ο παραδεισος των σνιπερ αργοτερα

Scharfschütze

Αν και δεν παιζω

προτεινω (σαν μοντελιστης και λατρης της ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑΣ) και εφοσων θα βγαλετε φωτος

να μην ειναι ας πουμε ολοι με Kar 98 κτλ στολες feldgrau και battledress οι μισοι (αληθοφανια)

και οι αλλοι μισοι να εχουνε τα ΑΚ-47 τις RED DOT και τις MARPAT (μη αληθοφανες)

και ασχημαινει το ολο πολυ ενδιαφερον σεναριο

Φιλικα  ;)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze