προτασεις για ασφαλη αποθηκευση airsoft οπλων στο σπιτι

Ξεκίνησε από Horus, 20 Οκτ 2009, 11:21:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Horus

παιδια καλημερα,

ειπα να ανοιξω αυτο το thread γιατι το εψαξα λιγο το θεμα κ δεν βρηκα κατι να με καλυπτει. θα ηθελα να σας ρωτησω πως αποθηκευετε τα AEG σας στο σπιτι, (παντα με γνωμονα την ασφαλεια) ωστε να τα χαιρεστε κ λιγο!!
δεδομενου οτι μονο το 5-10% της ζωης τους την περνανε στα πεδια  ;)

ειδικα τα παιδια στο forum με περισοτερα απο 1 AEG, πως τα καταφερνετε?  ???

Ευχαριστω.
enemies..we need more enemies!!

Θάνος

Είναι ένα θέμα, το οποίο με ενδιαφέρει κι εμένα καί θέλω κι εγώ ν' ακούσω απόψεις.
Το δικό μου συγκεκριμμένα, το φυλάω στην θήκη του, (χωρίς μπαταρία, με τις γεμιστήρες εκτός καί φυσικά άδειες), μέσα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας.
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

καλησπερα νομιζω οτι ειμαι η απαντηση ζωντανη στο θεμα σου...ακου φιλε μου καλε εχω 6 AEG και τσαντες φυσικα για το καθενα γιατι ειναι απαραιτητες στην πιο ασφαλη και λιγοτερη ορατη αποθηκευση τους.2 μεσα στη ντουλαπα σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο για αυτα μαζι με τις στολες φυσικα αλλο ενα κατω απο το κρεβατι στη θηκη του αλλα 2 παλι πισω απο το κρεβατι που κανει γωνια με τον τοιχο φυσικα στις θηκες τους και μαλιστα ορθια ωστε να φαινονται αν καποιος κοιταξει προς τα κει  8) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ το μωρο μου και η αγαπη μου ειναι στον τοιχο βιτρινα πανω απο το κρεβατι μου και αν ειναι και πεσει να παω απο AEG και ειδικα απο αυτο...αυτοι που με ξερουν,ξερουν ποιο ειναι το μωρο μου που το αγαπω τοσο πολυ... :-*οποτε και καταλαβαινουν  :-*!τι να πω ξεχασα και τα 2 SIG που εχω και ειναι ασφαλη...στο ντουλαπι με τα σωβρακα και τις φανελλες μου  ;D ;D.Ασε αρχηγε μεγαλο προβλημα αν εχεις μικρο χωρο...αχαχαχαχ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

εχω ενα δωματιο για παρτη τους και τα εχω σε ενα σταντ και ολα τα ειπολειπα εχω φτιαξει παγκους και τα εχω τοποθετηση!
παντα τα εχω χωρις μπαταριες και χωρισ γεμηστηρες!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Θάνος

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  20 Οκτ 2009, 14:08:09 ΜΜ
καλησπερα νομιζω οτι ειμαι η απαντηση ζωντανη στο θεμα σου...ακου φιλε μου καλε εχω 6 AEG και τσαντες φυσικα για το καθενα γιατι ειναι απαραιτητες στην πιο ασφαλη και λιγοτερη ορατη αποθηκευση τους.2 μεσα στη ντουλαπα σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο για αυτα μαζι με τις στολες φυσικα αλλο ενα κατω απο το κρεβατι στη θηκη του αλλα 2 παλι πισω απο το κρεβατι που κανει γωνια με τον τοιχο φυσικα στις θηκες τους και μαλιστα ορθια ωστε να φαινονται αν καποιος κοιταξει προς τα κει  8) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ το μωρο μου και η αγαπη μου ειναι στον τοιχο βιτρινα πανω απο το κρεβατι μου και αν ειναι και πεσει να παω απο AEG και ειδικα απο αυτο...αυτοι που με ξερουν,ξερουν ποιο ειναι το μωρο μου που το αγαπω τοσο πολυ... :-*οποτε και καταλαβαινουν  :-*!τι να πω ξεχασα και τα 2 SIG που εχω και ειναι ασφαλη...στο ντουλαπι με τα σωβρακα και τις φανελλες μου  ;D ;D.Ασε αρχηγε μεγαλο προβλημα αν εχεις μικρο χωρο...αχαχαχαχ

Μιάς κι έχουμε "κοινή αγάπη", πες μου καμμιά ιδέα περί τοποθέτησης στο τοίχο, μ'ενδιαφέρει.  :)

Ο "κινέζος Θάνος", ξαναχτυπά.  ;D :P
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

φιλε μου ακου να δεις πως εχει το πραμα κρεμας ιμαντα απο το ταβανι περιπου στο υψος του κεφαλιου σου και το φερνεις και το κολλας στον τοιχο (φωναζει και μαλωνεις για αυτο με τη γυναικα σου που λερωνεις τον τοιχο) μετα κανεις 2 τρυπες στο τοιχο (παλι μαλωνεις με τη γυναικα σου) και τελος ολα αυτα ειναι μια υπεροχη βαση απο αερα για το πανεμορφο AEG σου που οποιος μπαινει το κοιταει και ακους απο πισω μια φωνη να λεει ΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ και ξαναμαλωνεις και παλι με τη γυναικα σου...αχαχαχχαχαχαα...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  20 Οκτ 2009, 14:27:15 ΜΜ
φιλε μου ακου να δεις πως εχει το πραμα κρεμας ιμαντα απο το ταβανι περιπου στο υψος του κεφαλιου σου και το φερνεις και το κολλας στον τοιχο (φωναζει και μαλωνεις για αυτο με τη γυναικα σου που λερωνεις τον τοιχο) μετα κανεις 2 τρυπες στο τοιχο (παλι μαλωνεις με τη γυναικα σου) και τελος ολα αυτα ειναι μια υπεροχη βαση απο αερα για το πανεμορφο AEG σου που οποιος μπαινει το κοιταει και ακους απο πισω μια φωνη να λεει ΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ και ξαναμαλωνεις και παλι με τη γυναικα σου...αχαχαχχαχαχαα...

...το μόνο που κατάλαβα, είναι ότι σίγουρα θα μαλώσω με την γυναίκα μου.  :P Ρίξε καμμιά φωτό, γιατί από την περιγραφή δεν κατάλαβα "γρι".  :-X
keep safe distance...

Horus

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  20 Οκτ 2009, 14:08:09 ΜΜ

6 AEG?? να τα χαιρεσαι φιλε Mitso! Μαλλον εχουμε το ιδιο προβλημα με τον χορο!   ;D
οποτε μονο 1 βιτρινα, κ τα υπολοιπα  σε deep storage! μαλλον ετσι με βλεπω κ εμενα τελικα..

MitsoS_O_Yakuza

απαγορευεται να διμοσιευσω φωτο AEGοκατοχης σε σπιτι..μπορει να με πιασουν  :-* και να με προσλαβει ο ΣΠΥΡΟΣ απο το Αλλαξε το  ;D ;D ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Horus

Παράθεση από: ZINJA στις  20 Οκτ 2009, 14:09:16 ΜΜ
εχω ενα δωματιο για παρτη τους και τα εχω σε ενα σταντ και ολα τα ειπολειπα εχω φτιαξει παγκους και τα εχω τοποθετηση!!

φιλε ZINJA εισαι πολυ τυχερος! σε ζηλευω  :)
μακαρι να μπορουσα κ εγω να διαθεσω ενα δωματιο για αυτα!!

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Horus

βασικα θα ηθελα να βαλω τουλαχιστον 1 ΑΕΓ καπου στο σαλονι (μαλλον σε καποιο τοιχο) να το χαζευω..
αλλα το Μ4 δεν ειναι ακριβως η "καραμπινα" που εχει στο μυαλο του ο Ελληνας!!

θελω να πω, πας πχ στο χωριο κ βλεπεις καραμπινες στον τοιχο ή στο τζακι κ τις χαζευεις. δεν σε ξενιζει η θεα τους,  ειναι κατι που ¨περιμενεις¨ να το δεις εκει.  ;)

σκεφτομαι ομως οτι ενα αν εχεις ενα μοντερνο τυφεκιο στο σαλονι, δεν ξερεις πως θα το/σε αντιμετωπισει οποιος μπει στο χορο  :) :)

μηπως ειμαι υπερβολικος???   8)

Θάνος

Αν είσαι εσύ, τότε είμαι κι εγώ, γιατί έχω ακριβώς την ίδια σκέψη, απλά παλεύω ανάμεσα σε μιά απλή οριζόντια τοποθέτηση καί μιά τοποθέτηση σε ξύλινη βιτρίνα με διάφανο τζάμι μπροστά.  8)
keep safe distance...

pakatsao

Εγώ θα έλεγα να φτιάξεται ένα τζάκι και να τα βάλετε εκεί. Αφήστε χώρο για την φωτογραφία αυτών που θα βγάζεται κάθε κυριακή στο παιχνίδι κατ΄αναλογία της ελεφοκεφαλής (για να είστε και sic) . Λοιπόν είμαι και εγώ απ΄ αυτούς που έχουν χάσει το μέτρημα στα πόσα ΑΕΓ έχεις. Χθές μου την έδωσε και τα έβαλα όλα στα κουτιά τους. Έψαξα να βρώ΄μιά επιφάνεια με τρύπες (συμπιεσμένο υλικό) όπως αυτό στο μαγαζί αιρσοφτ, αλλά δεν βρήκα και τα πήρα στην ΓΡΑΝΑ. Άμα βρω θα τα βάλω στον τοίχο όπως το μαγαζί. Για θέματα ασφάλειας, βγάλε μπαταρίες και κρύψτες άν έχεις παιδία

Θάνος

Γιά να σοβαρευτούμε λίγο..... >:(

Στο σαλόνι, στον τοίχο, δεν πηγαίνει τέτοιο "πράμα" (πλέγμα ή τρυπητό λαμαρινο..τέτοιο), εκτός καί αν ψάχνεσαι γιά διαζύγιο...  :-\

Μία λύση καί φτηνή είναι με βίδες (μακριές) καί ούπα στον τοίχο, σε σημεία που κρατούν σωστά καί σίγουρα το AEG στη θέση του, (θα ακουμπάει επάνω στις βίδες), γιά να μην πέσει με το πρώτο (ουάουυυ  :o, τι είν' τούτο? γιά να το πιάσω...)  :-X

..καί η δεύτερη καί πιό δαπανηρή καί χρονοβόρα, είναι ξύλινο πλαίσιο, με διάφανο τζάμι (ίσως καί με φωτισμό γιά πιό ακραίες καταστάσεις), γιά να βάλετε μέσα το πιό ή το μοναδικό αγαπημένο σας AEG.

αυτά...  ;D
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

με την τελευταια κατασκευη ηδη εχεις αρχισει και μαζευεις και τα πραματα σου μαζι...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  20 Οκτ 2009, 16:28:18 ΜΜ
με την τελευταια κατασκευη ηδη εχεις αρχισει και μαζευεις και τα πραματα σου μαζι...
...οι παλιοί καί προνοητικοί, τα έχουν ήδη μαζεμένα γιά περίπτωση έκτακτης ανάγκης.  ;D

Όχι σοβαρά τώρα, μιά όμορφη ξύλινη κατασκευή σαν αυτή που περιέγραψα, δίνει σοβαρότητα στο έκθεμα καί σίγουρα είναι πιό όμορφη από ένα απλό στερέωμα του AEG στον τοίχο (άσε που σκονίζεται κιόλας).  8)
keep safe distance...

Horus

Παράθεση από: Θάνος στις  20 Οκτ 2009, 16:37:41 ΜΜ
Όχι σοβαρά τώρα, μιά όμορφη ξύλινη κατασκευή σαν αυτή που περιέγραψα, δίνει σοβαρότητα στο έκθεμα καί σίγουρα είναι πιό όμορφη από ένα απλό στερέωμα του AEG στον τοίχο (άσε που σκονίζεται κιόλας).  8)

θα συμφωνησω 100% σε αυτο. κ δειχνει ομορφο κ προστατευεται το οπλο κ φαινεται αρκετα ασφαλες.  ;)

Θάνος

....ξέχασα να προσθέσω καί μία κλειδαριά στο τζαμάκι, γιά να μην ακοίγει από όποιον να'ναι.  ;)
keep safe distance...

jumbo

εγω παλι παιδια τι να πω...... εργενης ειμαι......ενα δωματιο καθαρα για οτι ευχαριστιεμαι στην ζωη μου....τα βιβλια μου και τα  aeg μου.....4 τον αριθμο και δυο πιστολια.... και μια ελληνικη σημαια απο τον καιρο που ειμουν στους προσκοπους....με τα δυο aeg να στεκονται χιαστη.... ;D ;D ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ